Week in photos #4








Deși mi-aș fi dorit, săptămâna trecută n-a fost una din cele mai bune. Am început-o cu o veste dezamăgitoare (să nu-i spun chiar proastă, că ar fi cam mult spus) care mi-a cam stricat cheful pe moment, apoi au apărut pe parcursul săptămânii diverse lucruri neprevăzute care mi-au dat planurile peste cap.... și uite așa am rămas eu cu o listă lungă cu lucruri „de făcut” nebifată. Eh, e bine că a trecut, săptămâna ce tocmai a început o să fie una excelentă, am zis!! Să vă povestesc totuși și despre lucrurile bune din săptămâna trecută...

Mi-am îndulcit fiecare zi din săptămână cu ceaiuri fierbinți din fructe de pădure, dar și cu multe fructe 100% naturale - un deliciu, nu se compară cu ce găsim pe rafturile magazinelor! Bineînțeles că am făcut și puțin shopping: mi-am reachiziționat loțiunea cu unt de cacao de la Elmiplant de care-mi era atât de dor ( i-am luat-o și mamei, îi place și ei la nebunie), mi-am mai luat și două oje de la Gabrini, dar și câteva produse de la Avon - mai precis două deodorante, un creion de ochi (cel nou apărut) și un colier.

Am terminat și serialul Joey de care mi-a părut tare rău că a fost așa scurt, a avut doar două sezoane. Dacă ați văzut Friends și v-a plăcut... vi-l recomand cu drag, mie mi-a plăcut și acesta (nu se compară cu Friends dar a fost amuzant și simpatică povestea, mai ales pentru cineva care a îndrăgit acest personaj în Friends)! Tot săptămâna trecută am mai terminat un serial, în sensul că am văzut ultimul episod, dar adevărul e că pe acela l-am văzut doar pe bucăți pentru că n-a fost tocmai pe gustul meu, de aceea nici nu are sens să-i amintesc numele.

Pe final de săptămână m-a răsfățat mama mea cu o negresă buuuuună... atât de bună încât am mâncat o farfurie întreagă. Ups! Tot spre finalul săptămânii mi-am luat „jucărie” nouă, sunt pusă pe fapte mari în bucătărie... timp și inspirație să fie! :))

Pentru voi cum a fost săptămâna trecută? Ați reușit să faceți tot ce v-ați propus?

20 de comentarii

  1. Cu toate ca la inceputul postarii ziceai ca ai inceput saptana prost, ma bucur ca ai gasit totusi atatea chestii pozitive la ea totusi. ;D Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o săptămână cu bune și cu rele să spunem... iar eu am ales să evidențiez și detaliez lucrurile pozitive în acest articol! :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Imi pare rau ca ai primit o veste nu tocmai placuta. Si eu azi am primit una foarte proasta, catelul meu e foarte bonav si mai mult ca sigur va muri. :( Vara asta aveam prea multe animale si acum mai am doar o pisica. :( Niciodata nu am noroc, ori imi dispar animalele ori mor. Mai am si statia de autobuz in fata casei si cineva mi-a luat o pisica care imi era foarte draga. :( Oricum, trebuie sa trec peste, nu e capat de lume. :) Imi pare bine sa aud ca mai sunt oameni care mananca fructe 100% naturale, nu din comert. Si eu am in gradina foarte multi pomi deci am de unde alege. :)) Sper ca ne vei spune si noua cum este creionul de la Avon, ma tenta si pe mine dar mi-am comandat altceva(sunt obsedata dupa creioanele pentru ochi, am o gramada dar parca tot nu imi ajung). :)) Chiar vroiam sa incep un nou serial, ma voi uita la Friends daca tie ti-a placut. Dar astept cu nerabdare si The walking dead, am vazut toate sezoanele de 2 ori, deci iti dai seama cat de mult mi-a placut. Despre negresa ce pot sa spun...mi-ai facut o pofta de nedescris. :)) Cred ca imi voi face si eu. :)) Spor la gatit cu noua "jucarie". :)) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, îmi pare tare rău pentru cățelușul tău. :( L-ați dus la doctor? Chiar nu mai există nicio șansă să se facă bine? Și al meu a fost bolnav rău prin primăvară dar am reușit să-l salvăm, chiar dacă au costat destul de mult tratamentele și apoi regimul.. dar important e că e bine! Chiar îmi pare foarte rău de cățel și că nu ai noroc la animale. :(
      Sigur voi reveni cu impresii despre creionul de ochi, după ce-l mai testez o vreme! Deci nu sunt singura obsedată de creioanele de ochi. :))
      Este un serial vechi dar mie mi-a plăcut mult, sper să-ți placă și ție!
      Mulțumesc frumos! Spor și ție la gătit! :D

