Week in photos #32

N-am mai făcut de mult remarca asta, dar acum simt nevoia s-o spun: repede mai zboară timpul! Abia zilele astea am conștientizat că aproape a trecut 1/3 din anul ăsta, iar mie nu-mi vine să cred. Probabil din cauză că am conștientizat asta am deciz că e cazul ca în următoarea perioadă să mă ocup de lucruri pe care le amân de cam mult timp, iar de săptămâna asta chiar am luat atitudine. Partea bună e că am destul de multă energei, cred că de la vremea bună mi se trage. Totuși, poze n-am prea multe de data asta, însă am un feeling că o să compensez săptămâna viitoare (așa mi se întâmplă mai mereu - o săptămână cu multe poze, una cu mai puține).


Am făcut câteva mici cumpărături din DM, pe care vi le-am prezentat deja aici, împreună cu alte noutăți intrate-n teste.


Tenișii cu danteluță sunt preferații mei și îi port dese ori în perioada asta. Ce am constat însă săptămâna asta e că foarte multă lume îi admiră. La început chiar nu înțelegeam de ce se uită atâta lume la picioarele mele. :))


Am văzut până la final și serialul Two and half men, probabil unul dintre cele mai bune seriale de comedie. Părerea mea e că au fost și mai funny ultimele patru sezoane, de când a fost schimbat personajul principal. Totuși, nu mi-a plăcut finalul, ultimul episod mi s-a părut slăbuț și prea mult tras de păr. În rest, eu zic că merită vizionat, am râs cu lacrimi la serialul ăsta!


Vineri am reînceput cu vizitele de la stomatolog și n-am primit niște vești tocmai bune, deși probabil se putea și mai rău. Eram cam posomorâtă când, ajunsă acasă, găsesc pe mail o invitație la un eveniment care sună tare bine și la care abia aștept să merg. Apoi, la scurt timp, urma să aflu că am fost admisă în Școala de Beauty Blogging by L'Oreal, ceea ce m-a făcut să uit de toate supărările! Eu deja mă simt câștigătoare, asta era tot ce-mi doream, să fiu aleasă printr cele 30 de candidate, fiindcă știu că o să am ocazia să învăț foarte multe lucruri noi! Sunt conștientă că n-am nicio șansă să câștig, sunt în competiție fete mult mai populare și cu o comunitate mai mare, dar totuși apreciez voturile voastre, fiindcă pur și simplu fiecare vot înseamnă enorm de mult pentru mine, înseamnă că sunteți acolo o mână de oameni care îmi apreciați munca! Tocmai de aceea am pus pe blog, în partea dreaptă sus, căsuța în care mă puteți vota rapid, cu un simplu click.


Fiindcă am ajuns la zi cu toate serialele pe care le mai urmăresc (The Bing Bang Theory, The new girl, etc), am început unul nou - Grey's Anatomy. E cam aceeași treabă cu Scrubs care nu m-a dat pe spate, deși nici rău n-a fost, dar ăsta parcă-mi place ceva mai mult (deși tot Dr. House zic eu că-i cel mai bun).


Azi am sărbătorit-o pe una din multele mătuși și am savurat un tort yummy, luat de la cofetăria unde s-au cunoscut părinții mei. :))

Cam atât cu săptămâna asta... destul de obositoare, dar și faină. Vă doresc o nouă săptămână cât mai bună, frumoasă, productivă și tot ce vă mai doriți voi!

Săptămâna voastră cum a fost? Ați profitat de vremea superbă din acest weekend?

16 comentarii

  1. De apreciat faptul ca e ora 21:21 si am reusit sa intru sa-ti citesc postarea si nu am mai citit-o dupa ora 12,cand poftele sunt maaaari :)) .Parca vad ca saptamana viitoare o sa ai poze numa cu dulciuri din alea de-ti ploua in gura si eu o sa citesc postare noaptea :)) .
    Lasand gluma la o parte,ma bucur ca ai fost acceptata la Scoala de Beauty Blogging L'Oreal,eu iti pumnii :).
    Scenaristii Anatomiei lui Grey m-au suparat tare,tare saptamana asta,in concluzie nu ma mai uit la serial,chiar daca mai aveam un sezon pana sa ajung cu el la zi :( .
    Iti doresc o saptamana minunata draga mea!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Nu știu ce să zic, încerc să nu mai postez chiar atât de multe poze cu mâncare cum făceam înainte, ca să nu-mi iau înjurături :)), dar nu pot promite nimic, dacă e ceva care arată prea bine nu mă pot abține! :D
      Mulțumesc frumos, draga mea!
      Îmi pare rău că te-au supărat, cunosc sentimentul că am pățit-o și eu la alte seriale, dar chiar mi-ai stârnit puțin interesul, sunt curioasă ce se întâmplă. :D
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  2. O saptamana frumoasa, frumoasa.
    Imi plac la nebunie tenisii tai. Sunt atat de draguuutiiii! <3
    Mie mi-a placut foarte mult Grey's dar din pacate ultimele sezoane au devenit extrem de plictisitoare. Pacat ca nu i-au pus punct atunci cand ar fi fost cazul si au ales sa tooot traga de el.
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa a fost, dar și cam obositoare! :D
      Mă bucur mult că îți plac, mie-mi sunt tare dragi și sper să mă țină cât mai mult!
      Of, ce mă enervează și pe mine când rămân fără inspirație și trag aiurea de timp cu serialul.
      Mulțumesc, o săptămână frumoasă și ție!
      Pupici

