TAG - Cât valorează fața mea?

Diana m-a nominalizat acum ceva timp la acest tag super haios, apoi mi l-a pasat și Adina - mulțumesc mult, fetelor! Ideea acestui tag e că trebuie să calculăm cât costă toate produsele de makeup pe care le folosim într-o zi. Am tot amânat momentul, dar am decis că e cazul să onorez invitația și adevărul e că eram și eu curioasă de rezultat. Nu prea am știut cum să procedez, fiindcă nu folosesc în fiecare zi aceleași produse, sunt foarte puține cele care-mi sunt alături zilnic. Așa că am decis să vă prezint produsele folosite într-o anumită zi și am ales mai exact ziua de luni, în special fiindcă s-a nimerit să folosesc ceva mai multe dintre acele produse care îmi plac mult și pe care le folosesc destul de des în ultima vreme!


Dacă sunt multe sau puține, vă las pe voi să decideți, eu vă pot spune doar că în majoritatea zilelor folosesc cam câte produse vedeți, dar sunt totuși și zile cu mai multe, la fel cum sunt zile și cu mai puține. Dintre ceea ce vedeți în poze, singurele care-mi sunt alături aproape zilnic sunt primerul Elf și pudra Creme Puff. Dar ar mai fi și kit-ul Sleek face form, care rar lipsește de când îl am, iar cele două palete de farduri de la Sleek sunt cu siguranță cele mai folosite palete și am câteva combinații cu farduri din ambele pe care le fac dese ori. Dar gata cu poveștile, haideți să vedem cât valorează fața mea:


Fond de ten Lasting Performance Max Factor - 45 lei
Concealer NYX HD - 33 lei
Concealer Illuskin Oriflame - 15 lei
Pudră Creme Puff Max Factor - 32 lei
Sleek face form - 62 lei


Paletă Sleek Oh so special - 47 lei
Paletă Sleek Au naturel - 47 lei
Primer Elf - 9 lei
Jumbo Nyx - 28 lei
Rimel Volum Vertiginos Yves Rocher - 45 lei
Eyeliner SuperShock Avon - 15 lei
Eyebrow kit Elf - 22 lei
Sleek Matte Me - 30 lei

Total: 430 lei! Hmm, am scăpat mai ieftin decât mă așteptam. :)) Sunt convinsă că sunt și zile în care ar ieși o sumă mai mare, dar la fel de multe zile ar fi și cu o sumă mai mică. Oricum, e doar un joc amuzant, produsele astea țin foarte mult timp, nu e ca și când le-am folosi o dată și apoi le-am arunca. 

Tot de dragul jocului, m-am gândit să pun separat și produsele folosite ca bază în ultima vreme, mai precis:


Cremă contur ochi Active Sensitive YR -  65 lei
Serum Vegetal YR - 105 lei
Bioderma ABCDerm SPF 50+ - 40 lei

Total: 640 lei! Deși într-o primă fază aș fi spus că e cam mult, acum pot spune că mă descurc cu o sumă decentă, mai ales că unele dintre produse au fost primite de fapt cadou la comenzi sau luate la reduceri frumușele (unde am ținut minte am pus chiar prețul la care le-am cumpărat). Chiar mi-a făcut plăcere să fac calculele, poate o să mai repet experiența și cu altă ocazie, să văd atunci ce o să iasă. :D

Dau și eu mai departe acest tag câtorva fete la care mi-ar plăcea să-l văd: Kleo, Lory, Lorena, Dya și Teo!


Fața voastră cât valorează într-o zi obișnuită? Vă descurcați cu o sumă mai mică? Avem ceva produse în comun?

16 comentarii

  1. Asa cum am intuit, cam la fel ca mine! Frumoase produsele tale :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... deja îmi făcusem atunci un calcul aproximativ în minte și de aceea aveam o bănuială. :D

      Ștergere
  2. nu m-am gandit niciodata la acest lucru :))) mi se pare un tag foarte tare, sper sa am timp sa calculez si eu cat face fata mea :D :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut și te aștept să-mi spui cât ți-a dat, chiar sunt curioasă. :D

