Produse consumate: septembrie 2014

Luna trecută n-am fost prea harnică, am consumat foarte puține produse comparativ cu ultimele două luni, deși aș fi avut multe pe care puteam să le dau gata, dar ceva m-a ținut în loc. Nu-i nimic, recuperez luna aceasta, vă zic de pe acum să mă așteptați cu un morman mare de produse la următorul articol de acest tip, pentru că am multe cosmetice pe care trebuie să le dau gata luna aceasta! Să vă arăt totuși produsele consumate în luna septembrie:


Printre ele s-au numărat câteva produse pe care le îndrăgesc foarte tare:


Gel de duș cu cafea YR - l-ați văzut în articolul cu preferatele din luna august unde deja l-am lăudat și cu ocazia asta am aflat că multe dintre voi îl iubiți - pe bună dreptate! Eu am suferit cumplit în momentul în care l-am consumat și abia aștept să-l recumpăr, o să iau mai multe ca să am stoc, mai ales că-mi convine cu oferta de luna aceasta - aici detalii!

Loțiune de corp Balea cu pepene roșu - a fost un deliciu, mi-a plăcut mult și nu pot să sper decât că va apărea din nou pe piață și vara viitoare!

Apă micelară Garnier - știți deja că e favorita mea și că am recumpărat-o (de fapt mi-am luat din timp rezervă). Pot totuși să mai adaug încă o bilă albă pentru faptul că e super-mega spornică, pe mine sigur m-a ținut mai mult de 200 utilizări, cât zice producătorul că are. Chiar aveam senzația că nu o să o mai consum vreodată, asta în condițiile în care am folosit-o o bună bucată din vară direct pe post de demachiant pentru ten.


Spumant Balea cu vanilie - mi-a plăcut dar nu la fel de mult ca cel de portocală. Mirosea foarte frumos și acesta, făcea multă spumă cu o cantitate destul de mică de produs, dar aroma se simțea cam slabă și nu persista prea mult. Cel cu portocală îmi parfuma întreaga baia, mă așteptam ca și acesta să facă la fel, dar n-a fost așa. Am vrut să-l recumpăr pe cel cu portocală dar din păcate nu l-am găsit la raft (sper că nu l-au scos de pe piață). Nu știu dacă l-aș recumpăra pe acesta, prefer să mai experimentez alte spumante.

Deodorant OnDuty Avon - mi-a plăcut, în cazul meu și-a făcut bine treaba și l-am recumpărat atât pe acesta, pe roz, cât și într-o altă variantă ca să mai schimb aromele.

Elixir 7.9 Yves Rocher - ne-am înțeles bine, îmi mențin opiniile exprimate în review-ul de aici.


Voi ați fost mai harnice ca mine luna trecută? Ce produse ați mai consumat? Din cele de mai sus ați încercat ceva?

22 de comentarii

  1. Lotiunea micelara de la Garnier este si preferata mea. Momentan o folosesc pe cea de la Nivea, dar cu siguranta ma voi intoarce la ea. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că e și favorita ta! Mi-a stârnit și mie interesul cea de la Nivea, dar pentru moment mă abțin! :D

      Ștergere
  2. N-au fost multe, dar au fost bune :))
    Din colectia Melon Tango mi-am luat doar sapunul de maini, ca nu prea aveam nevoie de altceva, dar tare bine miroase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, foarte bine spus, Ira! :))
      Am și săpunul de mâini, mă bucur de aroma sa la fiecare utilizare. :D Mă bucur că și ție îți place!
      Pupici!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. De cea de la Balea? Din păcate nu se mai găsește, m-am uitat după ea recent. :(

      Ștergere
  4. Ba nu, am gresit in comentariul de pe FB, nu era acelasi spumant. Tre sa-l iau pe cel cu portocole. Mi-a parut asa de rau ca n-am mai gasit lotiunea aia atunci.. next summer it is :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :D Sper să-l găsești pe cel de portocale și te aștept să-mi spui cum ți se pare!
      Și mie-mi pare rău că n-ai mai găsit-o, dar probabil va apărea și vara viitoare!

