Week in photos #71

Vă vine să credeți că deja a trecut prima lună din an? Mie da și nu, am rezolvat destule lucruri luna asta, dar parcă tot nu știu când a trecut timpul, o fi și din cauză că mare parte din ultima vreme am fost ca un zombi leșinat care nu prea știe de capul lui. Oricum, prima lună a fost de încălzire (care la mine s-a lăsat cu febră musculară... la propiu), iar din februarie toate o să meargă și mai bine.... sunteți de acord? Nu pierdem nimic dacă suntem optimiste, nu?

N-am eu multe să vă arăt în postarea asta, aproape că am vrut să renunț în a o mai scrie, dar mă prezint la voi cu ce am. Pe aparatul foto s-a cam pus praful săptămâna asta, că nu m-am atins de el deloc (dar de mâine are treabă multă, s-a odihnit destul), așa că o să vedeți doar câteva poze făcute cu telefonul...


Săptămâna asta am avut ceva motive de sărbătorit, a fost ziua noastră și ziua lui, așa că am avut motive și de ieșit în oraș, dar și de mâncat nesănătos... mda. :)) Adevărul e că nu regret pizza aia, să fiu sinceră, că a fost prea bună.


Prin același motiv de sărbătoare se justifică și prăjiturile (pe care nu mi-a dat prin cap să le pozez nici cât era lumină, nici cât erau toate frumos așezate), dar pe cine mint... eu oricum mănânc dulciuri foarte multe fără niciun motiv. E ca un viciu, dar e plăcerea mea vinovată!


Luna asta n-am cumpărat absolut niciun produs de makeup, ceea ce e o performanță (mi-am impus asta din pricina prea multor noutăți luate în ultimele 2-3 luni ale anului trecut), iar ăsta a fost prilej și să redescopăr produse din colecție abandonate pentru o vreme, printre care rujulețul ăsta de la Flormar - Deluxe Shine Gloss, nuanța D32. Îmi place să-l port peste un lip liner într-o nuanță asemănătoare aplicat pe întreaga suprafață a buzelor, iar în felul ăsta obțin o culoare perfect opacă și rezistentă datorită creionul, dar și luciu și hidratare datorită rujului. 

Trebuie să recunosc că nu-mi e ușor să-mi impun perioade din astea de limitare a cumpărăturilor, mai ales când sunt reduceri și noutăți la tot pasul, dar uneori simt că e necesar, măcar pentru o perioadă scurtă, că o lună nu e chiar atât de mult. Mi-am mai potolit oricum pofta de shopping cu alte produse, de îngrijire sau răsfăț. N-o să dau nici de mâine năvală în toate nebuniile, dar nici nu-mi mai impun să mă abțin de tot... că nu e de mine pentru așa mult timp. :))


Azi am tot dat târcoale ofertei de la Melkior, cu ojele „mini” la doar 10 lei, pe care le găsiți aici (transportul e gratuit indiferent de valoarea comenzii) și dintre care eu o am pe Anytime red care e un roșu clasic foarte frumos, dar mă cam atrag și celelalte două. Nu știu totuși de ce le numesc „mini”, că au 10 ml, un full size în toată regula. :))


Pe blog n-am reușit să postez pe cât de des mi-aș fi dorit, dar mă bucur că am reușit să-mi dau o restanță - review de aici la fondul de te Revlon Colorstay! V-am mai vorbit aici despre ofertele Yves Rocher pentru februarie și aici v-am prezentat lista mea de cumpărături pentru Roma. 

M-am bucur zilele astea de vremea ceva mai bună, sper s-o țină tot așa de acum în colo, că am multe planuri mai mult sau mai puțin mărețe pentru săptămânile viitoare, pe care revenirea gerului mi le-ar putea da peste cap. Nu prea-mi plac mie atâtea bălți pe străzi (cui îi plac, de fapt?), dar prefer așa decât gheață, munți de zăpadă și ger. 

Vă doresc o nouă săptămână cât mai frumoasă, să ne citim duminica viitoare cu multă energie și o stare cât mai bună!

Săptămâna voastră cum a fost?

18 comentarii

  1. Pupicei Ella, si eu am zis ca ma abtin dar n-am putut, am comandat si eu toate ojele :)), si inca cateva de la Farmec.....si inca cateva de la Essence,offf boala grea, <3 miss you <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e boală grea! :)) Dar noi să fim sănătoate, să avem parte doar de „boala” asta! :))
      Să te bucuri de ce ți-ai luat! Te pup!

      Ștergere
  2. Pizza aia arata prea bine ... sa ai o saptamana frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu, salivez când mă uit la poză. :)) La fel și tu!

      Ștergere
  3. Pizza!!! O saptamana super buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) V-am atras cu pizza aia în preview mai rău decât cu cosmeticele.
      Mulțumesc, o săptămână bun și ție!

      Ștergere
  4. Pizza... yummy! Cred ca saptamana aceasta o sa cedez si o sa-mi comand si eu! Sunt o pofticioasa!
    Si nu stiu cat voi mai rezista in fata ofertelor Melkior. Toate produsele arata excelent. :)
    Pupici si o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, și eu sunt o mare pofticioasă! :D
      Eu la rujuri mai aștept o ofertă bună, la alea știu că nu rezist. :))
      O săptămână frumoasă și ție! Pupici!

      Ștergere
  5. Saptamana mea a fost plictisitoare, dar am mai animat-o cu o vizita la Mall si cateva cumparaturi cosmetice. Mi-am luat spuma de ras de la Balea cu aloe vera si ulei de avocado, nu stiu cum am trait fara ea pana acum, o crema cu argan de la Farmec si multe sedinte de infrumusetare de pe Zumzi pentru ca simt nevoia sa ma rasfat. La multi, multi ani fericiti in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niște mici cumpărături înveselsc orice zi/săptămână proastă sau plictisitoare, știu cum e! :D Să te bucuri de ce ți-ai luat!
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  6. Si eu mi-am propus o perioada fara shopping, sa vedem ce o sa iasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Succes! Eu nu mă pot limita de tot fără shopping, dar măcar pe categorii și perioade scurte mai merge, uneori îmi iese. :D

      Ștergere
  7. Amandineeeee imi plac amandinele! :D
    O saptamana reusita!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Siiii iarasi salivez citind postarea asta! :))
    Draga mea, la multi ani iubitului, la multi ani voua si multe momente frumoase impreuna!
    Ca un zombi lesinat ma simt si eu, nici nu m-am odihnit in weekend si saptamana de munca abia a inceput :( Sper sa recuperez weekend-ul urmator.
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, n-o să mă mai citiți dacă vă mai arăt chestii apetisante. :))
      Mulțumesc foarte mult, draga mea!
      Sper ca săptămâna asta să fie mai lejeră și pentru tine și să reușești să te recuperezi!
      Te pup!

      Ștergere