2 ani de blogging

Acum 2 ani scriam prima postare de pe blog, fără să îmi închipui că acest colțișor pe care-l deschideam atunci, se va transforma în scurt timp într-un proiect de suflet și într-un hobby în care o să ajung să investesc atât de mult timp și energie. Nu-mi trecea prin cap nici că o să ajung să serbez acești doi ani și că în timpul ăsta o să scriu un total de 610 postări, în care o să pun atâta suflet și pasiune! Nu-mi imaginam eu multe, fiindcă n-aveam în momentul ăla niciun scop, niciun plan, nicio strategie. Aveam doar dorința de a încerca ceva nou și pasiune pentru scris și pentru tot ce intră în zona asta de beauty. Acum privesc lucrurile dintr-un alt unghi, dar cu aceeași pasiune și plăcere. S-au schimbat atât de multe și totuși atât de puține...


Am încercat în tot timpul ăsta să-mi îmbunătățesc articolele de pe blog, să diversific cât mai mult conținutul, să fiu cât mai activă și să fac poze cât mai frumoase - o să continui să fac asta, însă fără să mă pierd pe mine pe parcurs. Există reguli după care funcționez și acționez, iar asta e valabil și pentru blog. Poate ați observat unele schimbări și poate veți mai observa și pe viitor, însă există și lucruri care nu se vor schimba vreodată. Iar unul dintre cele mai importante lucruri e că am fost și o să fiu mereu sinceră în tot ce spun, fiindcă nu pot să fiu ipocrita aia care își vede doar propriul interes și nici nu vreau să-mi bat joc de propria muncă. Tocmai de aceea am refuzat propuneri și-o să mai refuz, din respect pentru voi, dar și pentru munca mea.

Motivația sau inspirația nu m-au părăsit niciodată, iar pentru asta trebuie să mulțumesc fiecărei persoane care-mi calcă pragul blogului, dar mai ales celor care lasă măcar ocazional și câte un comentariu sau mail/mesaj privat, fie că-i o părere, o critică, un sfat, o întrebare sau orice altceva. Mă motivează și creșterea cifrelor, mai ales când văd o creștere drastică și constantă a traficului, dar dacă totuși n-ar mai exista feedback m-aș simți de parcă aș vorbi singură și s-ar pierde tot farmecul a ceea ce înseamnă blogging pentru mine! Scriu pe blog de plăcere, mă relaxează și deconectează, aș putea spune că e și puțină terapie, dar tot simt nevoia de comunicare, că dacă voiam doar un jurnal îmi făceam unul offline.

Blogul mi-a adus și multe câștiguri, satisfacții și bucurii, iar când zic asta nu mă refer la bani sau produse. Nu că nu m-aș bucura și de astea, dar banii se duc, produsele se consumă sau expiră, însă prieteniile sincere, experiențele frumoase și lucrurile învățate rămân. Așa că astea sunt cele mai valoroase câștiguri pe care le-am avut din blog și care contribuie de asemenea la motivația de a continua.

Aș putea să mai aștern în postarea asta multe gânduri amestecate despre blog și ce înseamnă pentru mine, dar o să mă opresc totuși aici.

Sunt curioasă să-mi spuneți care-i motivul pentru care reveniți pe acest blog, ce vă place și ce nu vă place, ce ați vrea să schimb sau să îmbunătățesc. 

46 de comentarii

  1. La multi ani! Se vede ca scrii cu pasiune, cu implicare. ♥
    Mereu am descoperit asta in postarile tale si acesta este motivul pentru care am inceput sa te urmaresc.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur dacă se vede și dacă asta te-a făcut să mă urmărești!
      Sentimentul e reciproc!
      Te pup!

      Ștergere
  2. La multi ani si cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sinceră să fiu, îmi închipuiam că ai o vechime de vreo 4 - 5 ani în spate. Îți doresc mulți ani de activitate prin blogosferă de acum înainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo, mai am mult „de mâncat” până acolo. :)) Dar la cât de repede trece timpul...
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  4. Heyyyy pupicei scumpa mea,si multa inspiratie si de acum incolo. Sa ramai la fel de pasionata in tot ce faci si sa ne terorizezi in continuare cu prajiturile mamei tale in postarile de duminica seara :))))).Te pup si te iubesc <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Așa sper să fie și la fel îți doresc și eu ție!
      Chiar vreți să vă mai terorizez cu prăjituri? :)) Am notat! :))
      Mulți pupicei!

      Ștergere
  5. La multi, multi ani si la cat mai multe postari minunate !!!

    http://ancasblog0.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai fost foarte harnica in acesti 2 ani de cand scrii pe blog si postarile tale erau intotdeauna binevenite! Te-am urmarit cu drag chiar daca uneori nu aveam dispozitia si de a lasa un comentariu. La multi ani fericiti de blogging si plini de experiente frumoase! Keep up the good work! Te pup!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur să aflu că m-ai urmărit, chiar dacă „din umbră”... că știu cum e, nici eu n-am mereu dispoziție de comentat pe bloguri sau pur și simplu n-am nimic de spus, de adăugat.
      Mulțumesc la fel! Te pup!

