Ținută din vacanță #1

Întotdeauna mi-a plăcut să imortalizez în fotografii momente importante, oamenii din jurul meu, peisaje sau lucruri frumoase, însă atunci când vine vorba să stau eu în fața aparatului de fotografiat... lucrurile stau puțin altfel! Nu mai sunt la fel de încântată. Mă ascund și exclam adesea „nu-mi face poză”. Nu vă închipuiți totuși că nu am poze cu mine, doar că nu am poze „de revistă”, sunt doar poze personale ca amintire. Paradoxal, încă de pe la începutul anului mi-am dorit să introduc pe blog o secțiune cu ținute - nu pentru că aș fi o mare fashionistă, doar ca să vă mai arăt ocazional ce am mai purtat, ce articole vestimentare mi-am mai achiziționat, etc... că cine știe, poate vă inspiră, poate descoperiți vreun articol care vă place sau poate aveți sugestii și critici constructive de oferit. Cum să fac eu totuși asta dacă mie nu-mi place să pozez? M-am gândit că poate e timpul să schimb ceva în sensul ăsta, dar am tot amânat, am tot găsit scuze - lipsa de timp, lipsa unui fotograf, lipsa de lumină bună, privirile curioase ale celor din jur și multe altele.

Duminica trecută însă, profitând de o zi de vacanță mohorâtă care ne-a împiedicat să ne bucurăm de bălăceală în mare și stat tolăniți la soare, am pornit să ne plimbăm pe plajă printre stropi de ploaie și am încercat să facem câteva poze și pentru blog, deși vremea nu prea a fost de mare ajutor (o să vedeți mai spre final de ce spun asta).

Fustă Bershka via Kurtmann; Sandale via MiniPrix; Geantă Avon; Restul elementelor random.


Pe tot parcursul vacanței am mers în fiecare zi pe o altă plajă, iar aici eram în Costinești, care nu m-a impresionat într-un mod deosebit, a început să îmi placă abia după ce s-a golit plaja odată cu ploaia. Mult prea multă aglomerație, gălăgie și mizerie.


Fustița de la Bershka a fost achiziționată asta iarnă de pe Kurtmann și îmi este tare dragă, îmi place mult cum se așează pe corp și este mult mai comodă decât pare, datorită faptului că este elastică. Am scris bine, iarna trecută a fost achiziționată, alături de o altă fustiță care-mi place foarte mult - pur și simplu nu aveam cum să le las pe „rafturile” magazinului, mai ales că aveau o super-reducere! Din păcate nu mai este disponibilă pe site. Tricoul este achiziționat de anul trecut dintr-un magazin local, mi-a plăcut mult spatele din dantelă și este perfect pentru plajă - subțire, vaporos și îmi place că lasă la vedere sutienul vesel colorat al costumului de baie. Sandalele le cunoașteți deja, vi le-am arătat în ultimul articol cu achiziții de pe MiniPrix.

Despre accesorii nu am multe să vă spun, doar că ochelarii de soare și pălăria au fost singurele pe care le-am avut la mine! Am încercat să mă abțin să mai car după mine o mulțime de haine, sandale și accesorii, așa că m-am limitat la atât cât am considerat că-mi va fi suficient și chiar mi-a ieșit, am avut o singură fustă pe care n-am apucat să o port.. atât!


Întreaga plimbare a fost o continuă „luptă” cu vântul care ținea morțiș să mă lase fără pălărie și eventual și fără haine pe mine...




Cam atât, dragelor! După această tentativă de ședință foto am mai făcut niște încercări și sper să-mi fac curaj să le postez și pe acelea. Aștept cu interes opiniile voastre!

Vă place ținuta? Ați purta-o? Vă atrage vreun articol?

36 de comentarii

  1. Nu ai niciun motiv să te ascunzi de camera foto, să ştii! Eşti tânără, frumoasă, slabă, cochetă. Ţinuta e tare feminină, iar fusta e superbă. Păcat că nu se mai găseşte de cumpărat.
    Fii mai încrezătoare în tine!
    Te pup :*
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, draga mea, ești o drăguță! Mă bucur mult că îți place ținuta!
      Sunt, sunt... atunci când nu am camere de fotografiat prin preajmă. :))
      Te pup și îți mulțumesc mult pentru comentariul plin de încurajări, înseamnă mult! :*

      Ștergere
  2. O tinuta exceptionala pentru plaja, mie imi place foarte mult si de abia astept sa mai vad OOTD-uri de la tine. Fotografiile sunt minunate. Cred ca maine voi avea timp sa postez tag-ul primit de la tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur enorm de mult că îți place! Sper și eu să mai fac, nu mă așteptam la un feedback atât de bun din partea voastră... la cât de anti-talent sunt pe post de model. :))
      Dacă aveam o cameră profi ar fi fost cu siguranță și mai frumoase, peisajul chiar era superb.
      Abia aștept să-ți citesc răspunsurile la tag! Pupici!

