TAG - I Love Drugstore Makeup

Nu cred că mai e un secret pentru voi că dețin multe produse de makeup drugstore și că am foarte multe favorite printre acestea, așa că atunci când am văzut că Andreea m-a nominalizat la acest tag m-am și pus rapid pe răspuns la întrebări. Să fiu sinceră, aș fi preluat tag-ul și neinvitată fiindcă mi se potrivește perfect și pentru că mi-au plăcut mult întrebările! Sper să vă placă și vouă și să găsiți poate ceva interesant printre alegerile mele.

1.What is your favourite drugstore makeup brand overall?

Am stat destul de mult să mă gândesc fiindcă am mai multe brand-uri favorite, iar de obicei de la fiecare îmi plac doar anumite tipuri de produse. Rămân totuși la Sleek, pe care le-am numit și în tag-ul precedent care includea aceeași întrebare. Dar ca să vă zic și ceva nou, pot să mai numesc și Maybelline de la care mă înțeleg foarte bine cu rimelurile, rujurile și fondurile de ten. Mai pot pune pe listă și Max Factor de la care-mi plac mult produsele de makeup pentru ten. Iar lista poate continua, desigur.

2.What are your favourite face, cheek and lip products?

Presupun că trebuie să numesc câte un produs la fiecare categorie, așa că hai să le luăm pe rând! La produsul favorit pentru ten mă gândeam să aleg un fond de ten, dar aici cam e pe toane la mine... în funcție de mulți factori am un favorit sau altul. Așa că mai bine aleg pudra mea favorită: Creme Puff de la Max Factor, care rar lipsește din machiajul zilnic.


Pentru obraji favoritul momentului este blush-ul din kit-ul pentru conturarea feței de la Sleek. De când îl am spre el întind mâna cel mai des.


La produsul favorit pentru buze îmi e imposibil să aleg, îmi plac foarte mult aproape toate rujurile pe care le dețin și se întâmplă să am perioade când le rotesc aproape pe toate sau perioade când folosesc obsesiv doar unul sau două rujuri. Acum sunt într-o perioadă în care mă bucur din plin de majoritatea.

 
3. Least favourite product?

Nu prea mai păstrez produsele care nu-mi plac sau care nu mi se potrivesc, prefer să le dau altcuiva sau să le arunc, că n-are sens să ocupe spațiu degeaba, așa că alegerea n-a fost deloc grea la această întrebare! Singurul produs care nu-mi place dar încă îl mai păstrez e Scandaleyes mascara de la Rimmel London despre care am scris aici. Încă îi mai dau șanse, încerc să-l folosesc în combinație cu alt rimel, dar n-am găsit până acum vreo combinație care să mă încânte prea mult.

 
4. What is the best makeup bargain?

Fără doar și poate paletele de farduri Sleek! Cu siguranță sunt cele mai bune farduri drugstore încercate de mine, prețul unei palete fiind mai mult decât convenabil și da, chiar consider că am făcut o afacere foarte bună achiziționându-le și mai am câteva pe wishlist!


5.What is your favourite underdog product?

Eram gata să zic că nu știu ce aș putea să numesc aici, când mi-am amintit de minunățiile astea de rujuri rezistente la transfer luate de pe ebay cu doar 1$. Sunt mult mai faine decât mă aștept să fie, trebuie neapărat să vă scriu mai multe despre ele într-un articol viitor!



6. A drugstore product that is overpriced.

Am încercat până acum să răspund la întrebări cu exemple din al meu makeup stash, dar aici n-am ce, așa că o să numesc un întreg brand: L'Oreal! Prețurile întregi ale unora dintre produsele lor sunt mult prea exagerate, mai pui puțin și-ți iei ceva high end. E drept că au unele produse bune, dar mi-e greu să zic dacă-și merită sau nu prețurile. Oricum, eu mi-am luat și îmi voi mai lua ceva de la ei doar când prind reduceri frumușele, că eu 50-60 lei pe un ruj drugstore nu dau!

7. Show your best drugstore dupe!

Nu cred că am! Cel puțin, eu nu am achiziționat niciun produs conștientă fiindcă că e un dupe la ceva. Am fost tentată la un moment dat să iau o paletă Makeup Revolution care era dupe la o paletă Naked, dar meh... mi-a trecut, parcă n-avea același farmec (am sunat ca o snoabă acum, știu).

8. Drugstore product that isn't worth the hype? 

Am stat și m-am gândit mult la întrebarea asta, până mi-am amintit de faimosul rimel 2000 Calorie de la Max Factor, despre care am scris aici pe la începuturile mele în blogăreală. Am văzut acest rimel atât de lăudat de multe fete și chiar și de mulți makeup artiști, încât am avut foarte mari așteptări de la el. Și m-a dezamăgit, m-a dezamăgit complet! Mie chiar nu mi s-a părut nimic de capul lui, dar poate am prins eu vreunul vechi sau vreun lot prost, nu știu ce să zic. Dar chiar cred că e singurul produs Max Factor care m-a dezamăgit.


Dau și eu mai departe acest tag câtorva fete care știu că iubesc produsele drugstore și sunt curioasă să văd ce ar răspunde și ele: Deena, Georgia, Diana, Ira, Lorena, Alina, Dya. Mă opresc aici, dar sunteți invitatele mele să-l preluați dacă vă place!

Voi ce ați răspunde la întrebări? Avem păreri/alegeri comune?

