Produse favorite: Noiembrie

În luna noiembrie am descoperit multe produse pe placul meu aşa că postarea de azi este ceva mai bogată în produse favorite decât în lunile precedente! Totuşi, cred că e prima lună în care n-am pe listă nicio cremă, niciun demachiant, absolut niciun produs de îngrijire, iar asta în mare parte fiindcă m-am axat pe folosit produsele pe care le deţin de mai mult timp şi care au fost deja prezentate la un moment dat ca favoritele unei luni. Să vedem totuşi care au fost favoritele mele în luna noiembrie:


Cele mai multe descoperiri au fost pe partea de makeup şi aş mai fi putut să adaug câteva produse, dar m-am limitat la cele pe care am apucat să le folosesc cel mai des luna trecută:


Concealer NYX HD - la primele utilizări nu m-a convins, dar pe parcurs m-a cucerit total! Acoperă foarte bine cearcănele, micile imperfecţiuni le camuflează perfect şi rezistă eroic dacă e setat cu puţină pudră. Va urma un review complet cât de curând posibil!

Sleek Matte Me - mai are nevoie de vreo prezentare? Se aplică atât de frumos, este rezistent la transfer şi nici nu usucă buzele, ca alte rujuri rezistente la transfer - cu menţiunea că nici nu le hidratează, acesta fiind singurul motiv pentru care o să-ncerc să îl folosesc cu moderaţie lunile viitoare. O să vă vorbesc şi despre acesta mai multe într-o postare dedicată. 

Mono Essence cappuccino, please! - eu am luat revista Beau Monde mai mult pentru rujul mai jos numit, nu mi-aş fi închipuit că o să-mi placă atât de mult şi acest fard de ochi. Am abuzat de el luna trecută, l-am folosit în tot felul de combinaţii dar şi simplu. Este foarte puternic pigmentat şi uşor cremos, nu mi-a căzut niciodată fard pe obraz la aplicare şi nici la blending. Concluzia: mai vreau şi alte nuanţe!!

Ruj Essence In the nude - foarte hidratant, o nuanţă foarte naturală şi rezistenţă bunicică. Concluzia e aceeaşi: mai vreau şi alte rujuri Essence!

Blush Naturel Yves Rocher Teint Clair Abricote - are o nuanţă foarte naturală, este perfect pentru un makeup no-makeup şi a fost cu siguranţă cel mai folosit blush luna trecută. Ţin totuşi să precizez că e puţin mai slăbuţ pigmentat, simt nevoia să iau o cantitate mai mare de produs pe pensulă, dar pe mine nu mă deranjează deloc asta!

Kit sprâncene Elf - îl aveam de mai mult timp dar la început nu m-a impresionat deloc. Acum nu ştiu cum am trăit fără el! De fapt doar ceara din kit îmi place foarte mult şi o folosesc aproape zilnic, cu fardul nu mă înţeleg la fel de bine, îl prefer tot pe cel din kitul pentru sprâncene Essence - asta-i combinaţia favorită în prezent!


Nu prea am vorbit despre parfumuri pe blog şi nici nu cred că le-am inclus vreodată în favoritele unei luni, dar nu e timpul pierdut să schimb asta! Cele două favorite din luna noiembrie (de fapt cam din întreaga toamnă, dacă stau bine să mă gândesc) au fost Today de la Avon şi Moment de Bonheur de la Yves Rocher! Amândouă au arome puternice (2-3 pufuri sunt suficiente), sunt persistente şi mi se potrivesc perfect!


Nici oje nu cred că am inclus până acum în favoritele unei luni, dar de data asta simţeam nevoia să readuc în atenţia voastră aceste două superbe oje de la Miss Sporty. Pe cea portocalie o puteţi vedea pe unghii aici, iar pe cea neagră aici. Mai am o ojă din gama Crush on you dar pe aceea n-am apucat încă să o încerc. 

Aţi încercat vreunul din produsele menţionate? Voi ce produse favorite aţi avut în luna noiembrie?