      Ștergere
  3. Sunt de acord cu Annie! :D
    Pozele sunt foarte frumoase si ma bucur ca ai realizat aceasta postare.
    Incet, incet sunt sigura ca o sa te obisnuiesti cu aparatul foto si o sa ne prezinti mai multe postari de acest gen. ♥
    Intreaga tinuta este pe gustul meu (din cap, pana in picioare).
    Si nu am putut sa nu remarc tatuajul! ♥ Am si eu 2 :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, scumpa! Am avut noroc de un peisaj frumos și un fotograf mai puțin afectat de vânt și ploaie decât mine. :))
      Așa sper și îmi doresc și eu! Mă motivează să știu că și voi! :*
      Ce mă bucur că e pe placul tău, înseamnă că avem gusturi apropiate și la haine, nu doar la manichiuri. :))
      Chiar nu știam că ai tatuaje, vreau să le văăăd! :D Am vrut să mai fac și eu un al doilea dar este deja destul de mare acesta, am renunțat într-un final la idee, dar nu e timpul pierdut să mă răzgândesc.
      Te pup și eu! :*

      Ștergere
    2. Hihi, e bine ca fotograful a rezistat eroic. :D
      Da, cu siguranta trebuie sa continui cu astfel de postari. Esti super draguta!
      Eu sunt mai zuzi si am un tatuaj pe omoplat (un semn mic tribal), care din pacate mi s-a cam decolorat. Si un fluture mai mare pe ceafa. :))
      Sunt crazy! Am vrut un tatuaj intr-un loc unde sa nu-l pot vedea niciodata. :))
      Sper ca nu te superi, dar am sa iti las aici un link de pe blog-ul meu sa poti vedea tatuajul cu pricina: http://misshappyandhernails.blogspot.ro/2013/06/butterflies-everywhere-o-postare-mai.html
      Pup.

      Ștergere
    3. Îți mulțumesc mult-mult-mult! :*
      Wow, este superb tatuajul tău! Îmi place foarte mult! Și eu tot un fluture am vrut să-mi fac inițial, dar n-am găsit atunci un model care să-mi placă. Bineînțeles că imediat după am găsit 1000 de idei. :)) Ai avut o idee foarte bună și cu locul în care să-l faci!
      Ești culmea, de ce să mă supăr? Îți mulțumesc pentru link, chiar eram foarte curioasă să văd ce tatuaj frumos ai.
      Și al meu s-a cam decolorat, ar trebui refăcut, dar nu-mi găsesc deloc timp pentru el. :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. Ce frumos!! Imi place mult tinuta ta, in special fusta! ♥
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur mult că îți place! Fusta este și preferata mea din această ținută! :D
      Te pup!

      Ștergere
  5. Arati mult mai bine decat imi inchipuiam( da da, mi-am facut o parere aorecum despre cum arati, bruneti si cocheta :D) , ai un corp frumos, tinuta a fost superba, pare foarte lejera si racoaroasa, ce sa mai spun, de la mine ai nota 20!!!! <3 In plus, pozele sunt minunate! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, ești o drăguță! Hehe, știu cum e, și eu îmi fac dese ori o părere despre cum arată persoanele pe care le cunosc din online dar nu le-am văzut niciodată în vreo poză. :D Mă bucur foarte mult că îți place ținuta! Chiar așa e, lejeră și răcoroasă, puțin cam prea răcoroasă pentru acea zi mohorâtă. :))
      Mulțumesc, mulțumesc din suflet! :*

      Ștergere
  6. Foarte frumoasa tinuta,perfecta pentru plaja,ai niste picioare suuuperbe,asa ca mai asteptam astfel de postari de la tine.Bine ca nu ai ramas fara palarie :))))))0.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți place și îți mulțumesc tare-tare mult pentru complimente! Am notat, nu pot și nu vreau să vă dezamăgesc! :D
      Așa e, chiar era o problemă că mi se întindea rimelul la întoarcere, când ne-a prins o ploaie măricică. :))
      Pupici!

