Produse consumate - Octombrie 2015

Ca la fiecare început de lună, a venit timpul să vă prezint produsele consumate în luna precedentă, împreună cu impresiile mele finale despre acestea. Aveam senzația că n-am consumat prea multe produse, dar când le-am scos pentru a le poza din punguța în care le-am strâns toată luna octombrie, am constat că am adunat totuși destul de multe...


Așa-i că am fost hărnicuță? Mă bucur mereu când văd multe recipiente goale la finalul unei luni, fiindcă în ciuda faptului că-mi place să încerc mereu noutăți și să am o diversitate cât mai mare de produse din care să aleg (n-o să vedeți la mine niciodată doar un rimel sau doar 2-3 loțiuni de corp), totuși încerc să și consum constat din ele (în speciale dintre cele mai vechi), fiindcă pentru asta sunt făcute - pentru a fi folosite, implicit consumate, nu pentru a le ține de colecție până devin inutilizabile. 

Să vă povestesc acum și despre fiecare...


Essence easy 2 use eyeliner pen nu e chiar atât de ușor de folosit pe cât se laudă, mie vârful nu mi-a plăcut în mod special, iar pe deasupra se și tocește rapid. Cam la fel de rapid s-a și uscat, deși l-am ținut în condiții ok și cu capul în jos. Mie nu mi-a plăcut, dar mie oricum nu prea-mi plac tușurile astea tip cariocă. 

Flormar miracle pen slim e singurul eyeliner de tipul ăsta la care mi-a plăcut vreodată vârful (vi l-am arătat aici), însă din păcate și el mi s-a părut că s-a uscat cam repede. Am apucat totuși să mă bucur de el câteva luni, probabil sunt eu prea pretențioasă. La ăsta am adorat culoarea (Sapphire Blue, un albastru superb), dar și faptul că era puternic pigmentat. Nu știu totuși dacă o să-l mai iau, cred că o să rămân doar la eyeliner gel și lichid. 

Creion contur ochi duo Avon, nuanța brown, l-am consumat în totalitate la capătul cu nuanța maro, a fost foarte ok, însă partea nude mi s-a părut inutilă, nu se vedea deloc nici pe piele, nici pe waterline. Pentru cât e de ieftin a fost totuși un creion bun, dar nu cred că o să-l reachiziționez, am destule altele care-mi plac mai mult.

Maybelline Babylips mie mi s-a părut un balsam de buze mediocru, n-am înțeles de ce e așa mare nebunie în jurul lor. Cel puțin cel pe care l-am avut eu n-a făcut nimic special, mi s-a părut extrem de slab hidratant și nici nu a avut vreun miros fantastic, dar poate alte variante sunt totuși mai ok. Evident, nu-l recomand și n-am de gând să-l recumpăr, cel puțin nu exact pe ăsta.  

Despre apa micelară Bioderma Sensibio am scris mai multe aici, e o micelară foarte bună, dar nu fac parte din grupul fetelor care o consideră de departe cea mai bună. În opinia mea diferențele între ea și altele ca Garnier sau L'Oreal sunt infime, așa că le prefer mai mult pe cele din urmă datorită prețului mai bun.

Demachiantul bifazic Nivea mi-a plăcut mult, e foarte eficient, nu mi-a provocat neplăceri, iar cele două faze se amestecă repede și se separă greu. E în top 3 favorite până acum și cu siguranță o să mai revin la el.


Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ mi-a plăcut foarte mult, e o cremă lejeră, deloc grasă, bine formulată și foarte bună atât pentru la plajă (nu lasă filtru alb), cât și de purtat sub machiaj. Cel mai probabil o s-o recumpăr pe viitor și o recomand cu drag!

Bioderma Sebium Hydra mi-a plăcut de asemenea mult, despre ea am scris în detaliu aici, dar deocamdată n-o s-o recumpăr fiindcă vreau să mai încerc și altele, încă sunt în căutarea cremei de seară perfecte pentru tenul meu gras (și am destule pe care deja le dețin și le iau la rând la probă). 