21 de comentarii

  1. Cand am citit numele tagului chiar am intrat cu speranta ca voi fi nominalizata :)) Multumeesc! Sunt pe fuga acum, dar maine spun si parerea despre ce ai prezentat tu aici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt total de acord cu parerea ta despre preturile produselor L Oreal. Si mie mi se pare prea mare, cumva comparat cu cel al dermatocosmeticelor pe care le apreciez putin mai mult (mai ales in ceea ce priveste machiajul tenului). In rest, nu prea am incercat produsele precizate de tine, dar pe unele parca nici nu mai vreau sa le incerc :))

      Ștergere
    2. Hehe, ce drăguț! Mă bucur mult că ți-a plăcut ideea și abia aștept să aflu răspunsurile tale!
      Mă bucur că nu sunt singura care consideră prețurile lor cam mari pentru un brand drugstore! Cel puțin rimelul Scandaleyes chiar nu îți recomand să-l încerci, am văzut că aproape toate fetele au fost dezamăgite de el.
      Pupici

      Ștergere
  2. Hahaha :))) La fel ca si Ira....cand am intrat am sperat ca voi si si eu nominalizata :))). O sa fac tag-ul cu mare drag :). Ms de nominalizare ;*
    La unele puncte avem gusturi comune...o sa descoperi la care cand postez tag-ul ;p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce mă bucur să văd că sunteți la fel de entuziasmate cum am fost și eu când l-am văzut! :D E clar că suntem multe iubitoare a produselor drugstore! Cu mare drag abia aștept să citesc răspunsurile tale.
      Mă bucur și abia aștept să aflu despre ce e vorba. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Iii, ma bucur tare mult ca l-ai facut. Vad ca avem raspunsuri similare la unele intrebari. Mi-a placut sa-l citesc si la tine!
    Te pup!
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu și îți mulțumesc încă o dată că te-ai gândit la mine! Da, da.. chiar am vrut să menționez că o să avem unele răspunsuri foarte asemănătoare. :))
      Te pup!

      Ștergere
  4. super, trebuie sa il fac si eu :) ; imi place colectia ta de rujuri, si suportul bineinteles

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că ți-a plăcut! Și abia aștept să-l citesc și la tine!
      Te pup

      Ștergere
  5. avem gusturi comune cu siguranta! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte fain tagul acesta, am descoperit la punctul 5 si lipstainurile pe care le folosesc si eu, foarte mult imi plac, sunt extrem de pigmentate si foaaarte rezistente, am si eu o postare dedicata lor pe undeva.
    Cat despre ultimul rimel iti impartasesc cu totul impresiile, nici pe mine nu m-a cucerit! :(
    Te-am pupat, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut postarea și abia aștept să scoți la lumină postarea ta despre rujuri, sunt curioasă ce nuanțe ai și cum arată ele în realitate. :D
      Deci nu sunt eu nebună. :( Probabil aveam așteptări prea mari de la el, din cauza la atâtea laude.
      Te pup și eu, draga mea!

      Ștergere
  7. Ma bucur sa vad ca Tag-ul acesta a ''prins'' la bloggerite. Observ ca avem aceleasi raspunsuri la 3 si 4, hehe. Scandaleyes mi s-a parut mie ca arata cel mai ok atunci cand este pensula stearsa bine cu un servetel, ca sa se elimine produsul in exces. Tind sa cred ca de aceea nu functioneaza, desi nici dupa formula nu m-am dat gata, mi s-a parut foarte lichida la inceput si, desi l-am lasat fara capac pentru a se mai usca putin, parca tot prea lichida a fos o buna bucata de vreme.
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la tine a pornit? O să arunc un ochi. :D Ce drăguț, mă bucur că avem preferințe comune!
      Am încercat și așa dar tot nu mă încântă, e pur și simplu prea lichid, iar periuța prea mare și ciudată, nu reușesc să separ deloc bine genele cu ea. Exact, e mult prea lichidă consistența. Eu deja îl am de vreo 3 luni și tot așa a rămas. :)) Dar e drept că nici nu l-am folosit prea mult.
      Pupici!

      Ștergere
  8. Foarte interesant, mi-ar placea si mie sa preiau acest tag. Si eu tot Sleek cred ca as alege xa brand preferat, desi imi plac mult si ceke Nyx.
    Imi place si mie pudra de la Max Factor dar ests cam parfumata pentru gustul meu, decj ma cam deranjeaza acest lucru....
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut și chiar mi-ar face plăcere să-l citesc și la tine, așa că ești invitata mea să-l preiei. :D Mă bucur că și ție-ți plac produsele Sleek! De la Nyx am încercat mai puține momentan, dar e drept că îmi place tot ce am de la ei.
      Știu că mai multe fete nu-i suportă mirosul. Pe mine nu mă deranjează, ba chiar îmi place. :))
      Pupici

      Ștergere
  9. Vai, trebuie neaparat sa incerc si eu rujurile rezistente la transfer!
    Toata lumea le lauda dar mi-e groaza ca ajung la vamala si zau ca nu cred ca mai am dispozitie pentru stat la cozi...;))
    La capitolul Sleek sunt de acord cu tine - The BEST! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar trebuie neapărat încercate, sunt super! Știu că asta-i partea proastă pentru voi. :( Poate le găsești totuși pe la magazinele din oraș.
      Hehe, știu că-mi împărtășești „iubirea” pentru produsele Sleek!
      Pupici

      Ștergere
  10. Imi doresc si eu mult paleta pentru conturare de la Face Form Sleek!

    RăspundețiȘtergere