Review: Intensificator de gene Realash

La finalul anului trecut vă prezentam într-o postare cu mai multe noutăți intrate în teste, un tratament pentru gene pe care tocmai începusem să-l folosesc. Vreo lună mai târziu vi l-am prezentat și într-o postare cu „favoritele luni”, spunându-vă că sunt mulțumită de rezultatele ce încep să apară. Dacă nu sunteți la curent cu aceste articole, vă invit să le citiți aici și aici, pentru a afla informațiile generale despre acest produs (ce promite să facă, lista de ingrediente, etc), fiindcă nu mai insist pe aceste aspecte în postarea de față. Așadar, între timp am încheiat tratamentul (acum mai bine de o săptămână), iar azi vreau să vă povestesc mai multe despre cum m-am înțeles cu acest produs și ce rezultate am obținut!


Întâi de toate, trebuie să vă spun că eu am fost conștiincioasă și așa cum aplic în fiecare seară crema de față, la fel am aplicat și acest tratament, seară de seară. Aplicarea se face rapid și n-am întâmpinat niciodată neplăceri (mâncărimi, usturimi, etc) din cauza produsului, totul a decurs foarte bine!

Primele rezultate pe care am început să le observ au fost vizavi de rezistența genelor mele - înainte îmi cădeau îngrijorător de multe gene la demachiere, deși niciodată nu le-am agresat, tot timpul m-am demachiat cu mișcări blânde. Ei bine, după 2-3 săptămâni de când am început să folosesc intensificatorul de gene Realsh am început să observ tot mai rar gene căzute, iar acest lucru s-a menținut până în ziua de azi, foarte rar îmi mai cade acum câte o geană (ceea ce e normal). Concluzia e că acest tratament mi-a făcut genele mai rezistente, le-a întărit cumva!

Înainte să vă vorbesc și de restul rezultatelor obținute, vă las cu un colaj „before&after”:


Rezultatele nu sunt uimitoare, dar a făcut oricum mai mult decât credeam eu că poate face! Dacă vă uitați cu atenție în poze, veți observa că genele mele nu mai stau acum perfect drepte, ci sunt curbate, iar spre colțul exterior al ochiului genele sunt puțin mai lungi. Nu prea se observă din poză, dar de asemenea mi se par și ceva mai negre! În plus, mi se pare că rimelul se așează mai frumos pe gene în ultimul timp.

În concluzie, eu sunt mulțumită de rezultate și mă bucur că am avut ocazia să-l încerc. Dacă sunteți interesate, produsul îl puteți achiziționa de aici, iar pe cei de la Realash îi găsiți și pe facebook.

Cum vi se pare acest produs? L-ați încercat? Vă tentează?

28 de comentarii

  1. Frumos,se vede o diferenta in poze <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că am reușit să surprind în poze diferențele! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Eu le vad putin si mai intense, in coltul extern al ochiului..se vede o diferenta asa este!
    Foarte tare!
    Mie nu mi-au mai scris cei de la Relash...nu stiu ce s-a intamplat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, la fel mi se par și mie (atât din poze, cât și din realitate).
      Hm, mai scrie-le tu un mail, dacă ești interesată de produs. Din câte știu eu, a plecat cel care se ocupa inițial și a venit altcineva - poate din cauza asta nu ți-au mai scris, s-o fi rătăcit mail-ul.
      Pupici

      Ștergere
    2. Aaaa dap....multumesc ca mi-ai spus! Pupici

      Ștergere
  3. Chiar sunt vizibile rezultatele! Desi nu am probleme cu genele, mereu am fost tentata sa incerc un asemenea produs. ❤
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că se văd rezultatele din poze! Hehe, mie chiar mi-a prins bine, aș fi fost încântată chiar și doar pentru faptul că mi-a făcut genele mai rezistente. :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Sper să fi la fel mulțumită de rezultate ca și mine, dacă îl vei încerca!

      Ștergere
  5. Chiar se vede o diferenta..si este destul de promitatoare :D...pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu il folosesc si pot sa vad ca observ diferente, nu prea mai cad, sunt mai dese si un pic mai lungi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și la tine funcționează și că ești mulțumită de el!
      Pupici

      Ștergere
  7. Ba este destul de vizibila diferenta! Cel putin asa reiese din poze. Le vad mai negre si mai lungi in coltul extern. Nu prea imi cad mie genele si le am destul de lungi, cand purtam ochelari atingeau lentila, dar pare un produs bun pentru cine are nevoie de alungire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... așa e! La capitolul volum nu pot spune că văd niște divernțe uriașe, dar în rest chiar și-a făcut treaba mai bine decât mă așteptam eu! Hehe, ești o norocoasă, te invidiez. :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Nu as fi crezut ca acest produs chiar functioneaza. Diferenta intre imaginile inainte si dupa chiar sunt vizibile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu îmi făceam speranțe că va face ceva, dar tot m-a surprins plăcut! :D

      Ștergere
  9. Mmmhmmm, chiar se observa diferente! E mare lucru - chiar daca nu-s spectaculoase, conteaza!
    Chiar as incerca produsul acesta pentru o revigorare a genelor! :)

    Multumim pentru review, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa consider și eu, Ilduca! Mă bucur că te-am tentat puțin. :D
      Cu mare drag! Te pup!

      Ștergere
  10. Multumim pentru review! :* Nu l-am incercat dar nici nu ma tenteaza, consider ca in cazul meu nu este nevoie. :) Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Ma tenteaza si pe mine sa imi cumpar.. dar observ ca deasupra pleopei ai o linie mai inchisa. E de la Realash sau erai data cu creion? Imi e un pic teama de efectele pe termen lung. Observ la tine ca ai o tenta de cearcane, mi se pare? Oare nu afecteaza ochii?
    Multumesc mult pt raspuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună! În acea zonă am mai multe venișoare la vedere din totdeauna, așa sunt pleoapele mele, probabil că-n prima poză nu se vede că bătea altfel lumina. Oricum, nu cred să poată avea astfel de efecte vreun ingredient din produs.
      Cearcăne am avut mereu, nu are legătură cu produsul, se văd oricum și-n prima poză. Mie rău nu mi-a făcut la ochi, n-am întâmpinat nicio problemă nici în timpul utilizării și nici după, dar dacă vrei să faci o investigație mai amănunțită, caută o listă de ingrediente a produsului și apoi informații despre fiecare - din păcate eu n-am fost inspirată să fac și să public o poză cu ele, iar acum nu mai am cutia de mult.

      Ștergere
  12. Răspunsuri
    1. Când l-am încercat eu, era doar ăsta, nu știu dacă au scos mai multe tipuri între timp. Știu doar că sunt mai multe produse similare (intensificatoare de gene) de la diverse branduri.

      Ștergere