Roll-on contur ochi Yves Rocher Serum Vegetal e singurul produs din postarea asta care ajunge la gunoi aproape întreg, nu mi-a plăcut absolut deloc și n-avea sens să mă chinui folosindu-l. În afară de faptul că era foarte lejer și nu simțeam că face față ca hidratare, uneori mai simțeam și o ușoară senzație de usturime din cauza lui. Cu părere de rău, nu... nu-l recomand. Am avut însă o altă cremă din gama asta care mi-a plăcut mult. 

Crema mini Guinot Bioxygene e exemplul clar că nu tot ce e scump e și bun. Nu m-a impresionat nici ca eficiență, nici ca formulă. De faptul că are exagerat de mult parfum nici nu mai vorbesc. Brandului i-aș mai da șanse, că n-am prea multe experiențe cu produsele Guinot (cred că doar 1-2 am mai încercat), dar pe crema asta eu n-aș da banii (de fapt n-aș mai folosi-o nici dacă mi-ar face-o cineva cadou).

Mary Cohr Serum lifting fermete mini e continuarea exemplul de mai sus, unul și mai bun poate. Nu doar că n-am simțit să facă nimic (să zicem că poate a fost timpul prea scurt), dar orice cremă aplicam după serumul ăsta îmi făcea scuame. În niciun caz n-am de gând s-o cumpăr full size.

Cremele mini Uriage Isoliss să zicem că au fost ok, dar nu ceva impresionant și oricum n-aș putea să trec peste faptul că are în conținut alcool și mult parfum. Deci nu, nici miniaturile astea nu m-au convins să cumpăr full size-ul.


Capsulele anti-celulitice cu cafea Collistar, în schimb, îmi bântuie visele de când le-am încercat! Nu știu dacă fac ceva asupra celulitei în timp, dar mirosul autentic de cafea (exact miros de cafea proaspăt făcută!) și faptul că-mi lăsau pielea foarte fermă m-au făcut să le ador. Consistența produsului e uleioasă, dar aplicat cu măsură (trebuie puțin produs, o capsulă mi-a ajuns de două utilizări) și masat bine, se absoarbe perfect în piele. Un borcan cu 14 capsule costă peste 150 lei, un preț deloc mic, dar totuși mă bate un gând să cumpăr cândva full size minunile astea. 

Gelul de duș I love... vanilla & almond mi-a plăcut, avea o consistență foarte densă (a fost super spornic) și niște sclipici simpatic în el (care nu rămânea pe pielea), iar mirosul îmi amintește de copilărie, cred că niște balsamuri de buze aveam care miroseau așa. E un miros destul de sintetic, untul din gamă miroase parcă mai bine, dar mie mi-a plăcut. Poate l-aș mai recumpăra cândva. 

Crema de mâini L'Occitane cu trandafir e una din favoritele mele de la ei, ceva normal ținând cont că ador mirosul de trandafir. În plus, are o consistență lejeră, hidratează bine, iar mirosul plăcut se menține mult timp pe piele. Aș mai adăuga faptul că toate cremele astea mie mi se par foarte spornice, mă ține muuult timp o miniatură din asta. Cu siguranță o s-o recumpăr, dar deocamdată mai am destule în alte variante.

Peeling-ul pentru cuticule Farmec a fost bun, și-a făcut treaba bine, dar mai mult îmi place cel de la Sally Hansen (am scris despre el aici), la care o să rămân. S-a întâmplat și ceva dubios cu ambalajul ăstuia de la Farmec, când am vrut să-i pun la loc capacul i s-a rupt vârful. N-a fost mare problemă, oricum mai aveam de doar vreo 2-3 utilizări în el, dar mi s-a părut ciudat.

Deodorantul B.U. my secret mi-a plăcut foarte mult cum mirosea, cred că vreau un parfum sau măcar o loțiune de corp cu mirosul ăsta, însă ca eficiență mi s-a părut mai slăbuț decât altele încercate de la ei.

