Week in photos #26

A mai trecut o săptămână, una frumoasă pentru mine dar și foarte ciudată, m-am simțit de parcă am avut trei anotimpuri în aceeași săptămână - ba vreme plăcută ca de primăvară, ba vreme rece și ploi, iar cireașa de pe tort a fost ninsoarea. Nu știu câtă zăpadă mai pot suporta, sper să nu mai vedem prea curând! Nu mă mai lungesc cu introducerea fiindcă am destul de multe poze să vă arăt!


După lungi căutări am găsit în sfârșit crema ABCDerm de la Bioderma, într-o farmacie Sensiblu (nu în toate o aveau)! Chiar dacă această cremă este de fapt destinată copiilor, eu am citit multe lucruri bune despre ea de la fetele care au încercat-o. Momentan nu vă pot spune vreo primă impresie fiindcă nici n-am desfăcut-o, n-am simțit nevoia să trec la SPF așa mare, ținând cont de vremea de săptămâna asta.


Reviste de beauty n-am achiziționat momentan, dar am luat revista Bravo. :)) Prima oară mi-a atras atenția cadoul, am vrut să văd ce e, apoi am decis s-o achiziționez de dragul amintirilor. După cum vă spuneam și pe facebook, în tinerețe eram fană și m-am bucurat să aflu că n-am fost singura!


Marți a fost ziua verișorului meu mai mic și pentru că știam că îi plac, i-am luat un puzzle 3D cu Castelul Peleș. Avea vreo 180 piese micuțe, mă gândeam că o să-i ia vreo 2 săptămâni să-l facă și când colo... în două zile a fost gata. :))


Da, am văzut și eu faimosul film! Nu mi s-a părut atât de impresionant încât să merite toată nebunia din jurul lui. Finalul e cam stupid, am sperat că măcar a fost lăsat loc de o continuare și din câte am înțeles așa e, ăsta e făcut după primul volum al triologiei. E într-un fel interesant, dar nu vă așteptați nici la prea mult, merge de relaxare și puțin amuzament. Poate o să citesc și cărțile, să văd dacă sunt mai strălucite...


Mi-am luat mașină! :)) Până la una reală m-am mulțumit cu un mouse (de pe ebay).


Tot de pe ebay mi-a ajuns săptămâna asta suportul pentru rujuri despre care v-am vorbit deja aici.


Ieri am ieșit la restaurantul de la care-mi place tiramisu foarte mult! Și pizza, dar cu tiramisu am eu ce am. :))


Am vrut să văd The imitation game de când am citit la Dara și la Andreea despre el, dar am tot amânat. Între timp am aflat că a luat mai multe premii Oscar (cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună actriță în rol secundar, cea mai bună regie, cel mai bun șcenariu adaptat, etc) și acum pot spune și eu că le-a meritat! Mie mi-a plăcut mult, deși în primele 10-15 minute nu-i dădeam nicio șansă. Merită văzut!


Când am trecut într-un supermarket pe lângă o vitrină cu înghețată mi s-a făcut poftă instant. Am cumpărat, am mâncat, a fost yummy!


Pentru că n-am mai avut răbdare până mâine, eu am mâncat de azi mucenici.. de toate felurile. :)) Mai mănânc și mâine, nu-i problemă!

Să comentez și de Eurovision? Mai bine mă abțin, că impresia generală nu-i prea bună.

Vă urez încă o dată la mulți ani și o nouă săptămână cât mai bună!

Săptămâna voastră cum a fost? Cum ați petrecut azi? Ați văzut vreunul din cele două filme menționate de mine? Dacă da, sunt foarte curioasă să aflu ce părere v-au lăsat!

18 comentarii

  1. Yummy, ce pofta am de mucenici! Tocmai maine mananc :(
    Suportul pentru rujuri este tare dragut <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că între timp ți-ai făcut pofta! :D
      Mă bucur că îți place, e foarte practic!
      Pupici

      Ștergere
  2. Si eu vreau sa vad filmele, mai ales The Imitation Game. Am citit cartile Fifty Shades, mi-au placut, m-au captivat. Deh, daca am reusit sa citesc atatea sute de pagini cu kinky stuff :))
    Bravo Girl, ce amintiri! :)

    Te pup, sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită văzute, în special The imitation game! Și chiar te aștept cu o impresie!
      Mă bucur să aflu că ți-au plăcut cărțile, o să le citesc și eu cât de curând.
      Daaa, ce mai citeam revista aia înainte. Acum m-am amuzat teribil pe seama articolelor din ea. :))
      Te pup și mulțumesc la fel!

      Ștergere
  3. Imi place puzzle-ul 3D,n-ar strica sa-mi iau si eu :D .Parerea mea despre 50 Shades...o stii :D ,The Imitation n-am vazut,dar eu am o problema cu filmele care castiga Oscar-uri :D,iar daca filmul nu ma captiveaza in primele 5 minute,nu ma mai uit :D .Tiramisu ala arata intr-un mare fel,chiar daca nu pot sa zic ca imi chiar place :D .
    Pupicei si o saptamana minunata! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E super și pentru adulți, mie încă îmi plac puzzle-urile, inclusiv cele clasice. :D
      Ținând cont că filmul e bazat pe povestea reală a lui Alan Turing, eu cred că merită să-i dai totuși o șansă. :)
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere
  4. Cate buntati! <3
    Ai fost o rasfatata!
    Ce bine arata puzzle-ul 3D.
    Ah...iti recomand sa cauti cartile din trilogia 50 shades online. Eu ma bucur ca nu am dat banii pe ele. Cu asta cred ca am spus tot. :)))
    Pupici si o saptamana frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, așa e. :D
      Hm, să-nțeleg că ție nu ți-a plăcut? Cred că așa o să procedez, dar am un feeling că mie o să-mi placă. E clar totuși că nu poate fi pe placul tuturor.
      Săptămână frumoasă și ție, draga mea!
      Te pup!

