Câteva gânduri...

În toți anii trecuți, la început de toamnă mă întristam pentru că s-a terminat vara, anotimpul meu preferat, dar anul ăsta nu sunt deloc tristă. Chiar dacă iubesc căldura, marea, zilele mai lungi, ținutele vaporoase și libertatea mai mare de mișcare, totuși fiecare anotimp are farmecul lui, iar viața ar trebui trăită din plin în fiecare zi, nu doar în anumite sezoane. Am reușit să mă bucur din plin de zilele calde de vară - chiar dacă întotdeauna e loc de mai mult și mai bine - iar acum chiar nu simt că ar fi trecut prea repede, am reușit să fac destul de multe vara asta.

Toate pozele ce urmează sunt din arhiva personală, realizate vara asta.



Am același gând cu privire la toamnă, vreau să profit din plin de fiecare zi, să fac cât mai des ce-mi place - să ies, să mă plimb, să călătoresc, să fotografiez, să citesc și să scriu, să trăiesc cât mai multe experiențe noi. Încă e cald, încă mai stă puțin vara cu noi, dar de cum vremea o să înceapă să se răcească, am de gând să mă bucur și de plăcerile de sezon - băuturi calde delicioase, produse cu arome gurmande, rujuri în nuanțe închise, sunetul plăcut și romantic al ploilor seara (ziua tot n-o să-mi placă în mod special, nu mă pot minți singură), de parfumuri cu arome intense și, mai ales, de superbul peisaj de toamnă, de culorile pomilor și a-l covorul format din frunzele ruginii căzute.


Iar pentru că pomeneam de scris, simt nevoia să aștern câteva gânduri și cu privire la blog - nu mi-am pierdut pasiunea pentru scris și blogging, chiar dacă în ultimele luni au apărut pe blog foarte puține postări, doar că mi-am pierdut din ritm în momentul în care am fost nevoită să fac o pauză mai lungă. În plus, am realizat și că nu-mi mai doresc un blog exclusiv de beauty, aș vrea mai mult de atât, chiar dacă o să continui să scriu și despre cosmetice, dar am de gând să scriu mult mai des și despre alte lucruri care mă pasionează, despre altfel de frumusețe - locuri frumoase, sentimente, stil de viață etc.

Nu am totuși de gând să fac o ciulama de subiecte, majoritatea postărilor viitoare vor fi în jurul categoriilor beauty, lifestyle & travel, totul prin ochii mei, experiențele mele, gândurile mele. Nu am de fapt vreun plan exact cu ceea ce va urma, cum va arăta blogul peste câteva luni, am în plan doar multe idei de articole și gândul că o să scriu mult mai des decât am făcut-o în ultimele luni - asta aș putea spune că e chiar o promisiune!


De ce nu mai vreau doar beauty, doar cosmetice? Poate fiindcă, cu excepția câtorva produse pe care le consider o necesitate, majoritatea produsele de îngrijire și machiaj le văd doar ca pe niște mici bucurii, răsfățuri, artificii care să ne facă să ne simțim și mai bine în pielea noastră, dar care ar trebui să fie o completare a unei vieți frumoase (cu toate supărările, necazurile și problemele, viața poate fi totuși frumoasă!), nu un scop în viață. Oricât de fericită sunt când descopăr un super produs și oricât de deconectată și relaxată când mă machiez, totuși sunt sentimente și trăiri mai frumoase, mai intense și mai importante de atât!


Mă uit în jurul meu și văd prea multe femei, prea mulți oameni de fapt, care nu au vise, pasiuni, plăceri mărunte de care să se bucure și trăiesc într-o rutină înfricoșătoare fiecare zi din viață, fără excepție. Văd și multe frustrări și răutăți în jur, care sunt probabil rezultatul unei vieți nefericite. Nu știu voi, dar eu nu vreau să ajung așa, în niciuna din situații, iar dacă pe viitor o să reușesc prin vreo postare să vă inspir cumva în scopul ăsta (să vă trăiți mai intens viața, să luptați pentru visele voastre etc), atunci o să fiu mai fericită decât inspirându-vă în privința unei noi achiziții cosmetice.


Am pornit de la o idee și am ajuns la cu totul alta, aparent, dar de fapt toate gândurile așternute acum au legătură între ele și sper să fie evidentă. Închei acum, cu promisiunea că o să ne recitim curând - poate cu o postare despre cosmetice sau poate cu altceva, n-am vreun program pregătit, doar mai multe articole diferite în lucru.

Vă îndemn, în final, să ne bucurăm din plin de toamna asta! Sunteți cu mine? 