      Ștergere
  3. Ce taree! Am terminat Friends in urma cu vreo 2 saptamani si "rasfoind" internetul, am aflat de serialul Joey. Intr-adevar, nu se compara cu Friends. Il vizionam seara, inainte de somn. :D
    Serialul a fost sistat, deoarece nu a fost foarte apreciat de public.
    Negresa este singura prajitura cu cacao care imi place. Sunt cu vanilia mai mult. :P
    Arata asa de bine cea facuta de mama ta! ♥
    Dupa mere nu ma dau in vant, dar struguri chiar am mancat anul asta in cantitati mari. :))
    Am avut o saptamana ok si am reusit sa duc la bun sfarsit ce era mai important.
    Pupici si spor la bucatarit. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguuuț! Să înțeleg că și ție ți-a plăcut mult Friends? Pentru mine încă rămâne favoritul favoritelor! :D Știu că l-au sistat din cauză că n-a avut foarte mult succes, dar mie mi-a părut rău că mi s-a părut fain. La fel și noi, ne uitam la el seara, înainte de culcare. :))
      Eu sunt înnebunită după prăjiturile cu cacao, iar negresa e una din favorite și totuși eu n-am făcut niciodată. :)) Tot zic că o să iau rețeta mamei, că știu sigur că iese bună, dar mereu uit.
      Și s-o fi văzut ce bună era, după poza asta n-a mai rămas nimic în farfurie. :))
      Nici eu nu prea mâncam mere înainte, nu știu ce s-a întâmplat cu mine anul ăsta. Oricum, astea naturale mi s-au părut întotdeauna delicioase, sunt atât de gustoase!
      Mă bucur mult și îți mulțumesc! Spor și ție în tot ce ți-ai propus pentru această săptămână!
      Pupici!

      Ștergere
  4. Vreau si eu negreeesaaaa! Mor de pofta! :) Am simtit si aroma ceaiului de fructe de padure, e asa draguta imaginea canii!
    Tu chiar ma instigi cu acea lotiune - si asta o spune cineva care trateaza cu indiferenta lotiunile de corp!
    Am vazut Joey - dragut, pacat ca are doar doua sezoane!

    Fruntea sus, Miha Ella! Tin pumnii ca saptamana asta sa mearga totul ca uns!
    Pupiiici!

    Ilda
    Lavender Thoughts







    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilduca, ți-aș fi trimis una (prin curier, că tot sunt prietenii tăi :)) ) dacă mai aveam vreo bucată rămasă. :)) Hehe, cănuța a fost un dar de la mine pentru prietenul meu, dar mai mult eu o folosesc că mi-e drag de acel ursuleț. :))
      Chiar merită încercată, eu foaaarte rar cumpăr a doua oară o loțiune de corp dar aceasta mi-a plăcut la nebunie.
      Mă bucur mult că și ție ți-a plăcut! Așa-i, păcat! :(

      Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupiiic!

      Ștergere
  5. Referitor la seriale eu am vizionat unul smecher, The 100, abia astept continuarea sezonului, maian poi am reincepit sa ma uit la Stargate, imi plac sf-urile.. Ce mi-am propus saptamana trecuta am cam realizat, in afara de...mersul la salon pe care l-am facut azi. pentru tuns si epilat. :D Sa ai o saptama in curs usoara. la fel imi doresc si mie! Kiss kiss!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le știu, dar eu nu prea sunt cu SF-urile la seriale. :D De fapt, prefer în general comediile, alte genuri rar se întâmplă să-mi placă.
      Mă bucur mult că ai reușit să realizez tot ce ți-au propus și ce nu ai reușit... ai bifat rapid din prima zi a acestei săptămâni, bravo! :D
      Mulțumesc frumos, să fie pentru amândouă! Pupici!

      Ștergere
  6. Cred ca saptamana trecuta a fost ceva in aer. Pe cine aud..i-a mers prost. Si eu nu fac exceptie!:)) Ahhh, abia astept sa imi iau din nou lotiunea Elmiplant, dar trebuie sa mai termin din ce am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar a fost ceva în aer, sper să nu mai fie și săptămâna asta! :)) Îmi pare rău că nici tu nu faci excepție, am citit la tine pe blog.
      La fel am vrut și eu, să mai termin din ce mai aveam și chiar dacă n-am reușit în totalitate... am diminuat suficient cât să-mi „permit” s-o recumpăr. :D

      Ștergere
  7. Și mie mi-a plăcut mult Joey! El a fost personajul meu favorit din Friends, alături de Chandler. Mi-aș fi dorit să existe și un serial care să-l aibă pe Chandler drept protagonist :D.
    Mi-ai făcut mare poftă cu negresa mamei tale. Ia s-o pun și eu pe mama la treabă, era expertă la capitolul prăjituri în trecut, dar de la un timp nu prea ne-a mai răsfățat cu ceva dulce.
    Sper ca săptămâna aceasta să fi început mult mai bine pentru tine și să se încheie cât mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel și pentru mine, personajul favorit Joey urmat de Chandler! Că bine zici, chiar ar fi fost drăguț un serial și cu el sau poate unul cu amândoi. Nu cred totuși că ar fi prins prea mult la public, cum n-a prins nici acesta, probabil din cauză că fanii îi îndrăgeau pe toți 6. :D
      Și mie mi se face din nou poftă când mă uit la poză. :)) Mama mă răsfață destul de des în sezonul rece, dar vara să nu audă de stat în bucătărie!
      Începutul a fost bun, sper să continue tot așa! Mulțumesc mult, la fel îți doresc și eu ție!

      Ștergere
  8. Sa fie o saptamana excelenta iti doresc!
    M-am uitat si eu la cateva episoade din Joey si desi era favoritul meu in Friends, nu mi-a placut la fel de mult ca in sanul prietenilor.
    Cum arata negresa mamei tale, nu e de mirare ca ai mancat o farfurie intreaga. O farfurie intreaga???? :D
    Spor la dulciurit cu noua ta jucarie si sa ne arati retetele pe care le pui in aplicare. Eu cred ca o pun de o placinta cu mere astazi, asa ca de sezon.

    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, la fel îți doresc și eu ție!
      Și eu care credeam că am fost singura care am îndrăgit cel mai mult personajul Joey în Friend, uite câte suntem de fapt. :)) Să știi că nici mie nu mi-a plăcut la fel de mult în primele episoade, dar pe parcurs a început să-mi placă tot mai mult. E adevărat totuși că avea alt farmec alături de ceilalți 5.
      Daaa, iar farfuria era plină, apucasem să mănânc din ele înainte să fac poza. :))
      Ah, mi-ai făcut poftă de plăcintă cu mere. :D Mulțumesc mult, spor și ție!
      Te pup!

      Ștergere
  9. Ce bine arata negresele <3 mi-ai facut o poftaaa! I-am tot promis iubitului meu ca ii fac dar nu mi-am facut timp pana acum. Saptamana asta ii voi face o surpriza :)) :D. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că au stârnit multe pofte negresele mamei. :)) Cu siguranță va fi o surpriză plăcută și... delicioasă! :D
      Pupici!

      Ștergere