Week in photos #15

Aproape că a mai trecut o săptămână și au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun. Pentru mine a fost o săptămână foarte încărcată și agitată, dar totodată frumoasă până la un punct. O să vedeți de ce spun asta! Fiind într-o continuă agitație și grabă, în unele cazuri am uitat să fac poze anumitor lucruri sau momente pentru această postare, și totuși s-au adunat destul de multe poze. Dacă tot au fost amintite, să trecem la poze...


Luni am avut de ridicat o imensă comandă de la Avon, unde iar am stat vreo oră la coadă, iar din toate produsele din comandă ale mele au fost doar cele din poză. Oja roșie v-am arătat-o deja aici. Să vă spun totuși și ce am făcut marți: pe seară trebuia să duc o parte din produse la „cliente”; am pregătit produsele, le-am aranjat frumos în punguțe și am plecat. Pe drum prietenul meu se uită la mine, se uită pe bangheta din spate și mă-ntreabă uimit „tu nu aveai ceva de dus?”. Uuups, produsele au rămas acasă. :)) Ați mai pomenit așa om amețit? Aș lua niște Lecitină dar tare-mi e că uit s-o iau și pe aia...



Iar am umblat o grămadă prin magazine după diferite cumpărături pentru cadouri și bineînțeles că am mai strecurat în coș câte ceva și pentru mine! Oja și rujul Maybelline le-am luat profitând de ofertele de la DM (v-am scris aici despre acestea). V-am zis că mi-a plăcut fardul mono de la Essence achiziționat acum ceva timp, așa că atunci când l-am văzut într-o altă nuanță împreună cu o revistă l-am achiziționat fără să stau pe gânduri. Nu mai știu cu ce revistă l-am luat, am rătăcit-o pe undeva (mi s-a părut oricum destul de neinteresantă), dar știu că a costat doar 9 lei!



Am fost la serbarea verișorului meu mai mic unde am râs mult, foarte mult. :)) În timp ce-i urmăream mă-ntrebam în gând dacă așa de haioasă eram și eu când aveam vârsta lor. :))



Am făcut săptămâna asta două drumuri la poștă: o dată ca să pun niște pachete, a doua oară ca să ridic două pachețele mult așteptate. Nu vă mai zic cât am stat la cozi, probabil vă imaginați. În unul din pachete a fost această palețică de farduri Marionnud pe care o aveam pe wishlist de când am văzut-o la Darla. Ei bine, chiar de la ea a sosit acest cadou - mulțumesc, mulțumesc! Am început să țopăi de fericire când am văzut palețica, iar câteva prime impresii o să vă spun foarte curând.



Al doilea pachet a fost de la Moșul meu secret Andreea - mulțumesc încă o dată, draga mea! Lumânarea miroase atât de bine încât mi-e milă să o aprind, peeling-ul de la Balea îmi vine să-l mănânc, balsamul de buze e și el delicios, iar ojele din gama asta îmi doream de mult să le încerc. M-a nimerit Andreea perfect cu toate! :D Ah, iar water decals-urile vi le-am arătat pe unghiuțe aici.



M-a vizitat și un curier cu un alt pachet mult așteptat! Conținutul o să vi-l arăt cel mai probabil mâine, acum vă zic doar că e ceva pentru gene și nu, nu e rimel. Ia să vedem... ghicește cineva!?



Întreaga săptămână m-am tot jucat cu noua pisi Angela. A fost numai bună să-mi omor nervii cât am stat pe la cozi săptămâna asta. Și am stat destul, așa se explică și nivelul la care am ajuns. :))



Cam așa mi-am început ziua de vineri (aici review la produsele YR). De joi seară m-a luat o răceală groaznică. Chiar mă „lăudam” că anul ăsta n-am răcit deloc. Nu-i nimic, am recuperat acum! Bineînțeles, de cum am ieșit din casă am oprit la o farmacie să-mi iau Nurofen și Strepsils care m-au ajutat să mă mai pun cât de cât pe picioare. Încă nu sunt total în apele mele, nici n-am mai fost în stare să mă țin de toate planurile pe care le aveam pentru weekend, dar sper de mâine să fiu mai bine.



Și pe final o poză cu bradul de la părinți pe care l-am găsit azi împodobit. La mine n-am făcut încă bradul din cauza răcelii mele. Am pentru mâine în plan să terminăm cu curățenia generală, să facem bradul și ultimele (sper) cumpărături de cosmeticale, cadouri și haine pe anul ăsta.


Cam atât cu săptămâna mea. Săptămâna voastră cum a fost? Ați terminat cu cadourile și restul pregătirilor pentru sărbători? Cum plănuiți să petreceți de Crăciun?

20 de comentarii

  1. Ai fost preeaaaa cuminte!!! Ce mosi darnici ai avut :D
    Ce telefon e? ;;)
    Ojele de la Avon arata genial

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu dacă am fost eu chiar așa de cumite :)), dar într-adevăr... toți Moșii au fost foarte darnici. :D
      Zali de la Orange... telefon bun de scăpat pe jos. :D Mă gândesc și la o investiți într-un telefon mai bun, dar pe anul ăsta au fost suficiente și nu era nici pe departe vreo prioritate.
      Și mie mi se par superbe toate!

