Recomandarea zilei: Oferte DM (30.04 - 12.05)

Într-o vreme vă prezentam mereu ofertele noi apărute de la DM, dar am renunțat la idee din cauză că nu întotdeauna aveau oferte cu adevărat impresionante. Dar fiindcă printre ofertele noi apărute, mai precies cele care încep de azi și vor fi disponibile până în data de 12 mai, sunt unele cu adevărat bune, chiar de neratat, m-am gândit să vă fac câteva recomandări. Să vedem, pentru ce cred eu că merită să vă deplasați până într-un DM și de ce...


Nu pot să încep cu altceva decât cu loțiunea micelară Garnier care are un preț foarte bun și e una de ofertele de neratat, fiindcă nu mereu o găsim la preț atât de mic (în general, când nu e la ofertă, cel mai mic preț e cam de 22-23 lei, prin supermarket-uri). Am scris despre ea aici și am mai lăudat-o de multe ori pe blog. Din punctul meu de vedere rămâne cea mai bună loțiune micelară (eu sigur îmi fac stoc cu ocazia asta), dar mă refer strict la cea roz, cealaltă care se vrea a fi pentru ten gras fiind doar aceeași micelară cu mult alcool adăugat (am mai zis că eu ăleia nu-i văd rostul).

Fondul de ten Maybelline Affinitone v-am mai spus că l-am avut mai de mult și mi-a plăcut atât de mult încât am ajuns chiar să-l recumpăr. Nu știu dacă între timp nu cumva i-au schimbat formula, eu pot doar să sper că nu, dar la doar 22 lei cred că merită încercat!

În caz că v-a prins nebunia din jurul cremei „Wow” (Care) de la Nivea, e un moment bun să profitați acum de reducere. Deodorantele Nivea sunt unele dintre cele mai bune deodorante, din punctul meu de vedere, așa că sunt și ele de luat în calcul.

Unturile de corp I love... sunt de luat și ele serios în calcul - mie îmi plac produsele lor, doar că prețurile standard din DM sau alte magazine de pe la noi sunt cam piperate, doar în Hello Free Z One Discount au prețuri foarte bune mereu, dar la acest magazin nu aveți toate acces, din păcate, așa că acum e o ocazie bună să luați ceva la un preț foarte ok.

Poate aș mai fi adăugat pe propriul wishlist și Șervețelele Beauty Formulas, dar după ce am citit la Ilda (aici, mai precis) că pe ea nu prea au mulțumit-o, nu mă mai atrag la fel de tare (dar poate o să cedez, mai vedem).


Nu știu dacă există vreun produs Dove care să nu-mi fi plăcut, mie îmi plac foarte mult gelurile lor de duș și nici loțiunile de corp nu sunt de neglijat, sunt și ele foarte bune, așa că merită aruncat un ochi și la ele.

Cam atât consider eu că merită din ce a apărut în revista online, dar după cum probabil știți, unele din ofertele existente în magazin nu sunt prezentate și în revistă, așa că la fața locului sigur mai descoperiți și alte tentații.

Ce vă atrage din ofertele acestei luni? O să profitați de vreuna din ele?

10 comentarii

  1. Micelara are pret foarte bun, insa am deja 3 pe care trebuie sa le termin! :))
    Iar crema Nivea WOW...inca mai am din ea! Multumim!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, pentru mine a picat la fix oferta, că luna asta am consumat două micelare iar acum mai am una singură abia intrată în teste, dar o iau și pe asta să o am în casă. :D
      Cu drag! Pupici

      Ștergere
  2. Hmm sper să pot să profit şi să-mi iau fondul de ten de la Maybelline şi untul de la I love Cosmetics ♥♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic că merită amândouă, te aștept cu impresii dacă le vei lua!

      Ștergere
  3. E un moment nu tocmai bun , stau cam prost cu banutii in perioada aceasta, dar.....datorita faptului ca ma tenteaza deja niste produse...nu se stie, oricum DM-ul este destul de aproape de mine siiiiii..... :D :D .....siiii nu plec niciodata cu mana goala de la ei. :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău, în cazul ăsta e mai bine să reziști tentațiilor, e timp pentru toate, oferte vor mai fi cu siguranță. :*

      Ștergere
  4. Micelara Garnier ma tenteaza, si eu am avut-o si am iubit-o mult! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea e de ratat la prețul ăsta, special pentru ea o să mă duc și eu în DM! :D

      Ștergere
  5. Preconizez un drum in Bucuresti si cred ca iubitul meu va avea mult de furca cu mine sa nu cedez si sa intru in DM. Ce mi-a atras atentia? Untul I love... Sper sa fie alte arome. Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să fie mai multe arome la reducere, dar dacă tot ajungi prin București, îți recomand să faci o vizită magazinul Hello Free Z One Discount, acolo o să găsești seturi cu produsele I love la prețuri și mai bune.
      Weekend frumos și ție!

      Ștergere