New in - Februarie & Martie

Am început anul ăsta cu gândul că pentru câteva luni nu o să mai cumpăr prea multe produse, că am o grămadă în uz și deja multe noutăți de încercat adunate de pe finalul anului trecut, dar nu m-a ținut prea mult cumpătarea. În ianuarie am luat doar niște produse Paula's Choice și încă vreo două mărunțișuri, dar din februarie m-am lăsat păgubașă, nu e de mine treaba asta cu limitările de shopping pe termen lung și pe toate categoriile, îmi place să încerc noutăți și punct, că de aia am și blogul ăsta (bag scuza asta mereu)

Și pentru că nu am mai prezentat niște cumpărături pe blog de câteva luni bune (nu știu de ce, că am tot avut), m-am gândit să le adun pe cele din februarie și martie la un loc și să le prezint într-o postare - m-am speriat când le-am strâns pe toate la un loc, dar gata, am depășit șocul...


De fapt, nici nu sunt chiar toate, mai am și niște cumpărături din Roma, făcute pe final de martie, dar pe acelea o să le prezint separat, într-o altă postare. În plus, tot în perioada asta am fost la evenimentul Beauty Swap de unde m-am întors de asemenea cu multe noutăți, atât luate la schimb cât și primite, dar pe acelea le-am prezentat aici, așa că nu le-am mai luat în calcul și pentru articolul ăsta. Nu mă mai lungesc, le iau pe categorii și încep cu ce știu că vă atrage și pe voi mai mult...

Makeup

De la Melkior am iar câteva noutăți, printre care fondul de ten Defining, pe care l-am prezentat și la favoritele din februarie. Îmi place foarte mult că are o textură lejeră, ușor de uniformizat și un aspectul foarte natural pe ten. Oferă o acoperire mică spre medie, iar rezistența e nici cea mai bună, nici slabă de tot, e ok. Mai am tot de la Melkior o nouă nuanță de ruj - Delicate Rose (are rost să mai zic cât le ador rujurile?), dar și eyeliner-ul khol 24h, nuanța brown, care-mi place la nebunie, are o textură fină și o rezistență foarte bună. 

În comanda Yves Rocher de luna trecut am avut și câteva produse de makeup - Lush plumping mascara pe care încă nu l-am început, e sigilat, noul primer de pleoape de care sunt destul de surprinsă (chiar e bunicel) și încă un creion gel, mai am unul și l-am ales acum în nuanța 06 Baie nude, bun pe post de iluminator. 


La ELF am dat o comandă special pentru High Definition undereye setting powder, care e fan-ta-sti-că pentru ce a fost concepută, adică pentru fixat concealerul pe zona de sub ochi! E foarte fină, lejeră, nu se simte și nu încarcă deloc, dar totuși fixează foarte bine, nici cel mai „greu” concealer nu se strânge în liniile fine cu ea, iar în plus are și un subtil efect iluminator. Fiindcă nu puteam să dau comandă doar pentru atât, am mai luat și un blush - nuanța Tickled pink, care e drăguț și un ruj creion care-mi place chiar mult, aș mai lua și alte nuanțe (Tea Rose am luat acum). 

De la Avon nu mai încercasem de mult ceva de makeup, iar acum din două noutăți încercate am una albă și una neagră - rujul Perfectly Matte îmi place foarte mult (aici swatch, unde e și cel creion de la Elf) și Big Multiplied volume mascara despre care am scris aici că nu sunt încântată. Am mai cedat și la încă o nuanță de la Maybelline Creamy Matte, niște rujuri care îmi plac la nebunie - acum am luat nuanța Red sunset, iar faptul că am patru în total confirmă cât îmi plac.

Nivea lip butter, varianta cu vanilie și macadamia, l-am luat în sfârșit ca să văd ce-i cu nebunia din jurul acestor unturi de buze, deocamdată nu l-am încercat, însă l-am desfăcut și mirosul e foaaarte yummy! La oje nu m-am înghesuit, am noi doar două - Sally Hansen Miracle gel, nuanța 680 Rapsody red, care a fost în beauty kit-ul Marie Claire și oja Lovely pe care deja am prezentat-o aici.

Îngrijirea tenului


Produse pentru îngrijirea tenului nu am cumpărat prea multe, iar câteva le știam deja și am revin la ele pentru că-mi plac, mai exact Bioderma Aquafluide SPF 50+ despre care am scris aici (ăsta e al treilea tub, mi-am luat rezervă din timp), apa micelară Bioderma H2O mini special pentru vacanță (aici am scris despre toate micelarele încercate, inclusiv ea) și demachiantul bifazic Yves Rocher, pe care nu mai știu a câta oară îl recumpăr (mai multe detalii în Top 3 demachiante bifazice).

Ca noutate am crema mini Clarins Multi Active Jour, care a fost insert la o revistă și pe care am folosit-o de câteva ori, full size sigur n-aș vrea-o din start pentru că are parfum, dar nici în rest nu mi-a plăcut mai mult decât crema mea de noapte preferată. Altă noutate e și demachiantul bifazic Nutra Effects de la Avon, pe care l-am luat dintr-un implus, însă nu l-am încercat încă, mi se pare total aiurea că nu are ingredientele trecute pe ambalaj (da, am dezlipit folia, nu sunt nici acolo).

Îngrijire corporală

De la Yves Rocher am luat laptele de corp Nutrition 3 în 1 care-mi place mult, are un miros ușor masculin, textură plăcută și hidratează bine, dar și crema de picioare cu lavandă, care e faină dar nu mă încântă la ea deloc mirosul, ba chiar îmi cam displace.


Am mai primit și crema de picioare și loțiunea de corp Gerovital Happiness cu caise, care mă încântă în primul rând pentru mirosul autentic de caise proaspete, însă îmi plac și-n rest, sunt produse ieftine și bune, eu recomand cu căldură cel puțin produsele pentru corp din gama Happiness (și au câteva bunicele și pentru ten).

Produsele Farmona îmi doream să le încerc de când au avut o campanie prin blogosferă, prea le lăudau toate fetele și deși nu mă mai las păcălită de ambalaje vesel colorate, recunosc că în cazul lor m-a atras și asta, arată toate atât de apetisant. Am o loțiune de corp mini, un unt de corp și o cremă de mâini, toate au arome delicioase (păcat totuși că pe piele nu se menține atât de bine mirosul) și dintre toate cel mai bun mi se pare untul de corp, îmi place la nebunie textura. Celelalte două sunt doar ok ca textură și efecte.

La poza anterioară am uitat crema de mâini Planet SPA Treasures of the desert, care e categoric cea mai bună cremă de mâini de la Avon încercată de mine! Are o aromă demențială, mă duce cu gândul la un produs mult mai scump, iar în rest n-am ce-i reproșa, hidratează bine și efectul e de durată.


Mostrele din poza cu crema sunt de la rujul Avon Perfectly Matte de care scriam mai sus, am luat toate nuanțele ca să văd cum sunt, încă nu le-am încercat pe toate, dar urmează și poate revin cu niște impresii și swatch-uri.

Geluri de duș ar trebui să nu mai cumpăr deloc tot anul la câte am în baie, însă n-am putut să mă abțin să iau gelul de duș Yves Rocher cu carambolă, l-am văzut lăudat de câteva fete și chiar miroase fain, la vară probabil o să-l folosesc mai des, iar uleiul de duș L'Occitane cu migdale e o dragoste veche, acum am nou unul micuț primit în kit-ul Marie Claire, pe care nu l-am desfăcut că am deja unul mai mare în uz (i-am făcut de mult un review aici, când l-am descoperit prima oară).

La parfumuri m-am abținut din greu, am prea multe și mi se pare că țin o veșnicie la mine, nu știu cât o să mai rezist la câteva după care tânjesc de ceva vreme și pe care le tot văd online la super prețuri, dar deocamdată am nou doar apa de toaletă Chloe în varianta mică, care e o adevărată bijuterie.


Pentru că eram curioasă să mai încerc câte ceva de la Bunica Agafia, când am ajuns în magazinul Cosmetica Verde am profitat de ocazie și am luat două scrub-uri de corp, pe care încă nu le-am încercat. În schimb, de scrub-ul Collistar eram și mai curioasă, așa că pe el l-am încercat deja - mirosul îmi place la nebunie, particulele ca de zahăr sunt foarte faine, iar datorită uleiurile din compoziție îmi lasă pielea atât de fină încât nici nu mai e neapărat necesar să aplic alt produs hidratant după exfoliere.

Am revenit la anti-perspirantul Nivea Stress protect, care pe mine mă protejează foarte bine și știu că mă pot baza pe el și la temperaturi ridicate, iar anti-perspirantul Gerovital H3 l-am luat doar pentru că e mini și aveam nevoie de unul pentru bagaj, dar a fost totuși o surpriză și el că m-a protejat chiar bine. Cred că am mai luat și alte deodorante sau anti-perspirante, dar dacă nu mi le mai amintesc înseamnă că n-am fost impresionată.

Produse pentru păr

Dintre toate, cel mai încântată sunt de Wet brush pro, despre care trebuie neapărat să scriu mai detaliat într-o postare, cândva, dar și peria rotativă pe care n-am mai inclus-o în poză că nu știu oricum dacă are importanță, n-am nivel de comparație ca să spun cât e de bună cea pe care o am eu, cert e că îmi place mult mai mult să-mi usuc părul cu peria rotativă decât cu uscătorul clasic (parcă și păr îmi cade mai puțin de când am făcut schimbarea asta).


Despre produsele Nivea Repair & Targeted care am scris deja aici și-mi mențin opinia că balsamul de păr îmi place și mi se pare foarte bun pentru prețul pe care-l are. Dintr-o nebunie de moment am comandat șamponul și spray-ul de păr Hello Kitty, care-mi plac pentru miros și ambalajul simpatic, în rest spray-ul nu ajută în mod special la descurcare, iar șamponul cred că l-am folosit doar o dată, așa că nu pot spune mai mult decât că spală și nu mi-a distrus scalpul sau firul de păr. Serumul Balea l-am folosit doar o dată și apoi am uitat de el, mi-am amintit cu ocazia asta și o să încep să-l folosesc mai des, că pare interesant.

Șampoanele uscate Batiste nu-mi lipsesc din casă de peste un an, de când le-am descoperit, iar acum am luat varianta neon lights pentru că n-o știam (la Farmacia Tei am găsit-o), care miroase foarte bine și în rest își face treaba ca majoritatea. Cele două variante XXL mini m-au interesat doar pentru că sunt bune de luat în vacanțe - mi-ar plăcea totuși să existe și alte variante în format mic (eu n-am văzut), că ăsta XXL e foarte tare pentru volum, dar n-am mereu chef de păr așa „bățos” cum mi-l lasă el.

Hiu, gata, am încheiat cu noutățile din februarie și martie, cele luate din țară, iar săptămâna viitoare probabil că o să revin și cu ce mi-am luat din Roma.

Trebuie totuși să mai precizez și că luna aprilie deja am început-o cu puțin shopping, din cauza celor de la Melkior, care au o super ofertă la rujurile de aici - 1+1 gratis... și nu e păcăleală! Am ales acum nuanțele Tender și Pink Attitude de la rujul clasic (am deja alte 5 nuanțe pe care le ador din gama asta, cred că o să ajung să le iau pe toate), pe care le voiam de când s-au lansat (nu de mult) și care sunt cu mult mai faine în realitate decât par pe site.

http://bit.ly/1RQQ7Cn

Aveam nevoie de ceva din tot ce am cumpărat? Nu prea, poate doar de câteva dintre miniaturi (micelara, șamponul uscat etc) special pentru vacanțe, dar nici nu regret nicio achiziție făcută, majoritatea sunt produse faine de care o să mă tot bucur.

Voi ce cumpărături ați mai făcut în ultima vreme? Ce vă atrage atenția din ce mi-am luat eu? De oferta Melkior ați profitat?

23 de comentarii

  1. in martie am comandat si eu pt prima data de pe melkior si de pe h&m online. Apoi mi-am luat kitul Marie Claire, beuaty blenderul de la Sephora si cred ca atat....pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai cumpărat câte ceva și sunt curioasă ce ți-ai luat de la Melkior! Eu sunt înnebunită după produsele lor, am mereu un wishlist lung, tot bifez și rămâne la fel de lung. :))
      Pupici

      Ștergere
  2. Da, da, de oferta Melkior am profitat! :D In rest am dat o comanda iHerb ieri si am fost tare cumpatata in ultimele luni. Sa te bucuri de toate produsele, arata grozav si cu siguranta iti vor colora multe zile de primavara. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte curioasă ce ai ales de la Melkior! Aș vrea uneori să-mi mai reușească și mie treaba cu cumpătarea, dar mă ține maxim o lună. :))
      Mulțumesc frumos! Te pup!

