Ofertă Yves Rocher - Martie 2015

La fiecare început de lună găsim oferte interesante în magazinul online Yves Rocher, dar de data asta chiar m-au lăsat mască. Eu vă spun sincer că nu am cum să nu dau comandă! E imposibil să ratez asemenea cadouri, m-am simțit aseară ca un copil mic când vede jucării, atunci când am descoperit ce cadouri sunt oferite de data asta. Dar vă las să vedeți și voi, apoi vă spun ce recomand și ce o să aleg eu. Oferta e valabilă până în data de 29 martie, inclusiv!

//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=51ff078b0&unique=0abf54346&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.yves-rocher.ro%252Fcontrol%252Fpromotions%252F

Pentru o comandă de minim 39 lei avem de ales dintr-o mulțime de cadouri, dar dintre care eu consider că cel mai mult merită rimelurile! Sexy Pulp mie îmi place la nebunie, e favoritul meu (aici am scris despre el și puteți vedea acolo și cum arată pe genele mele), Volum Vertiginos l-am deschis recent și deși la început a fost cam lichid și nu prea oferea volum, bag de seamă că pe măsură ce se îngroașă pasta oferă un efect tot mai frumos, iar rimelul Volum Elixir nu îl cunosc, dar din ce spun ei pe site sună tare bine. Acum eu sunt în dilemă: să aleg rimelul Sexy Pulp (cam sufăr că e pe terminate) sau să-ncerc Volum Elixir să văd cum e și el? Dileme, dileme. Volum Vertiginos eu nu iau în calcul fiindcă abia ce l-am deschis.

Pentru o comandă de minim 99 lei avem de ales dintre două parfumuri foarte faine! Moment de Bonheur pe care eu îl ador, e parfumul meu preferat dintre toate, în prezent. Deși este un parfum floral are o aromă tare, de aceea nu e chiar pe placul tuturor, cred că se încadrează la varianta: ori îl iubești, ori îl detești! Quelques Notes d'Amor l-am mirosit recent dintr-o mostră și mi-a plăcut foarte mult. E tot un parfum cu o aromă puternică, dar totodată mi se pare un parfum mai rafinat, elegant. Chiar mi-a rămas gândul la el de când l-am mirosit, așa că a venit la fix oferta, parcă mi-au citit gândurile! Mai menționez și că toate parfumurile Yves Rocher pe care le-am încercat eu sunt foarte persistente!

Mai există și niște oferte speciale pentru comandă de minim 89 lei, dintre care mi se pare interesant setul de bijuterii, dar și cel cu gelurile de duș. Mai multe produse cu preț redus găsiți și aici!

Ca recomandări de ce ați putea cumpăra de la ei aș avea multe, dar cel mai mult recomand gelurile de duș cremoase Jardin du Monde, cremele de corp și de mâini, rimelurile (după cum precizam mai sus), demachiantul lor bifazic și rujurile. Însă mai sunt multe alte produse bune care merită încercate! O să vă anunț și ce mi-am comandat eu, fiindcă până la finalul lunii sigur o să plasez o comandă.

Dacă vreți să vedeți exact ofertele din colajul de mai sus, dați click pe el, o să vă ducă la pagina cu ofertele. Eu când intru direct din browser văd alte oferte (mai puțin convenabile), nu știu de ce. 

Ce părere aveți de ofertele de luna asta? Ce v-ar atrage? Veți plasa o comandă?

13 comentarii

  1. Foarte buna oferta !
    Dau si eu o comanda chiar daca nu imi trebuie ceva :)) Am primit o comanda acum o saptamana :)
    Aleg laptele parfumat si Quelques Notes d'Amour (il am si imi place mult) .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! Hehe, nici mie nu-mi trebuie nimic, dar nu pot rata ocazia de a primi cadou un parfum, mai ales unul care mi-a plăcut mult. :D
      Mă bucur să aflu că și ție îți place parfumul!
      Pupici

      Ștergere
  2. Dap, foarte foarte buna oferta! <3 Tentatii sunt parfumurile! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... parfumurile sunt cele mai tentante! Eu pur și simplu nu pot rata oferta asta! :))

      Ștergere
  3. oferta e f buna! parfum la alegere! super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu-mi apare rimelul cand depasesc 39 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudat, am simulat și eu o comandă acum și văd cadourile de luna trecută pentru comanda de 39 lei. Sper că e doar o eroare!

      Ștergere
  5. Chiar as vrea sa incerc unul dintre cele 2 parfumuri, s-ar putea sa mai dau o comanda in curand. :D :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E alegerea grea dintre două dacă n-ai niciunul din ele. :D Te aștept să-mi spui ce ți-ai mai luat și ce cadouri ai ales, în caz că dai comanda! :*

      Ștergere
  6. Am reusit sa dau comanda direct de pe linkul lor sponsorizat, altel nu merge, ca imi apare oferta veche.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciudată treabă. Mai aștept până mâine și dacă tot nu merge o să dau un mail. Mulțumesc că mi-ai spus!

      Ștergere
    2. Am văzut că acum e ok, cred că a fost doar o eroare în ziua respectivă. E bine că s-a rezolvat, acum apar toate cele trei rimeluri la cadouri! :D

      Ștergere