20 de comentarii

  1. Blogul este de fapt omul din spatele lui, asa ca fa exact ce simti si scrie exact ce vrei. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rezonez cu Camelia. Poti aborda orice subiect dacă te reprezintă și îți face plăcere să-l dezbați public.
    Toamnă frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur atat de mult ca ai avut o vara atat de frumoasa, sper ca si toamna sa fie pe masura!! Asa e, un super produs iti poate face viata mai frumoasa, insa e altceva atunci cand faci ce-ti place, calatoresti, te bucuri de viata :). Raman cu tine, evident :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc pentru gândurile bune! La fel îți doresc și eu ție, să ai o toamnă minunată!
      Mă bucură să aflu că vei rămâne prin preajmă chiar dacă o să abordez subiecte mai diverse. :*

      Ștergere
  4. Zici ca ma vad pe mine in urma cu vreo patru ani cand am decis sa fac acelasi lucru!
    Abia astept sa citesc postraile tale viitoare, pentru ca-mi place la nebunie stilul tau!
    Te imbratisez cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț, știam eu că ne asemănăm în multe privințe.
      Îți mulțumesc mult, mă bucur să aflu asta!
      Te îmbrățișez cu drag înapoi! :*

      Ștergere
  5. Abia astept sa-ti citesc articolele si sa descopar omul din spatele lor. Iti doresc o toamna superba, ceea ce-mi doresc si mie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem, suntem! Mi-a placut mult ce ai scris si ma bucur ca suntem pe aceeasi pagina in mai multe privinte.
    Spor la tastat si bafta la implinirea tuturor dorintelor! Toamna asta o sa fie plina ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur și eu să aflu că gândim/simțim la fel în unele privințe!
      Mulțumesc mult! Așa să fie, la fel îți doresc și eu ție - să fie plină de momente frumoase!

      Ștergere
  7. si pe mine ma sperie ideea de rutina, cand simt ca ma pandeste devin foarte iritabila.

    e foarte greu sa intri in ritm cu blogul dupa operioada in care n-ai scris. eu uneori imi spun ca daca n-as scrie zilnic, cred ca as posta o data sau de doua ori pe luna :)).

    toamna frumoasa sa avem, desi recunosc ca pe mine anul acesta nu ma prea incanta :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puțină rutină cred că există în viața fiecăruia, dar când totul e o rutină... atunci cred că e o problemă.
      Așa e, o simt pe pielea mea! Eh, nici chiar așa, poți schimba programul dacă așa simți, dar după o pauză mai lungă e mai greu să reiei totul de unde ai lăsat, mai ales dacă vrei să faci și niște schimbări - cum e cazul meu.
      Așa să fie, cât mai frumoasă! Poate următoarele câteva luni o să compenseze și o să-ți schimbi părerea. :D

      Ștergere
  8. Cred ca toate la un moment dat ne dorim sa abordam si alte subiecte...si consider aecst lucru ceva absolut normal si ok! Atat timp cat tu vrei sa impartasesti altceva in afara de produse cosmetice si d ingrijire, este totul suuuper! E nevoie de diversitate si cel mai important: sa fi tu in continuare, sa ramai pozitiva si sa transmiti lucruri bune si frumoase dincolo de ecran. Chiar daca impartasim lucruri din viata noastra nu tocmai bune, si lucrurile mai putin bune fac parte din viata si nu trebuie ignorate. Invatam si din ele!
    Te pup si spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, am sesizat cum multă lume face asta, de fapt și eu am scris întotdeauna și despre altceva (chiar și doar prin postările mele week in photos), dar de acum o s-o fac mult mai des. Mă bucură oricum confirmările voastre în sensul ăsta, mulțumesc.
      Sunt perfect de acord că cel mai important e să rămăi sincer și tu însuți!
      Mulțumesc! :*

      Ștergere
  9. Eu te urmaresc oricum, indiferent despre ce scrii. Chiar daca nu te cunosc personal, stiu ca esti o fata deosebita si asta se vede aici, pe blog. Chiar am observat o schimbare la tine si nu pot decat sa zambesc si sa iti spun ca evoluezi frumos.
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult pentru cuvinte, m-au făcut să zâmbesc!
      Te pup!

      Ștergere
  10. Iti inteleg perfect sentimentele, cam aceleasi lucruri le simt si eu. Am senzatia ca acum ma preocupa ceva mai multe lucruri pe care simt ca trebuie sa le exprim si pe blog pentru ca el sa ramana autentic. Ramane sa vad in ce directie ma voi simti confortabil sa o apuc, pentru ca si eu vreau sa ramana totusi ceva unitar.
    S-avem spor la scris!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e ceva firesc, până la urmă, când vedem blogul ca pe un jurnal online și nu doar ca pe un site. Sigur o să ne dăm seama „din mers” încontro s-o apucăm.
      Să avem!

      Ștergere