Produse consumate - Aprilie 2015

Am întârziat cam mult de data asta cu produsele consumate de luna trecută, dar n-a fost cu intenție, am avut prea multe articole cu dată limită la care să le postez. Dar nu puteam să sar peste acest articol fiindcă am avut și în luna aprilie destul de mult spor la consumat și am adunat multe recipiente goale pe care să vi le prezint azi - nu chiar la fel de multe ca data trecută, dar destule. Așa arată întreg mormanul:


Așa cum vă ziceam într-un articol precedent, luna trecută am consumat mai multe produse decât am cumpărat, ceea ce cred că e o premieră - totuși, nu știu cum se face că nu simt deloc că s-ar elibera rafturile, dulapurile și alte locuri prin care țin produsele. :)) Am și de data asta multe produse care mi-au plăcut, așa că se va lăsa cu laude multe! Dar să nu mă mai lungesc cu introducerea și să vă povestesc care sunt impresiile mele la final de drum pentru fiecare în parte...


Loțiune micelară Garnier - nu cred că mai are nevoie de prea multe prezentări, rămâne micelara mea favorită până acum și urmează să o recumpăr (să fie, chiar dacă abia am început alta, că nu vreau să-mi lipsească din casă). I-am dedicat și un review aici.

Loțiune micelară Balea - chiar dacă nu e la fel de eficientă la demachierea ochilor ca cea mai sus amintită, eu oricum folosesc micelarele foarte rar în scopul ăsta, așa că nu mă deranjează prea tare și e foarte posibil s-o mai cumpăr pe viitor. Are și aceasta un review aici

Cremă contur ochi Active Sensitive Yves Rocher - o cremă bună, suficient de hidratantă, dar cam dubioasă din cauză că face pielea roz (se vrea a fi un efect iluminator, dar pe mine nu mă încântă ideea). N-aș recumpăra-o!

Balsam de buze cu căpșune Balea - a fost simpatic, mirosea drăguț, hidrata binișor și colora subtil buzele, dar nu pot spune că a fost ceva spectaculos. N-am putut totuși să-l folosesc până la final din cauză că și-a schimbat consistența când era pe sfârșite, s-a topit cumva (deși nu l-am ținut în căldură), așa că am preferat să-l arunc așa, n-avea sens să trag de el.


Mască de păr (Placentă) Kallos - un produs ieftin și bun, v-am mai spus că folosesc măștile de păr de la Kallos de mulți ani și mereu revin la ele. Momentan am chef să mai experimentez și la capitolul ăsta, dar e foarte posibil să ne mai reîntâlnim.

Șampon uscat Batiste Tropical - despre șampoanele uscate Batiste am scris aici, iar varianta asta mi-a plăcut la nebunie datorită mirosului de-li-cios!! Cea mai bună parte e că mirosul persistă ceva vreme pe păr! Cu siguranță o să mai recumpăr varianta asta pe viitor, dar momentan aș vrea să încerc pe rând toate variantele.

Mostre am folosit doar din cele pentru păr, mai precis:

Șampon și mască de păr Anian cu keratină - mi-a plăcut textura și mirosul lor, dar mai mult de atât nu pot spune, nu-mi pot forma o părere prea clară dintr-o singură utilizare.

Șampon H&S thick & strong - probabil deja știți că-mi plac șampoanele H&S și nici acesta n-a făcut excepție.


Spumant de baie Mitia Cool Energy - l-am luat dintr-un DM pentru că mi-a plăcut mirosul masculin, dar din păcate mirosul dispărea la foarte scurt timp după ce-l turnam în cadă. Spumă făcea cu o cantitate rezonabilă, dar mi-ar fi plăcut să persiste mirosul pentru mai mult timp. Nu cred că o să-l mai recumpăr.

Spumant de baie Balea cu măsline - v-am mai spus că îmi plac spumantele Balea, chiar dacă nici la acestea nu persistă foarte mult timp mirosul, e oricum mai bun ca anteriorul. Totuși, varianta asta nu cred că o s-o recumpăr fiindcă nu m-a dat pe spate mirosul. Acum mi-am luat altă varianta care miroase genial!

Scrub Avon Naturals cu vanilie - eu mă înțeleg foarte bine cu aceste scruburi de la Avon, le-am pus și în acest top, dar momentan de ăsta cu vanilie nu mai am chef, cred că o să-l recumpăr pe cel cu ciocolată (mai mult mi l-aș dori pe cel cu căpșune, dar nu l-am mai văzut de un secol prin cataloage).

Dizolvant de unghii Ebeline fără acetonă - e preferatul meu, probabil deja v-am plictisit cu câte recipiente v-am tot arătat prin astfel de articole.