      Ștergere
  2. Am pomenit om "mai ametit"! La fel sunt, believe me! iti dai seama ce echipa am face?! :)))
    Si se pare ca acesti ametiti au fost prinsi de o "rapciuga" la acest final de saptamana. Eu de vineri am dat semne, iar sambata nu m-am putut ridica din pat! Azi sunt ceva mai in firea mea!
    Am si eu un ruj din acea gama de la Maybelline si imi este drag de el!
    Pentru gene... hmm, ulei de ricin, ce sa fie?! :D
    Ce clasa e verisorul tau - clasa a 3-a ar parea copiii (parca-smici pentru a 4-a si mari pentru a 2-a)! :)

    Draga mea Miha Ella sa te bucuri de toate bunatatile si, cat mai repede, de sanatate!
    Puuuppp!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, cu siguranță am face o echipă excelentă! :))))
      Clar, s-au pus răcelile pe oamenii amețiți. Însănătoșire grabnică, să te găsească Moș Crăciun „ca nouă”.
      Chiar este foarte bun rujul, îmi pare rău că nu le-am încercat mai devreme!
      Rece, rece. :))
      Vai, Ilda, chiar clasa a 3-a este! Se vede că ai foarte multă experiență cu copii! :D

      Mulțumesc, mulțumesc mult! La fel îți doresc și eu ție... multă sănătate!
      Pupicei!

      Ștergere
  3. Pupici frumoasa saptamana plina de treburi,si eu am tot umblat sa rezilv o gramada de treburi.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că așa a fost la majoritatea săptămâna asta. :D
      O săptămână cât mai frumoasă îți doresc!
      Pupici

      Ștergere
  4. A mea cred ca ai citit deja cum a fost, sper ca asta ce vine sa fie si mai buna. Sanatate multa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa sper și pentru mine, așa îți doresc și ție! Mulțumesc, mulțumesc mult!

      Ștergere
  5. Agitatie, cumparaturi, cadouri si muulte poze frumoase gasesc in postarea ta.
    Ojutele de la Avon sunt superbe, mai ales cea pe care ne-ai aratat-o zilele trecute. Eu nu prea ma dau in vant dupa aplicatii, dar pisicuta aia e tare dragalasa. Stiam de una similara cu Tom, parca asa se numea.
    Acum vreau fac o marturisire. :D Dintre toate cadourile primite de fetele din grup, al tau mi-a placut cel mai mult. ☺ A fost tare inspirata Andreea. Eu am ales sa nu particip, pentru ca desi sunt non-stop la curent cu tot ce se posteaza in grup, nu am apucat sa schimb mai mult de 2-3 vorbe cu maxim 3-4 fete. Si nu le cunosc suficient de bine incat sa stiu cam ce si-ar fi dorit fiecare. Nici macar la oje. :))
    Te puup! Insanatosire grabnica si spor la curatenie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur mult că îți plac pozele.
      Daaa, chiar sunt superbe toate, abia aștept să le încerc și pe celelalte două. Chiar e super simpatică! Da, da... sunt mai multe și cu Tom. Mai sunt altele și cu Angelica, mai sunt și cu un câinte. Eu cred că le-am avut pe toate. :))
      Mă bucur mult! Și mie mi-a plăcut că m-a nimerit atât de bine cu toate! Să știi că nici eu nu le cunoșteam foarte bine pe multe din fetele înscrise, dar m-am străduit să fiu un Moș cât mai inspirat. Nu știu cât mi-a ieșit, dar chiar am încercat.
      Mulțumesc, mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  6. Insanatosire grabnica! Cred ca toata lumea se raceste in aceasta perioada. si pe mine m-a curtat din nou dar sper ca am reusit s-o pacalesc. ;))
    Paletuta ta arata delicios si m-ai facut sa adaug pe wishlist cateva oje de la Avon.:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Așa e și mă bucur că pe tine doar te-a curtat și ai scăpat! :D
      Hehe, în realitate e și mai delicioasă paleta. Te-am tentat, ă? :)) Merită achiziționate!
      Pupici!

      Ștergere
  7. Cate bunatati ! :D Sa le folosesti pe toate cu placere !
    Frumoase ojele Golden Rose :)
    Insanatosire grabnica !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Așa e, abia aștept să le pun la treabă!
      Mulțumesc! Pupici

      Ștergere
  8. Ma bucur ca ti-a placut paleta (m-am inspirat un pic din comentariul pe care mi l-ai lasat la articol)! Si mie mi se pare deosebita!
    Te pup!
    P.S. Dara. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț din partea ta! Mulțumesc încă o dată!
      Te pup și eu!

      Ștergere
  9. As vrea sa vad la tine o manichiura cu oja albastra, asa poate o voi cumpara si eu. :)) Acum o am pe cea roz si imi place foarte mult, de aceea vreau si alte nuante. :D Eu nu am apucat sa merg la serbarea "surioarei" mele. :( Ai idee cat costa paletica din Marionnaud? Imi plac nuantele. :) Si sa folosesti cu drag produsele primite! :* La mine nu cred ca vine Mosu'. :( Macar maine imi voi petrece timpul cu colegii, mergem la profesori cu colinda. :D Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță o să apară pe blog! În sticluță arată superb, sper să fie la fel și pe unghii. :D Îmi pare rău că n-ai reușit să ajungi la serbarea surioarei tale. :(
      Din câte știu în perioada asta costă 35 lei... mi se pare chiar super puțin. Ei, nu are cum să nu vină, sunt sigură că ai fost cuminte. :p
      Pupici!

      Ștergere
  10. Sa stapanesti noul phone cu placere si sa nu ai accidente cu el! :D Referitor la mos, la mine a sosit cu mult inainte de Craciun, a zis sa fie sigur ca ajunge, ca a venit de peste mari si tari saracutul... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc dar nu este nou, îl am de destul de mult timp. :D
      Dacă ai primit ce și-ai dorit e tot ce contează! Și la mine au venit în avans majoritatea cadourilor.
      Pupici!

      Ștergere