23 de comentarii

  1. Din produsele mentionate am incercat fardul de la Essence si parfumul Today. Si mie mi s-a parut foarte bun fardul la pretul lui, poate reusesc weekendul asta sa merg pana in Marionnaud sa-mi cumpar cate ceva. Iar despre parfumul Today ce sa zic, e preferatul mamei mele! E obsedata dupa el! :)) Si de fiecare data se uita in catalog dupa parfumurile astea pentru ca sunt MULTEEEE, Today Tomorrow forever, Today Tomorrow always, amour, heart etc. :)) Si uite asa am incercat eu parfumul Today! :)) Oje texturate inca nu am incercat(Rusine sa-mi fie!) dar joi trimit comanda la Avon si imi voi pune macar 2 nuante. <3 Si zilele urmatoare trebuie sa-mi ajunga ondulatorul, abia astept. <3 Ce sa-ti mai spun?...Nu-ti mai spun nimic ca ma trezesc de Anul Nou fara mancare pe masa si trebuie sa invat pentru teza la geografie. Dar nu-i bai, ne vom informa unii de la altii. :)) Noi nu copiem, Doamne fereste! Dar la cat am de invatat(ne preda 2-3 lectii intr-o ora) mai bine imi invat la romana sau matematica. :)) Iti doresc o saptamana cat mai buna in continuare! Pupici! :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că şi ţie îţi place fardul Essence! Hehe, le ştiu pe toate dar din întreaga gamă doar acesta îmi place în mod deosebit, deşi calitativ şi celelalte sunt la acelaşi nivel, dar nu mi se potrivesc la fel de bine aromele. :D Merită încercate, sunt sigură că o să-ţi placă! Şi eu vreau să-mi iau şi din cele de la Avon, în catalog arată foarte bine! Să te bucuri de noul ondulator!
      Mulţumesc, săptămână frumoasă şi ţie şi succes la teze! :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Superba toate produsele! Mate me cred ca e genial! Si o sa incerc si eu fardul de la Essence ca l-am luat si l-am abandonat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar e genial Matte Me! Merită încercat, sper să-ţi placă la fel de mult ca şi mie!
      Pupici

      Ștergere
  3. Am si eu cele doua parfumuri, dar pe cel de la Yves Rocher nu il folosesc e prea prea puternic,iar ojele...sunt minunate, le am pe ambele:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr, parfumul de la Yves Rocher e foarte puternic şi tocmai de aceea mie-mi place foarte mult! :D Mă bucur mult că şi ţie îţi plac ojele, chiar sunt minunate!
      Pupici

      Ștergere
  4. Am si eu un gloss de la Essence-Nude Kisses pe care il ador, asa ca acum imi doresc un creion pentru sprancene tot de la ei.
    Tot la favoritele luni mai sunt:parfumul Moment de Boneheur, glossul de la Oriflame din colectia The One si rimelul din aceeasi colectie, parfumul Signorina de la Ferragamo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit de bine şi de creioanele pentru sprâncene de la ei, dar eu prefer fardurile de sprâncene. :D
      Mă bucur mult că şi ţie îţi place parfumul Moment de Bonheur!

      Ștergere
  5. Am si eu o oja holografica de la Mids sporty pe care o s.o includ in favoritele lunii! In rest...multe produse non.beauty :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îţi plac ojele lor holografice, chiar vreau să-mi iau şi eu câteva că din sticlă arată superb. :D
      Pupici!

