Produse consumate - Iulie 2016

Trebuie să recunosc că mă aflu într-o fază în care mă simt oarecum copleșită de numărul mare de produse pe care le am, din motivul ăsta de câteva luni am cumpărat foarte puține produse ca moft (dacă era doar după nevoie nu mai luam chiar nimic), iar când văd că parcă nu se împuținează deloc cu ceea ce reușesc să consum lunar e cam enervant, îmi deau seama că niște pauze de la cumpărături sunt uneori necesare, chiar dacă nu-mi place asta (nici măcar s-o recunosc).


Trecând de gândurile mele din introducere, mai bine să vă povestesc despre produsele pe care le-am consumat luna trecută - nu enorm de multe nici de data asta, dar sunt totuși câteva.


Creionul pentru sprâncene Catrice mi-a plăcut mult pentru momentele când voiam să-mi conturez sprâncele rapid, dar și într-un mod mai natural. L-am consumat totuși cam repede - vreo 7-8 luni, poate pare mult, dar în timpul ăsta l-am folosit ocazional, altele fiind favoritele „absolute”, către care întind des mâna. Totuși, per total mi-a plăcut și l-aș recomanda în special fetelor blonde. De aici l-am luat.

Deși nu-mi mai place în mod special sucul ăsta, totuși balsamul de buze cu Coca Cola mi-a plăcut foarte mult! Aroma e delicioasă (poftă nu-mi făcea) și, spre surprinderea mea, oferă și ceva hidratare - nu cea mai intensă, dar eu mă așteptam să nu facă mai nimic, dar m-am înșelat. L-aș mai lua și pe el, însă când o să am ocazia vreau să-l iau și-n alte arome, cu Fanta sau Sprite. 

Despre crema Bioderma Aquafluide SPF 50+ nu mai pot spune nimic nou, doar că am un alt tub început. Nu mai știu dacă e al treilea sau al patrulea, dar nici nu mai contează. Iubesc crema asta pentru cât e de lejeră, pentru că-mi permite astfel să aplic o cantitate foarte generoasă (așa cum trebuie!) fără să-mi simt tenul încărcat. Mai detaliat am scris despre ea aici.


Săpunul lichid Balea a fost într-o ediție limitată care nu cred că se mai găsește în magazine, dar vi-l arăt pentru a mai spune încă o dată cât de mult îmi plac săpunurile lor, cât de cremoase sunt și cât de bine miros, mai ales cele din ediții limitate. Le recomand cu mare drag, sunt ieftine și minunate! Deocamdată am în baie un săpun lichid de la alt brand, să mai schimb, că de vreo 2 ani numai Balea foloseam, dar sigur revin la ele în viitor!

Gelul de duș B.U. in action cu papaya l-am mai avut o dată în trecut și l-am folosit și pe acesta cu aceeași plăcere ca prima oară! Aroma e delicioasă, consistența cremoasă e foarte plăcută, face spumă, nu usucă pielea. Sunt foarte faine gelurile de duș din gama asta de la B.U. în general, iar arome au multe tentante, o să mai treacă prin baia mea și altele, dar poate și ăsta din nou. 

Tare rău îmi pare că n-am de unde să mai recumpăr gelul de duș Yves Rocher cu măr și anason (a fost din ediția limitată de vara trecută), pentru că mi-a plăcut la nebunie aroma asta, era perfectă pentru vară, cel puțin pentru gustul meu! Acum am consumat varianta travel size, ultimul produs cu aroma asta pe care-l mai aveam  (mai am unul cu lămâie, tot mic, dar ăsta-mi plăcea mai mult).

Exfoliantul de corp Bunica Agafia anti-celulitic (cică) mi-a plăcut super mult - aromă intensă, masculină, particule suficient de abrazive, dar deloc agresive. Aia cu celulita e praf în ochi, dar în rest e foarte fain... și foarte ieftin. Mai am unul de la Bunica, într-o altă variantă și-mi place și ăla.


Anti perspirantul Nivea protect & care e eficient, dar nu suficient pentru vară, în cazul unei persoane care transpiră mult, cum e cazul meu. Prefer varianta Stress protect de la ei, dar ăsta e mai delicat, probabil mai potrivit cuiva care nu transpiră mult. 

Deodorantul mini Gerovital H3 Fresh l-am purtat cu mine în bagaj de două ori - prima oară în martie, când m-a mulțumit și luna trecută, când l-am simțit ca fiind degeaba. Însă insist, eu transpir mult vara, am nevoie de produse mai „puternice”. Oricum, apreciez că există variantele astea travel size la Farmec/Gerovital și pe viitor probabil m-aș orienta către altele ale lor care mi s-au părut mai eficiente. 

O altă miniatură consumată e loțiunea de corp Shaka cu mango, achiziționată din Roma, care miroase de vis și... atât. Nu prea face nimic în afară de a parfuma pielea. Păcat, că aroma mă făcea să vreau s-o mănânc. 

