Reduceri Kurtmann și un mic wishlist

Spuneam pe facebook destul de recent că nu am mai plasat de mult timp o comandă la Kurtmann.ro și că mi s-a făcut dor de răsfoit site-ul lor. Singurul motiv pentru care am evitat să le răsfoiesc site-ul pe timp de iarnă e că niciodată nu găseam mărimea mea la hainele care-mi plăceau. E ceva normal până la urmă, fiind un outlet mărimile și stocurile sunt destul de limitate, însă chiar la nimic să nu găsesc mărimi mici? Cred că am și puțin ghinion, totuși. Partea bună e că la articolele de primăvară-vară există dese ori și mărimi mai micuțe, așa că de acum o să încerc să arunc mai des câte un ochi pe site.

Revenind totuși la subictul mai precis al articolul: pe Kurtmann.ro sunt în momentul de față zeci de pagini cu produse la preț redus, unele fiind reduse chiar și cu 80%. N-am avut timp să studiez foarte bine toate paginile, dar dintr-o privire rapidă am găsit câteva piese pe care le-am pus rapid pe wishlist:


În primul rând, am descoperit foarte mult fustițe frumușele foc la prețuri foarte mici! Mi-au atras atenția mai multe, dar cele pe care le iau serios în considerare pentru a le achiziționa sunt cele din imaginea de mai sus. Fusta roșie Stradivarius m-a cucerit rapid datorită datele, ador orice piesă cu dantelă. Celălalt model pe care am pus ochii e mai simplu, dar foarte simpatic! Aceasta este de la Bershka, are tot un preț foarte mic.


Foarte multe bijuterii simpatice au prețuri reduse considerabil. Mi-au atras atenția mai multe, dar în mod special mi-au plăcut cele cu steluțe roz. Cerceii lungi sunt o obsesie veche de a mea, care între timp s-a mai diminuat dar tot îmi mai atrag atenția dese ori.


Tricouri, topuri și bluze am găsit multe foarte simpatice, dar din păcate majoritatea aveau doar mărimi mari. O să mai iau o dată la rând paginile, poate mi-a scăpat ceva, dar momentan le-am pus pe listă pe cele două din poză.

În plus, la secțiunea rochii am găsit foarte mult modele frumoase. Chiar dacă nu sunt reduse, majoritatea au prețuri mult mai bune decât au avut în magazine, unele chiar au prețuri destul de mici.

Cam atât, eu zic că merită să aruncați un ochi măcar peste reduceri! Eu sigur o să plasez o comandă cât de curând, vreau doar să studiez mai bine toate produsele de pe site, să nu ratez ceva.

Vă plac piesele atrase de mine? Pe voi ce vă atrage de pe site? Ați plasat vreo comandă recent?

10 comentarii

  1. sunt foarte faine produsele alese de tine, deja ne gandim la vara, nu? <3 Recent nu mi-am mai cumparat nimic, dar mi-am aruncat un ochi la ei pe site si am descoerit multe produse pe placu-mi. :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, eu chiar abia aștept primăvara, sper ca ea să nu se lase așteptată la fel de mult ca primăvara. :D Să știi că nici eu nu mi-am mai cumpărat hăinuțe în ultima vreme, dar am timp să recuperez. E imposibil să nu găsești ceva pe placul tău la ei. :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Nu am comandat nimic desi am vazut cateva piese dragute pe site, dar nu mai am bani. I-am cheltuit pe Emag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe , și la Emag sunt mereu tentații... și din alea și mai scumpe. :))

      Ștergere
  3. Gand la gand suntem! In ultima postare de pe blog am prezentat continutul coletului ultimei comenzi Kurtmann!

    M-a distrat gandul ca mie, uneori, imi pare ca gasesc numai marimi mici! :)) Mai ales la fuste!
    Imi place selectia, iar preturile produselor sunt mai mult decat cuminti! Te vad purtand articolele alese ceea ce imi reaminteste: as mai vrea ootd-uri la tine pe blog! :D

    Puuup, cu drag!
    O duminica frumoasa, Miha Ella!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... am văzut de aseară, dar n-am avut timp să intru să citesc și să admir ce ți-ai achiziționat. :D Urmează să-ți fac o vizită, după ce termin de răspuns la comentarii. :D
      Off, anunță-mă când le mai găsești. :)) Dar e drept că la fuste se găsesc mai des mărimi mici, tocmai din motivul ăsta eu mai mult fuste am de la ei. Draga mea, ești o drăguță, mă bucur să aflu că vrei să mai vezi la mine astfel de postări, fiindcă am de când să încep din nou să postez în acea secțiune. Am așteptat să vină căldura, pe vreme rece nu port chiar cele mai spectaculoase ținute. :))

      Duminică frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  4. Imi place fustita aceea roz deschisa...insa nu mai e pe stoc! Nu am mai facut nici eu de mult comanda la ei...
    Pupici
    http://loredanamanciu.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut și eu, iar acum mor de ciudă că n-am dat comanda de aseară. :( Așa pățesc mereu, ar trebui să mă învăț minte. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Sunt frumoase piesele gasite de tine! ♥

    RăspundețiȘtergere