Oferte Yves Rocher - octombrie 2014

Nu știu când și unde a zburat luna septembrie, parcă ieri ne plângeam că e vara pe sfârșite, iar acum am intrat deja în a doua lună de toamnă. Repede mai trece timpul! Dar haideți să ne înveselim și să vedem cu ce oferte ne mai încântă cei de la Yves Rocher luna aceasta:


Ofertele de mai sus sunt disponibile în perioada 1 septembrie - 2 noiembrie, iar pentru comandă de minim 99 lei veți mai beneficia și de transport gratuit! Pentru mai multe detalii intrați aici! Mie mi se par foarte tentante cam toate, dar mă atrage în mod special parfumul Moment de bonheur oferit pentru comandă de minim 99 lei. Este un parfum foarte lăudat pe care încă n-am avut ocazia să-l încerc și cred că ar fi o bună ocazie. 

Pe lângă toate acestea, pe site mai sunt disponibile multe alte oferte atractive. Cel mai mult mă atrage oferta la minunatele geluri de duși ( click aici pentru detalii ) pe care nu pot să o ratez, e momentul perfect să-mi fac stoc de geluri de duș! De asemenea, aici sunt multe produse cu preț redus, printre care câteva parfumuri dar și alte produse care-mi fac cu ochiul. Restul promoțiilor disponibile vă las să le descoperiți singure pe site, eu zic doar atât: nu știu ce o să comand mai întâi și nici ce cadou o să aleg, dar clar oferta de la gelurile de duș nu o ratez sub nicio formă! :))

Pe voi ce ofertă vă atrage cel mai mult? O să profitați de vreuna din ele?

6 comentarii

  1. Buna oferta !
    Eu am facut o comanda :) Am luat parfumul Quelques Notes d’Amour . Cadou parfumul Moment de bonheur si rujul in nuanta roz pudrat .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se pare foarte generoasă și atractivă!
      Să le folosești pe toate cu drag, parcă și pe mine mă atrage cel mai tare rujul în aceeași nuanță! :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Ma tenteaza mai multe chestioare, am primit e-mail cu ofertele lor dar nu vreau sa dau niico comanda pentru ca nu mai am nevoie cam de nimic, mi-am facut aprovizionarea si o sa stau cuminte o perioada. Dar tentatiile sunt mari si sper sa ma pot abtine. :))) Si cadourile oferite sunt tentante, mmm, sper sa ma pot abtine... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, nici eu n-am nevoie mai de nimic, dar nu mă pot abține la astfel de oferte atât de convenabile! :D Te felicit dacă tu reușești să te abții! :))

      Ștergere
  3. Eu in luna septembrie mi-am propus sa fac o comanda si am uitat, asa ca o sa profit de ofertele din luna octobrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu luna trecută nici nu m-am uitat peste oferta lor, că sigur mă atrăgea ceva și am vrut să mă abțin! :))

      Ștergere