Ofertă Yves Rocher - Aprilie 2015

Azi a apărut noua ofertă de la Yves Rocher, care va fi valabilă până pe data de 3 mai! Chiar dacă pe mine nu m-a impresionat la fel de mult ca cea de luna trecută, ar fi totuși câte ceva care mă atrage printre cadourile oferite. Dar vă las mai întâi să vedeți despre ce este vorba:

http://ttap.co/1xs6bRD

La comandă de minim 39 lei putem alege între patru cadouri: cremă Zero Defecte, apă de toaletă (flori de cireș sau liliac violet), gel de duș gomant cu zmeură sau surpriza secretă în valoare de 129 lei. După cum ne-au obișnuit, probabil că surpriza secretă este o cremă antirid și deși eu mă înțeleg bine cu cremele lor (în special cu cele pentru conturul ochilor), cred totuși că aș alege cadou apa de toaletă cu flori de cireș! Chiar dacă apele acestea de toaletă nu persistă pe piele la fel ca parfumurile lor, le consider totuși perfecte pentru primăvară-vară!

La comandă de minim 99 lei primim o geantă sport simpatică și probabil destul de practică pentru unele dintre voi. Pe mine nu mă atrage în mod deosebit, să fiu sinceră. Dintre ofertele speciale pentru comandă de minim 99 lei, vă recomand ceasul, e foarte simpatic în realitate! Bijuteriile nu le am, dar par drăguțe din poză.

Ce vă mai recomand eu în caz că vă decideți să dați o comandă, e oferta de aici, în special pentru un balsam de buze, sunt foaaarte bune, iar cel cu nucă de cocos miroase demențial! Dacă vreți ceva idei de ce ați mai putea achiziționa bun de la ei, vă invit să aruncați un ochi peste ultima mea comandă: aici găsiți postarea.

Cum vi se pare oferta pentru aprilie? Vă atrage ceva în mod special?

12 comentarii

  1. Ce bine, pot sa spun cu mana pe inima ca nu sunt ispitita de data aceasta. Ce ma bucur. :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Și eu am răsuflat ușurată că de data asta o să pot rezista tentației, am făcut deja destule comenzi la ei în ultima vreme. :D :*

      Ștergere
  2. Nu ma tenteaza aceasta oferta .
    Este mai bine asa pentru ca am facut doua comenzi in acest an :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că nu va atrage prea multe fete, decât pe cele care chiar au nevoie de ceva sau poate pe fetele care vor lua cosmetice drept cadouri de iepuraș. :D
      În aceeași situație mă aflu și eu! :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Oferta de luna trecuta a fost chiar mult mai tentanta. Aceasta nu prea...:)) Dar mamei cred ca i-ar placea geanta sport, sper sa nu vada oferta. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oferta de luna trecută a fost chiar prea bună, de neratat! Nu-i rea nici aceasta, sunt totuși niște cadouri pe care multe branduri nu le oferă nici măcar ocazional, dar într-adevăr... prin comparație cu alte luni este mai slăbuță. De ce nu? Poate își va face un caodu de iepuraș! :D

      Ștergere
  4. La inceput cand am vazut-o m-au atras ceasul si geanta, dar nu prea mai am nevoie de nimic, asa ca o sa zic pas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi să gândesc și eu așa rațional măcar ocazional. :))

      Ștergere
  5. MMM, nu pot sa zic ca e wow oferta, asa ca ispita nu e atat de mare, ceea ce e bine ;D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că am căzut toate de acord cu treaba asta! :))

      Ștergere
  6. Ceasul e fooarte tentant.
    Oare voi reusi sa ma abtin? Hmmm...;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere