Week in photos #62

Săptămâna asta n-am mai avut parte de o vreme prea frumoasă, în București încă n-a nins dar a plouat mult, a fost frig și urât. Să fiu sinceră, aș fi preferat să ningă decât să plouă, dar ne descurcăm cu ce avem, nu? Eu mi-am mai încălzit zilele astea reci cu multe noutăți cosmetice, că tot am fost în shopping mood toată luna, măcar s-o țin așa până la final.


Mi-am început săptămâna cu multe colete, marți au venit 4 comenzi, primul sosit fiind o micuță comandă de pe ebay, mai precis încă un suport de rujuri de care aveam urgent nevoie, primul fiind de mult timp plin. Aproape l-am umplut deja și pe al doilea, deocamdată mi-a mai rămas loc și pentru câteva din balsamurile de buze, dar presimt că nu o să treacă mult timp până când le va lua locul niște rujuri.


Celelalte trei colete au fost comenzile de la Black Friday, mai precis de la Makeup Shop, Melkior și Yves Rocher. O să vi le arăt mai detaliat într-o postare separată, după ce-mi sosește și comanda de weekend-ul ăsta. Deocamdată nici n-am avut timp să le încerc pe toate...


Pozele din vacanțele cu temperaturi ridicate m-au încălzit de asemenea, am tot stat cu nasul prin folderele cu poze zilele astea. Și ca să-mi mai astâmpăr pofta de o nouă vacanță, am început să pregătesc liste și listuțe pentru destinațiile de anul viitor. Nu știu cum sunteți voi, dar mie-mi place să mă informez înainte despre atracțiile turistice și alte aspecte care mă interesează, să-mi planific parțial vacanțele, că nu-mi place să fiu total luată prin surprindere. Și da, recunosc că-mi plac și listele!


Să nu credeți că am uitat de postarea promisă despre vacanța în Corfu, dar am decis s-o amân până la începutul anului viitor, acum oricum toată lumea fiind prinsă cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, la început de an cred că e mai potrivit să vorbim despre vacanțe de vară, aceasta fiind clar o destinație doar pentru sezonul cald. Deja m-am apucat de triat poze pentru postare, nu stau degeaba!


Miercuri am fost în Afi la invitația Yves Rocher, care și-au pregătit deja magazinele de sărbătoare. Noutatea pentru mine au fost produsele de makeup din colecția de Crăciun, restul colecțiilor de iarnă le știam deja, dar pe acestea nu și m-au cucerit de la prima privire. Încă mă gândesc dacă să-mi iau ceva sau nu...


Din restul colecțiilor de Crăciun eu deja îmi comandasem câte ceva, dar de la magazin am plecat și cu alte bunătăți. O să vă scriu mai multe despre ele într-o postare viitoare.


Joi noapte mi-am petrecut ceva timp pe site-ul 1001 cosmetice și am profitat de câteva reduceri pe care nu puteam să le ratez. A doua zi v-am povestit în postarea de aici cam ce mi-am luat și v-am făcut diverse alte recomandări de ceea ce puteți cumpăra la un preț foarte bun. Încă puteți profita de reduceri, acestea sunt valabile până pe 1 decembre. Eu abia aștept să-mi ajungă coletul!


Când mi-a scris ieri Ira să-mi spună că a găsit pensulele Zoeva în Germania, am început să chiui de bucurie. :)) Așa cum vă spuneam pe facebook, are și pentru mine două pensulici, pe care abia aștept să le încerc - știți că de mult mi le doresc, acum să văd dacă a meritat atâta entuziasm sau nu.


Azi am scos la înaintare decorațiunile de Crăciun, cu gândul la blog în special, fiindcă o să dau startul postărilor de sărbătoare destul de curând și vreau să folosesc la poze și unele ornamente. Abia aștept să împodobesc și bradul, casa și să văd luminițe prin tot orașul... parcă așa și vremea mohorâtă pare mai plăcută.

Pe săptămâna viitoare planurile sunt deja făcute, iar bucuria e mare că se anunță vreme mai bună. Vă doresc un weekend prelungit cât mai frumos!

Săptămâna voastră cum a fost? Ați făcut ceva shopping în weekend? Vă pregătiți și voi de sărbători?

18 comentarii

  1. Abia aștept să văd ce ți.ai cumpărat!!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cât de curând o să vă arăt, sper să sosească mâine și coletul de la 1001 cosmetice. :D :*
      Să ne arăți și tu ce ți-ai luat! :p

      Ștergere
  2. uh, ce multe bunatati! si eu tocmai am umplut al doilea suport de rujuri si am nevoie de altul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aș vrea să mențin un echilibru între ce cumpăr și ce consum, astfel încât să-mi ajungă două suporturi, să nu trec mult peste, dar să văd dacă-mi iese. :))

      Ștergere
  3. Heyyyy pupicei, si eu am tot shoppinguit :))) toata saptamana ca nebuna,abea astept sa vad ce ti-ai luat,puup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cum spuneam și mai sus... cât de curând vă arăt, dar vreau să văd și ce v-ați luat voi. :D Păi mă lăsați așa curioasă? :))
      Pupici

      Ștergere
  4. Ce bine arata noutatile Yves Rocher!! Sa te bucuri de ele! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ca cineva a fost on a shopping mood! :D Sa le folosesti pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi plac listele si fac planuri de vacanta asa ca avem multe in comun. Si eu am facut mult shopping si mi-au ajuns si comenzile asa ca acum imi pregatesc lista pentru decembrie si abia astept oferta celor de la Yves Rocher. Recunosc ca ma tenteaza si kitul care va aparea impreuna cu revista Marie Claire, dar n-am nevoie de nici un produs urgent. Ma pregatesc de serbari, petreceri, evenimente..abia astept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu asta! Să folosești cu drag tot ce ți-ai luat!
      Oferta de decembrie de la Yves Rocher o aștept și eu, mă gândesc să iau câte ceva de la ei pentru cadouri.

      Ștergere
  7. Si eu am primit suportul meu pentru rujuri acum 5 zile .
    Imi place foarte mult . Acum trebuie sa il umplu ! Imi trebuie 16 rujuri :)
    Am scuza perfecta pentru a cumpara :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-l utilizezi cu plăcere și să-l umpli cu rujuri frumoase! :D
      Chiar e o scuză bună. :))
      Pupici

      Ștergere
  8. Oho, cate noutati, abia astept sa citesc despre ele! :D Relaxare multa si zile frumoase iti doresc sa ai saptamana asta! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu abia aștept să vă scriu despre ele, că deja sunt super încântată de unele. :D
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  9. Chiar am fost in Jumbo si m-am uitat dupa organizatoare dastea pentru rujuri. Se pare ca pot lua doar de pe Ebay, nu? Sunt din plastic? Stiu ca aveau si unele mai misto, nu stiu din ce erau facute.
    Muuuulte produse faine ai tu aici...sa le folosesti cu drag pe toate!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveau și în Jumbo unele, dar mult mai mici, cu vreo 9 locuri parcă. La dimensiunea asta cred că da, doar pe Ebay se găsesc.
      Da, din plastic sunt, unul destul de gros și rezistent (altfel nu ar fi ajuns întregi :)) ). N-am văzut din alt material, poate ai văzut că scrie din acril, dar astea sunt.
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere