Câteva recomandări

Am scris încă de ieri de ofertele care se anunțau pentru Black Friday, dar acum că ofertele au apărut și am răsfoit bine câteva dintre site-urile care mă interesau, vreau să vă fac câteva recomandări mai exacte, de oferte care chiar consider că merită, în mare parte dintre produsele pe care le dețin și-mi plac.


Cei de la Melkior consider că au una dintre cele mai bune oferte, în special pentru că oferă și transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, asta pe lângă reducerile actuale - între 20-50%. Mi se pare mișto că dacă vrei să profiți de reducere doar pentru un ruj, poți lua doar un ruj și curierul ți-l aduce acasă fără taxe pentru transport. Toate produsele reduse le puteți vedea aici și sunt valabile doar azi, 20.11, iar eu vă recomand în special următoarele:
  •  Rujurile lor clasice - am deja trei nuanțe, mi-am mai comandat acum încă una, iar toate au aceiași calitate foarte bună; sunt puternic pigmentate, confortabile pe buze, rezistă foarte bine fără să le usuce și au un miros foarte plăcut de trandafir. Sunt disponibile destule nuanțe la reducere din care să alegeți, iar reducerea e de 40%.
  • Rujurile creion - eu am doar nuanța Mystic deocamdată, dar parcă regret că n-am mai luat și altele, îmi mai plac rău Illusion și Movie star. Sunt foarte cremoase, hidratante și rezistă de asemenea bine, chiar dacă nu chiar la fel de mult ca cele clasice. Reducerea e de 20%, acestea fiind oricum mai ieftine. 
  • Ojele - îmi plac de asemenea mult, sunt pigmentate și se usucă repede. În ofertă sunt destul de multe nuanțe disponibile, reducerea fiind de 30%. 
  • Creionul corector - e cel mai mișto pe care l-am încercat vreodată, iar acum e la un preț bun aici
Eu mi-am mai luat baza asta redusă cu 50% și creionul ăsta de buze redus cu 30%. Mai merită să vă uitați și la farduri, știu că sunt foarte apreciate, dar eu n-am încercat suficient de multe încât să-mi dau sigur cu părerea. La reducere mai sunt și fonduri de ten, corectoare, rimeluri și multe alte tipuri de produse.


Am rămas plăcut surprinsă de ofertele pe care le-am găsit la Emag pe zona de cosmetice și parfumuri, singura problemă fiind că stocurile se epuizează rapid, am văzut multe chestii mișto la prețuri bune care din păcate nu mai sunt pe stoc. Din ce încă mai e în stoc acum, recomand:
  • seturile de oje OPI pe care le puteți vedea aici, chiar ies la preț extrem de bun, dat fiind faptul că numai două din oje acoperă tot prețul (sau chiar mai mult). Tot acolo puteți vedea și alte oje la prețuri reduse.
  • tot pentru unghii vă recomand cu căldură setul ăsta de la Sally Hansen, numai Instant cuticle remover costă în magazine în jur de 40 lei (și-și merită toți banii ăștia, e foarte bun), așa că mi se pare o afacere bună. 
  • produse de îngrijire sunt foarte multe reduse, le puteți vedea toate aici, dintre care mie mi-au atras atenția câteva măști de păr de la Kerastase și Wella care au preț bun aici și mai erau aici unele tratamente de păr la prețuri bune, dar s-au epuizat cam repede multe din cele mai interesante. Eu am studiat mai mult la produse profesionale pentru păr, dar dacă luați la rând secțiunile o să descoperiți și alte tipuri de produse interesante, la prețuri bune.
  • reduceri sunt și la parfumurile de damă, nu pot să vă recomand ceva concret că un parfum nu e ceva ce poți recomanda oricui, depinde de gusturile fiecăruia, dar dacă vă doriți un anumit parfum merită să-l căutați aici, poate aveți noroc să-l prindeți la un preț bun (n-am luat de la ei parfumuri, dar mă tentează rău să-mi iau acum ceva, că eu cunosc persoane care au luat și au fost originale).
Tot pentru parfumuri vă recomand să studiați și aici și să comparați cu Emag, să vedeți unde sunt prețurile mai bune. În general parcă mi s-au părut și mai bune pe Elefant și tot la ei am văzut multe ceasuri la prețuri foarte bune, aici mai exact. La cărți n-am văzut cine știe ce reduceri, dar dacă tot vă doriți ceva, merită aruncat un ochi și la cărți, sunt ceva reduceri. La ei reducerile sunt valabile până pe 30 noiembrie, dar stocurile sunt limitate.