      Ștergere
  3. Tenisii cu dantela imi plac enorm de mult, trebuie sa imi caut si eu!
    Felicitari. Este o veste extrem de buna ca ai fost acceptata la Scoala de Beauty Blogging L'Oreal. Succes in continuare!
    Eu nu am timp deloc pentru filme si seriale in ultima vreme :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac! Eu i-am luat online, aș fi pus și un link dar nu mai sunt disponibili, eu îi am din toamnă.
      Mulțumesc frumos! Așa e, pentru mine a fost ca o confirmare că nu fac chiar rău ceea ce fac aici pe blog. :D
      Eu mă uit seara, de multe ori înainte de culcare. Pe timp de zi nici eu n-aș avea timp.

      Ștergere
  4. Ce tenisi super cute ai! ♥ ^^
    Nu-i de mirare ca toate lumea s-a uitat la ei. Sunt prea simpatici cu danteluta aceea care iese in evidenta.
    Da, s-a terminat aiurea Two and a half men, dar cam asa se intampla de obicei. Eu sunt la zi cu Anatomia lui Grey. :D Dar am de recuperat cu The big bang theory si New girl. :)) Am ramas in urma...
    La multi ani, matusii tale! Sa fie sanatoasa! Tortul arata de-li-cios! Sunt convinsa ca si gustul a fost pe masura.
    Felicitari pentru ca ai fost admisa si multa bafta in continuare!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Hehe, și eu zic că danteluța e cea care atrage atenția, e ceva mai puțin comun.
      Daaa, așa am observat și eu, majoritatea serialelor se termină aiurea, nici nu mai știu când mi-a plăcut ultima oară finalul la un serial. :))
      Mulțumim, o să-i transmit! :D Da, da.. chiar a și fost delicios!
      Pupicei

      Ștergere
  5. A fost intr-adevar o saptamana frumoasa la tine. din pacate la mine a fost cam obositoare, plina de stress.. Dar a inceput alta, sper ca frumoasa si mai putin obositoare. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, dar a fost și la mine destul de obositoare și la fel se arată și asta (noaptea trecută nu știu dacă am dormit mai mult de 3 ore... nu cred), dar și frumoasă, e un echilibru bun. :D
      Îți doresc ca săptămâna asta să fie cât mai frumoasă și relaxantă! :*

      Ștergere
  6. Place la mine tenisii,place, place. <3
    Doi barbati si jumatate e serialul meu preferat de comedie. Si Anatomia lui Grey e ok, am in plan sa-l caut si sa-l urmaresc de inceput.
    Succes cu Scoala de Beauty Blogging L'Oreal! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur mult! :D
      Ce mă bucur că nu sunt singura căreia îi place. Nu știu dacă e chiar preferatul meu, dar sigur e pe un loc 2-3 în topul actual!
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  7. Am avut și eu teniși ca ai tăi, doar că erau bej :P
    What??? Eu nu am conștientizat că și tu te afli printre cei 30 de cursanți, pf. Imediat îți dau un vot și îți doresc mult succes!!
    Mie mi-a plăcut la nebunie Two and a half Men, știu că după ce l-au scos pe Charlie au scăzut audiențele f mult, dar mie tot amuzant mi se părea. Iar ultimul episod mi s-a părut delicios, adică exact cum ar fi trebuit să se termine toată nebunia. :))
    Grey`s e un serial foarte bun și m-aș mira să nu te prindă tare. Păcat că auzi din stânga și dreapta tot felul de spoilere și nu-l poți savura cum ar trebui... Eu am văzut de două ori toate sezoanele. Bine, mai puțin ultimul pentru că încă se difuzează :D
    Ce bine arată tortul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iii, ce mi-ar plăcea și unii pe bej sau crem! :D
      Hehe, îți mulțumesc mult pentru vot și încurajări!
      Mă bucur că nu sunt singura care a fost cel puțin la fel de bun în continuare! Mmm, mie nu prea mi-a plăcut, ideea a fost drăguță dar poate era loc de o regizare mai bună... nu știu ce să zic. Sau poate sunt eu prea pretențioasă la finalurile serialelor. :)))
      Deja m-a cam prins, dar nu pot spune că e unul dintre favorite. Sunt tare curioasă ce se întâmplă în ultimele sezoane de a dezamăgit atâta lume. :D

      Ștergere
  8. chiar sunt superbi tenisii cu danteluta!!!!

    RăspundețiȘtergere