Produse favorite - Noiembrie 2015

Luna noiembrie a fost foarte bogată în cumpărături, însă lista de produse favorite e destul de redusă și nu pentru că n-aș fi făcut achiziții faine, ci pentru că nu am apucat să le folosesc prea mult pe multe dintre ele, majoritatea fiind doar încercate de 1-2 ori. Probabil multora le va veni rândul în postările cu favorite din lunile viitoare, că primele impresii sunt foarte bune pentru majoritatea noutăților. Să revenim acum la favoritele mele din noiembrie...


Paleta de farduri Yves Rocher (#05 Rose Raffine) o am de prin vară, dar o vreme bună am ignorat-o complet. Luna trecută mi-am amintit de ea când am reorganizat produsele de makeup și de atunci am folosit-o foarte des. Farduri de la ei am mai încercat, știam că sunt pigmentate și fine, dar la palețica asta îmi place și selecția de nuanțe, le-am folosit intens pe toate, atât împreună cât și în combinații cu alte farduri. Îmi place mult și aspectul elegant al paletei.

Oje nu apar des prin postările de tipul ăsta, însă Melkior Lava și Avon Copper meritau din plin menționate, sunt două oje deosebite, absolut superbe. Pe cea de la Melkior v-am arătat pe unghii aici, iar pe cealaltă aici

Kiko Natural concealer a fost o surpriză foarte plăcută, îmi place mult cum se așează pe piele, arată foarte natural, e lejer și nu se strânge deloc în liniile fine, dacă e fixat cu puțină pudră (îmi dă impresia că nici fără pudră nu s-ar strânge prea repede, o să fac cândva o probă). Acoperirea e cam medie, dar pentru machiaj de zi cu zi consider că e suficient.

Apa micelară Ziaja Sensitive am folosit-o aproape zilnic de când am pus mâna pe ea, îmi place la nebunie și nu mi se pare cu nimic mai prejos decât celebrele micelare de la Garnier sau Bioderma - le-am comparat în mod direct și mi se par la fel de eficiente. Ba chiar îmi place mai mult la ea ambalajul. O să vă povestesc mai multe într-un articol separat.

Pe principiul „nicio lună fără noi rujuri favorite”, de data asta am din nou câteva rujuri care m-au cucerit și pe care le-am purtat des:


Melkior Closer e primul ruj atât de închis care mi-a sucit mințile și mi-a stârnit pofta și de alte rujuri în nuanțe închise și deosebite. Nu pot descrie în cuvinte cât de mult îmi place nuanța, pot doar să vă spun că pe buze arată și mai bine. Calitatea e cea obișnuită a rujurilor Melkior - pigmentație puternică, consistență lejeră, rezistență foarte bună, miros de trandafir. Îl ador!

Kiko #908 True Red e un roșu foarte aprins, puternic pigmentat și cu un luciu plăcut. Nu e un ruj ușor de purtat, nici nu-mi vine să cred că am ajuns să port pe buze o astfel de culoare, dar îmi place mult și sunt foarte încântată și de calitatea rujului, are o consistență plăcută și o rezistență destul de bună.

Farmasi True Color #09 a fost rujul preferat în zilele în care îmi doream o culoare super pretty, primăvăratică. Ador culoarea și de calitatea acestei game de la Farmasi v-am mai spus că sunt mulțumită când v-am prezentat alte nuanțe pe care le am. Pentru prețul foarte mic (10-15 lei) sunt chiar prea bune - foarte pigmentate, cremoase, rezistență bună, miros vanilat.


Parfumurile pe care le-am purtat cel mai des pe timp de zi toamna asta, nu doar luna trecută, au fost cele trei de la Yves Rocher, despre care mă tot țin să vă scriu mai multe de pe la început de noiembrie. Sper să-mi dau restanța asta curând și de aceea nu mai detaliez aici, o să vă explic atunci de ce-mi plac atât de mult și de ce tocmai pentru toamnă-iarnă.


Singurul produs pentru îngrijirea corporală pe care vreau neapărat să-l menționez e untul de corp Ziaja cu cocos, pe care l-am folosit obsesiv câteva zile la rând, după ce l-am încercat prima oară - iar treaba asta nu se întâmplă des, rar folosesc și doar două zile la rând același produs hidratant pentru corp, de obicei le variez în funcție de aroma și consistența de care am chef. Ce e așa de minunat la el? Dincolo de mirosul care-mi place, pe mine mă fascinează celelalte calități ale produsului - deși are textura densă a unui unt, se topește instant în contact cu pielea, intrând rapid în ea, hidratând foarte bine și fără să lase nici cea mai mică urmă de rezid uleios/gras/lipicios. E minunat!

Voi ce produse faine ați descoperit în noiembrie? Avem vreun produs favorit în comun? 
V-am tentat cu ceva anume? Ați vrea review la vreun produs din listă?