Dizolvantul de unghii Zazie fără acetonă mi-a plăcut foarte mult, e foarte eficient pentru un dizolvant fără acetonă și a fost super ieftin la Hello Free Zone. Singurul lucru pe care i l-aș reproșa e gura cam mare a sticlei, dar nu e o mare problemă, mă obișnuisem cu grija la dozare. Din păcate însă, ultima oară când am fost în magazin nu l-am mai găsit, dar dacă aș mai da de el cu siguranță l-aș recumpăra.


Șampoanele uscate Batiste mi-au plăcut ambele, atât varianta XXL volume, cât și varianta blush, chiar dacă primul încarcă destul de mult părul, dar îl iert pentru că oferă cel mai mult volum. Probabil că o să mai revin la amândouă, în general mie mi-au plăcut toate, le aleg mai mult după aromă. 

Masca pentru regenerarea părului de la Baia Bunicii Agafia a fost o mască bună, regenerarea părului n-am văzut-o, dar a fost ok și chiar plănuiesc să mai încerc și alte produse de la bunicuța. M-a încântat și ambalajul, mi-a plăcut și mirosul, iar prețurile acestor produse sunt foarte mici.

Am încheiat cu produsele full size și cele travel/mini, însă luna trecută m-am ținut de promisiunea de a mai folosi și din mostre, așa că am adunat câteva...


De la Ziaja am încercat multe produse pentru corp din mostre, însă nu vă spun acum prea multe, că pregătesc un articol separat. Nu pot totuși să mă abțin din a vă spune că gama cu portocală miroase fantastic, exact a portocală!

Din gama Dove Oxygen Moisture, recent lansată, am încercat un șampon și un balsam, mi-a plăcut mult mirosul și mi s-au părut bune, mi-a plăcut cum arăta părul meu după utilizarea celor două. Poate o să acord cânva o șansă măcar balsamului full size. 

Dove DermaSpa e altă gamă recent lansată, de data asta pentru corp, din care am avut o mostră a unei loțiuni de corp - mi-a plăcut mult mirosul, a fost lejeră, a intrat rapid în piele. Mi-a plăcut, nu m-a făcut să uit de prea multele loțiuni de corp pe care le am și să mă duc s-o cumpăr, dar poate cândva...

Fondul de ten Mustaev Skinny tint îmi doream să-l încerc de când am tot citit despre el prin blogosferă. Lory mi-a oferit cele două mostre și trebuie să-i mulțumesc pentru asta, fiindcă dacă-l luam full size probabil că regretam. Nu, nu e un fond de ten rău, dar nu e pentru mine, are o acoperire prea mare pentru nevoile mele și nu văd rostul să-mi încarc tenul inutil. 

De la Herbalife Skin am încercat mai multe produse în ultima vreme (mulțumită Irei), dar deocamdată nimic nu m-a convins, din păcate. În poză am mostrele unor creme pentru conturul ochilor - cea pentru fermitate mi-a provocat usturimi, iar cea hidratantă îmi lăsa pielea foarte lipicioasă.

Asta a fost tot, fete dragi. Iar a ieșit o postare cam lungă, deși am încercat să evit asta. Sper să vă fi fost de folos părerea mea despre produsele consumate (dacă ați avut răbdare să citiți) și aștept să-mi spuneți...

V-am tentat cu ceva? Ați încercat vreun produs din lista de mai sus? Dacă da, vouă cum vi s-a părut?

36 de comentarii

  1. Mi-am comandat untul de corp cu miros de portocale de la Ziaja si am mari emotii in privinta lui, sper sa nu aiba o textura prea uleioasa si sa intre repede in piele. De-abia astept sa-l incerc. :) Si mie mi-a placut aroma de cafea a capsulelor Collistar, dar si consistenta uleioasa si foarte fina. Ai consumat o gramada de produse, din nou. :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am încercat exact untul ăla, dar celelalte două unturi de corp încercate nu aveau o textură prea grasă și chiar intrau repede în piele. Sper să fie pe placul tău și aștept să aflu cum ți se pare. :D
      Chiar sunt mișto rău capsulele, nu mă așteptam să-mi placă atât de mult!
      Mulțumesc, și eu zic că m-am descurcat bine. :))

      Ștergere
  2. Wow, ai avut ceva treaba :D Ce dragute stau acolo micelarele alea mititele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o plăcere să scos și ultima picătură din ele! :)) Sticluța asta mică de la Bioderma chiar e simpatică foc.

