Produse favorite - Februarie 2015

În luna februarie am descoperit destul de multe produse noi care m-au cucerit de la prima încercare și pe care le-am folosit destul de des de când am intrat în posesia lor. E drept totuși că majoritatea au fost descoperiri cam de la jumătatea lunii, dar în a doua parte a lunii le-am folosit suficient de des încât să-și merite locul în această postare!


Sleek face form - un produs pe care mi l-am dorit mult și care nu m-a dezamăgit deloc, ba din contră! Deși la prima vedere mi s-a părut prea sidefat blush-ul, după ce l-am testat m-am liniștit, arată foarte bine pe ten!  Eu am nuanța light, mi s-a părut cea mai potrivită, restul erau cam închise. O să vă vorbesc mai multe despre el într-o postare viitoare.

Ruj Farmasi #07 - nu a fost pentru mine o noutate că rujurile astea de la Farmasi sunt calitative, fiindcă mai am unul, dar m-am îndrăgostit de nuanță, e superbă și îmi place mult cum îmi stă cu ea! În rest, e foarte puternic pigmentat, hidratant și rezistă foarte bine pe buze, pentru un ruj cremos.

Ruj Melkior - după cum v-am mai spus, acest ruj a fost primul care m-a făcut să port roșu pe buze! Nuanța e superbă, el e calitativ, concluzia e că mai vreau rujuri Melkior! O să vă arăt cu prima ocazie un swach și o să vă spun atunci mai multe despre el, fiindcă am avut cereri.


Apă de toaletă El Divino #19 - nu mă așteptam să-mi placă atât de mult, m-a surprins plăcut! V-am zis deja că mi se pare că se comportă ca un parfum - 2-3 pufuri sunt mai mult decât suficiente și persistă extrem de bine. L-am purtat foarte des în ultima perioadă, chiar și acum îl port! Mai vreau parfumuri de la ei, mi-au stârnit interesul!

Lapte de corp Yves Rocher cu pere caramelizate - v-am vorbit deja aici despre varianta cu vanilie din aceeași gamă și tot ce am zis acolo e valabil și pentru acest produs, doar aroma diferă, e și mai plăcută, cu greu mă abțin să nu gust din el! Miroase delicios, chiar mă duce cu gândul la perele caramelizate! Iarna viitoare, dacă va mai apărea gama asta, cu siguranță o să-mi mai iau cel puțin un  produs din ea!

Ulei de duș L'Occitane - m-a cucerit de la prima aplicare și recunosc că îl folosesc cu zgârcenie, nu vreau să se consume prea repede! Este un ulei fin (nu știu cum altfel aș putea să descriu consistența), hidratează foarte bine pielea, chiar simt că intră în piele, nu doar acționează la suprafață și în plus e foarte frumoas parfumat. Pe scurt: e un adevărat răsfăț!


Despre gama Gerovital Happiness v-am vorbit deja aici, v-am povestit în detaliu cum mi se pare fiecare, așa că vă invit să cititți acea postare, dacă n-ați făcut-o deja, pentru a afla de ce mi-au plăcut atât de mult! Îmi păstrez opinia că scrub-ul e preferatul suprem dintre toate.


Voi ce produse ați descoperit în februarie? Avem vreun produs favorit în comun?

18 comentarii

  1. Imi plac tare mult favoritele tale <3 .Dintre toate,m-au atras rujurile rosii <3 .Mi-am promis mie ca nu-mi mai cumpar rujuri rosii,am deja 4,dar asa cum spunea si Ilda,nu cred ca vom avea vreodata prea multe rujuri rosii :D .Te rog sa-mi spui ce nuanta/nr. este rujul de la Farmasi,in speranta ca poate voi gasi asa ceva si prin zona mea si sa merg la sigur :D ...am o scuza,atata timp cat cumpar doar unul si nu mai multe nuante de rosu :)) .
    Te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult! :D Hehe, eu încă sunt la început cu rujurile roșii, deocamdată nu folosesc foarte des. Dar e doar unul în postare, cel de la Melkior, Farmasi e un corai care bate bine spre portocaliu. Poate o să-i fac și lui un swach cu altă ocazie, ca să vedeți mai bine nuanța. E scrisă numărul rujului în postare - 07!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Am si eu un ruj Farmasi preferat- nuanta 03, pentru mine a fost ceva surprinzator sa realizez cat de calitativ e.
    Cred ca lotiunea de corp cu pere caramelizate miroase delicios <3 pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție ți-a plăcut! Și eu am fost la fel de plăcut surprinsă la primul ruj Farmasi. Eu mai am nuanța 20, e un nude foarte frumos.
      Daaa, merită încercată!
      Pupici

      Ștergere
  3. si mie imi plac rujurile Farmasi, sunt foarte bune si accesibile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, mă bucur că ești de aceeași părere cu mine!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Hehe, cât mi l-am mai dorit și eu, dar tot amânam achiziția din diverse motive. :D

      Ștergere
  5. Aveam impresia ca mi-am lasat parerea pe aici pe undeva, dar vad ca lipseste comentariul meu. :(
    Voiam sa spun ca L'Occitane au produse bune, am incercat o crema de maini, prietenul un after shave cream si inca un gel de dus care este si sampon si cel din urma mi se pare deosebit, spala extraordinar de bine si lasa un parfum mult timp dupa. La fel il folosesc si eu cu zgarcenie.. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, în caz că ai mai lăsat și alt comentariu... la mine n-a ajuns! :( Mai face figuri blogger, chiar n-am ce să-i fac să rezolv problema asta, din păcate.
      Așa e, sunt ele mai scumpe dar sunt pe merit. Produse pentru păr n-am încercat de la ei, de fapt cred că doar produsele pentru corp le-am încercat. Dar o să țin minte! :D
      Hehe, nu prea-ți vine să faci risipă la astfel de produse. :))
      Te pup!

      Ștergere
  6. Eu am gelul de dus pere caramel si miroase delicios :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi închipui cum miroase și mă oftic puțin că n-am luat și eu gelul de duș. :D Poate la anul!
      Pupici

      Ștergere
  7. Produsele de la Farmec le am si eu, inca nu le-am incercat, dar imi pare bine sa citesc ca sunt super bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi plac la nebunie, trebuie să le încerci cât de curând și te aștept cu o părere! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. si eu imi doresc mult kitul de la sleek...

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu sunt super incantata de Hapiness ..iar kitul sleek...il cumpar in wkend :D:D:D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție-ți plac! Haha, ce hotărâtă ești! :)) Sper să-ți placă și kit-ul!
      Te pup!

      Ștergere