Wishlist | Câteva dorințe materiale

Dorințele mele cele mai mari nu includ lucruri materiale de niciun fel, mă pot lipsi de multe în schimbul locurilor unde-mi doresc să ajung, a experiențelor de încercat și a sănătății, iar dacă mă apuc să aștern în scris ce schimbări mi-aș dori foarte mult să văd în jur.... nu aș termina articolul ăsta azi. Însă nu vreau s-o dau azi în mesaje profunde, de politică oricum mă țin departe în postările de pe blog, iar despre respectul pentru oameni, animale și natură pe care aș vrea să-l văd mai des scriu oricum printre rânduri de câte ori am ocazia. Așa că mă reîntorc cu gândul la micile dorințe materiale.

Nu era planificată postarea asta până acum câteva ore, însă după ce am pus în ordine câteva cumpărături de ieri mi-am dat seama că pentru vara asta nu-mi mai doresc în mod special nimic material, deși nici n-am luat prea multe, în schimb am realizat că aș vrea câte ceva pentru toamnă-iarnă, în special anumite lucruri care simt că-mi lipsesc din garderobă și am decis să vi le arăt și pe blog, poate găsiți puțină inspirație sau poate îmi dați voi mie idei unde aș putea găsi ce caut.


Pantaloni albi

Blugi albi, mai exact, cât mai simpli și neapărat fără rupturi, dintr-un material mai gros/plin care să nu lase lenjeria la vedere și cu o talie cam medie... Aparent n-am mari pretenții, dar în practică tot caut așa ceva de vreun an, poate chiar mai mult, fără prea mare succes deocamdată. Trebuie să vă povestesc ceva legat de asta - recent am probat unii în H&M și nu pricepeam ce le-a venit să pună materialul ăla sus, care stătea aiurea pe mine; după câteva minute de privit în oglindă m-am prins că erau pantaloni de gravidă. 

Revenind... pe Fashion Days am găsit multe opțiuni aparent bune, dar am zis să-mi mai încerc norocul pe probat, dacă nu apelez la online. Ca exemplu în stânga sunt niște blugi Oltre de aici, care mă tentează foarte tare, iar în dreapta mult mai accesibilii blugi Mango de aici, dar de care nu sunt sigură că mi-ar veni mie bine.


Cardigane colorate

De tip pulover și mai lungi aș vrea, dar exact cam ce am în cap n-am găsit nici măcar în imagini ca să vă arăt, astea de mai jos - de pe Bonprix - sunt doar vag apropiate de ce-mi doresc. Oricum de la ei nu știu dacă mai comand, am mai zis că am avut o experiență bună și una mai puțin bună, per total oricum mi se pare că prețurile sunt măricele pentru calitate. Poate mi-ar plăcea și unul pe roșu ca cel de mai jos, poate și unul mai elegant precum celălalt, dar și mai mult aș vrea unele multicolore - în buline, dungi, floricele, pătrățele, orice cu mai multe culori puternice. Că până la urmă simple mai am... nu prea mă interesează altele tot bej, gri, roz pal etc.


Jachete piele ecologică

Mi se par foarte practice și ușor de purtat genul ăsta de jachete și totuși nu prea mă atrag cele pe negru, le prefer în nuanțe mai deschise (tot doar așa mai am). Parcă arată mai frumos materialul, iar eu oricum nu sunt mare fană a hainelor negre, mai ales în partea superioară. Aș mai vrea măcar una de genul ăsta, iar la jacheta Only din dreapta îmi place tare mult culoarea. Nu știu totuși dacă mi-ar veni un XS, iar din păcate pe S nu mai e disponibilă. Oricum nu sunt pusă pe shopping chiar acum, o să mai studiez.


Bocanci cu imprimeu floral

Îmi atrage imediat atenția aproape orice piesă cu imprimeu floral, am deja multe haine de tipul ăsta și chiar ceva de încălțat, iar niște bocanci de genul celor din imagine am văzut la New Yorker prin primăvară și mi-a rămas gândul la ei... Nu știu de ce nu i-am luat imediat, însă acum îmi pare puțin rău că n-am făcut-o, nu i-am mai văzut prin magazinele lor, dar poate am noroc să-i găsesc măcar la o lichidare de stoc prin toamnă. Dacă nu... o să-i caut în altă parte (vreo idee?), însă în cazul ăsta nu știu dacă aș încerca online, mi-ar plăcea să-i văd în picior.


