Machiaj complet cu 100 lei

Sunt convinsă că ați observat „avalanșa” de postări din blogosferă cu acest titlu! Cea care a dat startul a fost DarLyst și de când i-am văzut articolul (aici) mi-am zis că trebuie să preiau și eu ideea, mi s-a părut originală și foarte utilă! Mie mi-a luat totuși mai mult să mă hotărăsc decât altor fete, mi-a fost destul de greu să mă încadrez în bugetul de 100 lei pentru un machiaj complet, dar în cele din urmă am reușit să mă hotărăsc, iar acestea sunt alegerile mele:


CC Cream Elmiplant - am vrut inițial să aleg fondul de ten Match Perfection dar acela era puțin mai scump și nu-mi mai ieșeau socotelile :)), așa că m-am orientat către acest CC Cream care îmi oferă cam tot ce-mi doresc și de la un fond de ten: uniformizează culoarea pielii, acoperă micile imperfecțiuni, nu încarcă tenul și rezistă mulțumitor pe tenul meu gras. Are prețul de 17 lei aici.

Concealer Illuskin The One - eu îl folosesc de obicei pentru acoperirea cearcănelor, dar își face treaba binișor și pentru acoperirea altor imperfecțiuni. Pentru prețul de aproximativ 10 lei la ofertă (chiar și mai puțin, a fost și 6 lei din câte am înțeles) mi se pare extraordinar de bun.

Pudră Creme Puff Max Factor - pudra este nelipsită din machiajul zilnic (cele care aveți tenul gras sau mixt mă înțelegeți perfect), iar aceasta de la Max Factor e de departe cea mai bună pudră încercată de mine. În magazinele fizice e puțin mai scumpă de obicei, din câte am văzut, dar o găsim aici la prețul de 22 lei.

Kit sprâncene Essence - cum eu nici la plajă nu merg fără să-mi conturez puțin sprâncenele înainte, e clar că un fard pentru sprâncene e nelipsit din trusă, iar acest kit e una din opțiunile cele mai ieftine și bune descoperite de mine. Preț aproximativ: 15 lei.

Rimel Big & Daring Avon - niciun machiaj nu are farmec fără rimel, dar aici mi-a fost foarte greu să aleg fiindcă toate rimelurile care mi-au plăcut foarte mult au un preț ceva mai ridicat și nu mi-ar mai fi ajuns de alte lucruri necesare. M-am oprit la acesta de la Avon pentru că-mi oferă volum și alungire dintr-un singur strat, un negru intens și rezistență pe tot parcursul zilei (va urma review complet). Nu-l recomand totuși persoanelor care nu folosesc demachiant bifazic, fiindcă e foarte greu de înlăturat cu alte tipuri de demachiante! Costă în jur de 15 lei la ofertă.

Bronzer Elf Essential - am tot ezitat între a alege bronzer sau blush, dar cum la blush-uri n-am descoperit încă o opțiune foarte ieftină, am decis că m-aș putea descurca foarte bine cu acest bronzer de la Elf pentru o perioadă. Nu e cel mai bun încercat de mine, dar este foarte bun pentru prețul extrem de mic, de doar 9 lei!

Ruj Farmasi True Color - cel mai bun și ieftin ruj pe care-l dețin e unul din această gamă, dar n-aș alege nuanța de nude pe care o dețin în prezent, ci un roz sau corai mai îndrăzneț, pentru a pune accentul pe buze, dacă tot nu-mi mai permit alte produse pentru a pune accentul pe ochi. La standul de la care l-am achiziționat eu era 15 lei, dar aici costă doar 11,5 lei. Chiar vă recomand din suflet rujurile acestea, sunt foarte bune, eu intenționez să mai adaug câteva nuanțe la colecție!

Am ajuns la un total de 99,5 lei, deci m-am încadrat perfect! Toate machiajele alese sunt produse pe care le dețin și de care sunt mulțumită! Acum sunt curioasă...

Voi ce produse v-ați achiziționa în limita a 100 lei dacă ați rămâne fără niciun produse de make-up? 

12 comentarii

  1. Imi place mult aceasta idee,de machiaj cu produse accesibile :).
    Cred ca voi face si eu lista mea :).
    Imi plac produsele pe care le-ai ales,si cel mai mult ma tenteaza rujul :).
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut ideea articolului și abia aștept să văd și lista ta! :D
      Merită încercate rujurile de la Farmasi... sunt foartebune!
      Pupici!

      Ștergere
  2. O alegere geniala, produsele alese sunt perfecte pentru un machiaj zilnic. Unele dintre ele le am si eu si garantez ca sunt minunate, datorita si pretului bun pe care il au. :* Noapte buna! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-au plăcut alegerile mele și că ești și tu mulțumită de unele din produse! :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Gata! Trebuie sa incerc si eu pudra de la Max Factor!
    Am zis! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Merită încercată, e o pudră foarte-foarte bună!
      Pupici!

      Ștergere
  4. Tentant rujul Farmasi :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu vreau ruj....si sa fie Farmasi!
    Am auzit lucruri bune despre acest brand si nu sunt nici scumpe. Clar va urma unul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mai vreau neapărat câteva nuanțe și aș mai vrea să-ncerc și alte produse de la ei, că și eu am auzit multe lucruri bune și despre alte produse de-ale lor. :D
      Pupici!

      Ștergere
  6. imi plac postarile astea. machiajul meu uzual cred ca trece 100...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult! :D Și machiajul meu uzual trece de 100 lei, dar aș putea să „supraviețuiesc” cu aceste produse... la nevoie.

      Ștergere