Produse consumate - August 2016

În încercarea de a fi oarecum punctuală (ceea nu prea-mi stă în fire, între noi fie vorba), am decis că e cazul să mă mobilizez pentru a publica impresiile finale despre produsele consumate luna trecută. Marea majoritate sunt produse pentru îngrijire corporală, dar am mai consumat câte ceva și din alte categorii. Postările astea mă fac oricum să realizez cât de greu se consumă produsele, în comparație cu cât de ușor sunt de început alte și alte și alte produse noi din aceeași categorie.


Deși nu pare, fondul de ten Revlon Colorsty e complet consumat, vara asta l-am folosit foarte des, rămâne unul dintre favoritele mele pentru temperaturi ridicate. E varianta pentru ten normal, îl prefer pe acesta pentru că nu conțiine alcool denat (spre deosebire de cel pentru ten gras) și, în plus, se aplică mult mai frumos. Nu știu dacă la cel cu pompiță s-a făcut vreo schimbare, dar deocamdată eu mai am unul în varianta asta veche. I-am dedicat și un review aici.

ELF Undereyes setting powder e unul dintre cele mai bune produse ale lor pe care le-am încercat! E o pudră lejeră, fixează bine cu o cantitate micuță și oferă un aspect foarte plăcut sub ochi. Are o cantitate super mică, dar ține totuși ceva vreme și e oricum foarte ieftină. O recomand, eu o s-o recumpăr cu prima ocazie.


Nici nu știu ce aș putea să mai spun despre apa micelară Garnier, rămâne favorita mea de peste doi ani, de când am descoperit-o. Oricât de mult mi-ar plăcea și alte micelare, tot la ea revin cel mai des, e cea mai bună ca raport calitate/preț! Un top al micelarelor încercate de mine am făcut aici, iar de atunci nu m-a mai impresionat nimic în mod special, deci cam rămâne valabil. 

Ca să mai întrerup șirul laudelor, intră în scenă gelul de curățare Herbalife Skin cu aloe, care n-ar fi groaznic, nu mi-a cauzat mari probleme, doar că nu e nici pe departe cel mai blând produs de tipul ăsta folosit, iar prețul nu justifică ce poate, nu face nimic special. A mai intrat și la spălat niște pensule, ca să scap mai ușor de el (urma să expire, altfel l-aș fi dat de la început altcuiva, eu l-am mai avut în format mini mai de mult).

Nici despre gelul de duș Dove gentle exfoliating n-am tocmai cuvinte de laudă, mie noua formulă nu-mi place în mod deosebit, mă simțeam de parcă m-aș spăla cu o loțiune de corp. N-a excelat nici ca miros, nici pe partea de exfoliere, dar într-adevăr lasă pielea puțin mai fină decât după un gel de duș obișnuit. Oricum, eu n-aș reveni la el.


Scrubul Collistar e fenomenal! Particulele ca de zahăr și uleiurile din compoziție lasă pielea fină, mătăsoasă, dar și cam uleioasă. Însă am reușit să trec peste acest inconvenient, poate pentru că mirosul mi se pare un vis, un adevărat răsfăț, mă simțeam ca la SPA când îl foloseam. Totuși, prețul e cam exagerat, dar la vreo promoție foarte bună poate că l-aș mai lua.  

Poate nu la fel de eficient în exfoliere ca anteriorul (sau alte favorite ale mele), dar mult mai interesant, e scrubul Bunica Agafia cu cereale! Particulele exfoliante constau în... cereale. Mirosul e și el tot de cereale. Mi-a plăcut la nebunie, chiar dacă exfolierea e slăbuță, dar de dragul experienței super interesante aș mai revin la el pe viitor.

Deodorantul B.U. Golden Kiss miroase bine, dar în afară de a parfuma frumos nu face nimic. Exact aceeași poveste și cu balsamul de păr Avon - miroase super frumos, dar ca efect e super slab spre degeaba. L-am folosit ocazional de dragul mirosului, care mi-a plăcut chiar foarte mult, dar nu l-aș recomanda, cel puțin nu unui păr foarte lung și pretențios pe lungime.

Spray-ul Bioderma Photoderm Brume SPF 50+ mi-a plăcut, însă are și ceva minusuri, așa că dacă vă tentează vă invit să citiți mai pe larg ce am povestit despre el aici. Încă nu m-am decis dacă o să se găsească în bagajul meu și anul viitor, dar nu exclud total.


Din păcate, laptele de corp Yves Rocher cu piersici nu cred că mai există, gama Les Plaisirs Nature a fost relansată (am scris aici despre noile produse), dar dacă l-aș mai vedea l-aș lua iar, mi-a plăcut foarte mult, mai ales pentru vară - textură lejeră, hidratare bunicică, aromă proaspătă. De fapt, mi-au plăcut toate variantele de lapte de corp din gama asta veche, au aceeași formulă, doar alte arome (cocos, vanilie etc). 

Tot de la Yves Rocher și tot un produs care nu se mai găsește, e crema de mâini cu scorțișoară și portocală, care a făcut parte din gama de Crăciun de anul trecut. Eu chiar sper să fie din nou disponibilă gama asta și anul ăsta, pentru că mi-a plăcut foarte mult - aroma asta cu scorțișoară e favorita mea, chiar dacă e destul de lejeră crema de mâini pentru iarnă (de aceea am folosit-o mai mult acum, vara). Mai am câteva produse din gama asta, așa că de aromă o să mă mai pot bucura. 

O cremă de mâini care mi-a plăcut poate și mai mult, e de la Avon - Planet Spa Treasures of the desert - care e de departe cea mai bună cremă de mâini încercată de mine de la ei. Miroase superb, hidratează bine, intră complet în piele și mai e și într-un format mini, care o face perfectă pentru călătorii sau de purtat în geantă. O recomand și o s-o recumpăr cât de curând!

Deși sunt ceva produse, mie mi se par totuși puține, mai ales când mă gândesc la câte altele dețin, dar poate luna viitoare reușesc să reduc mai zdravăn din „stocurile” mult prea mari.

Voi ce produse ați mai consumat în ultima perioadă? Avem ceva produse în comun?

8 comentarii

  1. Confirm partea cu punctualitatea, am terminat si eu gelul ala de la Herbalife din aceleasi motive ca si tine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știam că ești de acord în privința punctualității. :)) Și ai rămas la fel de „impresionată” ca și mine de el, nu?

      Ștergere
  2. Hey, mie mi se pare ca ai terminat destul de multe chestii. Acum na, mereu e loc de mai bine, nu-i asa? Exfoliantul ala de la Bunica Agafia suna tare interesant, cred ca mi-ar placea sa il incerc si eu. Cu gelurile de dus eu nu ma inteleg deloc si sufar pentru ca au unele arome tare misto. Ori de cate ori am folosit gel de dus Dove m-am umplut de cosuri pe spate si piept, chestie mega dubioasa pentru ca n-am patit asa ceva de la nimic altceva. Sapunul lor in schimb e favorit forever. Ciudat, nu? Eu ma tot intreb legat de pudra Elf daca e la fel cu cea HD mare (pe care o am), sau chiar e alta Marie cu alta palarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, exact, sunt destul de multe, dar era loc de mai bine!
      Chiar e super ca experiență exfoliantul cu cereale, eu n-am mai întâlnit vreunul care să fie la fel.
      Ups! Uite că la formula lor nici nu m-am uitat, dar probabil au ceva în compoziție care nu-ți face bine și zona aia e mai sensibilă decât mâinile.
      Nu pot garanta că sunt mari diferențe între ele, fiindcă n-am încercat-o pe cea mare, dar așa ar trebui, să fie altceva.

      Ștergere
  3. Nu-s asa putine produse. Interesant faptul ca ai consumat spray-ul Bioderma! :) As putea sesiza ca este ideal pentru un sezon la mare, insa nu cred ca e suficient pentru 7 zile...nu?
    Mi-ai starnit curiozitatea despre pudra de la Elf...desi e micuta, sunt sigura ca e destul de spornica si o sa ma uit dupa ea cand voi decide sa comand produse Elf.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi l-am folosit destul de mult - l-am avut într-o vacanță de 4 zile, una de 3 și o zi la piscină, deci ar trebui să ajungă o săptămână. L-am și aplicat în cantități generoase de fiecare dată.
      Da, eu zic că e suficient de spornică, nu trebuie aplicat mult produs.
      Te pup!

      Ștergere
  4. Când îți citesc postările mă simt ca o puturoasa. Parcă nu mai reușesc să termin nimic. ;))
    Recunosc că mi s-a făcut tare dor de micelara de la Garnier si o voi căuta. :D
    Pupici si mult spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nici chiar așa. :))
      Te cred, îmi e și mie deja dor de ea, o s-o recumpăr cât de curând, chiar dacă mai am și altele.
      Mulțumesc la fel! :*

      Ștergere