Gerovital Tratament Expert

Întâi de toate, vreau să vă urez și aici la mulți ani! Vă doresc o lună cât mai bună, cu multe momente frumoase și sărbători fericite! Iar pentru că azi e ziua României, mi s-a părut potrivit să vă vorbesc puțin despre niște produse românești care pe mine m-au surprins plăcut - gama Gerovital Tratament Expert, care a fost lansată pe la început de toamnă și care conține produse pentru îngrijirea părului.


Eu am din gamă un șampon, o mască și un ser cu efect no-frizz. Ce alte produse mai conține gama puteți vedea aici, pe site-ul oficial. Tot acolo puteți vedea și prețurile, care sunt micuțe, așa cum ne-au obișnuit cei de la Farmec - deși prețurile din supermarket sunt puțin mai mari de regulă, dar diferențele nu sunt uriașe și puteți comanda și direct de pe site. 

Șamponul și masca fac parte din aceeași subgamă și au același miros plăcut și proaspăt, ușor floral - mie aroma lor îmi amintește de alt șampon din comerț, cred că Head&Shoulders are o aromă similară.


Șamponul regenerant este destul de lichid și nu face foarte multă spumă, iar din cauza asta simt nevoia să folosesc ceva mai mult produs. Se consumă destul de repede, dar raportat la prețul mic nu-l văd ca pe un mare inconvenient. Curăță părul foarte bine și totuși nu-l usucă, e destul de blând. Nu mi-a făcut probleme nici la nivelul scalpului. Îmi place cum arată părul meu când îl folosesc și apreciez mult că nu-mi îngrașă părul mai repede, chiar arată mult mai bine în a doua zi după spălare decât după alte șampoane, iar ăsta e un mare plus pentru părul meu foarte gras. E un șampon foarte ok pentru prețul pe care-l are.

Masca regenerantă îmi place foarte mult, e favorita mea dintre cele trei produse! Are o consistență cremoasă și densă, ceea ce o face cu mult mai spornică decât șamponul, iar efectul îmi place mult, dă rezultate bune chiar și asupra vârfurilor cam tocite - nu le-a reparat complet, nicio mască nu cred că o poate face, dar arată și se simte mai plăcut la atingerea acea porțiune mai degradată. Îmi place în general și textura firului de păr pe întreaga suprafață pe care folosesc masca de păr - e fin, arată mai bine. M-a surprins plăcut, v-o recomand cu căldură!


Serul cu efect no-frizz are o aromă florală puțin diferită față de cele din gama regenerantă, mie îmi place și mai mult și mă bucur că mirosul se menține ceva vreme pe păr, nu dispare imediat. Îmi place mult și ambalajul, pompița funcționează perfect, pulverizează foarte bine, nu riști să „tratezi” totul în jur cu el.

Despre efectele acestuia poate nu sunt cea mai potrivită persoană să-mi dau cu părerea, fiindcă eu nu am un păr foarte frizzy, dar mai are și al meu zile proaste, în special pe lungime (asta în timp ce la rădăcină n-am mai deloc volum, vă imaginați cam cum arată) și de aceea prefer să-l folosesc doar atunci când e cazul, pe părul uscat. Eu am văzut efecte bune în sensul ăsta, îl pulverizez unde e cazul, apoi trec cu peria de câteva ori prin păr și arată cu mult mai bine, îl disciplinează și aranjează frumos.

Poate fi folosit și pe părul ud, dar și pe părul uscat (cum prefer eu) și în niciuna din variante nu încarcă sau îngrașă părul. În plus, ajută la descurcarea părului, inițial am crezut că mi se pare mie, dar Alina și Lorena sunt de aceeași părere, ceea ce mă face să cred că nu visez eu, chiar se descurcă părul mai ușor datorită lui.

Recomand toate cele trei produse, în special masca și serul, dacă vreți ceva ieftin, bun și... românesc! Pentru că și la noi în țară se întâmplă lucruri bune și inclusiv se fac produse bune!

Ați încercat vreun produs din gamă? Cum vi se pare? Dacă nu, vă tentează ceva?

