Review: Sleek face form (Light)

Dacă îmi citiți în mod constant blogul sunt sigură că deja știți faptul că mi-am dorit mult timp kit-ul Sleek face form și că odată ajuns în mâinile mele suntem de nedespărțit, fiindcă m-a cucerit de la prima probă. Când o să fac un top 5 cu produsele mele favorite de la Sleek, așteptați-vă să vedeți și acest produs acolo, cel mai probabil chiar pe locul doi (primul rămâne totuși ocupat de paletele lor de farduri!) - cu asta cred că am spus deja totul, dar dacă sunteți curioase să aflați mai multe despre acest produs, vă invit să citiți în continuarea acestui articol!


Kit-ul conține trei pudre compactate - pentru contur, iluminare și blush, fiecare având o cantitate de aproximativ 6 grame (întregul kit are 20) și un termen de valabilitate de 24 luni de la deschidere. Îl puteți achiziționa din magazinul online Makeup Shop sau din magazinul Kendra la prețul de 62 lei. 

Există trei variante pentru acest kit, mai precis: Fair (pentru ten foarte deschis la culoare), Light (pentru ten deschis sau mediu) și Medium (pentru un ten mediu spre închis sau chiar pentru un ten foarte închis la culoare). Eu am varianta Light și toate cele trei pudre mi se potrivesc perfect ca nuanță - acum am tenul destul de deschis la culoare, spre mediu. În caz că vă interesează doar blush-ul, cel din acest kit este Rose Gold care poate fi achiziționat și separat. De asemenea, există și kit-uri doar cu pudra pentru contur și iluminatorul.


Ambalajul produsului este negru mat, finuț și foarte rezistent chiar și la șocuri mai puternice - un amabalj tipic pentru produsele Sleek, care mie îmi place foarte mult! Primul lucru care m-a atras la acest produs a fost ideea în sine de a avea cele trei pudre în aceeași paletă, fiind foarte practic pentru purtat în geantă și pentru călătorii, dar și pentru machiajul de zi cu zi - mi se pare mult mai ușor să scot din sertar un singur produs și să am în el tot ce-mi trebuie. Are de asemenea o oglindă mare în interior, foarte utilă și ea.

Toate cele trei pudre sunt foarte puternic pigmentate, după cum veți observa din pozele de mai jos - e suficient doar să trecem ușor cu pensula prin ele pentru a lua cantitatea necesară de produs!

Swatch la lumina naturală

Swatch cu blitz

Pudra pentru conturare este mată și singura care e puțin prăfoasă, dar nu foarte rău. Chiar dacă e puternic pigmentată, datorită nuanției rezultatul e unul natural atâta timp cât pensula folosită e bună (cât mai fină/pufoasă - preferatele mele sunt cele de la Real Techniques). Putem sublinia frumos trăsăturile feței cu ajutorul ei, fără a fi prea evident conturul făcut, ceea ce o face potrivită chiar și pentru machiajele mai naturale, de zi.

Iluminatorul are subton cald, este un alb șampanie cu particule discrete de sclipici - e posibil să vi se pară ceva mai sidefat din paletă, dar pe ten arată foarte natural, pe mine m-a făcut să folosesc iluminator mult mai des decât o făceam înainte. Este foarte fin, deloc prăfos și foarte ușor de aplicat. 

Blush-ul are o nuanță de roz piersiciu cu particule de sclipici aurii care arată foarte natural pe ten atâta timp cât nu exagerați cu aplicarea - aplicat într-o cantitate prea mare devine prea auriu și nu mai arată natural. Recunosc că într-o primă fază mi s-a părut mult prea sidefat, dar pe ten îmi place atât de mult cum arată încât de două luni, de când îl am, foarte rar m-am mai atins de alte blush-uri (nici măcar cele cumpărate ulterior nu m-au mai atras prea mult). Este de asemenea fin, cremos.


În concluzie, vă recomand cu căldură acest produs, își merită fiecare bănuț sau chiar mai mult. După cum deja am spus, eu îl folosesc aproape zilnic de când îl am, fiindcă îmi place la nebunie. 

Ați încercat acest kit? Vă atrage? V-am convins că merită pus pe wishlist?

38 de comentarii

  1. Arata bine. Imi plac nuantele, dar nu folosesc pudra pt conturarea fetei zilnic, nici macar o data pe luna, am cateva farduri iluminatoare destul de bune si nu vreau sa dau atatia bani doar pentru un blush. Cu toate astea, o sa il urmaresc pe site, daca il prind la reducere, probabil o sa il cumpar :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Nici eu nu folosesc pudra pentru contur prea des și tocmai de aceea mi se pare mai convenabilă, fiindcă măcar apuc să folosesc mai intens celelalte pudre din kit. :D Iluminatorul nu e pentru ochi, ci pentru ten. Pentru ochi am și eu destule farduri, dar pentru ten chiar n-aveam niciunul care să-mi placă în mod deosebit cum arată într-un machiaj mai natural.
      Păi dacă te interesează doar blush-ul îl poți achiziționa separat, cred că vreo 30 lei costă.
      Pupici

      Ștergere
    2. Am o pudra minerala de la Joko Cosmetics super misto pe post de iluminator, dar lenea e mare.
      Nu stiam ca au si nuanta asta de blush separat.Nu stiu ce sa fac,, parca vreau setul, ca imi place cum arata :))) astept ceva reduceri!