      Ștergere
  3. Wow, ce de produse. Eu in ultimele doua luni m-am cam abtinut. In afara de a cumpara produse pentru cadouri nu mi-am cumparat de loc cosmetice, in schimb mi-am cumparat haine :)) Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am propus și eu ca în următoarea perioadă să mă îndrept mai mult spre haine când am chef de shopping, că noutăți cosmetice am adunat prea multe și ar fi cazul să mai iau o pauză.
      Weekend frumos și ție!

      Ștergere
  4. Moaaaaama, cate cumparaturi!!! Stai asa , ca la mine nu a trecut socul! :))
    Gata, sa revenim! :D
    Produsele Farmona arata intr-un maaaaare fel, nu ai cum sa nu le vrei! Par delicioase pur si simplu!
    Toate produsele tale arata bine, colorate si minunate! Una peste alta, cand ai nevoi, ai nevoi domne' ce sa ne mai incurcam! :))
    Sa le folosesti cu drag pe toate!
    Trebuie sa ajung si eu la Yves ROcher pentru cateva geluri de dus..sau sa dau comanda online? Nu am dat niciodata comanda la ei...in cat timp ajunge si se livreaza prin curier?
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mda, am mereu „nevoie” de câte ceva. :)) Mulțumesc!
      E mult mai convenabilă o comandă online, oferă mereu cadouri faine și au tot felul de promoții. Ultima oară mi-a ajuns comanda în vreo 2-3 zile lucrătoare, dar poate dura și până la o săptămână, probabil că atunci când nu au unele produse pe stoc sau dacă sunt mai aglomerați.
      Pupici!

      Ștergere
    2. Ah, scuze, acum am observat că ai întrebat și dacă livrează prin curier. Da, doar variantă prin curier au, nu mai știu însă să spun prin cine trimit exact.

      Ștergere
  5. Ce de noutati! :) Sa le folosesti cu placere! Eu mi-am luat de la Yves Rocher crema de corp Nutrition 3 in 1, m-ai ispitit ca lumea si imi place tare mult. In ultimul timp si eu ma coafez cu peria rotativa, da luciu si parul se aseaza mai frumos. De care perie folosesti tu?
    Mi-am luat pentru toata operatiunea asta un serum de netezire 48h anti-frizz de la Yves Rocher si chiar functioneaza bine.. dar nu pentru 48 de ore :).
    M-ai tentat cu crema de maini de la Avon, trebuie sa o i-au, seamana la ambalaj cu cele de la L'occitane.
    Te pup! si astept articol cu noutatile din Roma si experienta ta din vacanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au cam adunat, nu mi-am dat seama cât sunt de multe până nu le-am pus toate la un loc. :)) Mă bucur tare mult că îți place crema cu care te-am ispitit!
      Așa e, chiar se așează și arată mult mai bine după peria rotativă. Eu am una de la Rowenta (destul de ieftină, cel puțin de pe Emag), am pus o poză cu ea aici: http://www.ella-beautycorner.com/2016/02/week-in-photos-74.html
      Nu cred că am încercat serul ăla de la YR, dar dacă spui că-ți place o să-l țin minte, poate-l iau la următoarea comandă.
      Și eu am făcut imediat asocierea cu cele de la L'occitane, din cauza ambalajului, dar în rest îndrăznesc să spun că-mi place chiar puțin mai mult.
      Te pup!

      Ștergere
  6. Goodies! Ce bine arata toate asa pozate! ♥
    Ma tenteaza primer-ul de pleoape, daca spui ca este bunicel. Gerovital Happiness pentru ten am incercat si imi place. Cu prima ocazie, o sa ma uit si dupa crema de picioare. Inca nu mi-am facut curaj sa incerc samponul uscat, desi am tot citit review-uri pozitive. Parul meu este ciudat rau... Indiferent ce produs de styling as folosi, rezulta un par incarcat/lipsit de volum etc. Oare o face minuni pentru parul fin si cu tendinta de ingrasare?
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost cam greu să le înghesui pe blăniță pentru poza de grup, că nu prea aveau loc, dar nu m-am lăsat. :))
      Dacă ai ocazia, eu zic că merită o șansă, tot cu cel de la Nyx mă înțeleg cel mai bine în prezent, dar și ăsta mă ajută mult cu rezistența fardurilor.
      Crema de picioare Gerovital Happiness e super pentru că nu lasă peliculă, e lejeră și se absoarbe destul de repede, dar oferă totuși rezultate bune. Cred că ar merge chiar și dimineața folosită.

