TAG - Beauty Blogger Resolutions 2015

Anul trecut circula prin blogosferă acest tag cu retrospective și rezoluții în bloggind. Îmi amintesc că l-am citit atunci cu interes la mai multe bloggerițe, iar azi am decis să-l completez și eu, chiar dacă nu mai e atât de popular, e totuși perfect pentru acest final de an. Aștept la finalul postării impresiile voastre cu privire la planurile mele în ceea ce privește blogul!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg03wHRswFEQNIgHgvB6eLNqG3f3RrNVf8MqEBDmTATOgYt4yxbQ9Eaefk7WRfUgz6UnUXGEfYVLjW2y_tZOntVOIJR871k3D_rQUWEQag8B_MKAzJKPUBbVd5B2xBUlUYMb1xSLgZJRHnJ/s1600/blog.png

1. Care este postarea de care ești cel mai mândră anul acesta?

Nu cred că am o singură postare de care să spun că sunt cel mai mult mândră. Au fost mai multe postări la care am muncit ore bune, suflet am pus la toate și aprecieri din partea voastră au primit foarte multe. Sunt însă mândră de începutul dat de această postare, chiar dacă nu m-am mai ținut apoi pentru mult timp de secțiunea cu pricina, am însă planuri să o readuc în atenție anul viitor. Și am mai fost foarte mândră de faptul că această postare a avut sute de intrări din google, nu mă așteptam!

2. Care este postarea de care ești cel mai puțin mândră anul acesta?

N-am o postare de care să nu fiu mândră, am doar câteva postări cu poze de care nu sunt prea mândră, dar asta e... mai mult n-aveam cu ce la momentul respectiv.

3. Cum poți deveni un beauty blogger mai bun?

În primul rând, ar trebui să progresez eu în acest domeniu, să acumulez mai multe cunoștințe și mai multă experiență în tot ce ține de frumusețe. Am deja niște ani buni de când am început să experimentez cu cremele, fondurile de ten, ojele și tot soiul de tehnici de machiaj și totuși sunt departe de a le știi pe toate. Apoi, aș vrea să diversific și mai mult conținutul blogului, cred că e foarte important și asta!

4. Unde simți că nu poți avansa?

La tot ce ține de styling, parcă am două mâini stângi! Știu doar să-mi prind părul într-o coadă sau într-un coc banal, să-mi fac bucle sau să-l întind cu placa. Adică atât cât știe oricine.

5. Câtă pasiune pui în blogul tău?

Pun foarte multă pasiune și sper din suflet că se vede! Am mai spus că blogul face parte din viața mea și că îl consider colțișorul meu vesel colorat.

6. Ce lecții ai învățat din blogging?

Am învățat cât de mult contează să pui pasiune în ceea ce faci, să fi sinceră și cât de importantă e o bună organizare. Chiar pot spune că blogul m-a învățat să fiu mai organizată în general, în viața de zi cu zi! Am mai învățat cât de mult pot înșela aparențele și în această minunată lume a blogging-ului.

7. Când ai fost cel mai creativă/inspirată?

De obicei seara mă lovește inspirația, dar se întâmplă să vină oricând și de oriunde.

8. Ce proiecte ai dus la final?

Proiectul Alphabet nail art challenge! A fost prima colaborare între bloggerițe la care am participat și sunt foarte bucuroasă că am dus-o la bun sfârșit, realizând câte o manichiură pentru fiecare literă din alfabet!

9. Cum/De ce ai procastinat?

Nu am făcut asta foarte des, dar atunci când s-a întâmplat a fost din cauza la o lene acută de moment. Sper s-o scot din vocabular anul viitor!

10. Cum ai putea să îți restructurezi timpul?

N-am vreun plan stabilit, dar chiar intenționez să găsesc o metodă și mai bună. În principiu vreau să fiu și mai bine organizată, să profit din plin de fiecare secundă cât sunt trează. Nu vreau însă să-mi impun vreun program strict pentru blog, și-ar pierde din farmec dacă aș face asta.

11. Ai permis fricii de eșec să ia controlul asupra acțiunilor tale?

Nu cred, rar se întâmplă să fac asta în general.

12. Care sunt obiceiurile la care trebuie să renunți?

Să amân postări pe care sunt nerăbdătoare să le scriu doar pentru că.... nici eu nu știu, lenea cred că e vinovată.

13. Care sunt obiceiurile pe care trebuie să începi să le practici?

În ceea ce privește blogging-ul am zis mai sus și mai trec și ceva rezoluții mai jos, așa că nu mai insist pe aceleași idei și la întrebarea asta.


Acum să vedem care sunt rezoluțiile mele pentru anul 2015 în ceea ce privește bloggingul:
  • Să încep să postez mai des în secțiunile Tips&Trick și Outfit;
  • Să fiu mai activă în social media, măcar pe pagina de facebook și preferabil și pe instagram;
  • Să pun în practică niște idei și proiecte pe care le am în minte (sau chiar notate);
  • Să fac poze din ce în ce mai frumoase și clare;
  • Să introduc o secțiune de tutoriale în care să postez în mod constant;
  • Să folosesc mai des măști homemade și să vă vorbesc despre acestea;
  • Să refac și modific pozele din postări mai vechi (acolo unde se poate, la produse pe care încă le dețin) și măcar să înlocuiesc pozele pe care apare vechiul nume al blogului cu cele în varianta fără watermark;
  • Să fac un header frumos la blog, pe care de atât timp îl tot amân și să mai faci mici schimbări la design;
  • Și să îmi îmbunătățesc în general conținutul blogului, să fiu mai organizată și mai puțin leneșă, după cum spuneam și mai sus. 