      Ștergere
  5. Micelara Garnier ruulllzzz! :)
    Eu nu scriu despre "goliciuni" lunar ci... cand nu mai am loc in cutia in care strang flacoanele, cand am timp, cand ma mobilizez! De data asta nu postez de "teama" - exista riscul sa va sperii cand veti vedea ce am strans! :)))

    Pupicei mii, Miha Ella! Spor si consecventa! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa!! :))
      Eu vreau să țin o evidență lunară și lucrul ăsta mă motivează într-un fel să mă axez pe folosit doar 1-2 produse dintr-o categorie anume (ex: gelurile de duș, cremele de corp, etc), că altfel aș începe 1000 produse și n-aș consuma niciodată vreunul, cum făceam cândva!
      Ce curioasă m-ai făcut, trebuie neapărat să postezi. Gândește-te că cu cât lași să treacă mai mult timp cu atât se vor strânge mai multe și o să ne sperii mai tare. :)) Glumesc, dar chiar mi-ai stârnit interesul! :D

      Mulțumesc, mulțumesc! Pupici! :*

      Ștergere
  6. Ai fost hanicuta, draga mea! Eu as fi vrut sa incerc lotiunea de la Balea cu pepene, cred ca mirosea deeeliiiciiiioooss!! Pacat ca nu am DM in oras, ar trebui sa deschida in fiecare oras macar un magazin DM, sa aiba acces toate fetele mai ales :))
    Gelul de dus cu cafea.. clar ai dreptate! Cred ca majoritatea il iubim! Dar cum sa nu-l iubesti? E asa dragut, recipientul e micut si frumusel (nu stiu de ce am scris asa ceva :D), iar mirosuuul... mirosul e unul demential!! Baia mea miroase in fiecare seara a cafea si tot nu ma satur :)) bine, mai am zile cand prefer ceva mai fresh, ceva mai dulce, am eu zile si iar zile. Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, deși eu nu cred asta! :)) Îmi pare rău că n-ai avut ocazia să o încerc, poate până vara viitoare vor deschide un DM și la tine în oraș! :D Așa consider și eu, ei au cel mai mult de pierdut că nu o fac!
      Așa e, eu încă n-am văzut pe cineva să spună că nu-i place acel gel de duș! :)) Mă bucur mult că și ție îți place! E normal să vrem să mai schimbăm aroma gelului de duș, oricât ne-ar place una anume, dar cea de cafea a acestuia e una din cele care vreau să-mi fie mereu la îndemână! :D
      Te pup și eu, drăguța!

      Ștergere
  7. Hmm, si eu ador gelul de dus YR, nu cred ca exista cineva care sa spuna 'nu, nu imi place' , e demential, mai ales mirosul de cafea, miiaam!!! Micelara inc anu am terminat-o pentru ca alternez si cu cea de la L'oreal, si consum cand in una, cand din cealalta, asa-mi vine uneori.. :D De terminat am terminat niste creme de maini si geluri de dus, unul de la Boots( care era pt bebelusi, mi-a placut mirosul si ideea de a folosi ceva pt bebelusi luna aceasta) si....un Lady Speed Stick, mai era purin in el si nu l-am mai folosit, m-am dat peDove acum, imi place foarte mult, este varianta silk dry si cred ca va fi preferata mea in continuare pt o perioada buna. :D
    Te pupik! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem două favorite în comun, din lista de mai sus! :D Ai fost hărnicuță, ai terminat ceva produse! Și eu mai folosesc uneori produse destinate bebelușilor, precum gelurile de duș sau uleiurile de corp, mi se par foarte bune și pentru adulți. Chiar mi-ai făcut „poftă” acum. :)) N-am mai folosit Lady Speed Stick de foaaarte mult timp, dar într-o vreme a fost favoritul meu!
      Te pup și eu, draga mea!

      Ștergere
  8. Ai fost foarte harnicuta!
    Si eu iubesc micelara de la Garnier iar de gelul de dus cu cafea...n-are trost sa mai spun nimic. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc, draga mea! Eu vreau să fiu și mai harnică, vreau să reduc considerabil din cosmetice! :D
      Mă bucur, mă bucur mult!
      Pupici!

      Ștergere
  9. Am folosit si eu gelul de dus de la Yves Rocher.
    Eu am consumat samponul antimatreata de la Cosmetic Plant, crema de noapte de la Apidermin Lejer si lotiunea tonica de la aceeasi firma, un balsam de buze de la Nivea,unt de corp cu ciocolata de la shopbazar si ulei anticelulitic de la Lady s.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost destul de harnică, bravo! :D Crema de noapte Apidermin lejer și un balsam de buze de la Nivea s-ar putea să am și eu în următoarea tură de consumate... asta dacă reușesc să mă țin de ele, să le folosesc în mod constant. :)
      Ce bine sună acel unt de corp cu ciocolată!!

      Ștergere
  10. gelul de dus cu cafea yves rocher este intr-adevar un deliciu, trebuie sa il recumpar si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție îți place! Poate vei profita de oferta de luna aceasta, mie mi se pare foarte convenabilă!

      Ștergere