Loțiune de corp Expert Reparation Yves Rocher - îmi plac mult produsele pentru corp de la YR, dar loțiunea asta nu pot spune că m-a dat pe spate. De fapt, loțiunea e foarte bună, consistența e destul de densă, hidratează bine și nu lasă peliculă pe piele, dar nu m-a dat pe spate mirosul (știți doar că la produsele pentru corp pun mult accent pe miros, probabil că așa faceți și voi). Nu pot spune că n-a mirosit bine, doar nu e neapărat pe placul meu și prefer altele, așa că nu am în plan s-o recumpăr.

Deodorant B.U. Trendy - bun, eficient și cu miros plăcut. Mi-a plăcut, e posibil să-l mai cumpăr și cu siguranță o să mai experimentez cu deodorantele B.U.

Deodorant Impuls Very Pink - mirosul e plăcut, dar parcă prea puternic, iar la capitolul eficiență mi s-a părut puțin mai slăbuț ca anteriorul așa că nu cred că l-aș recumpăra, mai ales că e ceva mai scump față de altele cel puțin la fel de eficiente.

Parfum Avon cu vanilie - nici nu mai știu care era exact numele lui „oficial”, dar oricum nu cred că mai există pe piață, eu îl aveam de mult timp. Mirosea bine, dar nu ceva de dat pe spate.

Top coat Chissa - bunicel pentru 3 lei, oferea un luciu frumos și se usca destul de repede, dar parcă s-a îngroșat prea repede. Totuși, din categoria asta de preț cred că e cel mai bun, cu uscarea cea mai rapidă.

Cam atât am consumat în aprilie, dar înainte de Paște am făcut o mică curățenie și prin cosmetice și m-am mai despărțit de câteva produse expirate sau produse care pur și simplu nu-mi plac și n-avea sens să le mai țin (le-am pozat atunci rapid, nu le-am mai ținut și pentru poza de grup):


Creme de față Gerocossen Royal Jelly - din păcate nu mi s-a potrivit niciuna, le-am inclus și în articolul de aici, cu produse pe care nu le pot recomanda.

Mască de față peel off Avon Planet Spa - prima oară când am avut-o mi-a plăcut, atât de mult încât am și recumpărat-o, dar din păcate a doua nu mi s-a mai părut așa de fabuloasă (poate i-au schimbat ceva, nu știu sigur, pe vremea respectivă nu eram la fel de atentă la ingrediente). Cred că era deja expirată și oricum n-o mai foloseam, așa că ne-am despărțit fără regrete!

Două balsamuri de buze Avon - nu mi-au plăcut, erau prea dure și nu prea hidratau, așa că au rămas rătăcite printr-un colț și deja miroseau dubios, așa că le-am aruncat și pe ele fără să stau prea mult pe gânduri.


Cam atât, pe luna viitoare sper să mă prezint cu multe produse de makeup, fiindcă e cazul să scot din uz mai multe produse și de la această categorie.

Ați încercat vreunul dintre produsele prezentate? Cum vi s-au părut? V-am tentat cu ceva?
Voi ce produse ați mai consumat în aprilie?

24 de comentarii

  1. Nu am incercat nici unul dintre produse, doar BU il am si eu dar alta varianta.
    Produse consumate: fond de ten Iluskin de la Oriflame, mi-a placut foarte mult, o sa-l recumpar la un moment dat, chiar daca vara folosesc doar BB si CC cream-uri, parfum Signorina by Salvatore Feragamo, un parfum pe care l-am adorat pana la ultima picatura, corector Iluskin, un corector foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc produsele Illuskin din cele prezentate de tine, dar mie nu mi-ai plăcut chiar la fel de mult, din păcate. :) Cu fondul de ten chiar „mă lupt” să-l consum până expiră, să văd dacă și reușesc.

      Ștergere
  2. spor la consumat produse de make-up. la ele e cel mai mare chin. si eu am fost harnicuta luna asta!si presimt o luna si mai si!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, o să am nevoie! :)) Eh, nu e chiar chin, că doar e o plăcere să mă machiez... dar sunt enervant de spornice și mi-e milă să le arunc cu produs în ele, mai ales pe cele care mi-au plăcut mult. :D Am văzut și prada ta, chiar ai fost harnică! La fel presimt și eu, să vedem acum dacă presimțim bine. :))