Șamponul uscat Batiste XXL mini e minunat pentru un păr fin și lipsit de volum cum e al meu, dar nu l-aș recomanda cuiva cu părul deja aspru, pentru că ăsta îl lasă și mai aspru, are un efect ca de fixativ, însă eu trec peste asta când văd cât de mult volum reușește să-mi dea. Nu am mai luat varianta asta full size de ceva vreme, dar l-am tot avut în variantă mini. Repet totuși, ca o moară stricată ce sunt, că iubesc șampoanele uscate Batiste!

Am fost foarte încântată la început de șamponul Syoss Anti-dandruff, dar nu știu din ce motiv acum că l-am consumat nu simt nevoia să fug în primul magazin să-l recumpăr. E consumat de vreo două săptămâni de fapt și nu-i simt lipsa, am altele care-mi plac totuși mai mult, deși pentru preț e foarte ok. 

Cam asta e tot pe luna iulie, nu chiar rău aș spune, deși se putea mai bine. Poate august o să fie mai bogat și cu chestii consumate. Poate...

Voi ce ați mai consumat în ultima perioadă? Avem ceva produse în comun? Vă atrage ceva atenția?

20 de comentarii

  1. Si eu am o punga plina, nu stiu cand o sa apuc sa fac poze, dar cam trebuie ... pauza la cumparaturi e necesara si la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai cu gunoaile, că sunt curioasă ce ai mai adunat. :)) Să te văd cum îți iese cu pauza de la cumpărături!

      Ștergere
  2. M-ai făcut curioasă în privința săpunurilor lichide de la Balea, pe care spre rușinea mea nu le-am încercat! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că am reușit să-ți stârnesc curiozitatea și dacă le vei încerca sper să-ți placă... de fapt nu prea are cum să nu. :D

      Ștergere
  3. Si eu am ditamai punga dupa birou, tot umplu, tot umplu. Nu stiam ca cei de la Shaka au facut si produse de beauty, acum cativa ani cand am mers in Spania aveau doar haine si accesorii. Trebuie sa imi iau si eu crema aia de la Bioderma :( e asa laudata :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu bine dacă tot ai cu ce s-o umpli! :D Nici eu n-aveam idee, mi-a atras atenția că era un stand în mijlocul magazinului cu multe produse travel size. Chiar trebuie încercată Aquafluide, nu e degeaba lăudată de atâta lume - pentru mine e prima oară când rămân fidel timp de un an aceleiași creme cu SPF.
      Te pup!

      Ștergere
  4. Vai, vai, vai, ce bine arata scrub-ul Bunica Agafia. Trebuie sa pun si eu mana pe el!
    Am incercat si eu majoritatea produselor de pe lista ta - cel mai mult imi place crema cu SPF de la Bioderma. E pe sfarsite si a mea si-mi pare tare rau... Sigur o voi recumpara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E neașteptat de interesant și bun, sper să-ți placă dacă pui mâna pe el!
      Mă bucur că și ție-ți place Aquafluide, cred că putem face un fan club. :)) Eu mi-am luat de fiecare dată rezervă din timp, să nu rămân fără ea.

      Ștergere
  5. Ce harnicuta ai fost!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu balsamul de buze cu Coca Cola. Avem cateva favorite in comun: samponul uscat Batiste, produsele Balea si B.U, eu am avut sprayul de corp cu mar si anason si mi-a placut mult, ca si antiperspirantele de la Nivea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că doar în magazinele online se găsește, pe Aoro e sigur.

      Ștergere
  7. Photoderm si Deo Nivea sunt produse in comun pe care le-am consumat si eu! :)
    In rest, cred ca le-ai avzut!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am sesizat că aveam niște produse consumate în comun. :)
      Pup!

      Ștergere
  8. si mie imi plac mult sapunurile lichide de la Balea! Deodorantele Nivea le evit cat pot, sunt absolut ineficiente in cazul meu. Samponul uscat Batiste l-am avut si eu tot in varianta mini XXL volume. Mi-a placut, ce sa mai! Nu le lauda lumea degeaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai încercat și Stress protect de la Nivea? Mi se pare foarte bun, iar mai mult ca mine nu știu dacă poate transpira cineva. :))
      Sunt produse populare pe merit șampoanele uscate Batiste, eu până acum doar cu cel pentru păr blond nu m-am înțeles, în rest mi se par minunate!

      Ștergere
  9. habar nu am cum le pastrati, eu uit si le arunc :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow! Ce harnica ai fost. Avem câteva produse îndrăgite în comun, stiu ca știi dar... m-ai convins cu Batiste XXL. Nu auzisem lucruri tocmai bune despre el dar acum îl vreau, musai! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am convins cu Batiste XXL, tu având un păr similar cu al meu cred că ți-ar plăcea! E normal să nu le placă fetelor care n-au nevoie de volum chiar deloc și au deja părul aspru, am citit și eu păreri mai puțin bune din cauza asta. :D
      Pupici

      Ștergere