Xmas makeup sets - ce mă atrage!

Probabil ați văzut deja seturile de sărbătoare de anul acesta, cel puțin despre cele de la Sephora s-a tot scris pe bloguri în ultima perioada. N-o să vi le arăt pe toate, dar m-am gândit să vă prezint o solecție foarte subiectivă, adică acelea care mă tentează pe mine, iar pe parcurs o să vă las link-uri de la articolele fetelor care au prezentat toate/majoritatea seturilor, ca să le vedeți în caz că nu le știți deja. Deocamdată nu cunosc prețurile exacte, sunt și eu foarte curioasă de detaliul ăsta și în funcție de asta mă decid care merită cu adevărat sau nu.


Setul cel mai tentant pentru mine e Too Faced Sex & Chocolate! Rimelul pare interesant, periuța mă atrage chiar mai mult decât numele haios, iar de bronzer nici nu cred că are rost să mai spun că mi-l doresc pentru că miroase a ciocolată (dar și pentru că știu că e bun). Deși ambele produse sunt deluxe, bronzerul cu siguranță ține mult timp, doar știm toate cât de greu se consumă astfel de produse. Poza e preluată de la Ani, de aici (unde găsiți mai multe informații) și de unde am mai aflat că seturile Too Faced pornesc de la prețul de 50 lei. Dacă ăsta e 50-60, o să-l iau fără să stau pe gânduri. Dacă e mai mult... mă mai gândesc dacă merită.


Make up for ever au de asemenea niște seturi foarte mișto, dintre care am pus ochii pe unul - mai multe vedeți aici, la Dana pe blog. Setul care mi se pare mie cel mai interesant se numește Cult make up și conține șase produse, majoritatea mini, cred că doar tușul de ochi e full size. Pe mine mă atrage cel mai mult pentru primer și pudră, dar nici restul produselor nu-mi sunt indiferente. Ba chiar îmi place rău și portfardul! :))


Cei de la Benefit au scos un set parcă făcut la comanda mea, exact cu toate produsele care mă interesează cel mai mult de la ei. Ce conține vedeți în poză, iar despre restul seturilor puteți citi aici. Ținând cont că toate cele patru produse sunt full size, mă aștept la un preț destul de mare, așa că nu știu sigur dacă o să-l iau - pe high beam chiar l-aș prefera mini, îmi pare interminabilă varianta full, iar rimelul aș prefera de asemenea să-l încerc mai întâi mic, să văd dacă e sau nu pe placul meu.


Calendare Advent sunt multe, Camelia a scris aici aproape despre toate, dar din atâtea nebunii, singurul care mă atrage e cel de la Benefit. Desigur, vorbesc de ideea de a-mi achiziționa, că de primit cadou nu cred că aș refuza vreunul! :)) Sunt multe produse din conținut care mă interesează (inclusiv cele despre care vorbeam mai sus că le-aș prefera mini), unele pe care le știu și-mi plac, dar și vreo 3-4 care nu mă interesează deloc - în funcție de prețul pe care-l va avea la noi, o să mă decid dacă se rentează sau nu pentru mine. Dar repet, cadou nu l-aș refuza - poate mă aude cineva! :))

Asta e tot ce mă atrage pe mine, m-am uitat special strict la seturi de makeup ce conțin produse care mă interesează de mai mult timp, că nevoie n-am de nimic ca să mă apuc să-mi iau toate nebuniile doar pentru că ies mai bine ca preț la set (asta rămâne de văzut, dar așa ar fi logic).

Pe voi ce seturi vă atrag? Vă veți cadorisi singure cu vreunul sau îi scrieți Moșului?

18 comentarii

  1. Ce frumoase sunt toate,hehee....poate totusi te aude cineva....macar Moshul,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Moș mai am și alte dorințe în afară de astea, nu știu dacă are sacul așa de mare. :))

      Ștergere
  2. Le-am admirat pe Facebook zilele trecute si la fel ca tine, imi place mult cel de la Too Faced si Benefit. ♥ Probabil ca vor avea preturi maricele, dar sper ca macar primul sa fie mai acceptabil.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu sper la fel, Mădă! Mai ales că ăla mă interesează cel mai mult.
      Pupici

      Ștergere
  3. Primul l-am vazut azi,era la 54 lei in sephora :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce veste minunată mi-ai dat! Mulțumesc! La banii ăștia... trebuie să fie al meu. :))

      Ștergere
  4. Ehhh toate arata bine!!! Nu as sti ce sa aleg! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja știu sigur că îl vreau pe primul, dacă e doar 54 lei, cum a spus mai sus Adelina. :D

      Ștergere
  5. Eu astept sa vad toate tentatiile, inclusiv cele de Black Friday si dupa ma decid ce vreau sa-mi aduca Mosu` anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce mult imi plac calendarele advent.... ce imi arati e aur pentru suflet <3 kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se par simpatice, nu cred că ar refuza cineva un astfel de cadou! :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Toate ma atrag :)) Cred ca ma voi cadorisi si singura dar ii voi scrie si lui Mos Craciun, nu de alta dar am fost cuminte anul acesta :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt superbe toate. Eu inca nu stiu ce sa aleg <3
    Puuup

    RăspundețiȘtergere