      Ștergere
  3. Uaaaau, ce harnicie! :D
    Bravo si spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. da, noi suntem consumatoare.. asa si eu. de la bunica agafia mai incearca din astea masti, sampoane,sunt foarte bune. vezi ca si natura siberica ptr par din gama cu catina[oblepiha] sunt super

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte mari consumatoare! :)) Mulțumesc pentru recomandări, o să le țin minte!

      Ștergere
  5. Si eu iubesc demachiantul bifazic de la nivea. Ba chiar l.am inclus si.n preferatele lunii! Toata lumea lauda produsele ziaja, m.as incumeta si eu la gama cu portocale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost și la mine printr-o postare cu favoritele lunii. Mă bucur că și ție-ți place!
      Ca aromă e fantastică gama cu portocale!

      Ștergere
  6. Mama, mama cata harnicie!
    Felicitari, jos palaria!
    Din produsele pe care le-ai enumerat am folosit bifazicul de la Nivea (care e pe terminate si pe care trebuie sa-l recumpar pentru ca mi-a placut enorm), Batiste pentru ca... Batiste si despre micelara Bioderma am fix aceeasi parere.
    Spor la consum in continuare! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc frumos! :D
      Mă bucur că avem câteva produse în comun și aceleași păreri despre ele!
      Pupici!

      Ștergere
  7. Folosesc si eu sampoanele Batiste si demachiantul bifazic si imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am incercat gelul de dus cu portocale de la Ziaja, l-am avut full size, miroase super insa pe piele nu ramane mai deloc mirosul insa in baie ramane un miros super, este destul de hidratant, spor in continuare la consumat , pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, pe piele nu prea rămâne mirosul, dar în timpul utilizării miroase minunat! Probabil că untul de corp lasă și miros pe piele, că la restul loțiunilor/unturilor pe care le-am încercat persista bine mirosul.
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  9. Ce harnica ai fost la consumatul produselor. Nu le cunosc pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac la nebunie genul asta de postari! :D
    Din ce ai folosit tu, eu am incercat si mi-a placut asa: Bioderma Aquafluide varianta tinted (clair), produsele Ziaja si sampoanele uscate Batiste.
    Crema Bioderma e noua mea obsesie. O am de cateva zile si initial am vrut sa stau sa termin tubul de Kiss My Face SPF 30, dar zau ca nu m-am putut abtine. Am ales varianta tinted ca sa scap si de fondul de ten si nu pot zice decat ca in weekend cumpar si al doilea tub, sa am ca rezerva. E fenomenala crema asta, fe-no-me-na-la!
    De la Batiste am folosit multe variante, dar preferatele mele sunt doua: Blush si Original. Acum am varianta pentru volum si inca nu m-am decis daca imi place sau nu.
    De la Ziaja am crema cu lapte de capra si exfoliantul enzimatic care imi plac foarte mult.
    Abia astept sa fac si eu postarea cu empties, tot le adun in dulapiorul din baie si nu mai am spatiu deja!:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur, că și mie-mi plac mult! :)) Atât să le scriu, cât și să le citesc la alte fete.
      Mă bucur mult să aflu că-ți place atât de mult, chiar e o cremă foarte bună, eu îi cam simt lipsa! Cred că pe viitor o să-i dau și eu o șansă variantei colorate!
      Eu nici nu știu dacă mi-a plăcut vreo variantă mai mult, cred că ar trebui să le iau iar pe toate ca să-mi dau seama. :))
      Iar eu abia aștept să-ți citesc postarea! :D