20 de comentarii

  1. Cu masca m-ai facut tare curioasa! Cred eu ca serumul ar putea fi cam lejer pentru parul meu cu fir gros si uscat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am văzut lăudat și de fete cu fir de păr gros, poate mai dai de păreri și de la ele, ca să-ți faci o idee mai bun.

      Ștergere
  2. Eu am protectia termica,imi place mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Eu nu prea folosesc protecție termică, că aș fi luat-o în calcul. :)

      Ștergere
  3. Eu am terminat atat de repede samponul incat nici nu am mai apucat sa scriu despre el. ;)) Nu a fost un sampon rau, insa nu m-a dat pe spate. :D Serul trebuie sa il mai folosesc, am cam uitat de el. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe spate nu m-a dat nici pe mine, dar pentru prețul pe care-l are mi se pare ok. La început și eu am cam ignorat serul, pentru că mi-a dat prin cap abia mai târziu să-l încerc și pe părul uscat. :D

      Ștergere
  4. Mie samponul imi provoaca mancarimi ale scalpului cum nu am avut in viata mea si imi incurca parul groaznic. Masca nu imi face nimic, nimic nici macar nu simt parul moale dupa aplicare. Singurul produs cu, care ma inteleg din gama asta este serul pentru protectia termica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu te înțelegi cu ele. În privința mâncărimilor, probabil nu-ți priește ceva din compoziția lui. Eu mâncărimi n-am avut deloc, deși am scalpul sensibil. Păcat că nici masca nu funcționează, mie-mi place mult cum îmi lasă părul.

      Ștergere
  5. Si eu tot pe astea le testez si imi plac. Sunt foarte ok la pret ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți plac! La fel cred și eu, că sunt super ok pentru prețul pe care-l au.

      Ștergere
  6. Doar masca o am. Sunt multumita de ea, dar acum in ultimele 2 saptamani nu am mai folosit-o. :))
    Serul suna tentant, mai ales ca in ultimul timp parul meu cam face figuri. Sper sa nu mi-l incarce, ca asta este cea mai mare problema a mea.
    Pupici si multumim pentru review.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți place masca!
      Poate îi vei da o șansă și sper să ai rezultate bune! Chiar nu cred că ți-l va încărca, e unul dintre foarte puținele produse pe care îndrăznesc să-l aplic pe părul uscat fără nicio problemă.
      Cu drag! Pupici!

      Ștergere
  7. Eu nu m-am inteles cu samponul, din pacate, desi in prima zi imi simteam parul moale si foarte placut la atingere. Cat despre ser, inca nu m-a convins dar mai insist :D
    Te pup, Miha!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu te-ai înțeles cu el! :( Nu e nici pentru mine favoritul, dar îmi place, nu mi-a făcut probleme.
      Ai încercat și pe părul uscat serul? Parcă funcționează mai bine astfel, mie așa mi se pare.
      Te pup!

      Ștergere
  8. mama e in teste cu un sampon de la Gerovital din gama aceasta noua, in varianta impotriva caderii parului. eu nu le-am incercat inca, mai am multe pe lista pana la ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasă cum e și cel împotriva căderii părului, deși sunt destul de sceptică față de șampoanele cu astfel de promisiuni. :D

      Ștergere
  9. Am vazut in magazine aceasta noua gama de produse dar dat fiind faptul ca nu sunt prietena cu nici un sampon Farmec m-am abtinut sa o cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu te înțelegi cu șampoanele lor. Pentru mine cred că a fost primul încercat.

      Ștergere
  10. Eu am doar samponul si masca si le-am folosit si impreuna, dar si separat.
    Mi-a placut mult combinatia: acest sampon + balsamul de la Elseve! M-a surprins intr-un mod foarte placut!
    Masca parca nu m-a dat pe spate...o s-o mai incerc.
    Cat despre miros, eu prima data cand le-am mirosit mi-am amintit de Pantene Pro-V! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesantă combinația! :D Chiar mă gândeam recent că-mi e dor de o mască de păr Elseve, mi-au plăcut cândva, dar n-am mai folosit de mult.
      Hmm, cred că sunt mai multe cu miros asemănător, cu Pantene nu știu dacă aș fi făcut asocierea că eu nu prea am folosit produse de la ei, fiincă ce am avut nu mi-a plăcut. :D
      Pupici

      Ștergere