      Ștergere
  3. Micelarele Garnier imi plac mult...aceasta roz mai mult decat cea verde, pentru ca...ghici? Nu contine alcool:D
    Apa de fata Balea - nu sunt foarte impresionata de ea, insa incerc sa o termin si o folosesc seara cand nu sunt machiata, sau diminetile.
    BU Trendy - imi place, imi place mult aroma sa, insa nu cred ca este foooarte eficient pe timpul verii...ramane de vazut.
    Eu nu am strans asa multe produse...poate luna aceasta, la sfarsit! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, știam eu că veți reveni toate la cea roz. :)) Am înțeles curiozitatea, dar eu deja știam de la alte fete că e la fel ca varianta roz.
      Mie mi se pare ok pentru machiajul tenului sau de folosit pentru curățat rezidurile de după demachiere.
      N-am apucat să-l testez pe căldură prea mari, dar e posibil să nu facă față pentru mult timp.
      Mult spor în continuare, în cazul ăsta! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Vaaaaiiii harnicuta esti,frumoase produse,zi-mi si mie unde gasesc Batiste mic de 50 ml....imi trebuie pt concediu....si nu gasesc decat mare,pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! Draga mea, ăsta consumat era de 150 ml și a fost luat din Hello Free Zone Discount. Nu-mi amintesc să le fi văzut și în varianta de 50 ml. :( Dar cred că merge și ăsta, e oricum mai micuț.
      Te pup!

      Ștergere
  5. Am avut si eu crema de ochi de la Yves Rocher si ma cam enerva ca imi facea pielea roz. Nici eu nu as recumpara-o. ^^ Ma tenteaza samponul thick & strong de la Head & Shoulders, care are face echipa buna cu tonicul meu din aceasi gama, dar sunt speriata ca niciun sampon nu prea functioneaza pe parul meu gras. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu ce a fost în capul lor când au făcut crema asta roz și sclipicioasă, dar n-a fost cea mai bună idee! :)) În rest, crema ar fi fost chiar bună, îmi plăcea consistența chiar mult.
      Te înțeleg perfect, am aceleași probleme cu părul gras. :( Pentru mine a funcționat destul de bine șamponul purificator Anian, poate ai ocazia să-l încerci vreodată.

      Ștergere
  6. Wow! Un morman in adevartul sens al cuvantului!
    Micelara Garnier e si printre favoritele mele, de Batiste nu mai are rost sa spun nimic si de asemenea ma bucur ca mi-ai amintit de scrubul cu vanilie pe care l-am cam abandonat.
    Rusinica, rusinica... ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Comparativ cu luna trecută, acum a fost puțin mai mic. :))
      Avem multe iubiri comune! :D Mă bucur și eu că ți-am amintit de el, e un scrub foarte ok.
      Pupici

      Ștergere
  7. nah, ca eu numai scrubul cu vanilie l-am avut :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. Avem produse comune, cateva, nu multe, dar la mine sunt aproape terminate, mai au un pic. :D :D Deci ai consumat produse destul de multe, chiar ca un Morman,. :)))) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem produse în comun. :D Hehe, da... în fiecare lună adun un mic morman; sau unul mai mare, uneori. :)) :*

      Ștergere
  9. Masca de par Kallos am folosit-o si eu o perioada foarte indelungata si imi amintesc ca mi-a placut foarte mult. Nu stiu de ce nu am revenit la ea. Probabil din cauza tentatiilor noi si noi pe care le gasesc pe rafturile hypermarketurilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu cum e cu tentațiile care ne fac să uităm de produse pe care le-am avut și ne-au plăcut, cred că toate o pățim (chiar aseară am scris un articol în sensul ăsta). Poate totuși o să vă mai întâlniți, pe viitor. :p

      Ștergere
  10. Am pus in sfarsit mana pe apa micelara de la Garnier. E buna, dar nu la fel de eficienta ca SensiBio. In schimb pretul e super. Am mai folosit masca de par de la Anian si cam atat din restul produselor. Nici pana acum nu am cumparat dizolvantul de unghii din Dm, urmeaza sa le fac o vizita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare mare diferință între cele două, dar adevărul e că nu le-am avut niciodată în același timp. Poate o să fac vreodată o comparație directă între cele două. :D
      Merită să dai o șansă dizolvantului, e foarte bun și deloc scump!

      Ștergere
  11. mama cate sunt!!!! Ai fost harnica tare. Sper ca macar pana la urmatoarea postare de acest gen sa ma incumet si eu sa recumpar Batiste :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! Nu știu dacă data viitoare o să mai am vreun recipient gol de la Batiste, dar tot te îndemn să-i mai dai o șansă, poate reușiți totuși să vă împrieteniți! :D

      Ștergere
  12. Wow, pai ai consumat ceva :P nu am am folosit spray impuls de o vesnicie..cred ca o sa ii mai dau o sansa acum ca mi-ai adus aminte! pup iu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa zic și eu. :)) Eu l-am luat cu o revistă atunci când le-am lansat pe astea, că era foarte ieftină și eram chiar curioasă cum e.
      Pupici

      Ștergere