Review: Loțiune micelară Garnier

Știu, toată lumea o laudă, e internetul plin de recenzii pozitive cu privire la acest produs, însă trebuie să vă spun și părerea mea - din perspectiva unor ochi super sensibili. Dacă mă urmăriți de mai mult timp, știți că pielea din jurul ochilor nu-mi tolerează orice produs, așa că în ciuda tuturor părerilor pozitive eu am încercat-o cu o ușoară teamă. Dacă mi-a priit sau nu loțiunea micelară Garnier veți afla în rândurile de mai jos.


Are o cantitate 400 ml, un preț de aproximativ 20 lei (depinde de magazin și de ofertele disponibile) și un termen de valabilitate de 6 luni de la deschidere.

Lista de ingrediente arată astfel:


Nu are niciun iritant în compoziție, ingredientele sunt aceleași ca cele ale micelarei Bioderma, doar cantitățile acestora diferă puțin. O imensă bilă albă pentru acest aspect!

Recipientul este realizat dintr-un plastic ușor maleabil, asemănător cu cel al sticlelor de apă. Capacul sticlei este ușor de deschis și închis, iar orificiul prin care se toarnă produsul este perfect, se dozează ușor și fără risipă.

Am folosit-o atât pentru îndepărtarea rezidurilor rămase după demachiere, cât și pentru demachierea efectivă a tenului și a ochilor. În toate cazurile a fost excelentă, nu am ce să-i reproșez, îndepărtează imediat machiajul și simt că îmi curăță în profunzime tenul.

Marea bucurie a fost faptul că nu mi-a provocat usturimi, mâncărimi sau alte probleme. Vestea minunată e că nu provoacă usturimi nici măcar atunci când intră în ochi! Din grabă mi-am băgat o cantitate chiar mare de produs în ochi și am simțit ca și cum mi-ar fi intrat apă, nimic mai mult. Cum să n-o iubești?


În concluzie, mă alătur fan clubului loțiunii micelare de la Garnier! Mă bucur tare mult că am descoperit încă un produs Garnier pe care îl iubesc! Dacă încă nu ați încercat-o, neapărat puneți mâna pe ea, nu veți regreta!

Voi ați încercat-o? Cum vi s-a părut? Vă tentează?


25 de comentarii

  1. Abia astept sa o incerc si eu! :d Ma bucur ca ai avut numai pareri bune, acum sunt si mai nerabdatoare sa o testez!
    http://focdeganduri.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convinsă că o să-ți placă și mă bucur dacă te-a motivat în plus și postarea mea. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Si eu, si eu ma alatur fanilor, imi place foarte mult si nu am de gand sa o schimb prea curand! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur mult că și ție-ți place, Simo! Au făcut o treabă foarte bună cu acest produs. :D
      Clar și eu o să-i rămân fidelă o bună perioadă de timp!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Ti-am spus ca o sa te indragostesti de acest produs. E minunat! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, ai partea ta de merit pentru această descoperire, m-a motivat fiecare recomandare primită să-i acord și eu o șansă! :D
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Mulțumesc pentru invitație! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stefania Petcu30 mai 2014 la 18:28

    O am si o iubesc:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Fan, fan, fan! :)
    In sfarsit, s-a gasit o micelara care sa imi placa in aceeasi masura ca Bioderma!
    Ma bucur ca iti place si ca ti se potriveste!

    Pupicei, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, știu că și ție ți-a plăcut mult și pe bună dreptate!
      Sinceră să fiu, mie îmi place mai mult decât Bioderma dintr-un singur motiv: oferă aceleași lucruri dar la un preț mult mai mic. :D
      Mulțumesc mult, draga mea!
      Pupicei :*

      Ștergere
  7. Pai atunci cred ca o voi lua si eu, asteptam parerea ta cu sufletul la gura. Ca pana o voi lua pe cea de la Bioderma cred ca mai dureaza ceva ani :))
    Si pretul este motivational.. :*
    Referitor de ce de la Blanchette B, cred ca iti ramasesm datoare cu o parere. Este ok, nu ma ustura ochii de la ea, curata impuritatile, demachiaza , ba chiar cand am avut unele cosulete si n-am avut stare si am umblat la ele, parca m-a ajutat sa le vindece, nu stiu, poate a fost o coincidenta, poate, nu stiu... A fost ok, adica nici nu m-a dat pe spate ca fiind extraordinara dar nici nu mi-a displacut. ,, :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult dacă ți-a fost de folos! Dacă ți-o dorești mult pe cea de la Bioderma, ți-o recomand din suflet pe aceasta, din punctul meu de vedere e exact același lucru, eu n-am văzut nicio diferență între ele (doar prețul mai prietenos al acesteia :)) ).
      Mulțumesc mult pentru părere! Mă bucur că te-ai înțeles bine cu ea, dar eu momentan nu mă mai risc cu experimentele acum că mi-am găsit loțiunea iubită. :)) Însă poate pe viitor o să-i dau o șansă, că oricum nu e scumpă.
      Pupici :*

      Ștergere
  8. Este una dintre preferatele mele. :D
    Ma bucur ca-ti place.
    Sa o folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat-o inca dar eu sunt o mare fana a produselor Garnier in general. Acum folosesc un demachiant de la ei si urmeaza sa incerc si aceasta lotiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță îți va fi pe plac și această loțiune micelară de la ei! Merită încercată!

      Ștergere
  10. Am citit câteva articole despre această apă micelară şi toate o lăudau.
    Mă gândesc să încerc şi eu produsul, nu cred că am nimic de pierdut :)
    O foloseşti pe post de demachiant cumva?
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai nimic de pierdut, este un produs excelent și nici foarte scump nu e! :D
      Da, uneori o folosesc și pe post de demachiant pentru ten, când n-am chef de laptele demachiant și e de asemenea foarte bună și pentru îndepărtarea machiajului ochilor, însă eu prefer bifazicul, este și mai eficient decât loțiunile micelare, însă este foarte bună și aceasta, mai ales dacă nu folosești machiaj waterproof.
      Te pup! :*

      Ștergere
  11. Si eu sunt mare fana! <3 ;)) O am de maxim 2 saptamani si o ador! <3 Eu am luat-o din Carrefour cu 22 de lei si mi se pare chiar ieftina...Adica un demachiant la Avon de 200 ml e vreo 10 lei si nu mi se pare prea bun..Dar lotiunea aceasta chiar merita achizitionata, o folosesc in fiecare zi pe post de demachiant. In ultima vreme nu este zi in care sa nu ma dau macar cu un corector si rimel. :)) Nu dorm mai mult de 6 ore pe noapte si daca nu m-as da as arata ca un zombie la scoala. :)) Asa par si eu mai draguta. :)) Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că te-a cucerit și pe tine! Așa e, nu e scumpă nici la prețul întreg!
      Sunt sigură că ești foarte drăguță și fără machiaj. :p

      Ștergere
  12. Yea, Yea! Si mie imi place micelara GARNIER! :)
    Un produs foooarte bun la un pret generos si accesibil!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. zilele trecute mi-am cumparat si eu din carrefour lotiunea la 125 ml de curiozitate si chiar m-a incantat de la prima utilizare. nu stiu dc dar eu niciodata nu am prea avut incredere in apele micelare, dar asta... chiar mi-a schimbat parerea. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că te-a cucerit și pe tine, e un produs foarte bun și deloc scump! Mie nu cred că mi-a lipsit vreodată din casă, oricâte altele aș mai fi avut deschise, fiindcă mna... sunt mereu curioasă să încerc altele și altele. :))
      Pupici

      Ștergere