Produse favorite - Martie 2015

Ca la fiecare început de lună, e timpul să trag linie pentru luna precedentă și să văd ce produse interesante am mai descoperit. Luna martie n-a fost cea mai bogată în descoperiri, dar nici săracă, am câteva produse foarte faine despre care vreau să vă scriu câteva cuvinte azi. Să vedem, așadar, ce produse favorite am avut eu în martie - bineînțeles, în afara celor care se mențin printre favoritele mele de luni bune și care au mai fost deja prezentate într-un astfel de articol, în lunile precedente!


CC Cream Gerovital Happines cu zmeură - m-a cucerit de la prima aplicare, îmi place chiar mai mult decât cel de la Elmiplant, care a fost favoritul meu anul trecut. Îmi place pentru că e lejer, arată foarte natural pe ten, acoperă binișor și nici de rezistența pe ten nu mă pot plânge. Mie îmi place chiar și mirosul, deși am văzut că unele fete nu-l agreează, dar asta e doar o chestie de preferință. Va urma cât de curând un articol mai detaliat pentru acesta!

Rimel Volum Vertiginos Yves Rocher - dacă la primele aplicări nu m-a încântat, după ce s-a mai îngroșat puțin pasta a început să-mi placă foarte mult efectul oferit! Îmi place și periuța, mă înțeleg foarte bine cu ea, iar la capitolul rezistență pe gene nu am nimic de reproșat, lucru valabil și pentru demachiere. Va urma și pentru el un review cu swach-uri.

Fard mono Max Factor nuanța sapphire rage - e primul fard de la Max Factor pe care îl încerc și m-am bucurat să aflu că și fardurile lor sunt foarte bune! Acesta este destul de puternic pigmentat, iar culoarea e superbă, mie îmi place mult să-l folosesc pe pleoapa inferioară! Deși pare că e plin de sclipici, pe pleoapă nu mai e chiar atât de sclipicios, iar pentru asta are o bilă albă în plus.



Șampon uscat Batiste - mă alătur și eu iubitoarelor acestui șampon uscat care e atât de bun la casa omului, mai ales la a celui cu păr gras, cum e subsemnata! Singurul nivel de comparație pe care-l am e Balea (în formula veche) și pot spune că acesta îi e net superior. În primul rând, nu lasă la fel de multă pudră pe păr, cantitatea necesară pentru a-și face treaba e mai mică și nici nu e la fel de sufocant ca Balea. Nu o să-mi mai lipsescă din casă de acum în colo!

Apă micelară Balea - deși nu este la fel de eficient în demachierea ochilor ca favorita mea de la Garnier, pentru machiajul tenului sau pentru a o folosi pe post de loțiune tonică (ceea ce fac dese ori) îmi place la fel de mult, așa că e o opțiune bună când am chef de o schimbare (știți cum e, uneori devine plictisitor să folosești iar și iar același produs, zi de zi, timp de luni la rând). Va urma un review mai detaliat cât de curând!

Lapte demachiant Serum Vegetal Yves Rocher - este cel mai eficient lapte demachiant încercat în ultima vreme! Machiajul de pe ten îl înlătură imediat, când revin apoi cu o dischetă îmbibată în micelară abia dacă mai am ce să șterg de pe ten. Nu mă așteptam să fie așa de eficient, de aceea nici nu l-am băgat în seamă la început, îl lăsasem rătăcit într-un colț. Îmi place de asemenea ambalajul și mirosul discret!


Avem vreun produs favorit în comun? Voi ce produse interesante ați descoperit în martie?

28 de comentarii

  1. Nici eu nu am avut prea multe descoperiri in luna care a trecut :( .
    Fardul de pleoape de la Max Factor arata intr-un mare fel <3 .Atunci cand nu voi mai rezista tentatiei si voi pune o comanda la Yves Rocher sigur voi pune in cos si laptele demachiant Serum,asta in cazul in care nu o sa ma indragostesc iremediabil de micelara de la Garnier si nu voi mai vrea demachiante creme/lapte demachiant :D .
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine mai puține, dar foarte bune! :D
      Și mie mi se pare superbă nuanța de albastru! Eu una folosesc încă laptele demachiant, chiar dacă sunt complet îndrăgostită de micelara Garnier. Merită încercat acest lapte demachiant, e foarte fain!
      Pupici

      Ștergere
  2. Am fost astazi iar la Penny si am cumpar CC Cream-ul de la Gerovital in nuanta deschisa. Si ai avut dreptate...se potriveste de minune :). Bine ca nu am gasit nuanta medie ca sigur era prea inchis.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-am fost de folos, mie așa mi s-a părut... că e prea închis cel de la mediu. Să-l folosești cu drag și abia aștept să văd ce părere îți va lăsa și ție!
      Pupici

      Ștergere
  3. Samponul Batiste si fardurile de la MAx Factor imi plac si mie mult. Am si eu aceasta nuanta de albastru, dar mai mult am folosit roz si maroniu. CC creamul de la Farmec nu am apucat sa il desfac inca, iar restul produselor nu le-am avut vreodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți plac! Neapărat trebuie să-l desfaci, e păcat de el să stea ascuns într-un colț! :D Chiar sunt curioasă dacă te va cuceri și pe tine!
      Te pup

      Ștergere
  4. Nu am folosit niciun produs dintre cele mentionate de tine, dar cel mai tare ma tenteaza Batiste si Gerovital CC Cream. Sunt cele mai laudate peste tot.


