Review: Fond de ten Lasting Performance Max Factor

Am spus de multe ori că nu am găsit încă fondul de ten perfect, dar sunt mai multe care se apropie destul de mult de acesta, iar cel despre care vreau să vă povestesc azi este unul dintre ele. În urmă cu vreo două luni vă prezentam la „favoritele lunii” fondul de ten Lasting Performance de la Max Factor și am rămas de atunci datoare cu un review și swach. Azi am decis că e cazul să-mi achit „datoria”, așa că fără alte introduceri, să vă povesc de ce îmi place acest fond de ten.


Are o cantitate de 35 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere și un preț de aproximativ 45-50 lei, dar uneori poate fi găsit și la reducere (eu așa l-am achiziționat în decembrie). Eu dețin nuanța 102 pastelle.

Ambalajul produsului este practic și igienic, orificiul prin care iese produsul având o dimensiune perfectă pentru dozare. Mirosul e foarte subtil, abia dacă se simte, iar de la mine are o bilă albă pentru asta. 


Consistența produsului este cremoasă, se aplică cu ușurință prin orice metodă (cu mâna, pensula sau burețelul) și arată foarte natural pe ten. Gradul de acoperire este mediu, dar se poate reveni cu un al doilea strat dacă aveți nevoie de o acoperire mai mare. Dar mai bine vă las să vedeți toate acestea în pozele de mai jos:


Pentru a ajunge la acoperirea din poze este suficientă o cantitate destul de mică de produs.


La capitolul rezistență stă de asemenea destul de bine, pe tenul meu gras arată impecabil cel puțin vreo 4 ore dacă e fixat cu pudră; dacă folosesc înainte și o cremă matifiantă foarte bună, rezistența poate fi prelungită destul de mult. Dar chiar și după ce începe să-mi lucească fața din cauza sebumului, fondul de ten rămâne la locul lui, nu dispare de pe ten și nici nu oxidează - pentru toate acestea are cele mai multe bile albe de la mine. Rezistent la transfer nu e, dar nici nu se transferă foarte rău, e destul de ok și la capitolul acesta.

Apreciez de asemenea că nu evidențiază zonele uscate și nici nu se strânge în liniile fine!

În concluzie, eu sunt foarte mulțumită de acest fond de ten, iar raportul calitate/preț mi se pare foarte bun!

L-ați încercat? Cum vi s-a părut?

13 comentarii

  1. Hmm suna interesant.

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt in cautare unui fond de ten caruia sa nu am ce sa-i reprosez vreodata, dar....mai am de cautat. :D Pe acesta nu l-am incercat.. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încep să mă îndoiesc că exist vreun astfel de fond de ten. :)) E complicat cu tenurile noastre grase. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Si eu l-am cumparat impreuna cu pudra, dar pt mine este prea inchis. :( Sper sa gasesc pe cineva caruia sa i se potriveasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ți se potrivește nuanța. :( N-ai niciun fond de ten mai deschis cu care să-l combini? Sau poate ți se va potrivi mai bine la vară. :D

      Ștergere
  4. l-am avut si eu ,exact aceiasi nuanta ,am fost multumita si eu...mi l-as mai cumpara ca nu l-am mai folosit demult.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu fondurile de ten de la max factor n-am experimentat :(.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea m-am inteles cu acest fond de ten, pentru ca dupa vreo 4 ore de la aplicare imi disparea de pe fata si imi ramaneau pete de fond de ten :))) in conditiile in care nu imi atingeam absolut deloc fata si in plus de asta imi si oxida pe fata se facea mult mai inchis decat tenul meu cu vreo 2 nuante mai inchis....asta e treaba de acum 5 ani ...oare acum o fi altfel??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, ciudat. Îmi pare rău că nu te-ai înțeles cu el. :( Eu chiar n-am întâmpinat nicio astfel de problemăl. Tind să cred că i-au mai schimbat formula între timp, fiindcă mi-a mai spus cineva că-i oxida pe ten și tot acum mai mult timp l-a avut.

      Ștergere
  7. Am auzit lucruri bune despre acest fond de ten. Dar pot spune ca momentan nu vreau sa mai fac alte achizitii in aceasta privinta, pentru ca trebuie sa le termin pe cele incepute. Defilez acum cu Lasting Finish, Colorstay...mai am unul de la Nyx care e mai deschis decat tenul meu....si am am 2 cc cream-uri! :))))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar îngrijorător numărul, eu am mai multe. :)))
      Pupici

      Ștergere