Dacă vreți să profitați și de oferta Yves Rocher (vedeți aici despre ce e vorba - un parfum cadou, cod de reducere, găsiți și parfumuri reduse cu 50% pe site etc), vă recomand să aruncați un ochi pe secțiunea asta de pe blog, o să găsiți mai multe review, cumpătăruri și diverse alte postări în care am scris despre produsele lor.

Cam asta ar fi recomandările mele. Aș mai recomanda multe și de pe Makeup Shop, dar m-aș repeta cu produse pe care le-am recomand de nenumărate ori pe blog și oricum acolo nu mi s-au părut reducerile chiar atât de consistente - am dat totuși o comandă de peste 200 lei pentru că-mi doream mult niște produse, nu de altceva.

Ce cumpărături ați făcut până acum? Ce planuri mai aveți? Care vi se par cele mai bune oferte?

12 comentarii

  1. Hei! Ce nuante de rujuri ai de la Melkior? Cum ti se par Moon Kiss si Grenadine? Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am Cardinal Red, Irresistible și Closer, dar nu le-am văzut la reducere.
      Pe Moon Kiss l-am văzut în realitate și e foarte frumos, seamănă bine nuanța de pe site cu realitatea. Pe Grenadine nu-l știu, nu prea am studiat rujurile din gama cu sclipici.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Super! Si creionul de buze nude e cremos? :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu că abia l-am comandat aseară. :D Nu le-am testat creioanele de buze, dar am citit la fete care le-au încercat că sunt bune. Iar la banii ăștia, am zis că merită să încerc.

      Ștergere
  3. Eu am rezistat promotiilor la cosmetice si am luat o perie rotativa si un blender de la emag :) Am tot dat tarcoale la Melkior dar pana la urma n-am luat nimic, nu ca n-as fi vrut, am ramas fara buget :D
    Abia astept sa vad cumparaturile tale. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, bun! Am văzut peria și uite că mi-ai dat o idee cu blenderul, parcă aș vrea și eu unul. :))
      Te înțeleg cu bugetul, din cauza asta am lăsat și eu mai multe site-uri cu semn de întrebare, la care mă mai gândesc. Dar la Melkior nu puteam să mă abțin! :D
      Sigur le public pe blog, cu câteva scurte impresii. Pupici!

      Ștergere
  4. Din pacate in acest an nu am avut timp sa analziez ofertele si din aceasta cauza nu mi-am comandat nimic. Sunt trista dar in acelasi timp sunt si mandra de mine ca am reusit sa ma abtin si nu m-am "aruncat" la tot ce am vazut ieri online.
    Trebuie sa recunosc ca imi pare rau ca nu am profitat de ofertele Melkior pentru ca mi-as fi dorit sa testez cateva din produsele lor. Anul viitor...;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că va fi nevoie să aștepți până anul viitor, e posibil ca la Melkior să fie reduceri la fel de consistentet și vinerea viitoare. :)
      Pupici

      Ștergere
  5. Eu mi-am comandat o parka și două rochii de la Zara. Trebuia să luăm televizor, dar... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, să le porți cu plăcere! Eu nu prea am avut chef să mă uit la haine, nu știu de ce. :))

      Ștergere
  6. am vazut oje sally hansen in dm si cred ca o sa le dau, la un moment dat, o sansa :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt produse foarte bune, își merită prețurile puțin mai ridicate. În DM sunt totuși mai scumpe, eu trebuie să-mi recumpăr top coat-ul favorit de la ei și cred că o să-l iau de pe emag, că e la preț mai bun și fără nicio reducere. :D

      Ștergere