Ultimele pregătiri pentru Crăciun...

Mai este atât de puțin până la Crăciun! Deși am început încă de acum vreo lună să cumpăr cadouri și să fac planuri, abia ieri am făcut ultimele cumpărături și ultimele pregătiri. Aseară am pus cadourile în punguțe, le-am împachetat, e totul pregătit pentru cei dragi! N-am uitat nici de voi, am o micuță surpriză pregătită dar pentru moment nu vă spun mai multe.


Tot aseară am făcut și bradul care ascunde pe lângă multitudinea de decorațiuni și câteva personaje tare simpatice (îmi e foarte drag de ele!)...



De gătit am scapat, deoarece o să petrec Crăciunul la părinții mei, iar mama se va ocupa de toate. O să dau totuși o mână de ajutor dacă e nevoie. Deși părinții mei sunt tot în București, o să plecăm mâine la ei și o să rămânem acolo pentru 2-3 nopți, așa că mi-am făcut listuța cu ce am nevoie să iau la mine. În primul rând, un minim de produse de îngrijire:


Demachiantul bifazic Balea și loțiunea micelară Garnier îmi sunt suficiente pentru demachiere și curățare. Acasă mai folosesc și alte produse, dar pentru 2-3 zile n-are sens să le iau pe toate după mine. Pentru hidratarea tenului o să iau crema sebo-reglatoare Gerovital pe care o pot folosi atât dimineața cât și seara, iar pentru pielea din jurul ochilor am ales Serum Vegetal de la Yves Rocher. Nu pot să renunț nicio secundă la balsamurile de buze, așa că iau două cu mine sau poate chiar și mai multe, că doar nu sunt grele!

Pentru corp o să găsesc la mama tot ce am nevoie și multe produse pe care le cunosc și îmi plac, așa că iau doar deodorantul și o cremă de mâini (nu că n-ar avea și mama colecție serioasă, dar sunt prea îndrăgostită de această cremă - aici review). Nu intenționez să mai iau cu mine întreg arsenalul pentru păr, așa că mă limitez la șamponul uscat care începe să-mi placă din ce în ce mai mult - m-a salvat de multe ori și am început să mă obișnuiesc cu el, la început cred că nu-l foloseam corect.



Și am ajuns la partea cea mai interesantă: machiajul! Chiar dacă o să petrecem în familie, asta nu înseamnă că nu o să mă aranjez! O să fie mai mulți membrii ai familiei, o să facem poze... trebuie să arăt decent și să mă simt cât mai bine când mă uit în oglină, nu-i așa? Pentru machiajul tenului am ales fondul de ten Lasting Performance achiziționat chiar ieri (e un bun prilej să-mi fac o primă impresie despre el), concealer-ul Nyx HD, pudra preferată Creme Puff de la Max Factor și Warm Bronzer de la Elf. Sprâncenele o să le conturez cu obișnbuita combinație din ultima perioadă: ceara din kit-ul Elf + fardul din kit-ul Essence.

Pentru machiajul ochilor sunt hotărâtă în mare parte cam ce o să-mi fac de Crăciun, iar paleta Oh so special de la Sleek și noua paletă de la Marinnoud îmi sunt suficiente. În plus, cu ajutorul fardurilor din ele pot face și un machiaj mai natural pentru zilele de după Crăciun. Mai am nevoie doar de primerul Elf, tușul de ochi negru tot de la Elf și rimelul Sexy Pulp de la Yves Rocher și gata machiajul ochilor! Pentru buze am ales două rujuri roz, unul de la Maybelline și unul Yves Rocher. Cred că o să mai adaug și unul nude, să fie!

Cam atât și cu machiajul, doar pensulele nu sunt hotărâtă care o să le iau, dar încerc să mă limitez la minimul necesar.



Nu o să port vreo ținută pompoasă, o să mă îmbrac cât mai comod. Acești simpatici colanți cumpărați tot ieri o să fie sigur în bagaj, pentru ziua de Crăciun. De cum i-am văzut am zis că sunt perfecți pentru ziua de Crăciun și special pentru asta i-am luat! Nici căciula de Moș n-o să-mi lipsească :)), iar în rest o să mă hotărăsc mâine, probabil o să port un tricou și un cardigan mai lung.

N-am uitat nici de unghiuțe, dar pe acelea le veți vedea mâine, într-o postare dedicată doar lor! De fapt încă nici nu e pregătită manichiura, chiar în seara asta o s-o fac.

Voi unde veți petrece de Crăciun? Ați pregătit tot? V-ați hotărât cum vă veți îmbrăca și aranja?