      Ștergere
  7. La multi ani!!!
    Imi place sa te urmareesc pentru modul in care scrii si povestesti despre produse si experientele tale! Iau aminte la sfaturile tale si la alegerile in privinta produselor pentru ingrijirea unghiilor in special. Dar nu numai!
    Imi place coltul tau si imi place sa fiu aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Mă bucur să aflu asta și sper să fie așa în continuare! :D
      Te pup!

      Ștergere
  8. In primul rand vreau sa-ti urez La multi ani! Te citesc mereu, nu cred ca am pierdut vreun articol de cand te-am descoperit in primavara asta. M-am atasat de tine, de blogul tau, de felul tau de a scrie, imi raspunzi mereu, impartasim aceleasi principii si gusturi la make up, cosmetice, parfumuri, prajituri :). Adevarul ca nu pot tine pasul cu tine la manichiura, esti experta, incerc sa ma inspir de la tine. Nu trebuie sa schimbi nimic la blog. Imi place ca scri cu pasiune si esti mereu sincera cu noi, e foarte important! Un alt lucru care imi place ca ai format o comunitate de fete care mereu iti citesc blogul, lasa comentarii, iar tu ne raspunzi intotdeauna cu drag. Nici eu nu stiu sa profit fiind falsa, pur si simplu nu pot, asa ca te inteleg perfect! Te pup si continua tot asa <3 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, pentru urări dar și pentru cuvintele frumoase! Mă bucur să aflu că n-ai ratat niciun articol și că-ți face plăcere să mă citești, dar și că avem gusturi comune!
      Îți mulțumesc pentru apreciere, dar chiar nu sunt o experită la manichiuri, multe modele pe care le fac sunt foarte ușor de realizat, trebuie doar puțină răbdare. Poate pe viitor o să încep să fac și niște tutoriale, ca să vedeți cât de ușor sunt de făcut multe din modelele pe care le prezint! :D
      Îți mulțumesc foarte mult pentru feedback-ul foarte detaliat!
      Te pup!

      Ștergere
  9. La cat mai multi ani!
    Nu e usoara treaba cu bloggingul, dar feedbackul si oamenii frumosi pe care ii cunoastem datorita blogului parca fac ca tot efortul sa merite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Așa e, nu e deloc ușor, dar e frumos! :D

      Ștergere
  10. E unul din blogurile mele preferate tocmai pt ca aici gasesc acea sinceritate de care zici. Ai reusit sa-ti construiesti un coltisor cald, unde mereu gasesc un sfat bun sau o recomandare. Nici nu-ti inchipui cate produse noi am descoperit prin intermediul blogului tau! De toate felurile si dintre cele mai diverse. Si sa nu uit un lucru extrem de important: aici am vazut cele mai misto manichiuri din blogosfera romaneasca <3! La multi ani! O sa mai dai de mine pe aici cu siguranta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au, mulțumesc frumos! Mă bucur din suflet dacă am reușit asta și totodată că ai descoperit produse prin intermediul blogului meu, sper că ți-au plăcut toate! :D
      Ești o drăguță! Chiar dacă eu nu consider că am chiar cele mai mișto manichiuri, mă bucur că ție-ți plac așa de mult!
      Mulțumesc și aștept să dau de tine pe aici oricând! :))

      Ștergere
  11. La multi ani, blogului tau! Ai crescut frumos, draga mea, si ma bucur ca ai inteles inca de la inceput ca a creste nu implica automat si schimbare de directie. E important ca pe parcurs sa ramai fidela crezurilor si principiilor de baza, dar sa te dezvolti si sa te autodepasesti in mod constant.
    Cat mai multa inspiratie iti doresc!! :)
    Te imbratisez, stii ca imi esti foarte draga!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Simo! Ai zis atât de frumos, încât nu pot decât să te aprob, la fel consider și eu!
      La fel îți doresc și eu ție, mulțumesc!
      Te pup și te îmbrățișez cu drag! Sentimentul e reciproc!

      Ștergere
  12. La multi ani frumosi si plini de satisfactii iti doresc! Mie imi place foarte mult cum scrii, citesc cu placere si nesat articolele despre produse favorite, review-uri, week in photos, pentru ca ma relaxeaza si ma inspira.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur să aflu asta, sper să te inspire și relaxeze în continuare postările mele!

      Ștergere
  13. La multi ani inainte blogului! :-*
    Imi place blogul tau pentru ca intotdeauna citesc parerea ta sincera si asta conteaza pentru noi <3

    RăspundețiȘtergere
  14. In primul rand vreau sa ti urez Felicitari si la mai multi ani de blog si eu pe 25 Ianuarie voi face 2 anisori si nici nu mi vine sa cred cum a trecut timpul

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani blogului! Se vede la fiecare postare a ta ca scrii cu pasiune si iubesti acest coltisor al tau foarte mult. Eu te vizitez cu drag de fiecare data, pentru ca aici aflu de noutatile in domeniul cosmeticii si mai invat si eu cate ceva despre make-up. Un alt motiv este pasiunea nostra comuna, nail artul si ador sa iti vad unghiutele tale frumos imbracate! Imi esti draga si ma bucur ca prin blog am reusit sa facem cunostinta si sper sa ne si intalnim in viitorul apropriat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mă bucur din suflet că se vede asta și totodată că descoperi lucruri la noi!
      Sentimentul e reciproc, și tu îmi ești drag, mereu îți admir unghiuțele frumoase și sper și eu să avem ocazia să ne întâlnim, dacă vii pe la București neapărat să mă anunți! :D

      Ștergere
  16. Happy Blogganniversary, sweety!!! Iti urez sa scrii cu aceeasi pasiune ca si pana acum, sa fii plina de idei frumoase si creative ca si pana acum si sa cresti mare impreuna cu blog-ul tau.
    Cel mai important este sa iti mentii placerea, pasiunea si fericirea de a scrie in continuare! Ca doar acestea sunt motivele pentru care iti citesc blog-ul. Si iti mai urez sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta atat online cat si offline cu el si alaturi de persoanele care ti le aduce in cale.
    Te puuup. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult pentru toate urările frumoase!
      Așa este, ai foarte mare dreptate și dacă vreodată o să-mi pierd plăcerea pentru scris, n-o să mai continui s-o fac, dar nu cred că se va întâmpla asta prea curând.
      Te pup!

      Ștergere
  17. La multi ani! Sincera sa fiu, mi se pare ca esti de mai mult timp in blogosfera, esti una dintre bloggeritele mele favorite si m-am atasat repede de tine:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Uneori am și eu impresia asta, nu știu de ce. :)) Mă bucur foarte mult să aflu asta, sentimentul e reciproc! :*

      Ștergere
  18. Vreau sa ti urez din suflet un sincer si un mare LA MULTI,MULTI ANI si la cat mai multe postari!Eu de cateva luni am"descoperit"aceasta lume a frumosului,am descoperit fete de la care am de invatat ca si tine.Tu esti una dintre persoanele de la care am invatat suficiente lucruri,am descoperit produse noi de care habar nu aveam.Imi place ca mereu ne tii la curent cu diverse oferte,noutati.Esti plina de viata si asta e un lucru frumos.Mai pe scurt,sunteti multe fete dragute in aceasta blogosfera de beauty,fashion si va apreciez pe fiecare in parte pentru munca pe care o depuneti si interesul pe care il aveti de a ne informa mereu si de a ne da sfaturi.Multumesc si inca odata La multi ani!Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Niciodată nu e prea târziu și mă bucur dacă ai învățat lucruri noi și ai descoperit produse noi și datorită blogului meu, înseamnă mult pentru mine! Îți mulțumesc pe cuvintele frumoase și pentru feedback, apreciez mult!
      Te îmbrățișez și eu cu drag!

      Ștergere
  19. La multi si frumosi ani tie si blogului tau impreuna, Miha Ella! :)
    Mi-e drag blogul tau, pur si simplu... Simt ca imi place sa te citesc, ma simt ok la tine in vizita! Scrii cu pasiune si reusesti sa transmiti cu caldura! Keep up the excellent work, sweetie!
    Hugs and kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea!
      Mă bucur dacă reușesc să fac asta, sentimentul e reciproc!
      Pupicei!

      Ștergere
  20. La multi ani, draga mea! Eu te citesc pur si simplu ca mi-e drag, te simt aproape si asa te-am simtit si dinainte sa ne cunoastem. Transmiti informatiile clar, detaliat, exact cum imi place mie :)
    Si iti doresc ca blogul sa-ti aduca multe satisfactii pe viitor, dar mai ales sa ai timp, energie si inspiratie sa te ocupi de el!:) Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Mă bucură mult cuvintele voastre frumoase și mă bucur dacă reușesc să transmit informațiile clar, mă străduiesc să fac asta, că e un lucru pe care-l apreciez la rândul meu.
      Mulțumesc, mulțumesc mult! La fel îți doresc și eu ție!
      Te îmbrățișez cu drag!

      Ștergere
  21. La multi ani! Eu te citesc de relativ putin timp, te-am descoperit intamplator si mi-au placut mult articolele tale. Sa ramai cat mai mult timp alaturi de noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mă bucur dacă-ți plac articolele mele și sper să ne citim în continuare! :D

      Ștergere
  22. La multi blogging ani Ella! Iti doresc mult mult succes si continua sa faci treaba in stilul tau ca tare bine o faci! Te pupa Taitzel :*

    RăspundețiȘtergere
  23. In primul rand La mult multi ani!! Iti doresc multa inspiratie si putere de munca pentru ca blogul tau este unul dintre favoritele mele si il urmaresc cu sfintenie. :D Te felicit si te admir pentru numarul de postari pecare ai reusit sa il aduni in asa scurt timp, mi-ai dat motivatie cu asta si mie.:)) Te pup si iti doresc inca o data La multi ani! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos! Mă bucur să aflu că e unul dintre favoritele tale și la fel de mult mă bucur că am reușit să te motivez.
      Te pup și-ți doresc și eu ție spor și inspirație pentru cât mai multe postări frumoase!

      Ștergere