30 de comentarii

  1. La tine am vazut pentru prima data nuanta Copper, mi-a placut si mi-am comandat-o si eu. E super frumoasa, deja mi-am facut prima manichiura cu ea. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că ai descoperit-o datorită postării mele și că îți place, s-o folosești cu drag!

      Ștergere
  2. Mmm-ai tentat cu micelara de la Ziaja. O vazusem de ceva vreme dar nu stiam daca merita sau nu. Gata! Acum e pe lista.
    Si Closer e pe lista mea. Arata incredibil de frumos. :)
    Pupici si sa le folosesti cu placere in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită pusă pe listă și bifată cât mai curând, e foarte bună!
      Mă bucur că-ți place rujul, eu sunt fascinată de el! :D
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  3. Superbe rujurile!! Untul de corp l-am avut si eu. yummy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac! Să înțeleg că ești de acord că e minunat și delicios untul! :D

      Ștergere
  4. Rujul de la Melkior e absolut suuuuperb ��

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu neaparat produsele Ziaja pentru ca am auzit doar lucruri bune despre ele si au preturi foarte mici. Parfumul Moment de Boneheur e unul dintre preferatele mele, dar acum l-am terminat si inlocuit cu Vanille de Bourbon, tot de la ei. Printre produsele preferate luna asta se afla si rimelul Sexy Pulp, corectorul Max Factor, creionul de buze Wijon si uleiul pentru par si corp Manoi de Tahiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită să le acorzi o șansă, sunt produse ieftine și foarte bune!
      Mă bucur să văd că avem câteva favorite în comun. :)

      Ștergere
  6. Cu rujul acela, Melkior Closer, chiar m-ai dat pe spate. Și parfumurile mi se par tentante, dar momentan n-am în plan să achiziționez altele noi, aștept să mai consum din ce am pe stoc. Chiar și lacul de unghii Melkior Lava arată tare ispititor în sticluța lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu eram gata să cad pe spate, la propriu, când l-am swach-ui pe mână la târgul unde a fost lansat. :)) M-am ținut bine, dar am știut că trebuie să fie al meu!
      Mie Lava mi se pare poate și mai frumoasă pe unghii. :D

      Ștergere
  7. Rujul Closer de la Melkior si untul de corp cu cocos mi le doresc si eu! :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să le bifezi cât mai repede, că sunt produse minunate!
      Te pup!

      Ștergere
  8. Rujurile sunt super faine! Eu am ignorat complet latura beauty de pe blogul meu, poate reusesc sa scriu despre goliciuni si noutati, caci pentru review-uri separate nici vorba sa am timp.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac!
      Am observat, cred că e timpul să iei măsuri. :D

      Ștergere
  9. Rujul de la Melkior arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. rujul ala de la Melkior arata criminal, cu toate ca nu cred ca as avea curajul sa port o culoare atat de indrazneata. Cu Moment De Bonheur ma parfumez si eu intr-o veselie, cred ca il bag intr-un proiect de finish, ca mai am si alte parfumuri de pufait :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am pus și eu prima oară întrebarea dacă o să-l folosesc, dar e atât de frumos încât îmi dă toată îndrăzneala de care am nevoie ca să-l port cu mândrie! :))
      Eu am impresia că e interminabil parfumul ăsta, îl am de peste un an, l-am tot folosit și totuși mai am o grămadă în el. Eu nu dau mai mult de 2-3 pufuri, că mi se pare foarte puternic. :D

      Ștergere
  11. superbe nuantele de ruj...si Ziaja am pe lista!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să văd că au atras atâta atenție rujurile!

      Ștergere
  12. Imi place rujul Farmasi! Super dragut, o sa-l caut si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, sper să-l găsești, e foarte drăguță nuanța.

      Ștergere
  13. Nici nu stiam ca Ziaja are si apa micelara, foarte tare, cred ca o sa o incerc si eu. Parfumul Neroli este si preferata mea! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aflat și eu târziu. :)) Sunt sigură că o să-ți placă!
      Mă bucur că-ți place Neroli, e un parfum foarte delicat și special.
      Te pup!

      Ștergere
  14. Din toate produsele mentionate, n-am incercat decat micelara de la Ziaja, despre care am si scris mai devreme pe blog! :D
    In rest, imi plac primele doua rujuri, dar cel de la Melkior e minunat, l-am testat si eu in magazin si mi-a placut. Nu am nici un ruj clasic de la ei si sper sa se remedieze aceasta treaba! :))
    Mi-a atras atentia si paleta de la YR...chiar arata deosebit, eleganta si...high-end! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să intru să citesc și părerea ta! :D
      Și cum ai putut să ieși din magazin fără el? Eu de cum i-am făcut swach pe mână am știut că trebuie să-l am! Chiar trebuie să remediezi situația, sunt foarte bune rujurile lor clasice.
      Aduce într-adevăr cu un produs luxury, ca aspect. :D
      Pupici

      Ștergere