Ce am luat cu mine în vacanță (beauty stuff)

V-ați manifestat interesul pentru acest tip de articol, așa că după ce mi-am ales produsele pentru vacanță le-am și tras rapid în poze pentru a vi le arăta, iar azi a venit momentul să vi le prezint (veți găsi și link-uri inserate care duc la recenzia completă a produselor). Vă scriu chiar din vacanță, așa că voi fi pe cât posibil de scurtă! Am încercat să mă limitez la strictul necesar și într-o mare măsură mi-a ieșit! Începem cu produsele de make-up:



Am luat cu mine CC Cream-ul Elmiplant pentru că este lejer, are un aspect natural și este ușor de aplicat... tot ce am nevoie. Apoi am mai ales pentru machiajul tenului concealer-ul Wake me up pentru a-mi masca cearcănele urâțele, pudra Creme Puff care-mi este alături aproape zilnic de când am descoperit-o și warm bronzer Elf, bronzer-ul meu favorit. Fardul pentru sprâncene și rimelul pentru fixarea sprâncenlor, ambele de la Essence, sunt nelipsite din machiajul de zi cu zi de ceva vreme, așa că nici din vacanțe nu-mi lipsesc. Rimelul este de asemenea nelipsit, iar eu am luat de această dată două - cel negru Aero Volume (care-mi place mai mult acum că e pe terminate) și cel albastru SuperShock Brights (despre care urmează să vă vorbesc). Tot pentru machiajul ochilor am mai ales 4 creioane de ochi: SuperShock black și savage, Pastel #329 și Nyx gold glitter. Pentru machiajul buzelor am ales 3 rujuri: Avon kiss me pink, Avon pink renewal și Farmasi True color 20.

După cum observați, am renunțat la farduri și nici n-am luat multe produse din fiecare tip, pentru că nu avea rost! Fardurile rare ori le folosesc în vacanțe, de obicei le căram degeaba după mine. Iar la produsele pentru ten nu văd de ce n-aș putea să mă limitez la unul singur! Trebuie să vă mai spun că deși nu încurajez machiajul excesiv pentru plajă sau piscină, mie-mi place să folosesc câteva produse și îmi „permit” să fac asta pentru că nu-mi place să-mi bag capul în apă, așa că nici nu am neapărat nevoie de produse rezistente la apă! Pentru ten nu folosesc nimic în afară de protecția solară, dar folosesc: rimel pe gene să-mi accentuez puțin ochii și uneori mai fac și un contur cu creioane de ochi colorate - dar asta se întâmplă mai rar, puțin fard pe sprâncene deoarece sunt foarte urâte nemachiate, iar mai nou sunt înnebunită după rujuri la plajă! Ador cum se vede și nici nu încurcă cu nimic, este ușor de reaplicat și în plus, mă ajută să maschez aspectul albicios al balsamului de buze cu SPF.


Protecția solară este nelipsită în sezonul estival, mai ales în vacanțele pe litoral! Micuțul meu arsenal arată astfel: loțiune corp Jason SPF 45, Cremă de față Bioderma SPF 50+, Ulei de corp Gerovital sun SPF 6 și două balsamuri de buze tot cu SPF, ambele de la Avon. Despre crema de față și uleiul de corp o să vă scriu cât de curând posibil!


Șamponul pentru păr gras de la Anian nu putea să-mi lipsească din bagaj, este favoritul meu din toate timpurile! La geluri de duș am profitat să le iau pe cele în variantă mini: Nivea Pure, Dove purely pampering, B.U. smoothies. Deodorantul este cel obișnuit, iar parfum am ales să nu mai iau, mi-am luat doar un spray de corp frumos parfumat și câteva mostre de parfumuri... să fie, că nu sunt grele. :))


Loțiunea micelară Garnier nu cred că-mi va lipsi vreodată din bagaj, este perfectă în cazul meu atât pentru demachierea tenului cât și pentru curățarea acestuia. Totuși, pentru îndepărtarea machiajului de la ochi nu sunt adepta micelarelor, așa că și bifazicul Balea și-a făcut loc în bagaj. Fără gelul de curățare Garnier Pure nu pot să trăiesc, nu putea să lipsească! Mini crema de față Elixir 7.9 Yves Rocher v-am spus deja că special pentru vacanță a fost cumpărată, iar Serum vegetal tot de la Yves Rocher m-a convins să-l iau pe el în locul altei creme de ochi. Nici balsamul de buze hidratant nu-mi lipsește niciodată din geantăș, iar de data aceasta m-am limitat la Nivea vitamin shake, unul din preferatele mele.