14 comentarii

  1. Chiar ca ai intrat in atmosfera!! Totul e imprecat in straie de sarbatoare, cadouri, bradut si evident paletutele de machiaj. :)) Tind sa cred ca nici eu n-am folosit corect samponul uscat, e imposibil sa functioneze la toata lumea numa la mine nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... anul ăsta am așteptat cu atâta nerăbdare această perioadă, mai ceva ca atunci când eram copil. :D
      Draga mea, eu acum procedez astfel: agit bine flaconul și aplic de la distanță cât mai mare pe toată porțiunea „murdară” în cantitate destul de mare, până se face tot părul alb. :)) Apoi las câteva minute să acționeze (cam 5min) și la final șterg ușor cu un prosop ca să îndepărtez acea pudră albă de pe păr (am încercat cu o perie la început și nu era suficient, îmi rămânea părul alb). De fiecare dată mi-a rămas părul foarte curat, părea proaspăt spălat. Sper să-ți fie de ajutor!
      Pupici

      Ștergere
  2. Ce dragut e ursuletul din brad. <3 E bine ca te duci la parintii tai si nu a mai trebuit sa faci mancare. :)) Azi am stat de la 11 pana la 8 sa fac mancare, prajituri si sa o mai ajut pe mama la ce avea nevoie. Pe la 2 ea stergea geamurile si eu faceam saratele, cred ca am facut 5 sau 6 tavi in 2 ore. :)) Acum mai trebuie sa ma pensez si sa-mi fac unghiile si sunt gata! Daca vrei sa vezi tinuta mea iti voi trimite o poza pe facebook, oricum, nici eu nu voi purta ceva foarte elegant. :) Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Când am făcut poza nu era pornit, dar se și apride în mai multe culori, e tare haios. :D Hehe, ce hărnicuță ai fost! Bravo!
      Desigur, te aștept cu o poză la ținută, chiar și la manichiură, sunt foarte curioasă ce vei purta!
      Pupici!

      Ștergere
  3. In mare parte am terminat pregatirile,doar cremele la prajituri le mai fac maine (am un fix : daca fac cremele mai repede de Ajun,nu mai mananc prajitura :)) ).Unghiutele le-am facut,celelalte "infrumusetari" au fost si ele facute,deci sunt pregatita de Craciun :D .In seara asta am fost la aniversarea varului meu,deci am intrat in atmosfera,ca sa zic asa :D .Craciunul il voi petrece in familie,iar seara voi iesi cu prietenii pe undeva :) .
    Ma crezi ca si eu astept Craciunul cu mai mare nerabdare decat atunci cand eram copil :)?
    Nu stiu de ce am sentimentul ca acest Craciun va fi unul foarte reusit :D .
    Te pup si iti urez sarbatori fericite! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce hărnicuță ai fost! Mmm, ce poftă mi-ai făcut de prăjituri! :D Hehe, ce drăguț! La mulți ani vărului tău!
      Foarte frumos, noi cu prietenii o să ne vedem zilele viitoare.
      Te cred că așa am fost și eu. :))
      Așa să fie pentru toată lumea, draga mea! La fel presimt și eu. :D
      Mulțumesc, sărbători fericite și ție!
      Pupici

      Ștergere
  4. Si noi plecam acasa .... in vreo 2 ore. ;))
    Inca nu m-am decis ce tinuta o sa port dar mai am timp. s
    In privinta machiajului voi apela la o paleta Sleek si cred ca voi purta un ruj rosu. :D
    Sa ai sarbatori frumoase, pline de zambete!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi ați fost mai matinali ca noi! :))
      Hehe, deci mâine amândouă o să purtăm machiaj făcut cu o paletă Sleek. :D
      Mulțumesc mult, draga mea! La fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  5. Ce noroc pe tine ca te duci la parinti. Eu ieri am facut carnatii si piftia si azi m-am trezit la 6, am pus sarmalele la cuptor si urmeaza sa mai fac o prajitura si sa ma ocupa de carnea pentru friptura. Repede, repede mi-am facut putin timp sa citesc postarea ta. Esti o persoana tare darnica, daca ai pregatit atatea cadouri. Arata asa frumos pungutele pozate! ♥ Numai poze incantatoare cu multe produse care sunt pe placul meu. Imi doresc un pulover cu imprimeul fix ca cel de pe colatii tai. Hihi! Cat despre tinuta, nu am nimic pregatit special si nici pentru machiaj pentru ca sarbatoresc in familie.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc, așa e! :D Ce hărnicuță ai fost! Eu dacă mai aveam și grija mâncări înnebuneam. :))
      Mulțumesc, draga mea! Îmi face plăcere, iar punguțele au fost doar o parte. :D Și mie mi-a plăcut mult cum arată punguțele în poze.
      Haha, să știi că și eu mi-aș dori un pulover exact la fel! :))
      Sărbători fericite!
      Pupici!

      Ștergere
  6. O sa petrec Craciunul acasa, cu ai mei asa ca ma imbrac cat mai lejer si atunci cand o sa iesim in oras la poze voi opta pentru un pulover mai lung si colanti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos, mă bucur să văd că suntem destul de mulți care sărbătorim în familie. :D
      Sărbători fericite!

      Ștergere
  7. eu m-am imbracat foarte lejer, machiaj nu prea am purtat, in schimb nu mi-au lipsit rjurile rosii din portfard..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nu mi-ar fi lipsit nici mie rujurile roșii dacă aș fi purtat. :D
      Pupici

      Ștergere