What's in my bathroom?

În urmă cu câteva luni am văzut la Diana un articol în care ne prezenta ce produse se regăsesc la ea în baie la momentul respectiv și recent, în timp ce făceam puțină ordine prin baie, mi-am reamintit de el și m-am gândit să fac și eu ceva similar, că poate sunteți curioase ce produse țin prin baie - eu mereu studiez (cu privirea, cel mult și cu nasul) produsele din baie când ajung pentru prima oară în vizită la cineva și nu doar o dată mi s-a întâmplat să descopăr astfel un gel de duș, un săpun de mâini sau tot felul de alte produse pe placul meu.

Totuși, înainte să vă arăt produsele și să vă spun câteva cuvinte despre fiecare, trebuie să „lămuresc” câteva lucruri: eu țin în baie doar produse pe care acolo le folosesc, nu am în baie nicio cremă, niciun produs de machiaj, niciun parfum, absolut nimic din ce pot folosi în orice altă încăpere. Consider că nu e deloc ok ca astfel de produse să stea în aburi și umezeală, de aceea toate produsele mele de îngrijire și make-up au locul lor special în dormitor, unde sunt frumos aranjate și grupate pe categorii - da, chiar sunt foarte ordonată când vine vorba de produsele de beauty. Chiar și unele din produsele pe care le folosesc de regulă în baie (ca măștile de față sau crema pentru epilare facială) prefer să le țin în dormitor și să le iau cu mine în baie atunci când am de gând să le folosesc, urmând apoi să le aduc din nou la locul lor. Cam atât vroiam să știți, să trecem acum la produse:


Produsele pentru corp sunt cele mai multe și cândva ar fi fost muuult mai multe pentru că obișnuiam să țin în baie toate gelurile de duș pe care le dețineam. Acum încerc să nu mai țin mai mult de două geluri de duș prin baie, restul de „stoc” stă pus deoparte. Ah, și trebuie să mai menționez că în mod normal am în permanență și un spumant de baie cu care mă răsfăț în fiecare seară, dar fix acum s-a nimerit să n-am niciunul (nu mai am de câteva zile și tare îi duc lipsa, urmează să cumpăr unul pentru că e un răsfăț de care nu vreau să mă lipsesc). Să vă zic totuși câte ceva și despre produse:

Ulei de duș Bourjois Delices de Soleil - miroase binișor și cam atât. Nu oferă prea multă hidratare, mă așteptam la mai mult din partea lui.

Gel de duș Yves Rocher cu nucă de macadamia - este foarte cremos, face o spumă fină atât de plăcută și are o aromă delicioasă! Singurul motiv pentru care cel cu cafea îmi place mai mult e mirosul, dar nici acesta nu se lasă mai prejos și cum puțină diversitate nu strică... le pun pe amândouă pe podium și probabil o să-mi mai iau și din acesta rezerve!

Scrub cu ciocolată Naturals Avon - miros delicios, exfoliere blândă dar eficientă... îmi oferă deci tot ce-mi doresc de la un astfel de produs! Îl am și în varianta cu vanilie cu care îl mai rotesc uneori, dar acesta-mi place mai mult datorită mirosului, iar aroma de vanilie nici nu prea mă încântă vara, de aceea nici nu l-am mai ținut prin baie, dar urmează să-l repun și pe acela la treabă.

Lapte de corp pentru duș Nivea -  v-am zis că nu m-a impresionat dar îl țin mereu în baie pentru a fi la îndemână în puținele momente când mă apucă cheful să-l folosesc. I-am găsit totuși un mic avantaj de când am realizat review-ul (aici găsiți postarea) - se simte mai plăcută pielea atunci când mă șterg cu prosopul, asta-i cam tot ce face pe pielea mea.

Săpun de mâini Balea cu pepene roșu - miroase de-mi vine să-l mănânc, nu usucă pielea și e foarte spornic. Foarte mult îmi place, păcat că a fost o ediție limitată dar sper să revină și vara viitoare!