      Ștergere
    3. Haha. :)) Știu cum e cu lenea! :)) E super dacă-l prinzi la o reducere, poate te convinge și pe tine să folosești mai des iluminatorul sau chiar și pudra pentru contur! :D

      Ștergere
  2. este superba si eu tot zic ca imi cumpar dar inca nu am apucat, parca am cam multe si ma gandesc sa mai termin din ele pana una alta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel mi se pare și mie! :D Hehe, și eu am tot amânat din același motiv. Apoi mi-a părut rău că nu l-am luat mai devreme. :))

      Ștergere
  3. Arata frumos,multumesc pentru review <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa il folosesti cu placere in continuare!
    Si eu mi-l doresc de ceva vreme si sper sa actionez cat mai curand. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Hehe, chiar merită! Știu că ai și blush-ul și că ți-a plăcut. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. si mie imi place super mult produsul asta, inca nu am pus manutele pe el...am destul de multe produse :D mi-ar fi placut sa il vad si aplicat pe fata ta :D chiar asa nu prea iti vad fata aia pretty si ochisorii in postari... de ceeeeee???? :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am tot amânat din cauză că aveam prea multe, dar mereu bag scuza „o viață avem”, în situații de genul ăsta. :)))
      Nu m-am gândit la asta, dar nu știu dacă aș fi reușit să redau cum trebuie felul în care arată pe față - de o săptămână mă tot chinui să fac o poză la un CC Cream și la un fond de ten, aplicate pe față, dar nu-mi iese nicio poză cum trebuie, ca în realitate. :(
      Doar mă știi că fug de poze. :)) Ești o drăguță, dar chiar nu sunt deloc fotogenică. :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Si eu folosesc cu drag acest produs!!! 😍
    Chiar daca blushul m-a dezamagit putin, nu are aceiasi consistenta cu Rose Gold cel individual.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție-ți place!
      Hmm, eu din câte am testat nu mi s-a părut că ar fi vreo diferență.
      Te pup!

      Ștergere
  7. imi place nuanta de roz :) foarte draguta paletica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc că blush-ul m-a atras cel mai mult și pe mine. :))
      Pupici!

      Ștergere
  8. Cat de dragalasa este! Astept si eu un nou val de reduceri si hopp..o cumpar :D te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai luat-o încă? :D Știu că ziceai că vrei s-o iei din Kendra. Dar da, e și mai bine dacă prinzi o reducere de 25-30%. :D
      Te pup!

      Ștergere
  9. Interesant produs, in special imi place nuanta de piersica a blush-ului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place cum arată! E nuanța mea favorită la blush-uri. :D
      Pupici

      Ștergere
  10. Arata bine de tot kit-ul acesta! ♥
    Blush-ul mi se pare prea roz pentru tenul meu, dar tot as fi tentata sa-l cumpar. Momentan, mai am produse de acest gen. Minunat review-ul. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, mie nu mi se pare prea roz, tinde spre un corai aș zice eu. Ohoo, câte am și eu dar tot mai vreau și altele.
      Mulțumesc, draga mea!
      Pupici

      Ștergere
  11. Cat de bine arata! <3 Eu nu folosesc foarte des produse pentru contur etc. :)) Apelez din cand in cand la o paletuta de la Elf, de obicei cand mi se pare ca sunt mai palida la fata. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e timpul pierdut! :)) Nici eu nu folosesc zilnic produsele pentru conturare, doar blush-ul e cam nelipsit. :D

      Ștergere
  12. Stiu ca e suuuuper! Inca nu am ajuns in posesia lui...cred ca pentru mine ar fi indicat cel mai deschis, adica Light.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Light e cel pe care-l am și eu, mi s-a părut cel mai potrivit mie și nu cred că m-am înșelat. :D
      Pupici

      Ștergere
  13. OMG! Il vreau neaparaaaat, mai ales dupa cum l-ai descris, parca acel blush e perfect pentru fata mea! :)) :D ♥
    Si mie imi place ca intr-o singura paletuta avem 3 produse pentru machiajul fetei, fiind foarte practica pentru calatorii sau carat in geanta. :P
    Am vazut ca, impreuna, aceste pudre fac o treaba foarte buna si arata superb pe ten! Inca un produs adaugat la wishlist, merci pentru articol, imi place ca ai surprins toate aspectele de care sunt interesata.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur mult că te-am convins, fiindcă e un produs foarte bun!
      Așa e, ăsta e motivul principal pentr care mi l-am dorit atât de mult! :D
      Așa e, chiar arată foarte bine pe ten dacă produsele sunt aplicate corect. Mulțumesc frumos, mă bucur că ți-a plăcut articolul și că ți-a fost de folos.
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  14. Imi place parera ta despre el si acum ma tenteaza produsul. :)) Poate o sa-l iau daca il prind la reducere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am tentat! :D Cei de la makeup shop ar trebui să se grăbească cu reducerile, până nu uitați de el. :))

      Ștergere
  15. Ma innebunesti cu unghiile tale <3
    Nu am incercat acest kit, insa il am pe cel de contur cu bronzer si iluminator si il ador <3 imi place la nebunie, deci mai mult ca sigur si acesta se ridica la un anumit nivel. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, mă gândeam eu că vor atrage și ele atenția. :)) Din păcate acum sunt micuțe, le-am scurtat. :(
      Mă bucur mult că îți place kit-ul pentru conturare!
      Te pup

      Ștergere
  16. Și mie îmi place mult, sunt de acord cu tine. Eu am varianta fără blush însă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție-ți place! Și eu am fost prima oară tentată să-l iau pe acela, dar acum mă bucur că l-am ales pe cel cu blush. :D

      Ștergere
  17. You driving me crazy.... E absolut superb kit-ul, dar eu inca nu il am... :D

    RăspundețiȘtergere