Cam atât, se pare că sunt mai multe rezoluții decât păreau în mintea mea. Nu mai nominalizez de data asta pe cineva anume, dar îmi invit întreg blogroll-ul să preia acest tag și orice altă fată își dorește să-l completeze!

Ce părere aveți de planurile mele?  Voi ce postări ați vrea să vedeți mai des la mine pe blog în 2015?

10 comentarii

  1. Foarte dragut acest TAG, recunosc ca nu l-am mai vazut pana acum, sunt interesante intrebarile. Ti-am citit cu drag rezolutiile, pentru ca, bineinteles eram curioasa sa vad care iti sunt si tie planurile pentru anul care urmeaza.
    Sper sa reusesti sa le duci pe toate la capat si sa iasa exact cum iti doresti.
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, dacă ți-a plăcut te invit să îl preiei! Nu e prea târziu să-l faci nici la începutul anului viitor! :D
      Mă bucur tare mult că ți-a făcut plăcere să citești despre planurile mele! Nu sunt mărețe, dar sunt importante pentru mine!
      Așa sper și eu, mulțumesc frumos!
      Pupicei!

      Ștergere
  2. Sunt si nu sunt de acord cu tine...Da, ar trebui sa mai introduci postari cu outfit-uri pt ca esti foarte dragute si e pacat sa nu profiti. Apoi de la tips&trick iar cred ca am avea o gramada de invatat.
    Insa cred ca majoritatea rezolutiilor pe care ti le-ai propus tu le-ai pus in practica deja, poate fara sa-ti dai seama.
    -ai un blog bine strucurat, ai unn stil al tau
    -scrii constant pe blog, si ceea ce este mai important acorzi atentie fiecarei cititoare in parte si astfel te-ai fidelizat/iti vei fideliza cititoarele
    -esti activa pe social media
    -experienta ta se vede, de foarte multe ori am cumparat produse de care am fost super multumita
    -ai introdus rubrici noi cum au fost colaborarile sa instalife
    -daca tu ai 2 maini stangi, eu sunt inginer chimist :)) Tu si Madalina (Miss Happy and her nails) aveti cele mai geniale maniciuri din blogosfera romaneasca. Jur. :))
    Daca as putea sa-ti dau un premiu pt activitatea ta de pe blog din acest an ti l-as da fara nicio ezitare. Ai crescut, ai evoluat ai experimentat.... Meriti un 10 cu felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc că îmi confirmi faptul că merită să mai postez și în cele două secțiuni menționate! Contează foarte mult pentru mine! Apoi, iau toate cele enumerate de tine ca pe niște complimente și îți mulțumesc din suflet!
      Eu zic totuși că mereu e loc de mai bine și în social media chiar nu consider că sunt suficient de activă, aș vrea să fiu puțin mai mult prezentă!
      Cât despre mâinile mele stângi, să știi că le am când vine vorba de coafuri pompoase, lipsa de experiență în domeniul ăsta își spune cuvântul. :D Iar la manichiuri nu mă plâng, dar nici nu mă ridic la nivelul Mădălinei, ea e mult mai talentată, are mai multă experiență și răbdare! Este și favorita mea, dacă aș ajunge vreodată la nivelul ei m-aș pupa singură. :))

      Draga mea, îți mulțumesc din suflet pentru ultimele cuvinte, înseamnă enorm de mult pentru mine, m-ai făcut să roșesc. :D
      Te pup și te îmbrățișez cu drag!

      Ștergere
  3. Sunt perfect de acord cu Alexandra, mai bine nici ca puteam sa zic, ai un blog minunat, de fiecare data cand vin aici ma simt primita cu caldura si ma simt in largul meu. Ma bucur enorm cand revin si iti citesc reply-urile la comentariile mele(nu sunt spumoase dar sa stii ca sunt din suflet), faci parte din viata mea pot sa zic, ce bine ca te-am descoperit!!!!!!!!!!!!!!!! <3
    Am multe chestii de invatat de la tin si as vrea si eu mai multe postari cu outfit-uri. LA multi ani!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! Mă bucur enorm de mult că te simți primită cu căldură!! Știu și nici nu e nevoie să fie spumoase!
      Mă simt flatată, îți mulțumesc!
      Mă bucur foarte mult, o să fac tot posibilul să încep ușor-ușor să mai postez și ținute. O să fie mai greu în primele două luni, dar din martie nu mai am scuze! :D
      La mulți ani încă o dată și mulți pupici!

      Ștergere
  4. Iti doresc mult succes, ambitie si timp pentru a-ti pune planurile in practica!

    RăspundețiȘtergere
  5. E interesant acest TAG, imi plac si raspunsurile tale. :) :* E bine ca ai totul planuit pentru 2015! Eu sunt sigura ca vei duce tot ce ti-ai propus la capat! Te urmaresc de cateva luni si se cunoaste ca ai evoluat! Se vede ca ai muncit, dar e bine ca in ceea ce faci pui multa pasiune si scri pentru noi cu drag. :D Esti singura fata pe care o urmaresc atat de des si mereu imi fac timp ca sa iti citesc articolele si sa las comentarii. :D :* :* Si Alexandra are dreptate, tu si Madalina aveti cele mai frumoase manichiuri din blogosfera romaneasca. <3 Deci chiar meriti un 10+! Te pup! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut! Așa sper și eu, deja încep să fac primii pași. :D
      Îți mulțumesc din suflet, draga mea! Mă bucur foarte mult confirmările voastre!
      Ești o drăguță, dar eu cred că mai am destul de mult de exersat cu nail art-ul până să mă pot compara cu Mădălina! Dar îți mulțumesc și mă bucur foarte mult că îți plac manichiurile mele!
      Te pup!

      Ștergere