Share the love #2

A trecut cam mult timp de la prima postare de acest tip (aici o găsiți) și de atunci am descoperit la bloggerițele pe care le urmăresc foarte multe articole de beauty utile și interesante pe care merită să le citiți. Probabil între timp am mai uitat de unele dintre ele (de acum în colo o să le salvez de când le descopăr, că memoria nu prea mă ajută), dar tot am o listă destul de lungă. Nu mă mai lungesc cu introducerea, să trecem la subiect!


Diana a scris aici un articol foarte interesant despre cum își împrospătează ea machiajul. Eu am descoperit o idee foarte utilă la care nu mă gândisem, cea cu spray-ul pentru fixarea machiajului. Merită să aruncați un ochi!

Un articol foarte util pe care merită să-l citiți dacă aveți tenul gras, găsiți aici. Eu sunt de acord cu aproape tot ce scrie în articol, iar unele idei mi-au dat puțin de gândit.

La Georgiana am descoperit un articol extrem de util despre exfolianții chimici - click aici, dacă sunteți interesate. Eu nu am momentan foarte multă experiență cu acest tip de exfoliere, dar am foarte mare încredere în recomandările Georgianei (ați văzut ce ten perfect are, da?), așa că mi-a fost de mare folos articolul respectiv și probabil că o să mai revin asupra lui în viitor.

Dya a povestit în acest articol despre cât de des ar trebui să ne spălăm părul. E un subict interesant și ce bine ar fi dacă ar citi acea postare toate femeile care nu pot înțelege că suntem diferite și că nu toată lumea își permite luxul de a-și spăla părul de două ori pe săptămână sau chiar mai rar. Probabil că doar cine are scalpul gras poate înțelege de ce zic asta.

Adina a vorbit aici despre machiaj prea încărcat și prea mult photoshop, un subiect pe care de multe ori am vrut și eu să-l dezabat într-un articol pe blog. Poate o să-mi aștern și eu cândva gândurile mai detaliate, dar momentan vă recomand să-i citiți postarea, în mare parte gândesc la fel, deși am spus-o și în trecut că mie-mi plac machiajele lui Kim Kardashian dar în niciun caz nu consider că asfel de machiaje sunt de purtat ziua - și eu folosesc în majoritatea zilelor destul de multe produse de makeup, dar aleg produse lejere, care să arate cât mai natural posibil. De photoshop-area pozelor dusă la extrem mă abțin momentan să comentez ceva, ar fi prea multe de spus.

Andreea a scris un articol foarte simpatic despre ce înseamnă machiajul pentru ea. Îl găsiți aici, iar eu m-am regăsit în majoritatea părerilor ei, cam așa gândesc și eu.

Koko e o sursă inepuizabilă de inspirație când vine vorba de machiaje, eu i le admir pe toate și mă inspir dese ori din ele. Unul dintre cele care mi-au plăcut mult este acesta, unul din puținele machiaje în care predomină faimoasa marsala și care să fie pe placul meu. Tot la ea am aflat despre niște geluri de unghii tratament, care mie mi se par super interesante (chiar dacă, cel puțin momentan, eu rămas la ojele obișnuite fiindcă îmi place să-mi schimb manichiura destul de des) - aici găsiți postarea.

Cam atât de data asta, constat oricum că a rezultat o postare mai lungă decât mi-aș fi închipui eu. :))

V-au fost utile articolele recomandate? Le știați deja? Voi ce articole de beauty interesante ați mai descoperit în ultima vreme?


12 comentarii

  1. Aww, cat de dragut ca mi-am vazut numle acolo in lista si ma bucur enorm ca ti-a placut articolul acela, pentru ca e unul scris mai mult din suflet avand ideeile mele despre lucrurile care ne aduc ceva mai multa incredere de sine.
    Te pup, draga mea!
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am recomandat cu drag, chiar mi-a plăcut și se vede că este scris din suflet!
      Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  2. Citisem cateva dar am descoperit cel putin 3 interesante pe care ma duc sa le descopar acum :)
    Multumesc mult ca m-ai inclus pe lista! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că ai descoperit articole interesante pe care nu le știai! :D
      Cu mare drag, e foarte bun articolul tău!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  3. Ma bucur ca ti-a placut articolul meu si multumesc ca m-ai mentionat :*. Imi plac genul asta de postari pentru ca se mai intampla sa mai ratez articole de prin blogosfera si aici le gasesc pe cele mai interesante :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, merita menționat! Ce mă bucur că îți place acest tip de articol! E normal, blogosfera de beauty e foarte mare și e greu să ținem pasul cu toate postările, iar eu chiar m-aș bucura să preluați această idee cât mai multe dintre voi.
      Pupici

      Ștergere
  4. Machiajul lui Koko chiar nu-l stiam si ma bucur ca am dat peste el, doar de articolele Giorgianei si al Adinei stiam.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că l-ai descoperit datorită acestei postări! Koko face mereu machiaje superbe. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Oh, ce frumos, Mihaela. Ms din suflet pentru faptul că m-ai menționat, înseamnă foarte mult pentru mine. :) Am avut niște zile... ciudate și nu am avut timpul și starea necesară să las comentarii, dar să știi că te-am citit. :) (din umbră, haha). Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Diana! Chiar mi-a plăcut ideea acelui articol și ceea ce ai prezentat în el. :D Stai liniștită, te înțeleg perfect. Și eu abia am mai făcut față în ultimele două săptămâni. Mă bucur tare mult să aflu că m-ai citit „din umbră”. :D
      Pupici!

      Ștergere