În prezent rotesc cele două șampoane din imagine în funcție de cum consider pe moment, de aceea le țin pe amândouă în baie, ca să le am la îndemână.

Șampon purificator Anian - un produs genial pentru părul gras, cel mai bun  șampon încercat de mine vreodată, singurul care îmi face părul să arate bine pentru 48 ore sau chiar mai mult. E principalul șampon pe care-l folosesc, îl îmbin cu celălalt doar din cauza problemelor mele cu mătreața.

Șampon anti-mătreață Anian - și acesta îmi place, m-a scăpat de mătreață și încă reușește să mi-o mențină sub control. Îl folosesc cam o dată la 3-4 spălări.

Balsam de păr Balea pentru volum - un balsam de păr ieftin și bun căruia urmează să-i dedic un articol întreg.

Placentă Kallos - măștile de păr de la Kallos sunt favoritele mele din totdeauna, pentru că sunt ieftine și bune.


Pentru ten am cele mai puțin produse în baie, doar pentru curățare și exfoliere. Restul, inclusiv cele pentru demachiere, le folosesc în cameră. Pe acestea, în schimb, le folosesc în timp ce stau tolănită în cadă - pe lângă faptul că e foarte comod, consider și că sunt mai eficiente când le folosesc în baie, după ce porii s-au deschis de la aburi.

Gel de curățare PureActive Garnier - cel mai bun gel de curățare încercat de mine, face o treabă excelentă pe un ten gras sau mixt. Am scris aici despre varianta Pure, dar acesta e exact același produs și face același lucru, doar numele diferă puțin - am verificat chiar și lista de ingrediente, este exact aceeași la ambele produse. 

Gomaj din sâmburi de caise Yves Rocher - nu-mi displace dar nici nu m-a dat pe spate. Urmează să vă povestesc mai multe despre el într-un articol dedicat.

Cam atât se găsește în prezent la mine în baie. N-am mai pus șervețelele cosmetice nelipsite, pasta de dinți, gelul intim sau accesoriile (buretele, etc) că n-aveam ce să vă povestesc despre ele, știți și voi la ce sunt bune. Acum sunt foarte curioasă să aflu...

La voi în baie ce găsim în prezent?

14 comentarii

  1. Pfoai, la mine sunt mai multe, ti-am zis ca eu mai alternez, plus ca sunt si ale prietenului( nu stiu daca are rost sa le mentionez..).
    Ale mele ar fi urmatoarele:
    -samponul pentru par gras Anian, l-am consumat aproape jumatate
    -sampon Vichy, mai am nitel din el, credeam ca apus sa il consum, dar l-am lasat si il mai foloseste din cand in cand prietenul
    -masca de par de la Anian
    -gel de dus Boots
    -sampon pentru par fragil Marseillais
    -gel de dus L[Occitane
    -balsam Fa after apilare :D
    -balsam de par Elseve
    -gel spumant Bioderma
    -gel curatare Nivea
    -crema epilatoare Farmec
    -spuma de ras( a prietenului, dar o mai folosesc si eu cand nu ma duc la salon)
    Sii....cam atat. Cred ca sunt detsul de multe, avand in vedere ca le alternez des si mai mereu ma satur de ele, de aceea cumpar produse noi si restul care sunt aproape neincepute le cadorisesc( destul de des faca asta).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ale prietenului nu le-am pus la socoteală, am notat doar ce e al meu. :D Sunt unele produse la care și mie îmi place să le alternez - geluri de duș, spre exemplu, de aceea țin în baie două, uneori chiar trei, dar încerc să nu mă întind prea mult că apoi nu mai apuc niciodată să le consum (cum făceam înainte).
      Ai ceva produse, eu cremă de epilat și spumă de ras nu folosesc, iar la gelul de curățare pentru ten mi-am găsit „alesul”, așa că doar pe el îl folosesc. :D