      Ștergere
  7. Arati excelent! Esti frumoasa, frumoasa, frumoasa! Tinuta e perfect adaptata locului si momentului si te pune perfect in valoare!

    Mie imi pare ca pozezi cu detasare, nu ai atitudine crispata! Sa nu mai aud niciun "caarr, maarr" pe tema asta, vei vedea cum va incepe sa-ti placa - in timp! Asa cred eu, raportand la experienta proprie!

    Te pupacesc, frumi Miha Ella! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Asteptam cu interes si nerabdare urmatorul ootd! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet, draga mea! Mă bucură mult vorbele și aprecierile tale!
      M-a ajutat mult locația, chiar mă plimbam pe plajă, de aceea par naturale... chiar sunt de fapt. :D Gata, fără cât-mâr! :)) Așa sper și eu, m-au încurajat mult vorbele voastre!
      Va veni sigur, încă unul este pregătit tot de pe plajă! :D
      Și eu te pupăcesc! :*

      Ștergere
  8. Foarte draguta tinuta si fustita in special. Da-ti liber la pozeeeee! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur nespus de mult ca ai prins curaj sa iesi din zona de confort. Te inteleg perfect pentru ca la fel am fost si eu la inceput, poate nu-ti vine sa crezi, dar mi-am impus cu ajutorul blogului sa-mi depasesc aceasta timiditate si lipsa de incredere in fizicul meu. Am reusit intr-un final! :)
    Tu esti superba, ai un corp minunat si o naturalete pentru poze, care pur si simplu nu te lasa sa te mai ascuzi de obiectiv de acum incolo :)
    Vream rubrica distincta pe blog si uite cate suntem ;P
    Te-am pupat si te-am imbratisat, imi esti foarte draga, sa stii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu-mi vine să cred, tu ești atât de frumoasă, fotogenică și arăți atât de bine, iar „aparatul foto de iubește”, cum se spune. Mă bucur mult că ai reușit să-ți depășești această timiditate și că acum ai încredere în tine... n-ai niciun motiv să nu o faci, cred că ți-am zis la fiecare articol de-al tău că ești superbă!
      Îți mulțumesc mult pentru complimente, ești o drăguță! De aici chiar sunt multe poze naturale, cred că din cauza vântului care mă ținea ocupată uitam că cineva îmi face poze. :))
      Nu pot să vă refuz, o să mă străduiesc! :D
      Mulțumesc încă o dată, draga mea! Știi că și tu îmi ești tare dragă, te admir și mă inspiri mereu!
      Te pup și te îmbrățișez și eu! :*

      Ștergere
  10. E foarte frumoasa tinuta ta si ma bucur ca ai decis sa ne prezinti si outfituri. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult, Dee! Mă bucur mult că îți place!
      Te pup!

      Ștergere
  11. Esti super cute! Imi place tinuta si astept sa ne mai arati si altele! Congrats!!! pupi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc din suflet, Teo! Mă bucur că îți place și vor mai veni și altele... m-ați convins. :))
      Te pup! :*

      Ștergere
  12. Arata de parca ai avea "vechime" in activitatea asta, sa pozezi cu relaxare e foarte important si tie ti-a iesit, imi place foarte!
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet, nici nu știi cât mă bucură astfel de vorbe din partea unor fete cu experiență într-o astfel de activitate, cum este și cazul tău!
      Te pup!

      Ștergere
  13. Suuper, asteptam mai multe post-uri de genul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Arati foarte bine! Imi place foarte mult fustita :)
    La cat mai multe outfitturi:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos! Mă bucur mult că îți place fustița, și mie-mi place foarte mult! :D
      Te pup!

      Ștergere
  15. chiar imi place :). iti vine foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce tinuta frumoasa! Imi place tare mult, mai ales fustita :) Si pozele sunt foarte reusite si frumoase, exact ca si tine!
    Tu esti foarte draguta, draga mea! Ma bucur ca ti-am gasit blogul acum cateva luni si ca inca am ramas alaturi de tine, acum imi dau seama ca nu am gresit alaturandu-ma acestui blog minunat. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și pentru complimente! Mă bucur că îți place fustița mea! :D
      Și eu mă bucur și îți mulțumesc că ai rămas alături de mine, fiecare din voi sunteți importante pentru mine și mă bucur mereu interacțiunea cu voi!
      Te pup, draga mea! :*

      Ștergere