Alphabet nail art challenge - Letter K

A venit timpul pentru o nouă manichiură din cadrul colaborării Alphabet, iar tema aleasă de mine pentru litera K este... kitten! Da, da, da... pisicuțe! Am vrut inițial s-o fac pe Kitty (Hello Kitty), dar am avut un feeling (bun, se pare) că va fi o temă aleasă de mai multe fete, așa că m-am gândit să fac altfel de pisicuțe. Vă zic de la început să nu vă speriați de starea degetelor mele, o să vă explic mai în colo ce trăsnaie am făcut, acum vă las cu manichiura:



La degetul mijlociu și la inelar am folosit ca bază o ojă nude, iar pe restul unghiilor am aplicat noua mea ojă din gama Gel finish de la Avon, nuanța fabulous, mai precis. Sunt super încântată de ea, a intrat rapid în topul preferatelor! Din păcate nuanța din poze nu este cea reală, dar sigur o veți mai vedea la mine pe blog și în alte manichiuri, când sper că o să reușesc să-i surprind adevărata nuanță.
Pisicuțele am ales să le fac doar pe două unghii pentru a nu încărca prea mult manichiura, iar pe restul unghiilor am făcut doar câte o urmă de lăbuță. Capul, botul și urechile le-am făcut cu o pensulă de nail art subțire și scurtă, iar mustățile cu doar câteva firicele dintr-o pensulă mai lungă (n-aveam nicio pensulă suficient de subțire pentru mustăți). Ochii, nasul și urmele de lăbuțe le-am făcut cu punctatoare de mai multe dimensiuni. Pisicii de la inelar i-am făcut urechile cam lungi și ascuțite, seamănă mai mult cu un iepure... dar intenția contează! :))



Să vă povestesc acum ce-i cu degetele mele așa cojite. Vă arătasem acum vreo 2 săptămâni că mi-am luat peeling-ul pentru cuticule de la Farmec și vă spuneam că după prima utilizare n-am văzut rezultate. Ei bine, rezultatele au apărut după a doua utilizare, doar că și problemele.... cauzate de mine! :)) De leneșă ce sunt, eu aplicam produsul direct din tub pe cuticule și bineînțeles că turnam prea mult și îl întindeam și pe degete, gândindu-mă că n-are ce rău să fac, dar se pare că are, mi se jupoaie pielea. :)) Pielițele alea care se iau de pe degete sunt foarte-foarte subțiri și în urma lor chiar rămâne pielea fină, dar până se duc arată foarte urât. Eu m-am străduit să le curăț cât mai bine înainte de poze, dar tot se mai văd. De acum o să aplicat peeling-ul cu o pensulă doar pe cuticule și vă recomand să faceți la fel, în caz că folosiți un astfel de produs.


Pentru realizarea manichiurii am folosit următoarele oje:


Avon Gel Finish fabulous, Leydi #874, Gabrini matte #01, Flormar #313, Avon pastel pink.


Vă plac pisicuțele mele? Le-ați purta? 


Nu uitați să le faceți o vizită și celorlalte fete înscrise la colaborare:

30 de comentarii

  1. Foarte frumoase pisicutele tale,sa stii ca si eu folosesc peeling-ul demult timp si il aplic tot din tub direct,doar ca pun cate o picatura mica pe fiecare cuticula apoi il intind cu betisorul si nu il las mai mult de doua minute.Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Oana!
      Eu nu reușesc deloc să pun doar o picătură mică, mereu apăs prea tare și-mi iese produs cât pentru toate unghiile. :)) Cred că și aici am greșit, că l-am lăsat să acționeze cam mult... mai bine de 5 minute, când pe el scrie că trebuie doar 1 minut. O să-l las și eu mai puțin.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Pisicute mustacioase si super dragalase. Ma bucur ca te-ai razgandit cu modelul. ❤
    Cat despre peeling, nu mi s-a intamplat sa patesc asta. Si tot direct cu tubul aplic, doar pe cuticule. Ai grija data viitoare. Te pup. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Mădă! Și eu mă bucur că m-am răzgândit, mi-a plăcut rezultatul. :D
      Da, păi asta e ideea... că trebuie pus doar pe cuticulă, nu pe tot degetul ca mine. :)) O să fiu mai atentă și sigur n-o să mai am nici eu probleme.
      Pupicei :*

      Ștergere
  3. super frumoase pisicutele tale! ador combinatia de culori <3

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm ce dragute sunt pisicutele....si oja e superba o am si eu dar pe lila ..trebuie sa o am si pe asta rosie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că îți plac! În realitate este și mai frumoasă, dar nu este chiar roșu... e un corai mai roșiatic. Eu am în total 4 din această gamă și mai am pe listă 2 pe care le vreau. :D

      Ștergere
  5. Cat sunt de scumpici... <3 <3 Cu siguranta le-as purta ca sunt tare dragalase! <3 Insa, sunt si eu curioasa, cat timp ti-a luat pana ai terminat manichiura? :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D Mă bucur mult!
      Mmm, nu am fost atentă la ceas, dar nu cred că mi-a luat mai mult de o oră cu totul, la ambele mâini... iar asta pentru că a trebuit și să aștept puțin între straturile de la modele să se usuce. Dar la dreapta am făcut doar urmele de lăbuțe pe toate unghiile, ca să nu mă complic cu pensula, că mai dura încă o oră. :))

      Ștergere
    2. <3 dar se merita !!!!! mersi!!

      Ștergere
  6. ah! cel mai mult imi plac boticurile lui miaw miaw :))) foarte dragute unghiutele :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți place! Mulțumesc frumos!
      Pupici :*

      Ștergere
  7. vvvaai! cat de dragute sunt! le ador <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, mă bucur tare mult că-ți plac! :*

      Ștergere
  8. Cat de draguta e mancihiura, imi place cum ai desenat pisicutele :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest model se potriveste foarte bine cu unghiiutele tale mai lungi. Pisicutele ti-au iesit impecabil, este o manichiura de invidiat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt super simpatice pisicutele tale! <<3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Simpatice rau pisicutele tale si eu m-am gandit la fel ca tine in privinta temei asa ca am ales kite ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Hehe, ai avut o idee și mai originală! :D

      Ștergere