Alphabet nail art challenge - Letter O

Ca în fiecare sâmbătă, a venit timpul pentru o nouă temă din cadrul colaborării alfabet, temă pe care eram pe punctul de a o rata. Mai întâi n-am avut timp de unghiuțe toată săptămâna, așa că abia aseară m-am pus pe treabă să pregătesc modelul pentru azi, eram hotărâtă că tema va fi owl(s). De prima variantă eram super încântată, făcusem o bufniță pe o singură unghie și câteva crenguțe pe celelalte, chiar arăta totul foarte real, îmi plăcea extrem de mult, dar am reușit să stric fix unghia cu bufnița (m-am atins de un scaun cu ea)! :( N-am mai putut să corectez, am fost nevoită să șterg și să o fac din nou, dar bineînțeles că a doua oară nu mi-a mai ieșit bine pentru că eram supărată și deja mult prea obosită. Am lăsat așa dar de dimineață m-am hotărât să fac altă manichiură. M-am hotărât să șterg totul și să fac mai multe bufnițe colorate, îmi amintisem de un model foarte funny pe care îl aveam salvat în calculator de pe internet. Fiind grăbită și în criză de timp, nu mi-au ieșit prea bine, așa că eram hotărâtă să nu mai postez. Am mai analizat puțin și mi s-au părut totuși amuzante, chiar dacă nu prea semănă ele cu niște bufnițe :)), așa că m-am hotărât să le postez.

După o introducere cât un roman, să vă las totuși și cu bufnițele mele ciudățele:



Nu sunt multe de spus despre manichiură, e relativ ușor de făcut și cred că vă puteți da seama care sunt pașii. Trebuie totuși să vă spun că această ojă verde din gama Gel finish de la Avon e genială! E prima oară când o folosesc, deși o am de ceva timp, și m-a cucerit complet, iar mie chiar nu prea-mi place verdele de fel! Este perfect opacă dintr-un singur strat, are un luciu frumos, o nuanță superbă și niște irizații de sclipici fine care-i oferă un efect wow în realitate. Trebuie să fac o manichiură în care să o am pe ea în centrul atenției, ca să o puteți vedea mai bine.

Revenind la manichiură, singurul lucru pe care-l mai pot spune e că ar arăta mult mai bine pe niște unghii rotunde, din punctul meu de vedere, ca cele după care m-am inspirat (sigur, ele sunt mai frumoase și pentru că sunt mai bine realizate, dar arată mai bine și datorită formei unghiilor):




Am folosit următoarele oje:


Nu mai trec nuanțele că oricum nu le știu la două din cele de la gel finish (proastă idee au avut să nu le mai treacă pe sticlă), dar dacă vă interesează vreuna din ele nu ezitați să mă întrebați!

În poze am impresia că seamănă mai mult cu niște șoareci. :)) Vouă cu ce vi se pare că seamănă„bufnițele” mele?

Vă invit să treceți și pe la celelalte fete înscrise la această temă:

26 de comentarii

  1. Sunt foarte dragute,stiam si eu modelul asta dar nu m-am incumetat sa-l fac.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Sigur ți-ar fi ieșit frumos, trebuia să te încumeți. :p
      Pupici! :*

      Ștergere
  2. Adorabil modelul!
    Simpatice, colorate si "cuminti" bufnitele desenate de tine.
    Cum stau ele la "sueta" pe unghiile tale lungi! ♥ :*
    In ultima poza cu modelul, se vede cel mai bine oja Avon. Este superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Mădă! Ești tu prea drăguță cu mine, ți-am mai spus. :*
      Da, chiar special pentru asta am pus ultima poză, pentru a se vedea mai bine superba ojă. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Ti-au iesit foarte dragute bufnitele :*

    Cred ca la fiecare postare ti-am zis ca sunt moarta dupa unghiile tale lungiiii!! Sa ai grija de ele.

    Te puuppp. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult!
      Daaa, dar aici nu mă așteptam să-mi mai spui pentru că din cauza modelului mi se pare că creează iluzia de unghii puțin deformate. :D Am, am! Chiar înainte de acest model le-am scurtat destul de mult pentru că erau deja imense, nu știu când crescuse atât. :))
      Pupiiici! :*

      Ștergere
  4. Aici ai dreptate, cred ca ieseau mai bine pe niste unghiute rotunde. Anyway, manichiura in sine e dragutica, colorata, daca erau facute pe unghiute rotunde erau perfecte bufnitele tale. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce draguta este!! Intr-adevar nu seamana neaparat cu niste bufnite, dar nici originalul nu aduce mai mult, dar sunt foarte amuzante, nu conteaza asta, chiar imi place si ma bucur ca ne-ai aratat-o. :)
    Am si eu o oja de la Avon din aceeasi gama, e oranj a mea si e foarte faina, precum spui si tu, din pacate nici asta nu rezista pe unghiile mele, dar na...niciuna nu o face, nu sunt un bun etalon... oricum am zis ca o sa vi-o arat si eu pe a mea, consider ca isi merita banii.
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Simo! Așa e, nici originalul nu seamănă prea tare, dar aduce puțin mai mult totuși. :D Mă bucur tare mult că îți plac și că ți se par amuzante! :D
      Mi-o comandasem și eu pe cea oranj dar n-a fost pe stoc. :( Abia aștept să ni-o arăți, sunt curioasă cum arată pe unghii! Și eu consider la fel, sunt niște oje foarte bune!
      Pupici!

      Ștergere
  6. Ce dragute sunt bufnitele tale :x.Si ce unghii superbe ai :x!Oja de la Avon are o culoare bestiala,trebuie sa gasesc un reprezentant neaparat :D .
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Hehe, merită, chiar e superbă! Eu mi-aș lua toate ojele de la Avon din gama asta :)) , sunt prea bune și prea frumoase!
      Pupici! :*

      Ștergere
  7. Arata foarte frumos bufnitele tale! :) Sunt foarte funny! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. The cutest thing I've ever seen!!! Ever!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mulțumesc mult! Ești mult prea drăguță cu mine! :*

      Ștergere
  9. ba eu zic ca-s tare amuzante si se vede clar ca-s bufnite :).

    RăspundețiȘtergere