Top 10 manichiuri din 2014

Dacă tot e perioada retrospectivelor, m-am decis ca azi să vă prezint 10 manichiuri de anul acesta, mai exact acelea care mie mi-au plăcut cel mai mult. Evident, am fost atrasă să aleg doar dintre ultimele manichiuri, nu atât pentru modelele în sine, cât pentru pozele mult mai calitative. Dar nu ar fi fost drept, așa că am încercat să selectez manichiuri de pe tot parcursul anului (era și mai bine dacă aveam câte una din fiecare lună, dar în unele luni n-aș fi avut ce să aleg... poate anul viitor o să fac așa). Să vedem, să vedem...


La început de an eram foarte puternic fixată pe modelele cu bulinuțe, așa se explică și modelul meu de Valentine's Day în care am scris „Love” din buline. Nu e o manichiură spectaculoasă dar mie mi-a plăcut. Mai multe poze și detalii despre aceasta găsiți aici.



După cum spunea, eram fixată pe manichiuri îmbulinate, dovadă fiind și manichiura mea de 1 Martie. Aceasta îmi e foarte dragă și acum, îmi place mult cum arată pe unghiuțele mele mititele. Rozul acesta de la Avon e formidabil, cred că o să ajung să-l și recumpăr! Mai multe poze și detalii găsiți în postarea de aici.


Tare dragă mi-a fost manichiura asta, cred că a fost cea mai haioasă de anul ăsta. Mai multe poze și detalii aici.


Făcând abstracție de poza în ceață, manichiura asta mi-a plăcut atât de mult încât sigur o s-o reproduc anul viitor, într-o variantă mai reușită (sper) și cu siguranță o să puteți vedea atunci și niște poze mai bune. Mai multe poze și detalii găsiți aici.


Pisicuțee, pisicuțeee! Colaborarea alfabet a fost un bun prilej să-mi fac tot soiul de animăluțe pe unghii. Mie mi-au plăcut pisicuțele, iar mai multe poze puteși vedea aici.


Mi-a plăcut datorită jocului de culori! Punct! Mai multe poze și detalii aici!


Și acum trecem la pozele mai frumoase. Cred că manichiura asta e favorita favoritelor, tare mult mi-a plăcut, deși nu a ieșit ce aveam eu în minte. Mai multe poze și detalii găsiți aici.


Să vă mai zic că am adorat combinația de oje? E o manichiură foarte simplă, dar efectul dat de superbele oje face tot! Ce oje am folosit și mai multe poze puteați vedea aici.


Și manichiura asta e dovada că uneori ojele pot face totul. Aici totuși m-am chinuit puțin mai mult din cauza bazei texturate, dar n-am regretat, mi-a plăcut mult rezultatul! Mai multe poze și detalii aici!


Și pe final manichiura mea de Crăciun, pe care o puteți admira mai bine aici.

Se poate observa că am început anul cu o dragoste imensă pentru buline și l-am încheiat cu o și mai imensă dragoste pentru dungile realizate perfect cu ajutorul benzilor de nail art. Dragelor, sper ca măcar 2-3 manichiuri din cele prezentate să fie și pe placul vostru și că la anul o să am și mai multă inspirație să vă arăt manichiuri cât mai frumoase.

Acum sunt curioasă să aflu care e preferata voastră și dacă considerați că am evolut măcar puțin!

27 de comentarii

  1. Vai ce dragute sunt toate! Dar cea cu pisici, vai, trebuie sa imi fac si eu odata pisicute pe unghii, hihi.
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Hehe, și mie mi se pare haioasă. :D
      Să ne-o arăți și nouă dacă îți faci!
      Pupici

      Ștergere
  2. Hipo,pisicutele si ultima my fav,iar in privinta evolutiei.....clar nici nu se discuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că ai atâtea favorite! Mulțumesc, mulțumesc mult!
      Pupici

      Ștergere
  3. Toate...dar absolut toate sunt minunate <3 pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. a 7-a e superbăă! Tare mult mi-a plăcut! Sunt foarte frumoase toate! :*


    te aştept pe blogul meu : http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai aceeași favorita ca mine! :D Mulțumesc mult!
      Pupici

      Ștergere
  5. Mie imi plac toate manichiurile facute de tine! Simple, mai complexe, cu buline, cu dungi, cu diferite modele, sunt superbe toate! As vrea sa am macar jumatate din talentul tau! Am rabdare, sunt si creativa dar mereu trebuie ca ceva sa nu iasa bine si ma enervez foarte repede. :)) Mai ales la mana dreapta, mereu ma mazgalesc. :)) Dar mai exersez, poate intr-o zi voi face si eu o manichiura de care sa fiu mandra. :)) Tu ai si unghiile frumoase, eu cateva le am mai strambe(de ce trebuia sa ii seman la unghii lui mama?) :)) Si chiar am observat ca asta de multe ori strica aspectul unei manichiuri. :( Si mai imi place ca tu nu iti faci manichiuri de pitipoanca. Cand vad ce manichiuri au unele fete imi vine sa-mi fac cruce. :)) Te pup! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea! Mă bucur foarte mult că sunt pe placul tău toate manichiurile mele!
      Dar nu e vorba de talent nici la mine, dacă aveam făceam numai opere de artă, fără nicio greșeală. :D E doar plăcere, răbdare și exercițiu. Sunt sigură că vei reuși să faci manichiuri de care să fi complet mulțumită și chiar mândră! Trebuie doar să exersezi. Mai ales dacă ești creativă și ai răbdare... e tot ce contează!
      Nici ale mele nu sunt chiar așa de frumoase fără ojă, au și ale mele defectele lor, tocmai de aceea nu-mi permit să fac anumite modele, că le evidențiază micile probleme.
      Hehe, fiecare cu propriile gusturi! :D Sunt sigură că unele fete le consideră și pe ale mele de prea împopoțonate sau mai știu eu cum.
      Te pup și eu!

