Random stuff #2

M-am gândit să mai fac ocazional câte un articol din ăsta (primul a fost cel de aici), cu tot felul de chestii random, majoritatea beauty related - dorințe, planuri, preview la cumpărături sau descoperiri recente etc. De multe ori aș vrea să vă spun câteva cuvinte despre ceva recent descoperit, ori să vă anunț despre o ofertă faină, ori doar să-mi spun vreun of sau să-mi manifest entuziasmul față de ceva, dar nu se justifică un articol întreg doar pentru fiecare din astea. Așa că toate adunate la un loc cred că e soluția cea mai bună. Să începem, zic...

- După mai puțin de o săptămână de când mă joc cu primele mele pensule Zoeva, deja știu sigur că mai vreau multe altele, ba chiar deja plănuim o comandă comună între fete, pentru începutul anului viitor. Iar vouă deja îndrăznesc să vi le recomand cu încredere, cel puțin cele pentru ochi sunt geniale, îmi plac mai mult decât cele de la Real Techniques (nu știu dacă și cele pentru ten mi-ar plăcea neapărat mai mult, dar pentru ochi oricum RT au opțiuni slăbuțe, le lipsesc cam multe... poate și din cauza asta).

Sursă foto

- Mai e doar o săptămână până la Crăciun și eu încă n-am terminat de luat toate cadourile, de fapt încă mai am multe de luat. Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singura! Am fost cam nepregătită anul ăsta, nu știu când a trecut timpul.

- Să mă oprească cineva din cumpărat rujuri, pls! :)) Săptămâna asta am plasat o nouă comandă și mi-am mai luat încă două rujuri, n-am putut să mă abțin să nu le încerc pe cele mate de la Maybelline (trebuia să văd și eu ce-i cu ele, prea bine sună ce spun toate fele care le-au încercat). Și cum au prea multe nuanțe frumoase, nici n-am putut să mă limitez la doar una, așa că am luat două (de aici le-am luat, sunt mai ieftine decât în Kendra - Creamy Matte e numele gamei). În poza următoare e una din nuanțele alese, care se potrivește cu obsesia mea din ultima vreme. Care credeți că este? Ia să văd cine ghicește!

Sursă foto

- Mi-am reamintit recent o lecție învățată de mult și o zic și eu ca sfat - când vă doriți mult un set/produs în ediție limitată, nu stați pe gânduri... cumpărați-l cât mai repede! Dacă o să amânați prea mult e foarte posibil să nu-l mai găsiți și să regretați rău. Eu am pățit-o cu mai multe în ultima vreme, la unele s-a dus orice speranță, pe altele încă le mai caut - mai exact niște seturi Too Faced, deși fetele din Sephora mi-au spus că s-au cam epuizat în toate magazinele. Dar eu încă sper! :))

Sursă foto

- Am început din nou să folosesc creion negru pe waterline, de când l-am descoperit pe cel de aici, de la Melkior. Nu rezistă toată ziua, în câteva ore dispare la mine, daaar... nu se adună deloc în colțuri! Doar dispare, fără să lase urme urâte în urmă, deci de ce m-ar deranja? Pot să-l pun în geantă și când am timp îl reaplic rapid și aia e. Și dacă tot am pomenit de ei, mă tentează rimelul ăsta (de mult vreau să încerc un rimel de la ei), care e acum la reducere și am mai văzut pile simpatice foc aici, tot la preț redus. Transportul e gratuit toată luna, observ că și-au făcut un obicei din asta... și e un obicei foarte bun, sper să-l mențină!

- În ultima perioadă parcă am o listă mai lungă cu produse de recumpărat, decât cu noutăți de încercat. La comanda de care ziceam mai sus am profitat să recumpăr două produse foarte mult iubite și mai am destule produse pe care plănuiesc să le iau din nou cât mai curând. Nu că nu mi-ar mai plăcea să încerc noutăți (oh, nu, niciodată, ador să fac asta) dar sunt unele produse care mi-au plăcut prea mult și nu văd de ce aș renunța la ele.


