Produsul lunii - Rimel Avon Mark roz/roșu !?

În rubrica „Produsul lunii” o să scriu mai detaliat despre câte un produs care îmi place foarte mult și pe care vreau să-l recomand în mod special. Uneori o să scriu despre un produs pe care îl folosesc și îmi place de ani, dar care nu are încă un articol pe blog, alte ori despre o descoperire mai recentă, dar întotdeauna doar despre acelea pe care le consider foarte bune, cel puțin raportat la nevoile și așteptările mele.

Am făcut o pauză de la articolele din rubrica asta, nu am avut inspirația să scriu despre nimic în ultimele luni, deși sunt înconjurată de produse care-mi plac și despre care n-am apucat să aștern în scris o impresie mai detaliată. Acum m-a lovit brusc cheful de a scrie despre mai multe, însă am zis să încep cu un produs mai ciudățel descoperit recent - un rimel roz, vișiniu, roșu... nici nu știu la ce culoare să-l încadrez, fiindcă arată diferit în funcție de lumină. Oricum, e o nuanță pe care n-am mai întâlnit-o la un rimel și pentru că mi-a plăcut mult mai mult decât mă așteptam când l-am luat am decis să-l aduc în atenție.


Sunt ani buni de când n-am mai fost interesantă de Avon pentru produse de machiaj sau (cu atât mai puțin) produse de îngrijire, însă cataloagele lor le răsfoiesc frecvent, îmi plac accesoriile pe care le au, multe modele sunt foarte drăguțe și calitatea e bunicică pentru preț (mă refer la ochelari de soare, genți, dar și bijuuri), iar uneori mă mai atrage câte un produs, de obicei de corp sau poate de păr. Însă în urmă cu vreo lună mi-a atras atenția rimelul ăsta și n-am putut să rezist curiozității...

Nu mă așteptam să arate atât de bine pe gene, efectul nu e nici pe departe la fel de pronunțat ca la mult iubitul meu rimel albastru Melkior, despre care văd că vă scriam aici acum fix un an, însă dată fiind nuanța mie mi se pare că arată foarte bine și a atras atenția dese ori. Cel mai frumos iese în evidență pe un machiaj în nuanțe deschise de roz și mov, mi se pare mie, dar arată foarte drăguț și fără farduri.

În realitate arată și mai bine decât am reușit eu să-l surprind în poze, oricât am schimat lumina și unghiurile tot nu l-am scos la adevărata valoare, dar ca idee... cam așa se prezintă într-o lumină slabă:


Am păstrat în prima poză de mai sus și un ochi cu genele fără rimel, ca să vă faceți o idee cu cât de firave sunt, să știți de la ce am pornit.

Iar afară, printre raze mai timide sau mai puternice de soare îl vedeți în pozele următoare - cred că se observă că în una bate spre roz, în alta e direct roșu:


L-am purtat dese ori în ultima lună, e o noutate prin care ies rapid din tiparul machiajului rapid pe care tind să-l port cel mai des. Pe parcursul zilelor în care mi-a îmbrăcat genele s-a comportat exemplar - n-a curs și nu s-a transferat, în schimb s-a demachiat foarte ușor. Aș fi renunțat doar la particulele de sclipici din el, care oricum abia dacă se văd în soare, dar nici nu mă deranjează.

Nu știu dacă e un produs căruia să-i rămân fidelă, probabil că nu, dar vara asta sigur o să mă bucur de el foarte des și fiind ieșit din tipare am vrut să dau de știre, e fain să ne mai și „jucăm” din când în când cu aceste mici plăceri femeiești (machiaj, manichiură, păr).

Dacă sunt eu rămasă în urmă și genul ăsta de culori se întâlnesc la rimeluri pe toate drumurile... nu ezitați să-mi spuneți, poate mai încerc și de la alt brand. Eu știu doar de cele albastre, verzi și alte nuanțe adiacente, pe lângă clasicul negru și inutilul maro.

Voi ce produse de machiaj interesante ați mai descoperit? Ați încercat rimelul ăsta sau altul într-o nuanță similară?

2 comentarii

  1. ce tare e! stiu ca am incercat mai demult ceva pe mov, dar nu m-a dat pe spate. dar nuanta asta arata chiar interesant, diferit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, da... și mov am încercat, dar nici pe mine nu m-a dat pe spate. La fel zic și eu, e ciudățel, diferit.

      Ștergere