      Ștergere
  6. Toate sunt foarte dragute! <3 Am vazut manichiurile tale si pe parcursul anului, eu as mai fi selectat cateva. ^_^ Spor in continuare! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur mult că ți-au mai plăcut și altele! Păi într-o primă fază aveam vreo 14 selectate, dar am zis să mă limitez la 10. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Ti-am zis eu ca le pun pe toate pe primul loc.De fapt, n-as fi fost in stare sa fac o selectie a manichiurilor tale in primul rand :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești o drăguță! Ei, hai că nu sunt toate așa de minunate. Am unele care chiar nu-mi mai plac deloc acum. :D
      Mulțumesc pentru aprecieri! Pupici

      Ștergere
  8. UUUaaauuuuu, daca ai avea un salon si ai pune in practica modelele de mai sus ai face un profit frumusel. <3
    Nu pot alegeuna din toate pentru ac toate imi plac, sunt diferite, pot fi purtate la o anumita vestimentatie, intr-o anumita circumstanta, chiar nu pot, sincer... <3 stii ca ador unghiutele tale si modelele relizate sunt frumoase foc, adorabile! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc din suflet, draga mea! Să știi că mi s-a spus de multe ori asta, dar eu nu mă văd făcând toată ziua manichiuri și nici nu cred că mă descurc la fel de bine pe altcineva. :D
      Mulțumesc, mulțumesc! Mă bucur mult că îți sunt toate pe plac!
      Pupicei

      Ștergere
  9. Toate arata extraordinar!
    Ai evoluat foarte mult, manichiurile sunt superbe si pozele de asemenea!
    Felicitari!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea!
      Mă bucur că îți plac toate!
      Pupici

      Ștergere
  10. Am o intrebare: tu lucrezi in domeniul asta sau doar ai o pasiune pentru manichiuri? Pentru ca esti grozava, formidabila, incredibila!!! :)
    Toate manichiurile tale sunt super frumoase si cu gust, dar totusi am si eu 2 preferate, si anume cea cu pisicute si cea cu copacel. Sunt prea draguuute! ^^
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu lucrez în domeniu, e doar o pasiune. :D Îți mulțumesc mult, dar nu sunt chiar așa de incredibilă, mai am mult de învățat și de exersat. :D
      Hehe, mulțumesc frumos!
      Te pup!

      Ștergere
  11. Toate sunt frumoase !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate sunt frumoase. ♥ Imi plac in special cele cu modele, unde ai desenat mai exact. Stii ca sunt axata mai mult pe partea de nail art.☺ Da, ai evoluat frumos. Pornind de la forma si lungimea unghiilor, exersarea desenelor si pozitia mainilor. Toate acestea sunt vizibile de catre oricine.
    Eu am ales sa nu fac o retrospectiva, de teama sa nu plictisesc lumea. Si de obicei evit astfel de postari. In fond, fiecare avem anumite cititoare care ne viziteaza constant si ele deja sunt la curent cu tot ce postam noi.
    Pupici si petrecere frumoasa de revelion!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Mădă! Hehe, știu că ție îți plac cel mai mult picturile și recunosc că și mie! Mă bucură mult confirmarea ta, mai ales că tu ești cu muuult mai pricepută, talentată și cu mai multă experiență.
      Cum ai putea tu să ne plictisești? Sigur că multe din cititoare sunt la curent cu tot ce postăm, dar o reamintire nu strică niciodată, chiar și eu uitasem de unele manichiuri de ale mele. :)) Mie mi-ar plăcea să văd și la tine o astfel de postare și sunt convinsă că nu sunt singura.
      Mulțumesc la fel! Pupici

      Ștergere
  13. Eu sunt de părere(şi nu sunt singura) că evoluţia ta e evidentă! Reuşeşti să faci modele din ce în ce mai frumoase şi mai complexe. Trebuie să recunosc că preferata mea e cea cu pisicuţe, pentru că deh....pisicuţe :)), dar toate sunt frumoase în fond.
    Şi trebuie, dar chiar trebuie să îţi re-re-reamintesc că ADOR unghiile tale(lungime, formă, tot). Ştii că sunt fana lor, nu? ;;)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet, Annie! Mă bucur mult că sunteți mai multe fete care considerați că am evoluat și sper să reușesc să fac asta în continuare! Hehe, și mie îmi place mult aceea tot pentru că.... pisicuțe! :))
      Haha, știu, mi-ai spus de foarte multe ori. :)) Mă bucur mult!
      Pupici

      Ștergere
  14. Hipopotamii mei preferati !! (pana la urma nu am reusit sa le fac fetite)

    Superbe toate manichiurile tale...dar exact cum ai spus si tu, tentatia este mare sa aleg din ultimele, mai ales pentru ca ai unghiile MUUULT mai lungi.

    Pupici draga mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, chiar mă gândeam la tine când am selectat acea manichiură, mă-ntrebam unde sunt hipopotănițele lor. :)) Poate le vei face anul viitor. :D
      Mulțumes mult, draga mea! Așa e, și pozele mai bune și unghiile mai lungi dau mai bine, ca să zic așa. :D
      Pupicei

      Ștergere