Inițial aveam de gând să iau o altă loțiune hidratantă pentru corp, dar atât de mult mi-a plăcut aceasta cu pepene roșu de la Balea, încât nu am putut să mă despart de ea! :)) Eu nu mă pot lipsi de mască/balsam pentru păr indiferent unde plec în vacanță, iar de data aceasta balsamul pentru volum de la Balea îmi este alături. Fără cremă de mâini nu pot supraviețui nici două zile, așa că am luat cea mai hidratantă cremă de mâini pe care o dețin în prezent, cea de la Cien! Nici de crema de picioare nu pot să mă lipsesc vara, iar alegerea probabil nu vă miră, e preferata mea și unica folosită vara aceasta. Cu mari regrete, am lăsat acasă keratina lichidă de la Anian și am luat tratamentul de la Avon, pentru că mă știu bine.. în vacanțe nu pot („n-am chef” se traduce) să folosesc uscătorul de păr, care de asemenea a rămas acasă.


Credeați că o să-mi neglijez unghiuțele? :)) Mi-am luat câteva produse și pentru ele, mai mult de siguranță, în caz că se strică manichiura și/sau pedichiura. Nu mi-am luat chiar tot arsenalul, dar trebuie să menționez că în afara celor pe care le vedeți am mai luat o pilă și un top coat, dar am uitat să le trag în poză. Nu știu dacă are sens să justific fiecare alegere și de aici, presupun că vă dați voi seama.

Cam atât, fetelor! Bag de seamă că m-am lungit mai mult decât vroiam, dar sper să vă fi fost de folos acest articol!
Voi luați în vacanțe mai multe sau mai puține produse? Aștept cu interes păreri, poate chiar să-mi spuneți voi ce produse ați luat/veți lua.


10 comentarii

  1. Ce de produse:)) am facut si eu un articol in gen. In bagajul meu se regasesc cateva produse prezentate de tine, cum ar fi: CC Cream elmiplant, Corectorul de la Rimmel, Apa mcelara de la garnier etc. Sa le folosesti cu placere si sa te bucuri de vacanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destul de multe, dar n-aveam cum să mă lipsesc de ele (poate doar de vreo 2-3). Am văzut și articolul tău, aveam senzația atunci că eu voi avea muuult mai puține produse, dar n-a prea fost așa. :))
      Hihi, mă bucur că avem câteva în comun! Mulțumesc, m-am bucurat atât de vacanță cât și de fiecare produs! :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Zic eu că iau mai puţine produse, esenţialul mai exact, dar tot ajung să iau zeci de produse :)) Cam prin zona asta mă aflu şi eu.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa ziceam și eu când mă uitam peste articolele altor fete, dar m-am cam înșelat. :)) Și pentru mine chiar a fost esențialul într-o mare măsură, dar se adună! :D
      Te pup!

      Ștergere
  3. Fara samponul de la Anian n-as mai putea sa traies nici eu! Te iubesc pt ca mi l-ai recomandat. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur enorm de mult să aud asta! Hihi, ce „declarație” frumoasă! :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. In sfarsit am ajuns si eu acasa!!!! Ai luat ceva produse, nu sunt chiar strictul necesar. :D Eu chiar m-am limitat, am zis sa nu ma car cu bagaje multe de cosmetice, in schimb am luat haine destul de multe. :) Eu mi-am luat CC creamul, concealer, balsam baby lips ca l-am cumparat recent, antiperspirante, creme maini, ten, picioare,,,si inca alte cateva. Sper ca te-ai distrat bine sau ca inca te mai distrezi! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că te-ai distrat în vacanță!! Au fost destul de multe, într-adevăr, dar chiar au fost strictul necesar aproape toate... bineînțeles, pentru mine! :D În alți ani căram de 2-3 ori mai multe produse. :)) Mă bucur că ai reușit să te limitezi la strictul necesar!
      Când mi-ai scris încă mă distram, acum tocmai ce m-am întors și vreau înapoi! :))
      Pupici!

      Ștergere
  5. Eu(si sotul) cu tot cu cosmeticale, haine, mancare, echipament de munte si photo am avut doua genti de mana si rucsacurile, pentru o saptamana. Gelul Garnier si mie mi-a placut foarte mult!
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, noi am umplut mașina de bagaje.. nici nu știu cu ce. :)) Că n-am avut mâncare și nici echipamente de munte. Deci da, trebuie să mai „lucrăm” la treaba asta. :D
      Mă bucur mult că și ție ți-a plăcut! :*

      Ștergere