Pantofi sport albi

Încălțămintea albă mi se pare pretențioasă și din motivul ăsta am foarte puțină, mai ales că am talent la a călca prin bălți, dar mai nou mi s-a cam pus pata pe pantofii sport albi. Recent am găsit reduceri foarte bune pe Fashion Days la încălțăminte, însă până la urmă mi-am luat bocanci de munte și la pantofii sport am renunțat pentru moment, dar rămân pe wishlist. Aș vrea ceva similar cu cei Puma (aici sunt la un preț super bun), pe care eram pe punctul să-i cumpăr sau cei Adidas (mai sunt aici niște numere), dar nu sunt bătute în cuie modelele, mai urmăresc, mi-ar plăcea și fără niciun alt detaliu colorat.

Două de la Paula's Choice

Nu puteam să nu trec și ceva de îngrijire, nu? Mi-aș dori eu multe de la Paula's Choice, inclusiv să recumpăr unele favorite, dar două noi de încercat m-ar tenta cel mai mult: Resist Advanced Smoothing 10% AHA și Earth Sourced Power Berry Serum, cel din urmă fiind chiar o noutate, de care sunt tentată din cauza Cameliei. N-am să intru în multe detalii în privința lor, am lăsat link către site ca să vedeți ce-i cu ele, în rest știți probabil opinia mea - produsele PC sunt preferatele mele pentru skincare și îți merită prețurile ridicate cu vârf și îndesat. La fel ca în cazul hainelor și încălțărilor... până și produsele astea mă interesează mai mult pentru toamnă-iarnă.

Mai am și alte câteva dorințe materiale, dar nu prea arzătoare, iar în unele cazuri nu sunt sigură în privința lor, așa că n-avea rost să le trec pe listă. Așa cum am mai zis-o... sunt mult mai selectivă, nu mai vreau să achiziționez din impuls și apoi să realizez că nu port/folosesc un lucru cumpărat inițial cu entuziasm. Am multe haine, am multe cosmetice, prefer să cumpăr mai puțin și mai bun. Iar când vine vorba de haine am câteva reguli importante pentru mine - să mă simt bine în ele, fiecare piesă să se combine în cât mai multe ținute și să fie ceva cât de cât diferit de ce am deja în garderobă.

Desigur, mai am niște lungi liste de dorințe cu cărți, dar acolo e altă poveste - am publicat aici un wishlist pe început de an, încă nu l-am bifat nici pe acela în întregime, așa că încă mă focusez pe el. O dorință mărișoară e un nou aparat de fotografiat, dar cred că mai poate aștepta până anul viitor, nici măcar nu știu încă sigur ce model vreau.

Voi ce aveți pe lista de dorințe materiale? 
Aveți în plan ceva achiziții pentru toamnă sau încă mai căutați lucruri de sezon?

8 comentarii

  1. Maine poti sa citesti mai multe despre Power Berry Serum pe blog, imi place la nebunie in perioada asta si l-am folosit aproape zilnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aștept să apară articolul și o să citesc, chiar dacă sunt deja convinsă că-l vreau.

      Ștergere
  2. chiar am vrut sa zic ca bocancii inflorati i-am vazut la new yorker. nici eu nu i-am luat si acum imi pare rau si cam sufar dupa ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu știu de ce nu i-am luat, dar poate avem noroc să mai apară...

      Ștergere
  3. excelente alegeri! eu chiar am renuntat de la inceputul anului la mai multe lucruri si in schimb am folosit banii pentru excursii, ma simt mai bine, si o sa continui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel gândesc și procedez și eu de vreo 2-3 ani! Zic să continuăm în direcția asta. La cât mai multe excursii interesante!

      Ștergere
  4. Spor la bifat!
    Si mie imi cam sclipesc ochii in momentul in care zaresc pana cand imi dau seama ca silueta mea nu e tocmai ok pentru ei.
    Cu jacheta din piele ecologica am rezolvat problema, am gasit una pe HM dupa indeluuuungi cautari. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Uite că n-am remarcat la H&M vreo jachetă să-mi atragă atenția, deși am tot fost prin magazinele lor, dar nici n-am căutat în mod special. O să mă mai uit.

      Ștergere