Review: Volum Vertiginos Yves Rocher

Sunt puțin rămasă în urmă cu articolele, așa că azi am decis să-mi „achit” una din datorii: un review pentru rimelul Volum Vertiginos de la Yves Rocher! Deja v-am spus că mie îmi place acest rimel și deși nu e favoritul meu, consider că e de luat în calcul, mai ales dacă-l prindeți cadou la vreo comandă sau la preț redus. Dar să vă lămuresc și de ce...


Are o cantitate de 9 ml, valabilitate 6 luni de la deschidere și un preț standar de 60 lei, dar dese ori îl puteți găsi la reducere în magazinul lor online - aici, mai precis (chiar acum are prețul redus). Eu am nuanța Noir.

Cel mai mult mi-a plăcut la acest rimel periuța din silicon, care reușește să separe și să definească frumos genele, fără prea mari eforturi. Deși este destul de mare mie mi s-a părut ușor de mânuit, n-am pățit niciodată să mă murdăresc cu ea.


Efectul oferit este unul destul de natural - definește și separă genele, oferă volum dar nu unul dramatic, alungește genele destul de mult, iar negrul este unul intens. În plus, apreciez că pot curba genele direct cu periuța lui, astfel încât genele să nu arate ca niște „bețe” lungi, drepte și rigide (cred că știți la ce măr efer). Deși eu caut de obicei rimeluri care să-mi ofere un volum dramatic, uneori prefer totuși un efect mai natural iar acesta e un rimel care-mi place pentru acele zile! O idee de cum arată pe genele mele (aplicat în două straturi) vedeți mai jos:



La capitolul rezistență n-am de ce să mă plâng, nu se scurge și nu se transferă în condiții normale. La demachiere nici atât nu face probleme, se demachiază foarte repede.

În concluzie, eu îl consider un rimel bun, chiar dacă favoritul meu de la Yves Rocher rămâne totuși Sexy Pulp.

L-ați încercat? Cum vi s-a părut?

14 comentarii

  1. Ce frumos le-a definit! In ultima poza poza se vad minunat.
    Imi place periuta, dar recunosc ca mi se pare cam scumpicel.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place rezultatul!
      Este destul de scumpicel la preț întreg, dar la reducere are un preț rezonabil (plus că l-am văzut de mai multe ori oferit cadou la comandă, merită vânat măcar așa).
      Pupici

      Ștergere
  2. Doamne arată genial rimelul♥ Dă un efect super. Ce ochişori frumuşei ai :o3

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îți place și îți mulțumesc frumos pentru compliment, ești o drăguță!

      Ștergere
  3. Pentru un look natural pare o mascara super! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm, nu stiu sigur, dar cred ca l-am avut, imi pare cunoscut ambalajul. :D Cu siguranta a fost ok, pentru ca nu-mi amintesc sa-i fi reprosat ceva,, :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Și mie-mi place în general mai mult Sexy Pulp, dar e bun și acesta. :)

      Ștergere
  6. Imi place mult cum se vad genele in a doua poza <3 .Nici mie nu-mi prea plac rimelurile care dau un aspect prea natural,si eu vreau ceva mai dramatic,dar nu mereu ne permite situatia si pentru atunci,acest rimel e numai bun :) .Pana acum nu am nici un produs de machiaj de la Yves Rocher (cred) si inca astept sa fac o comanda :D .Cred ca mai astept pana la ziua mea :)) .
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! Păi ia să remediezi situația, că au unele produse de makeup foarte bune. :p
      Pupici

      Ștergere
  7. Ce ochisori frumosi ai si tu! :)
    Imi place cum se vede aceasta mascara pe genele tale!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea!
      Mă bucur mult, și mie-mi place efectul!
      Pupici

      Ștergere