      Ștergere
  11. Mama mamamamamamama! Ce e aici! O caruta de produse consumate! Good job there! Bioderma si bifazicul Nivea sunt minunate! Perfect de acord aici. Cu peelingul Farmec am patit exact aceeasi chestie cu ambalajul. L-am cumparat totusi si pe al doilea si sunt curioasa sa vad daca tot asa patesc. Batiste au devenit de nelipsit si la mine, cat despre mostrele de Ziaja, de curand am terminat si eu ultimele pliculete. I kinda miss them:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! Data viitoare presimt că o să am o căruță și mai mare, nu știu de ce. :)) Mulțumeeesc!
      Ce ciudat cu peeling-ul! Și aveam impresia că am mai citit la cineva că a pățit la fel cu el, înseamnă că la tine citisem. Chiar sunt foarte curioasă dacă pățești la fel și acum! O avea termen de valabilitate și ambalajul și face așa când expiră. :))
      Eu mai am o grămadă de mostre de la Ziaja, de data asta de la creme de față. Nu știu când apuc să le folosesc pe toate, am o cutie (nu tocmai mică) plină de mostre, care e mereu neîncăpătoare. :))

      Ștergere
  12. Ai consumat o groaza de cosmetice, dar din ce ai enumerat, am folosit doar demachiantul bifazic Nivea si sampoanele Batiste :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca ar fi sa compari Photoderm cu ABCDerm - care e mai misto?
    Dar ai consumat ceva produse...si destule mostre! :)))
    Ma bucur ca ti-ai facut o idee si tu despre fondul de ten Mustaev...pe care in acest moment, nu-l mai folosesc. Cred ca depinde mult si de anumite momente ale tenului....si de ceea ce pui pe ten inainte de aplicarea unui fond de ten. Acum ma inteleg mai bine cu Colorstay si Lasting Finish!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambele sunt la fel de mișto, dar pentru scopuri/nevoi diferite. Photoderm nu matifiază așa puternic, dar în schimb hidratează (fără să lase însă vreo urmă de peliculă uleioasă/grasă) și nici nu lasă pelicula albă pe care o lasă ABCDerm. Aș zice că ABCDerm e mai bună pentru zile călduroasă, de folosit sub machiaj, iar Photoderm pentru la plajă și pentru sezonul rece - asta așa, pentru un ten gras sau mixt. Pentru alte tipuri de ten aș recomanda Photoderm doar.

      Am cam consumat și am un feeling că luna asta o să am chiar și mai multe. :))
      Tenul meu nu are schimbări majore, e la fel oricând, doar și mai gras vara decât în restul anotimpurilor. Nu cred că mi-ar fi pe plac în nicio situație, chiar dacă nu contest că e un fond de ten bun, pentru cine caută o acoperire mare.
      Pupici

      Ștergere
  14. Great job! :D Chiar eram curioasa sa vad cum ti s-au parut capsulele Collistar si sincer, am fost si eu cucerita de ele! Fenomenale produse, mi-as dori sa le am full size dar nu cred ca ma indur. Poate, poate... :))
    Felicitari pentru harnicie. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :D Și eu eram curioasă să mai aflu și alte păreri și mă bucur că te-au cucerit și pe tine, să nu sufăr de una singură! :)) Poate avem noroc și le prindem vreodată la o super-mega-ultra reducere! Că la preț întreg recunosc că nici eu nu prea mă îndur, e totuși doar un mic răsfăț - pe care desigur că-l merităm! Poate ne aude cineva. :))
      Te pup!

      Ștergere
  15. harnicia intruchipata! felicitari! trebuie neaparat sa incerc si eu bifazicul de la Nivea!

    RăspundețiȘtergere
  16. Am si eu un babylips varianta pe galben. Nu imi place deloc. Mi s-au crapat buzele cu tot cu el. Nu hidrateaza deloc desi cica era intense care. Preferatele mele raman cele de la Nivea si Himalaya. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mdda, m-am lămurit și eu că doar ambalajul simpatic e de ele. :)) Și mie-mi plac balsamurile de buze Nivea, iar de la Himalaya am avut o tentativă să iau unul, dar n-am mai luat. :D

      Ștergere
  17. Baia Bunicii Agafia is even cheaper than u think in country of origin. I tried some products from this brand they have also line called recepies of granma Agafia (I guess i translated it ok:)) but I don't buy anything from this company as I don't support russian producers.
    Ziaja showers gels are nice and smell fantastic, I agree:)
    Thanks for small review of new dove body lotion as I was thinking about trying it.

    RăspundețiȘtergere