Produsul lunii - Paula's Choice Redness Relief

În rubrica „Produsul lunii” o să scriu mai detaliat despre câte un produs care îmi place foarte mult și pe care vreau să-l recomand în mod special. Uneori o să scriu despre un produs pe care îl folosesc și îmi place de ani, dar care nu are încă un articol pe blog, alte ori despre o descoperire mai recentă, dar întotdeauna doar despre acelea pe care le consider foarte bune, cel puțin raportat la nevoile și așteptările mele. 

Luna aceasta vreau să vă povestesc despre un produs pentru ten, mai exact o loțiune hidratantă pentru noapte descoperită mai recent, care mi-a cam dat peste cam lista de creme/loțiuni favorite. Am pomenit de foarte multe ori în ultimii trei ani de Clear Skin Hydrator (review aici), loțiunea mea hidratantă favorită pentru seară, tot de la Paula's Choice și ea, care începusem să cred că nu va fi niciodată detronată în preferințele mele de un alt produs similar. S-a întâmplat asta cu Redness Relief? Nu știu să zic în momentul ăsta dacă îmi place aceasta mai mult neapărat, dar sigur mă mulțumește cel puțin la fel de mult, lucru la care se adaugă și entuziasmul unei schimbări. De aceea vreau să fie azi subiectul unei postări.


Loțiunea hidratantă Redness Relief este concepută pentru un ten normal, gras sau mixt și se recomand în mod special persoanelor cu rozacee, cuperoză sau pur și simplu cu un ten predispus la iritație și roșeață. Are o formulă lipsită de ingrediente iritante și în ciuda lipsei de parfum nu are absolut niciun miros. Conține antioxidanți și atntiiritanți, iar siliconul din compoziție (Cyclopentasiloxane - ingredient emolient) face ca textura produsului să fie mătăsoasă - chiar e o plăcere aplicarea.

Se absoarbe repede în piele, nu lasă peliculă și nu îmi simt tenul încărcat după aplicare, îmi dă acea impresie că așa e pielea mea, fină și suplă - lucru pe care îl are în comun cu cealaltă loțiune hidratantă favorită și mult iubită. Nu doar că m-a ajutat cu menținerea hidratării pe perioada unor zile obișnuite în oraș, dar m-a salvat și atunci când începuse să mi se descuameze tenul după o zi petrecută pe pârtie - după o singură aplicare tenul mi-a revenit la aspectul obișnuit, deși de oboseală nu mai aplicasem în seara respectivă și serum sau alte „poțiuni” magice.


În privința roșeții e mai greu de urmărit și de stabilit în ce măsură ajută acest produs și cât o fac altele folosite în același scop, dar un ajutor în sensul ăsta oferă cu siguranță, stau oricum mărturie ingredientele că ar trebui s-o facă și am observat o diferență și la nivelul pielii. De când mă știu am avut probleme cu roșeața pe obraji la temperaturi mai scăzute, n-am descoperit ceva care să mă scape total de problema asta, dar un produs care mai diminuează aspectul de piele iritată nu-i deloc de neglijat.

Fiind în momentul ăsta proaspăt întoarsă dintr-o vacanță în care am ales să iau în bagaj o altă cremă mini, cu atât mai mult îi pot aprecia proprietățile hidratante și antiiritante - abia așteptam s-o folosesc, mi-am simțit pielea mai bine imediat după aplicare, deși nu era rea nici cea folosită cele câteva zile pe drumuri, dar nici nu mă mulțumea pe deplin. Nu orice cremă/loțiune lejeră e minunată pentru tenul gras, la multe nu-mi simt tenul suficient hidratat, altele îmi blochiază porii și nu mai discutăm de cele cu iritanți... 

N-am să mai intru în alte detalii tehnice, puteți vedea aici ce alte ingrediente conține și ce mai promite sau care e prețul. Eu nu mai pot să vă spun decât că sunt într-o mare dilemă acum: când o termin, pe care o recumpăr? Redness Relief sau vechia mea iubită Clear Skin Hydrator? Există unele diferențe majorite între ele, dar ambele mi-au mulțumit nevoile tenului meu gras. 

Totuși, Redness Relief e ceva mai emolientă decât Clear Skin și mă ajută mai mult cu roșeața, așa că e posibil să o aleg pe aceasta pentru sezonul rece și vara să revin la cealaltă. Nu credeam, când am încercat-o, că o să am o așa dilemă. Mi-a mai plăcut și crema din gama Defense de la Paula's Choice, mi-a mai plăcut câte ceva și de alte branduri, dar nu cât să iau prea serios în calcul să le rămân fidelă, fiindcă gândul îmi rămânea la una singură pe termen lung. Acum sunt două, poftim problemă. 

Care e crema voastră de noapte favorită?

6 comentarii

  1. nu am avut acest produs, am avut in schimb unul asemanator, nu mai stiu de la cine, stoi ca PC sunt tare bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt într-adevăr foarte bune, e brandul meu favorit pe partea de îngrijire a tenului. :)

      Ștergere
  2. nu pot spune ca am o crema de noapte favorita, dar produsele PC imi starnesc din ce in ce mai mult curiozitatea. Eu nu am de la ei decat exfoliantul cu AHA, de care sunt foarte multumita. Pot spune ca acela e produsul meu preferat de noapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ești și tu la fel de entuziasmată de acel exfoliant chimic pe cât am fost și eu când l-am descoperit - cred că ți-am mai spus că a fost și primul meu produs PC.

      Ștergere
  3. Cred ca de cel putin 2 ani imi propun sa incerc produsele acestui brand dar nicicum nu reusesc sa ma decid cu ce sa incep. De fiecare data cand citesc un articol publicat de tine imi spun ca o sa incep cel pe care il prezinti si apoi revii cu entatii noi.
    E greu, dar pana la urma o sa ma incumet si o sa le pun la treaba. :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încearcă niște produse travel size, sunt destul de concentrate cât să-ți poți face o impresie și chiar să te bucuri de ele ceva vreme. Eu așa am procedat la început, după la fel de mult timp de amânat să încerc brandul.
      Pupici

      Ștergere