Week in photos #64

Deși vă spuneam în postarea de duminica trecută că îmi doresc ca luna asta să fie frumoasă, trebuie să recunosc că săptămâna asta n-a fost cea mai bună, m-am simțit epuizată la finalul multor zile și nu de prea multă distracție, vești bune n-au fost multe, ba din contră, ceva ce credeam că o să rezolv imediat o să mă țină de fapt pe drumuri toată luna asta etc. Dar nu mi-am pierdut optimismul și tot am reușit să mă bucur de câteva momente și lucruri mărunte, iar pe câteva dintre ele vi le prezint în cele ce urmează...


Vineri pe seară am ieșit cu Ira la un pahar de vorbă, iar în program aveam și un „schimb de cumpărături”. :)) Pe lângă pensulele Zoeva pe care abia așteptam să pun mâna, Ira m-a surprins și cu o palețică de farduri Wet'n'Wild (de mult îmi doream o paletă din asta). Îmi plac și fardurile, sunt foarte faine, dar de pensule sunt cucerită total, după primele două probe deja știu sigur că mai vreau 1-2-3 seturi de pensule Zoeva!!


Pe la începutul săptămânii am avut de ridicat și o micuță comandă de la Avon, în care am avut un portofel mic și drăguț și două produse pentru picioare absolut delicioase, cu rodie și ciocolată. V-am mai spus că mie-mi plac produsele lor pentru picioare, iar exfoliantul ăsta e cel mai interesant dintre toate cele încercate, fiindcă face și spumă destul de multă.


Ieri am dat o fugă la „Târgul de Crăciun” de la Romexpo, care se numea mai bine „Târgul de acareturi”. :)) În afară de produsele Ziaja, altceva interesant n-am văzut pe acolo, cel puțin nu de oferit cadou. Am văzut în schimb un spectacol simpatic, cu copilași. A, da, și mașina din poză.


Azi am fost din nou prin Jumbo, special pentru a lua niște cadouri. Căutând cadouri pentru copii, am petrecut mult timp la raionul de jucării și am avut grijă să îmbrățișez toate pufoșeniile drăgălașe. Ursul imens și câinele i-aș fi luat cu mine acasă... dacă aș fi avut unde să-i pun. :))


E de la sine înțeles că nu puteam să ies din Jumbo fără nimic pentru mine, m-am agățat iar de câteva minunății - în poză am pus ce am considerat mai interesant, să-mi spuneți dacă vreți o postare mai detaliată cu tot ce am luat. E oricum jale cu magazinul ăsta, sunt mult prea multe chestii drăguțe acolo!


De câteva săptămâni am început să urmărim un serial de comedie vechi, dar bun - The King of Queens, care mi-a înveselit cam toate serile din săptămâna asta. Dacă nu l-ați văzut, vi-l recomand, e un serial ușurel și simpatic, numai bun pentru serile când ești epuizat total.

De mâine începe o nouă săptămână încărcată, poate mai rău ca asta, dar sper să reușesc să mă organizez mai bine și să fie cu mai multe vești bune!
O săptămână cât mai bună vă doresc și vouă!

Săptămâna voastră cum a fost? Cum stați cu pregătirile pentru sărbători?

16 comentarii

  1. Sunt de acord cu tine cu pensulele Zoeva, cele de ochi mi se par si mie de vis (pe cele de fata le stiam cat de cat), mai vreau. Sa ai o saptamana mai buna si mai linistita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi cam avem aceleași preferințe la pensule, deci nu mă mir că ești de acord cu mine! :D Eu te invidiez rău pentru pensula aia de eyeliner, mi se pare cea mai genială din câte am văzut, trebuie neapărat s-o am.
      Mulțumesc, așa să fie!

      Ștergere
  2. Sa ai o saptamana buna draga mea,si eu am nebunie,cu drumuri,cu treburi,asta e.Ce dragute sunt pufosheniile din Jumbo.Si noi ne uitam la serialul asta.Te pup si spor la treburi <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Asta e, mai sunt și perioade din astea. Mă bucur că și voi vizionați serialul, e foarte simpatic.
      Te pup și spor și ție!

      Ștergere
  3. Cate chestiute dragute ti-ai luat din Jumbo! <3
    Si eu imi doresc niste pensule Zoeva. Arata genial! Sa te bucuri de ele!
    Am adaugat pe lista serialul, abia astept sa imi fac timp pentru el. :D
    Pupici si o saptamana de nota 10!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... chiar am luat câteva chestii super drăguțe. Mai ales blănița care se vede ca fundal, mi-e tare dragă, de mult mi-o doream. :D
      Merită din plin! Mulțumesc!
      Sunt foarte curioasă cum o să ți se pară.
      Mulțumesc la fel! Pupici!

      Ștergere
  4. Eu am impachetat cadourile pentru Secret Santa, am dat ture prin oras ca sa ne bucuram de luminite, trenulete, masinute,si acum vreau sa ma ocup de mine, sa merg la un salon sa ma rasfat, pentru ca merit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sună bine săptămâna ta! De luminițe m-am bucurat și eu în fiecare zi. :D
      Foarte bine faci, toate merităm!

      Ștergere
  5. sa stii ca toata lumea se plange in ultima vreme de oboseala, lipsa de concentrare... si eu ma alatur grupului!

    si eu sunt fana foot works, mai toate produsele incercate mi-au placut.

    ce jucarii faine!!! si mie-mi vine sa le iau pe toate si numai pentru mine sa fiu sincera :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E și de la vreme, e obositor frigul ăsta, parcă și straturile prea multe de haine sunt obositoare :)), dar pe mine cel mai rău m-a obosit stresul.
      Mă bucur că și ție-ți plac, sunt produse ieftine și bune.
      Haha, la fel și eu! :))

      Ștergere
  6. Ieri am ajuns si eu la Jumbo, cu putini $$ in portofel si cu gandul la cadouri, am luat cateva chestii faine si globulete. Am plecat cu aceeasi idee, prea multe chestii dragute :)) Data viitoare trebuie sa ma duc mai bine pregatita.
    Te pup! Sper sa inchei saptamana frumos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cel mai bine să mergi acolo cu puțini bani în portofel! :)) Altfel e riscul mare să cumperi toate nebuniile posibile... de toți banii. :)) Dar da, e bine să ai o listă pregătită, să știi după ce merită să te uiți. :D
      Așa să fie, mulțumesc la fel! Te pup!

      Ștergere
  7. Si eu ma uit la serialul asta! E chiar misto!!!
    Jumbo...da, stim! Locul in care vrei sa cumperi tot, chiar daca nu ai avea loc sa le depozitezi la vedere! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, iar eu care credeam că sunt singura rămasă în urmă, care abia recent l-am descoperit... deși e atât de vechi. :))
      Mdaaa, e dezastru acolo. :))

      Ștergere