      Ștergere
  6. Gata! M-ai convins sa pun gherutele pe 2 produse mentionate de tine! Imi faceau ele cu ochiul de ceva timp, dar asteptam o "confirmare" sa vad daca sunt ok. Este vorba despre Sleek matte me si rujul Essence. Chiar nu am niciunul si am inceput sa ma dau mai des cu ruj. Anul trecut pe vremea asta, uitam sa aplic si balsam de buze.
    Today de la Avon, tot in sezonul rece il folosesc. Tin minte ca prima data cand l-am incercat, am aplicat mai multe pufuri. Valeu! 3 zile a tinut mirosul pe piele, ca nu ma mai suportam. :)) Niciun gel de dus si nici frecatul in exces cu buretele, nu l-a indepartat. Acum de multe ori, incerc sa apas doar jumatate de puf, de teama. :))) Ca produse preferate de mine luna asta sunt: o pudra mozaic de la Essence, un balsam de buze Sleek Pout Polish si la capitolul unghiute, baza peel off de la Miss Sporty.
    Pup si seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce mă bucur că te-am convins, chiar merită încercate! Sper din suflet să îţi placă la fel de mult ca şi mie! Draga mea, suntem în aceeaşi barcă... nici eu nu foloseam rujuri până acum vreun an, iar acum sunt înnebunită după ele, vreau să-ncerc cât mai multe şi nu ies fără ruj din casă! :D
      Mă bucur foarte mult că şi ţie îţi place parfumul Today! Aşa e, chiar e foarte rezistent!
      Abia aştept să încerc şi eu baza peel off de la Miss Sporty, prea îl lăudaţi toate! Şi m-ai făcut curioasă şi în privinâa pudrei Essence. Uite cum ne tentăm noi unele pe altele. :))
      Pupici, draga mea! Seară frumoasă!

      Ștergere
  7. Kitul de la elf il am si in prezent si nu ma despart de el..
    Parfumul de la Avon cred ca l-am mirosit si eu la o prietena, nu mai retin....dar personal nu l-am avut niciodata..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ai fost una din fetele care m-au tentat cu acest kit. Mulţumesc pentru recomandarea lui! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Si mie imi place parfumul Moment de Bonheur :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putem face deci un fan club şi pentru acest parfum. :)) Mă bucur, mă bucur mult!
      Pupici

      Ștergere
  9. Doar MdB avem in comun :) Imi place mult parfumelul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult, draga mea! Ţin minte că ai fost una din bloggeriţele care m-au tentat cu acest parfumel! :D
      Pupici

      Ștergere
  10. De abia aștept articolul despre MatteMe de la Sleek. Yuhuu!!
    Cât despre kit-ul elf... eu nu înțeleg de ce nu ți-a plăcut la început. Eu l-am iubit din prima secundă. :X
    Îmi plac tare mult ojele Miss Sporty, am un argintiu cu sclipici, dar arată bine și acel negru. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, tu deja ştii cât de bun e. :))
      Să ştii că nici eu nu pricep de ce nu mi-a plăcut la început. :)) Acum îl iubesc!
      Eu mi le-aş lua pe toate, dar încerc să mă abţin, am destule oje care n-au mai primit suficienă atenţie din partea mea. :D
      Pupici!

      Ștergere
  11. Vai cat de lung ma uit si eu la minunile alea de Matte Me!:D Vreauuu! Eu am vrut sa iau niste oje Miss Sporty dar dupa ce am vazut si la Alina Anisia ce zicea de pensula si dupa ce le-am inspectat si eu, am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu m-am uitat la fel până am pus mâna pe ăsta. De fapt, încă mă mai uit lung la alte nuanţe că mai vreaaau! :)) Chiar îşi merită banii!
      Ale mele nu au pensula ciufulită, dar este într-adevăr puţin mai dură. Pentru mine nu e un inconvenient, chiar le aplic foarte repede, mă înţeleg bine cu ea aşa cum e. Acum depinde de preferinţele fiecăreia. :D

      Ștergere
  12. Si eu am terminat parfumul Moment de Boneheur si e clar printre favorite. Acum prefer apa de toaleta Vanille de Bourbon. Cat despre oje eu le prefer pe cele de la Essence, la fel de sclipicioase:)
    In materie de make-up, rimelul Sexy Pulp, fardurile metalizate de la Oriflame, glossurile Essence si Yves Rocher, corector Max Factor...cam astea.

    RăspundețiȘtergere