      Ștergere
  2. He, he, deci până la urmă avem cam același gen de produse. Că tot îmi ”sărise” mie lumea-n cap că am prea puține lucruri în baie. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, avem amândouă cam „strictul necesar”, fete cuminți ce suntem! :)) Mie nu mi se pare că ar fi prea puține, am ajuns la concluzia că e inutil să țin în baie 10 geluri de duș, că oricum mi se pune pata pe câte unul și doar pe acela îl folosesc. Iar la restul produselor... din moment ce am găsit acele produse care-mi plac și mi se potrivesc, nu văd de ce aș mai cumpăra altele, doar de dragul de a avea baia plină. :D

      Ștergere
  3. Chiar vroiam sa te intreb legat de Anian, sunt la al doilea flacon de purifiant si am inceput sa fac matreata, Si mi-e asa o ciuda ca ne intelegeam atat bine din punct de vedere al controlului de sebum... :( Deci ar trebui sa-l alternez cu asta anti-matreata? Sau nu stiu, ma gandeam sa-l alteernez cu H&S, pana la urma tot la el ajung :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu dacă e neapărat cazul să-l iei exact pe acesta tot de la Anian, ai putea să încerci mai întâi să-l alternezi cu H&S sau orice alt șampon anti-mătreață știi că dă rezultate pe scalpul tău. Eu am avut norocul să mi se potrivească acesta de la Anian, dar nu sunt sigură dacă o să-l recumpăr, cred că o să-ncerc și eu pe viitor să-l alternez tot cu H&S sau cu Clear, că și astea dădeau rezultate pe scalpul meu și sunt mai ușor de achiziționat din magazinele fizice. :D

      Ștergere
    2. Dap. o sa alternez cu H&S pana mi se termina rezervele de anian :))

      Ștergere
    3. Presimt că o să dureze destul de mult... la câte rezerve ai. :))

      Ștergere
  4. la mine in baie nu gasesti decat cateva produse de-ale mamei mele :))). eu tin absolut tot in camera mea, inclusiv periuta de dinti :)))).

    mi-a placut postarea asta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaai, și cum reușești să nu uiți dimineața nimic în cameră? :)) Eu cred că aș uita... ba periuța, ba pasta de dinți, ba șervețelele cosmetice, etc. :)) Nu de alta, dar sunt un dezastru imediat după ce mă trezesc, durează ceva timp până mă dezmeticesc cât de cât.
      Mă bucur mult că ți-a plăcut! Te pup!

      Ștergere
  5. Foarte draguta aceasta postare! :) Dintre produsele prezentate de tine, am incercat si eu cateva... Masca de par de la Kallos si gelurile de dus de la Yves Rocher sunt preferatele mele! Lotiunea de la Nivea m-a cam dezamagit, motiv pentru care nu am mai recumparat-o. Tare imi doresc sa incerc si eu scrub-ul de la Avon, pare asa yumy! La mine in baie nu se gasesc prea multe produse, la fel ca si tine, au locul lor in dormitor! In schimb, sapunul de maini, gelul de dus, spumantul, o lotiune si un sampon niciodata nu lipsesc!

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut și că avem câteva favorite în comun! Și pe mine m-a cam dezamăgit loțiunea de la Nivea, cu siguranță nici eu n-am s-o recumpăr, dar vreau s-o termin pe aceasta... dacă tot o am.
      Chiar e yummy scrubul de la Avon! :D
      Pupici!

      Ștergere
  6. Si eu sunt foarte ordonata, in baie tin doar geluri de dus, sampoane, spumante, sapunuri si bineinteles scrubul de la Avon care miroase delicios. <3 Si eu folosesc mai multe produse in baie dar prefer sa le tin in comoda din dormitor, unde le am sortate, in primul sertar imi tin ojele, in al 2-lea produsele de make-up si cele de fata, in al 3-lea produsele pentru corp si in al 4-lea cele pentru par. :)) :* :*

    RăspundețiȘtergere