    XOXO

    ♡♡♡

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie neapărat încercate, nu sunt lăudate degeaba! :D

      Ștergere
  5. Nu am incercat niciunul dintre produse. Trebuie sa-mi iau si eu CC cream-ul de la Gerovital. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Si eu iubesc Batiste-ul, cred ca e dragostea vietii mele in materie de produse destinate podoabei capilare. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea!
      Hehe, ești una din fetele care m-au convins că trebuie să-l încerc! :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Avem in comun doar samponul uscat Batiste. Luna asta am descoperit glossul Gelee cu mandarine, uleiul demachiant de la L Occitane.

    RăspundețiȘtergere
  8. m-as incumeta si eu sa incerc acest cc, mai ales ca am vazut ca acum au transport gratuit pe site-ul Farmec

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merită încercat, șansele să nu-ți placă eu zic că sunt mici, iar investiția oricum nu e mare!

      Ștergere
  9. eu am masca cu zmeura Gerovital si ma inteleg foarte bine cu ea! M-ar fi tentat si apa micelara Balea, eu o am pe cea de la Ivatherm, dar nu ne iubim deloc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că am citi la tine review la mască! :D Poate cândva o s-o încerc și pe ea, până acum am aduant 4 produse din gama asta și nici unul nu m-a dezamăgit!
      N-am încercat-o pe cea de la Ivatherm, dar am văzut că majoritatea fetelor spun că nu e cine știe ce de capul ei. Eu zic că te-ai înțelege mai bine cu Balea și cu Garnier, sunt în primul rând mai bine formulate (Ivatherm am văzut că are parfum, astea nu au).

      Ștergere
  10. Doar un produs comun, si anume mascara de la YR, in rest pe celelalte nu le-am incercat pana acum. As lua si eu acest CC cream-ul de la Gerovital, prea ma tentezi, maia ales ca il am pe cel de la Elmiplant si...fiind net superior vrau sa il incerc musai. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă îți place și ție rimelul! Chiar merită încercat, e un produs ieftin și foarte bun! Sper să-i dedic și un review cât mai curând. :D
      Pupici

      Ștergere
  11. Ma tot gandesc sa-i mai dau si eu o sansa samponului de la Batiste dupa ce nu ne-am inteles prima data. L-am avut pe cel pt brunete, dar oricat de putin aplicam imi ramanea praf din ala in par si se vedea inestetic. L-as incerca si pt fratele meu, care, proaspat intrat in adolescenta se spala pe cap zilnic ceea ce mi se pare totusi prea mult. Teoretic dupa pieptanare n-ar trebui sa se mai vada acel praf, nu? Oare nu l-am folosit corect?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine Batiste nu lasă pudră pe păr mai deloc, e suficient să-l pieptăn la final și e ca nou. Dar dacă tu ai problema asta, încearcă să-l lași 5-10 pe păr să-și facă treaba, apoi șterge părul ușor cu un prosop. Eu așa procedam la Balea și în cele 5-10 cât îl lăsam pe păr își făcea treaba, absorbea sebumul, iar cu prosopul scăpam de toată pudra rămasă. Sper să funcționeze și la tine așa!

      Ștergere
    2. Multumesc pt sfat. Sper sa gasesc la Sensiblu varianta travel size sa incerc mai intai cu aia

      Ștergere
  12. Sa le folosesti cu drag in continuare! :* Eu ma gandesc sa imi cumpar CC cream-ul de la Gerovital, cred ca ar fi mai potrivit pentru mine decat un fond de ten, mai ales ca de multe ori folosesc fondul de ten doar pentru uniformizare. Si acum chiar sunt hotarata sa imi cumpar un sampon uscat Batiste, deja prea multe fete il lauda. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Merită încercat CC Cream-ul, arată foarte natural pe ten și oferă și puțină acoperire. Nu sunt degeaba atât de lăudate șampoanele uscate, sunt foarte bune! :D :*

      Ștergere
  13. CC Cream de la Gerovital imi place si mie, insa nu pot sa fac o comapratie acum intre ea si cea de la Elmiplant.
    Apa de fata Balea nu m-a impresionat, chiar deloc.Incerc sa o termin si o folosesc de multe ori seara daca nu sunt machiata, doar pentru a curata tenul de praf, sau dimineata.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Mie mi-a fost foarte clar de la început că îmi place mai mult decât Elmiplant! :D
      Depinde pentru ce o folosești, am scris și eu în review că la demachierea ochilor nu excelează, dar îmi place mult pe post de tonic sau chiar pentru demachierea tenului.
      Pupici

      Ștergere