Review: Tuș de ochi lichid Elf - black

Că îmi plac produsele de la Elf și le consider în general foarte bune pentru prețurile atât de mici nu cred că mai e niciun secret pentru cele care mă urmăriți de mai mult timp! E adevărat că am avut și câteva dezamăgiri, însă nu atât de multe încât să mă facă să nu-mi mai doresc să experimentez produse noi de la ei! Produsul despre care vreau să vă vorbesc azi nu este de fapt prea nou în trusa mea, îl am de pe la începutul anului, dar abia acum i-a venit rândul:


După cum v-ați putut da seama din titlu este vorba despre tușul de ochi lichid de culoare neagră. Face parte din gama Essential și poate fi achiziționat doar online de pe site-ul lor oficial din țară sau de pe iherb. Prețul este de până în 10 lei și are o cantitate de 5ml !

Ambalajul produsului este clasic și des întâlnit la produsele similare, iar pensula e de asemenea una obișnuită! Mie mi se pare perfectă pentru a trasa dungile foarte subțiri la baza genelor, acesta fiind scopul în care-l folosesc de cele mai multe ori, însă la trasarea codițelor perfecte n-aș putea spune că e chiar tipul meu de pensulă preferat:


Este foarte puternic pigmentat, nuanța de negru fiind destul de intensă încă de la primul strat și se pot aplica straturi multiple în cazul unul look mai dramatic sau dacă pur și simplu vreți un negru și mai intens. Se usucă destul de repede pe pleoapă, așa că timpul necesar de așteptare dintre straturi nu e mai mare de 1-2 minute.


La capitolul rezistență m-a surprins în modul cel mai plăcut - ar putea concura fără probleme cu tușuri de ochi waterproof! Nu se transferă și nu se întinde nici în cazul în care e aplicat fără o bază, iar asta în condițiile în care eu am pleoapele uleioase. Am purtat machiaj realizat cu acest tuș 14 ore și dungile erau la locul lor, fără să se întindă sau diminueze din intensitatea nuanței! În plus, l-am supus și unor probe mai dure: am frecat cu un prosop dungile trasate pe mână și s-au diminuat treptat, fără să se întindă; am încercat să înlătur produsul cu apă și frecând cu buricele degetelor insistent dar la fel de greu a fost de înlăturat.

În ciuda rezistenței foarte bune, nu am întâmpinat probleme la înlăturarea acestuia după pleoape cu demachiant - eu folosesc bifazic dar am testat și cu loțiune micelară și n-am avut probleme.

Nu mi-a provocat usturimi, mâncărimi sau alte probleme și se consumă extrem de greu - după cum spuneam la începutul articolului, îl am de la începutul anului și în ultima perioadă chiar l-am folosit destul de des!


În concluzie, este un alt produs ieftin și bun de la Elf care merită luat în considerare!

L-ați încercat? Dacă nu, vă tentează? Voi ce produse favorite aveți de la Elf?

14 comentarii

  1. Inca n-am avut ocazia sa folosesc nimic de la Elf, dar majoritatea review-urilor pe care le-am citit sunt bune, deci cand se va ivi ocazia nu le voi ocoli

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită încercate mai multe produse de-ale lor, sunt foarte multe pe care eu le-am recomandat de-a lungul timpului și le voi recomanda în continuare... pentru că merită! :D

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat, dar mi se pare foarte util review-ul tau, eu sunt fana a acestor tusuri clasice si chiar sunt interesata de astfel de postari. Pretul e foarte bun, o sa ma uit si eu pe iherb sa vad dc il gasesc si o sa il iau la urmatoarea comanda. Acum am unul farmasi, dar cu pensula tip carioca, l-am cumparat doar pentru genele inferioare, tot 10 lei costa, si e foarte fain. Pe pleoapa superioara nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa el, nu e rau, dar prefer pensula clasica.
    Merci de review, pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că îl consideri util! Așa e, chiar e extrem de bun prețul, iar pe iherb probabil că e și mai ieftin (eu l-am luat cu 9 lei de pe site-ul Elf România)... și chiar se merită, din punctul meu de vedere, mai ales dacă zici că-ți plac aceste tipuri de tușuri de ochi.
      Cu plăcere draga mea! Mulțumesc și eu pentru menționarea celui de la Farmasi, chiar mă interesează și-un tuș cariocă și nu știam ce să încerc. L-am pus pe listă!
      Pupici!

      Ștergere
  3. Nu l-am incercat. Din pacate nu am incercat nici un produs de la Elf. :( Acum am tusul The One de la Oriflame si imi place mult, doar ca trebuie sa depui efort ca sa trasezi linii subtiri. :)) Ieri am pierdut 400 lei in timp ce ma intorceam de la banca(cea mai mare prostie pe care am facut-o) si de acum pana inainte de Craciun nu cred ca imi voi mai cumpara ceva. Ma rog, cred ca imi voi cumpara un ondulator. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vei avea ocazia să le încerci produsele pe viitor, merită luate în considerare! N-am avut ocazia să citesc până acum despre tușul The one, poate cândva îl voi încerca și eu!
      Vai, îmi pare rău. :( Se mai întâmplă, din păcate. :( Sper să reușești să-ți achiziționezi un ondulator, știu că ți-l dorești de mai mult timp!
      Pupici

      Ștergere
  4. mie de fiecare data cand imi lacrimeaza ochii si dau cu mana, mi se intinde pana la urechi. ceea ce ma uimit insa, este faptul ca il am de aproximativ un an de zile si inca nu s-a uscat. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, mie nu mi se întinde, poate am nimerit eu unul mai pricopsit. :)) O să văd oricum mai bine la iarnă, acum nu-mi lăcrimează ochii foarte puternic.
      Asta m-a uimit și pe mine, nu mă așteptam să țină așa de mult!
      Pupici!

      Ștergere
  5. Nu l-am avut, cu toate ca mi-am comandat destule produse de la elf.. In prezent eu folosesc tusuri ce le pot aplica cu pensulica.. :D LA acesta parca e prea finuta pensula si cum eu imi fac des codite nu stiu daca m-as descurca.. :D Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu intenționez să-mi cumpăr un tuș de ochi gel, în anumite situații ar fi mai potrivit decât cele lichide. Depinde, tu știi mai bine cum te descurci cu astfel de pensule! :D
      Pupici!

      Ștergere
  6. M-ai făcut să îl comand în seara asta! :))
    Abia aştept să îl testez şi eu. Pensula aia pare numai bună pentru neîndemânatica de mine.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că te-am convins fiindcă e un produs bun și foarte ieftin! Sper din suflet să îți placă și să te descurci cu pensula!
      Pupici

      Ștergere
  7. L-am folosit o perioada foarte lunga de timp,mi-a placut foarte mult insa acum le prefer pe cele crema!

    RăspundețiȘtergere