      Chiar fac minuni șampoanele uscate pentru un păr fin, lipsit de volum și cu tendințe de îngrășare, iar Batiste mi se par cele mai bune. Oferă un plus de volum toate, dar în special varianta XXL, singurul dezavantaj fiind că lasă părul mai încărcat și aspru, cam ca de la fixativ. Ca să nu rămână firul foarte încărcat și pudra aia vizibilă, eu folosesc un prosop uscat cu care șterg ușor părul la vreo 5-10 minute după ce am aplicat șamponul uscat, iar efectele sunt minunate - l-aș folosi zilnic pentru volum dacă n-aș știi că nu e ok chiar așa des pentru scalp. Eu zic că merită să încerci, la Farmacia Tei și la Hello Free Zone au cele mai bune prețuri, dar uneori și la Sensiblu, când sunt oferte.

      Pupici!

      Ștergere
  7. Eu m-am abtinut in ultima vreme sa mai cumpar ceva pentru ca am portfardurile pline.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai zic nimic, nu mai eu știu câte reorganizări fac mereu prin casă, pentru a face loc noilor produse și cât mă bucur când se eliberează un loc, când mai consum câte ceva. :))

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu drag !
    Eu am cumparat un ruj (primul meu ruj nude) , o oja golden rose turquoise , un parfum , un sampon , din DM : 3 geluri de dus , un balsam de buze cu roll-on , 2 unturi de buze si o vaselina .
    Am primit 2 comenzi born pretty store cu water decals , decoratiuni ♥ , placute si stampila clear jelly si acum astept alte 2 comenzi :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, să folosești și tu cu plăcere tot ce ți-ai luat!
      Niște water decals și plăcuțe trebuie să-mi mai iau și eu, n-am mai cumpărat chestii noi de nail art de ceva vreme. :D
      Pupici

      Ștergere
  9. Maiculita cate bunatati!
    Trebuie sa recunosc ca a inceput sa mi se faca pofta de mostre de rujuri. Daca inainte le cam evitam (fara un motiv evident) acum mi se par foarte practice. Trebuie sa achizitionez si eu cateva.
    Ma bucur ca iti place untul de corp de la Farmona. PE mine m-a cucerit si-mi pare tare rau ca s-a terminat.
    Bine ca mi-ai amintit de untul pentru buze de la Nivea! Trebuie sa-l caut si eu pe al meu! ;))
    Spor la consum si ... la noi cumparaturi!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu le-am evitat mult timp, dar sunt totuși practice pentru a ne face o idee despre calitate, dar și pentru a vedea mai bine cum arată fiecare nuanță. :D
      E prea fain untul de corp, aș mai lua și alte variante dacă mai au.
      Mulțumesc! Pupici

      Ștergere
  10. yay! ce de tentatii pe aici, as fura cel putin 80%!

    de abia astept sa vad ce-ai adus de la Roma si impresii din calatorie :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar atât? :))
      Nu am cumpărat din Roma cât de multe aveam în plan, dar s-au adunat câteva și de acolo! Cu siguranță o să vă spun și niște impresii din călătorie. :D

      Ștergere
  11. wow:)) ai fost harnica, nu gluma! :))
    Nici nu stiu cu ce sa incep :)) Imi plac foarte multe produse pe care le-ai mentionat. Dupa review-ul tau, am cumparat si eu samponul&balsamul si am aceasi parere ca si tine. Balsamul este wow, imi place la nebunie. In schimb, samponul m-a cam dezamagit si desi face spuma multa si curata bine, mi-a facut matreata (vesnica mea problema cu sampoanele Nivea). Abia astept sa vad cumparaturile din Roma, te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-aș fi în toate la fel de harnică... :))
      Mă bucur foarte mult că ți-a plăcut și ție balsamul de păr Nivea și-mi pare rău că ți-a cauzat mătreață șamponul, probleme de tipul ăsta nu mi-a făcut, dar nici mie nu mi se potrivește, îmi ia tot volumul. :( Cred că cel mai bine e să-l folosești doar pe lungime, eu așa fac.
      Te pup!

      Ștergere