      Ștergere
  3. Avem in comun doar concealer Iluskin. Si da, eu ma descurc cu o suma mult mai mica fiindca nu folosesc atat de multe produse.
    Ca un exemplu:
    Crema Nivea Q10 +, fond de ten Iluskin, pudra Iluskin de la Oriflame, gloss Essence, fard de obraz 3in1 Elf, farduri no name, rimel Sexy Pulp, rimel transparent pentru sprancene Elf.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te descurci bine, se pare. Ești bună la casa omului. :)))

      Ștergere
  4. Ai avut dreptate, ne invartim in jurul aceleiasi sume. Observ ca tu folosesti ceva mai multe produse pt conturarea fetei si iti schimbi fardurile des. Eu de o luna si ceva port aceleasi culori pe pleoapa :))) Si tot cumpar farduri, nu stiu ce e in capul meu. Imi place sa le colectionez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar folosesc ceva mai multe produse pentru ten, prefer să renunț la machiajul ochilor și să mă ocup mai mult de ten. :D Iar cu fardurile îmi place să experimentez, chiar dacă mai am și eu perioade când mi se pune pata pe o anumită combinație. Dar nu mă ține chiar o lună. :)))
      Oh, te înțeleg! E greu să le reziști. :))

      Ștergere
  5. Hmmm o provocare! Trebuie sa ma mobilizez...e al doilea tag primit! :D
    Multumesc mult, mult!
    Pupici

    PS: Suma nu e deloc mare...daca o imparti la 12 luni...timp in care sa presupunem ca ai termina toate produsele, ar fi un pret bun! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! Abia aștept să văd ce va rezulta și la tine. :D
      Mmm, nu chiar toate, unele se consumă ceva mai repede, la mine cel puțin (primerul, pudra, rimelul), dar pe de altă parte... sunt altele care țin mult mai mult de un an (paletele de farduri, blush-urile, etc).
      Pupici!

      Ștergere
  6. O gramada de bunatati ai aici! Eu zic cate te-ai prezentat cu mandrie si ai scos si o suma frumusica :D Un tag destul de dificil pentru mine..dar ma adun si il fac :D te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :)) Nu-i chiar mică suma, dar am văzut și mai mult de dublu la alte fete, așa că mă simt mai bine. :))
      Abia aștept să-l văd și la tine! Pupici

      Ștergere
  7. Zau ca e rezonabil. Cred ca noi, nebunele dupa produse faine am inceput sa dezvoltam o toleranta crescuta la sume socante. Nimic nu ne mai sperie!:)) Mor de ciuda ca pe mine Lasting Performance oxideaza intr-un hal de nedescris. Ii adoram textura si felul in care imi facea tenul sa arate in prima ora. Apoi din nuanta mea normala deveneam portocalie si se ducea toata fericirea:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cred și eu! Haha, cu siguranță așa e. :)) Cred că singurul lucru care m-ar șoca ar fi suma tuturor produselor pe care le dețin, dar zău că n-am de gând vreodată să fac un astfel de calcul. :))
      Ce păcat că-ți oxida pe ten. :( Eu n-am pățit-o niciodată până acum.

      Ștergere
  8. Sincer nu am stat sa calculez cat valoreaza fata mea intr-o singura zi, dar am ocazia sa o fac acum :D
    1. CREMA Gerovital Plant Sebo-Reglatoare - 13 lei
    2. FOND DE TEN Seventeen natural velvet - 58 lei
    3. PUDRA Seventeen Natural Silky Compact Powder - 45 lei
    4. TUS DE OCHI Orkide Natty - 6 lei
    5. RIMEL de la Rimmel London Cu Ulei De Argan - 29 lei
    6. BALSAM DE BUZE Nivea - Cherry - 10 lei
    TOTAL = 161 lei
    Asta folosesc eu in fiecare zi :), nu imi place sa imi pun prea multe pe fata:) , stiu ca tusul de ochi nu e cunoscut de toata lumea si e foarte ieftin, dar imi place foarte mult, e o nuanta de negru intens se usuca rapid si nici nu se intinde, iar eu ma machiez in fiecare zi la 6 dimineata si ma demachiez la 9-10 seara iar el este intact :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că te-am convins să faci acest exercițiu foarte haios! :D E bine dacă te descurci cu un număr destul de mic de produse!
      Chiar voiam să zic de tușul de ochi, că habar n-aveam că există și produse de makeup Orkide, eu doar ojele le știu. :D E bine de știut!

      Ștergere