      Ștergere
  5. Nu am mancat nici o data mucenici. Mi-ai facut mare pofta cu taote dulciurile din poze asa ca dupa ce comentez ma duc sa mananc si eu ceva.
    Mie mi-a placut filmul 50 Shades of Grey, desi nu asa mi-am inchipuit sa arete Mr. Grey, ma asteptam la un barbat mai masculin! Dar pana la final m-am obisnuit cu el si chiar astept partea a doua, la care dupa cat am inteles se vor schimba actorii.
    A fost Eurovision? Cine a castigat sa mearga din partea Romaniei?
    Te pup si iti urez o saptamana insorita si fara ninsori :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să-i încerci, sunt foarte buni! Eu aș mâna în orice zi a anului. :))
      Mă bucur că și ție ți-a plăcut. Da, să știi că la asta mă gândeam și eu la început, parcă avea față de copil, dar pe parcus m-am obișnuit cu el. Vai, ce veste proastă îmi dai. Nu sufăr filmele cu mai multe părți unde se schimbă actorii, nu mai are același farmec. :(
      Da, aseară. Voltaj o să ne reprezinte din câte am citit pe net, că la TV nu m-am mai uitat până la final. Mie nu mi-au plăcut deloc, absolut deloc! E o piesă de radio, nu de Eurovision. Dar oricum toate mi s-au părut slabe, nicio interpretare „wow”, nicio piesă prea deosebită.
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Te pup!

      Ștergere
  6. Saptamana mea a fost obositoare ...obositoare si cam atat. :D Ma bucur ca a ta a fost frumoasa, cu papa bun, apropo mi-ai facut pofta de inghetata. :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău. :( Sper ca săptămâna asta să fie pentru tine mai puțin obositoare și cu mai multe momente frumoase! :D Hehe, abia aștept să vină căldurile ca să pot mânca zilnic. :))
      Pupici

      Ștergere
  7. Pana am terminat postarea imi ploua in gura. Averse din alea crunte, nu asa!:)) Tiramisu, inghetata, mucenici...Eu faceam in fiecare an mucenici dar uite ca de data asta am sarit peste traditie. Nu am avut nici o dispozitie pentru ei.Puzzle-ul ala cred ca ne-ar incanta maxim pe mine si pe al meu sot!:D:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :))) Eu doar anul trecut am făcut și nu mi-au ieșit la fel de buni ca ai mamei, așa că anul ăsta am mâncat de la ea, n-am mai făcut și eu. :D Să știi că e super și pentru adulți! Ne bătea și pe noi gândul să ne luăm unul. :)) Am mai făcut acum ceva timp cun puzzle (normal) de 1500 piese tot cu Peleșul, a fost funny. :))

      Ștergere
  8. Eu am mancat duminica mucenci, nu am mai asteptat pana luni si azi iar mi-e pofta. :)
    Tare misto a fost The Imitation Game! Ma bucur ca ti-a placut si tie. Sa citesti cartile cu Grey.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci n-am fost singura! :))
      Nu avea cum să-mi placă, cred că avem gusturi asemănătoare. Deja am început prima carte și cred că o să le termin rapid pe toate trei, în ritmul ăsta.
      Pupici!

      Ștergere
  9. Cam tarziu vin si eu cu acest comentariu, dar sper ca se accepta. :D Legat de reviste, pe aceasta nu am luat-o ca nu prea mi-a facut cu ochiul la stand, dar am dat iama in alte reviste cu mici cadouri: Marie Claire cu apa demachianta tonifianta de la Gerovital, OK! cu un gel de dus, din editia de Craciun si ziarul Jurnalul National + oja Flormar. Prea tare puzzle-ul 3D! ♥ Felicitari verisorului pentru rabdare! ☺ Mucenici si eu am facut tot duminica si nu regret nimic! Luni eram deja satula si fericita ca mi-am satisfacut pofta de ei. Faimosul film nu l-am vazut si nici nu am de gand. La cate reactii si recenzii am citit despre el, nu mai am nicio curiozitate sa-l vad. Si sincer iti marturisesc ca nu imi plac actorii deloc, cel putin tipul nu prea emana asa multa masculinitate.
    Trecem repede peste pozele cu prajiturici, ca deja tiramisul acela parca "ma striga" si tare m-ar bate gandul sa fac unul in casa, dar nu am piscoturi si nici mascarpone. :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, orice comentariu este primit oricând cu mare plăcere! Hehe, am văzut pe facebook că ți-ai luat ceva reviste de data asta, să te bucuri de ele și de cadourile ce le-au însoțit. M-au mai atras și pe mine câteva dar am reușit deocamdată să mă abțin, că nu e nimic din ce n-aș avea deja stocuri cam prea mari.
      Daa, și nouă ne-a plăcut mult acel puzzle! Chiar are foarte multă. Deci nu sunt singura care am mâncat „în avans”. :))
      Nici pe mine nu m-au impresionat actorii, iar acum că deja aproape am terminat prima carte pot spune că era clar loc de mai bine! Chiar îți recomand să citești cartea, cel puțin prima e mult mai interesantă decât filmul.
      Haha, și mie-mi e poftă de unul făcut în casă dar săptămâna asta n-am avut timp de nimic. Poate săptămâna viitoare.
      Te pup!

      Ștergere