Gata, mă opresc! Acum aștept să-mi spuneți voi...

Ce aveți de „mărturisit”? Care sunt ultimele voastre descoperiri/obsesii?
Ce vă face cu ochiul din ce v-am prezentat?

20 de comentarii

  1. De unde ai luat pensulele acelea minunatee? <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi le-a luat din Germania o prietenă, la noi nu se găsesc, pot fi comandate doar de pe zoeva.de
      Din cauza asta vrem să plasăm o comandă comună, ca să mai scutim la transport, care e cam scumpicel. :D

      Ștergere
  2. Oh, ma faci sa visez la Zoeva... ;))
    Nici eu n-am reusit sa cumpar toate cadourile, perioada aceasta este de-a dreptul aglomerata dar sper ca pana la urma sa o scot la capat.
    Si produsele Melkior imi fac cu ochiul si nu stiu zau daca o sa reusesc sa ma mai abtin. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-mă, și eu am visat mult timp la ele și nu a fost degeaba! :D
      Mă simt mai bine să aflu că nu sunt singura! Sigur o scoatem la capăt, mai sunt totuși câteva zile.
      Nu te mai abține, măcar un ruj merită adăuga la colecție. :)
      Pupici

      Ștergere
  3. asa e cu editiile limitate: daca stai si te gandesti, ramai fara!trist...

    :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Miha, rujul cel mai inchis, cel putin stiu ca ai scris tu odata despre el.
    Tot ala imi face si mie din ochi dar eu stau cuminte. Sa consum ce am, mi-am impus.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, Divine wine e nuanța din poză pe care am achiziționat-o! :D Nu-mi amintesc totuși să fi scris despre el, dar e posibil să fi menționat un altul într-o nuanță asemănătoare.
      După o pribă probă tot ce îți pot spune e că merită! :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Nici eu n-am cumparat cadourile inca, nu stiu ce mi s-a intimplat anul asta, dar m-am luat cu treaba si am ramas in urma. Incerc sa recuperez pe ultima suta de metri, sa vedem daca reusesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa și eu, anul trecut pe vremea asta erau de mult timp cumpărate, anul ăsta o să le iau în ultimul moment. :D

      Ștergere
  6. dintre set-urile de la Too Faced nu exista doar una dintre nuante in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, doar primul din stânga. Dar mai sunt și alte seturi Too Faced la noi, dintre care l-aș mai fi vrut pe cel cu bronzer și rimel. :D Poza am pus-o doar ca idee, era prea drăguță.

      Ștergere
  7. Nu esti singura in urma cu luatul de cadouri, eu insa am ramas fara $$ si astept saptamana viitoare sa mai cumpar, pe ultima suta de metri :))
    Un set TF cu blush si ruj lichid am vazut in AFI acum maxim o saptamana, aveau mai multe pe stoc. Tin pumnii sa il mai gasesti! Pupici, weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă simt mai bine. :)) Și eu tot pe săptămâna viitoare am lăsat-o, sper să mai găsesc ceva. Plănuiam și o comandă online dar e prea târziu, risc să n-o primesc la timp. :(
      Mersi mult pentru info, o să încerc să-mi fac timp să ajung și prin Afi (acolo n-am ajuns), poate am noroc!
      Pupici și weekend frumos în continuare!

      Ștergere
  8. Zoevaaaaaa!! de cand visez eu la ele....am doar doua pensule, si zau ca le pretuiesc! Cand vine vorba de creion pe waterline sa sti ca si eu am reinceput sa il folosesc :))) tot cu ocazia Melkior :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În aceeași situație sunt și eu, visam la ele de mult timp, iar acum că am pus în sfârșit mâna pe câteva le prețuiesc și vreau mai multe! :D
      Haha, chiar e foarte fain! :D
      Pupici

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. :D Mi-am luat gândul de la seturile Too Faced, nu le-am mai găsit în niciun Sephora. Anul viitor dau fuga de cum apar, dacă mă mai atrage vreunul. :))

      Ștergere