Ofertă Yves Rocher - Decembrie 2015

Azi a fost lansată oferta pentru decembrie de la Yves Rocher, pe care o așteptam cu nerăbdare. Deși abia ce am plasat o comandă la ei pe finalul lunii trecute, mă bate un gând să mai iau câte ceva pentru cadouri - la fel am procedat și anul trecut și se pare că am făcut o alegere inspirată, au fost foarte apreciate produsele delicioase de la ei, pe care le-am pus în cadourile de Crăciun.

Oferta de luna asta mi se pare bună, sunt din nou oferite parfumuri cadou din care să alegem, iar restul reducerilor și promoțiilor sunt de asemenea bune. Haideți să vedem mai întâi cadourile:

http://bit.ly/1OzKWDJ

Pentru comandă de minim 39 lei, sunt puse la dispoziție destule cadouri diverse din care puteți alege: cremă de zi Elixir 7.9, cremă de mâini nutritivă + ojă în nuanța roșu mac, fond de ten pentru luminozitate, ulei reparator pentru păr uscat sau ceas modern. Eu recomand setul cu crema de mâini + oja sau fondul de ten pentru un ten normal sau chiar uscat. Recomand și ceasul, dacă vă place, iar uleiul de păr cred că e și el interesant, dar nu-l cunosc, doar dau cu presupusul. Din crema Elixir am avut o miniatură, mi s-a părut și ea bunicică.

Pentru comandă de minim 99 lei, puteți alege dintre două parfumuri, mai exact dintre Comme une Evidence la 50 ml (un parfum de zi floral, delicat, perfect pentru primăvară) și Quelques Notes d'Amour la 30 ml (un parfum elegant, rafinat, pe care-l văd potrivit pentru orice anotimp ca parfum de seară, dar nu numai). Mie ambele parfumuri îmi plac mult, fiecare în perioade și cu ocazii diferite.

Codul HAPPY50 care oferă reducere de 50 lei pentru comenzi de minim 200 lei, nu este nici el de ratat, dacă mă hotărăsc să plasez o comandă eu sigur mă folosesc de el. Paleta de farduri la preț redus o recomand de asemenea, dacă vă atrage selecția de nuanțe, chiar ieri vă prezentam printre favorite o astfel de palețică și vă spuneam că-mi place, e de calitate. Transportul este gratuit pentru comandă de minim 119 lei.

Pe site mai sunt disponibile și alte oferte foarte bune, dintre care vă recomand setul cu 3 oje și o cutiuță cadou cu doar 30 lei (de aici vă puteți alege ojele, eu am câteva și-mi plac toate mult) și parfumurile care au prețuri foarte bune aici. Alte produse la preț redus mai găsiți și aici.

Ce nu trebuie ratat, din punctul meu de vedere, e colecția de iarnă, care conține produse cu arome delicioase, dintre care gama mea favorită e cea cu scorțișoară și portocală, însă și celelalte două game miros foarte bine, depinde doar de gusturile fiecăreia.


O să revin într-o postare separată cu mai multe detalii despre colecția asta, dar deocamdată vă spun doar că merită, aromele sunt destul de autentice și în combinații foarte interesante (mi se par cele mai reușite din ultimii ani), iar produsele au calitatea cu care ne-au obișnuit. Le găsiți pe toate aici, atât separat cât și la seturi. Eu mă gândesc să iau câte 1-2 produse pentru mai multe din cadourile de Crăciun, sunt sigură că ar fi apreciate.

Gama în ediție limitată nu e nici ea de ratat, deși mie aroma mi se pare mai mult de primăvară, dar tot delicioasă e, cel puțin pentru gustul meu - aici găsiți produsele.

Cam asta ar fi, restul recomandărilor mele fiind cele cu care v-am obișnuit: gelurile de duș cremoase, laptele de corp, rujurile creion, rimelurile etc. Mai multe detalii puteți găsiți în secțiunea de aici, de pe blog.

Cum vi se pare oferta de luna asta? Veți profita de ea? Ce cadouri vă atrag?

6 comentarii

  1. As vrea sa profit dar ma enerveaza ca multe produse din colectia de sarbatori nu mai sunt disponibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt totuși destule din care să alegi. :) Dacă amâni prea mult momentul chiar n-o să mai găsești nimic. :))

      Ștergere
  2. Mi se par extraordinare ofertele din luna asta! Mai ales ca ai si mai multe optiuni la alegere. Mereu ofera ceva atragator si de calitate cei de la YR :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceeași părere sunt și eu! Exact, e o foarte bună metodă de a fideliza clienții, nu sunt mulți care să ofere atâtea cadouri, plus reduceri.

      Ștergere
  3. Interesante ofertele! Nu am dat mare importanta acestui brand pana acum...insa cred ca o voi face cat de curand. Nu de alta, dar am mirosit un parfum si mi-a placut! :)
    Crema de maini cu arnica o am si eu si imi place foarte mult!
    Pupici si merci de info!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păcat, că au multe produse faine și mereu oferte foarte bune. Eu i-am descoperit de prin liceu și m-au cucerit de la început. :D
      Mă bucur că-ți place, e foarte faină!
      Cu drag! Pupici!

      Ștergere